Hjem | Kontorrekvisita | Kontorproffen.no

Kontorproffen.no

Besøk Kontorproffen.no

Omtale og erfaring med Kontorproffen.no

Her er vår omtale og erfaring med Kontorproffen.no. Andre kan ha andre oppfatninger av Kontorproffen.no, men her er det vi vet. I de tilfellene vi ikke har førstehåndskunnkap, vil vi bruke standard tekst fra nettsiden.

Erfaring og omtale av Kontorproffen.no

Kontorproffen har et stort og komplett utvalg av kontorrekvisita og annet utstyr til bedrifter, organisasjoner og privatpersoner. Med fokus på utvalg, service og kompetanse skal vi kunne gi deg en god handleopplevelse der du skal kunne handle enkelt selv, men også ha mulighet til å prate med noen som kan hjelpe deg. Vi har medarbeidere med lang erfaring i bransjen, som kan gi personlig service, råd og hjelpe til med å finne riktig produkt. Vi er tilgjengelig på chat, telefon og epost.

Vi har gjort det enkelt med transparent prising i vår nettbutikk. Du trenger ikke noen forhandlet avtale for å handle med oss. Om du ønsker, kan vi også se på en avtale til akkurat din bedrift, der vi går gjennom hva dere bruker og lager en spesialavtale på dette. Kontorproffen har ca. 20.000 varelinjer i nettbutikken, det aller meste er lagerført i egne eller eksterne lager. Vi har også en del varer som kan bestilles på forespørsel, disse er merket i nettbutikken.

Vi samarbeider med de største produsenter og distributørene i bransjen, og kan tilby bredt sortiment samt rask og presis levering i hele Norge. Vår nettbutikk inneholder alt du trenger til arbeidsplassen samlet på ett sted. I vårt sortiment finner du kontorrekvisita, blekk og toner, kontormaskiner, kontorpapir, emballasje, tørk og renhold, kantineprodukter samt kontormøbler.

Vi har gode avtaler med de store logistikkleverandørene i Norge som Bring, Postnord og Schenker. De alle fleste leveransene blir levert med Posten/Bring. Vi håper du får en hyggelig opplevelse med oss og husk at er det noe lurer på er det bare å ta kontakt!

Fakta og info om Kontorproffen.no

Kategori: Kontorrekvisita
Etablert: 2023
Kontaktinformasjon: Kontorproffen.no har god kontaktinfo på nettsiden.

Besøk Kontorproffen.no


Andre butikker i samme kategori

Kontorproffen.no Kontorrekvisita

Ordn.noLes merBesøk
Billig EmballasjeLes merBesøk
KontorgigantenLes merBesøk
LyrecoLes merBesøk
KontorrekvisitaLes merBesøk
TonerwebLes merBesøk
MaskeLes merBesøk
PomeloLes merBesøk
Klaus Hennum Produksjon ASLes merBesøk
Contour DesignLes merBesøk
Foldal Stempel og SkiltLes merBesøk

De siste nettbutikkene


Kategorier


Siste nyheter


Siste pressemeldinger


Siste artikler


Tilfeldig valgt nettbutikk

Merkmini
Navnelapper til klær og utstyr. Våre navnelapper er selvklebende og strykefrie. Det vil si at du enkelt fester dem til klær eller utstyr ved å klistre dem på. Vi anbefaler at du fester lappen på en tørr og ren overflate. På klær passer vaskelappen eller klesmerket godt. Press godt til underlaget og vent i minst 24 timer før du eventuelt vasker klesplagget eller utstyret den er festet til. Navnelappene tåler 60 grader i både vaskemaskin, høyeste temperatur i oppvaskmaskin, koking, steriliseringsmaskin, mikrobølgeovn, tørketrommel og 250 grader i stekeovn. Navnelapper fra Merkmini.no tåler høy slitasje og aktiv bruk over lengre tid. De er laget av slitesterkt og elastisk vinyl. Selve trykket på navnelappen er meget slitesterkt. Størrelsen på er ca 30 mm brede og 13 mm høye (som er normal størrelse) og selges på ark med 120 navnelapper per ark.

Les mer Besøk

Statistikk

Antall nettbutikker: 1339

Samarbeidspartnere

Kontakt oss

Braadland AS
Parkvegen 5
N-4706 Vennesla

Epost: hei@braadland.no
Org nr 912 503 097

Om Nettbutikk365.no