Web Analytics Made Easy - Statcounter
Nettbutikk365.no er den største oversikten over nettbutikker i Norge – Nettbutikk365

Hjem | Artikler

Artikler

Mange bruker tilbud og kampanjer for å skaffe nye kunder

Det er ofte slik at mange nettbutikker og andre nettsteder bruker tilbud og kampanjer for å lokke til seg nye kunder. Har man øynene åpne, kan man gjøre gode kupp!

Les mer


De norske nettbutikkene i tall – salg, produkter og tjenester

Siden norske nettbutikker popper opp i større og større grad, så må det bety at det er både lukrativt og ganske innbringende bransje å jobbe i. Ikke bare er det en måte å omstille seg på, men også en måte å starte helt fra null. Både miljøkriser, eiendomspriser, strømpriser og stadig oppfordringer om å komme opp med ny innovasjon, har stor betydning på hvorfor så mange ser nettbutikker som en mulighet.

Les mer


Hvor mange nettbutikker fins det i Norge?

Det er vanskelig å si hvor mange nettbutikker som fins i Norge i dag. Hvem som helst, hvor som helst i verden, kan noen opprette en norsk nettbutikk. Men dersom vi skal snakke om bedrifter som både har en fysisk butikk og en nettbutikk koblet til hverandre, så er det enklere å finne ut av det.

Les mer


Hva er den mest populære betalingsmetoden i norske nettbutikker?

Med introduksjonen av internett åpenbarte det en seg helt ny verden for oss, og etter hvert en helt ny måte å handle på. Før med dårlig modemforbindelse, men i dag med mange flere muligheter og bedre betalingsvilkår. Man kan bla gjennom både butikk og lager om man ønsker for å finne fram til det rette produktet. En slik mulighet er tillegg man finner i de fleste nettsidebyggere, slik som handlekurv og metoder for å stimulere til kjøp. Selvfølgelig er dette nøye tilpassede løsninger, men de har også en nyttig effekt på forbrukeren.

Les mer


Mangfoldet på internett – nisjebutikker på nett

Internett er bra på så mange måter. Ikke bare knytter det oss alle tettere sammen, gir oss de aller beste tipsene og lar oss automatisere en hel del arbeid. Internett er også åpent for alle. Nisjebutikker som ellers aldri ville hatt noe mulighet, popper opp som kaniner av en flosshatt. Vel, så magisk er det nok likevel ikke.

Les mer


Fem tips for trygg netthandel

Et spørsmål som stadig dukker opp, er om netthandel er sikkert. Og når vi oftere og oftere opplever at BankID og innlogging ikke fungerer, så er det lett å tenke det verste. Men internett er ikke en løsning med ett svar, det utvikler seg hele tiden for å bli bedre. Det er bra, for mer og mer av shopping foregår på nett. Og det er jo mye enklere å finne akkurat det man er ute etter hjemme fra stua med en kopp kaffe og noe snacks. Ingen sinte bilister, farlige forbikjøringer og stressende folk i butikken.

Les mer


Amazon til Norge? Hvilken betydning kan det få for norske nettbutikker?

Mange ting påvirker hvordan vi handler produkter og tjenester. I dag er både pandemier og klimahensyn med på å utvikle nettbutikker, og betalingsløsninger på nett mer enn vi aner. En nettbutikk som startet sin drift for over 20 år siden, er Amazon.com (opprinnelig Cadabra).

Les mer


Norges første nettbutikk

For å se litt på historien til nettbutikker i Norge, så har vi tatt for oss den aller første nettbutikken her til lands. Det som er sikkert er at det var mange som prøvde seg allerede tidlig på 90-tallet, men like mange som måtte gå slukøret hjem til prosjekttavla. Man må gå helt tilbake til 1996 for å finne starten på eventyret, i en tid da Alta Vista og Netscape var vanlige uttrykk, og de fleste slet med å få nettilgang med modemet. Det var ingen ringere enn Komplett som var først ute. Den lille bedriften som ble startet som et prøveprosjekt, har i dag blitt Skandinavias ledende stjerne innenfor Retail og detaljhandel av elektronikk og datautstyr.

Les mer


Den største oversikten over nettbutikker i Norge

Salg, salg og atter salg. Det er kanskje ikke riktig å snakke om mer salg i disse tider, der både miljø og pandemi har fått større påvirkning enn noen kunne tro for bare noen år siden. Men det er nettopp her nettbutikkene kommer inn. For i dag kan du hverken omgås andre mennesker eller handle uten at utslipp og plastforurensing blir nevnt.

Les mer


Redd for å bli svindlet i nettbutikk? Her er hvordan du sikrer deg

Er du en av dem som føler deg utrygg på nett og ikke vil handle fra nettbutikker? Da er du kanskje ikke alene. Vi har sett en stor økning av nettbutikker som har blitt mulig fordi serverne er store nok til å håndtere den økte aktiviteten. E-handelsbutikker gir oss kjempegode tilbud og større valgmulighet, og er dessuten mer miljøvennlig, fordi mange ledd i verdikjeden kuttes.

Les mer


Hvordan kan lokale butikker konkurrere med nettbutikker?

Handelsbransjen har endret seg stort de siste 10 årene, blant annet på grunn av internett. Det var mye som skjedde da, med tanke på utviklingen av smartmobiler og raskere nett. De siste årene har det ikke vært noe tvil om at måten vi handler på har blitt bli totalt forandret, med e-handel og nettbutikker som poppet opp. Nettbutikker har så mange fordeler som verken du eller jeg kan la være å tenke på.

Les mer


Velkommen til Norges største oversikt over nettbutikker!

Endelig er den her – den største oversikten over nettbutikker i Norge!

Les mer


De siste nettbutikkene


Siste nyheter


Siste pressemeldinger


Siste artikler


Tilfeldig valgt nettbutikk

Harman Kardon
Harman Kardon er den berømte leverandøren av lyd -og hjemmeanlegg. Produktene anses å være såkalt high-end produkter av høy kvalitet.

Les mer Besøk

Statistikk

Antall nettbutikker: 818

Kontakt oss

Contentish AS
Parkvegen 5
N-4706 Vennesla