Hjem | Artikler

Artikler

Norske motivplakater og hvordan bruke dem

Les mer


Mobilabonnement.no: din partner i letingen etter det beste mobilabonnementet

I dagens travle verden, der mobilkommunikasjon er en integrert del av våre liv, er det å finne det beste mobilabonnementet viktigere enn noensinne. Med et mangfold av tilbud tilgjengelig på markedet kan det imidlertid være en utfordrende oppgave å navigere gjennom de ulike alternativene og finne det som passer best for dine spesifikke behov. Her kommer sammenligningstjenester som mobilabonnement.no inn i bildet, som en pålitelig og nyttig ressurs som hjelper enkeltpersoner, familier og bedrifter med å finne det ideelle mobilabonnementet.

Les mer


Guide til dameundertøy: Finn det perfekte valget

Her er vår guide til å få finne det beste dameundertøyet.

Les mer


Skap din egen bildevegg: En guide til personlig kunstuttrykk

Å designe en bildevegg kan forvandle et rom og gi det et personlig preg som reflekterer din unike stil.

Les mer


Konkurransen om Norges spillmarked

I det stadig voksende landskapet av online betting og gambling er det tydelig at økt konkurranse fører til et bredere tilbud og forbedrede tjenester for forbrukerne. I Norge er dette fenomenet spesielt fremtredende, da markedet mangler en effektiv regulering som kan håndtere den stadig økende interessen for spill. En regulert markedsplass ville ikke bare gi myndighetene bedre kontroll, men det ville også gi plass til en rekke spillselskaper som søker en norsk lisens.

Les mer


Er det mulig å komplettere nettbutikken din med fysisk utsalgssted?

Hvis du allerede driver en nettbutikk, kan det være interessant å utforske muligheter for å komplettere denne virksomheten med et fysisk utsalgssted. I noen situasjoner kan en fysisk butikk eller et innbydende showroom bidra til økt salg, men i noen bransjer er kanskje tiden for fysiske butikker mer eller mindre forbi.

Les mer


God og praktisk søvn: Kjøp din neste sovesofa her og nå

Sovesofaer har kommet for å bli. De er geniale for mange formål. Har du et gjesterom som du ønsker skal fremstå pent, er det naturlig å plassere en sovesofa der, slik at det er pent, ryddig og funksjonelt når ingen sover der.

Les mer


Spar tid og penger ved å handle i norske nettbutikker

Å handle i norske nettbutikker kan være en smart måte å spare både tid og penger på. I dagens travle samfunn er det viktig å finne enkle og effektive løsninger for å få gjort unna nødvendige innkjøp. Ved å handle i norske nettbutikker kan du unngå stress, oppdage et bredt utvalg av produkter, få rask levering og ikke minst spare verdifull tid.

Les mer


Gode råd for å spare penger når du handler på nett

Å handle på nettet kan være en flott måte å spare penger på, spesielt hvis du vet hvordan du skal finne de beste tilbudene. Her er noen gode råd for å hjelpe deg med å spare penger når du handler på nett.

Les mer


Hvordan finne de beste nettbutikkene i Norge?

Når du er ute etter de beste nettbutikkene i Norge, er det noen viktige trinn du kan ta for å finne de beste produktene og tilbudene. Her er noen tips for å hjelpe deg med å finne de beste nettbutikkene i Norge.

Les mer


Fordeler og ulemper med nettbutikker i Norge

Nettbutikker i Norge har blitt stadig mer populære, men det er viktig å vurdere både fordelene og ulempene ved å handle på nettet. Her vil vi se nærmere på noen av de viktigste aspektene ved nettbutikker i Norge.

Les mer


Nettbutikker i Norge – en guide til online shopping

Nettbutikker i Norge har blitt stadig mer populære de siste årene, og det er ikke vanskelig å forstå hvorfor. Shopping på nettet gir deg tilgang til et bredt utvalg av produkter og tjenester, alt fra komforten av ditt eget hjem. I denne guiden vil vi utforske nettbutikker i Norge og hvordan du kan dra nytte av denne praktiske måten å handle på.

Les mer


Tips for å navigere gjennom alle nettbutikker

Med så mange nettbutikker tilgjengelige på internett kan det være utfordrende å navigere gjennom alle nettbutikker for å finne de beste tilbudene og produktene. Her er noen tips for å hjelpe deg med å effektivt utforske og handle i alle nettbutikker.

Les mer


Å utforske alle nettbutikker kaller vi smart shopping

I dagens digitale tidsalder er det enklere enn noensinne å utforske alle nettbutikker for å finne de beste produktene og tilbudene. Nettbutikker har blitt en uunnværlig måte å handle på, og det er gode grunner til å utforske mangfoldet av tilgjengelige alternativer.

Les mer


En oversikt over alle nettbutikker

I den moderne verden av e-handel er det utallige muligheter når det gjelder shopping på nettet. Med så mange alternativer tilgjengelige, kan det være overveldende å forsøke å utforske alle nettbutikker. I denne artikkelen vil vi gi en oversikt over alle nettbutikker og hva du bør vurdere når du utforsker dette mangfoldet.

Les mer


De beste nettbutikkene

Når du utforsker verden av online shopping, er det viktig å vite hvordan du finner de beste nettbutikkene for dine behov. Med utallige alternativer tilgjengelige på internett, er det noen nøkkelfaktorer å vurdere når du søker etter de beste nettbutikkene.

Les mer


Tips for å finne de beste nettbutikkene

I dagens digitale tidsalder har nettbutikkene blitt en uunnværlig måte å handle på. Men hvordan finner du de beste nettbutikkene blant den overveldende mengden alternativer? Det er noen viktige aspekter du bør vurdere når du leter etter de beste nettbutikkene for dine behov.

Les mer


De beste nettbutikkene for smart shopping

Å finne de beste nettbutikkene kan være en utfordrende oppgave, spesielt med den enorme mengden valg tilgjengelig på internett. Når du leter etter de beste nettbutikkene, er det viktig å vurdere flere faktorer. De beste nettbutikkene bør tilby et bredt utvalg av produkter, konkurransedyktige priser og en pålitelig leveringsprosess.

Les mer


Hvordan øke kundetilfredshet gjennom visuell estetikk

Det blir stadig tøffere konkurranse om kundene på nett, noe som har gjort at tradisjonell markedsføring etterhvert har blitt mindre lukrativ. Mange bedrifter har derfor tatt i bruk andre verktøy for å gi en bedre kundeopplevelse, og dermed øke kundetilfredsheten sin. Her har blant annet økt bruk av visuell estetikk vært noe som stadig gir bedre avkastning. Kundene har for lengst blitt vant til at varer sendes helt hjem, leveres raskt og er best på pris.

Les mer


Nordmenns trend med å starte julehandelen tidlig

Julen er en tid fylt med glede, samvær og gaver. I Norge har det blitt en stadig mer populær trend å starte julehandelen tidlig, og det er ikke uvanlig å se julevarer i butikker allerede før sommeren er over. Denne fenomenet, ofte referert til som "tidlige nisser," har flere interessante aspekter som viser hvordan nordmenn forbereder seg på den kommende høytiden.

Les mer


Viktigheten av ordentlig design og teknologi

Det finnes i dag mange nettbutikker i alle mulige kategorier, og mange ønsker også å sette opp sin egen bedrift på nett. Uansett om man har en landbasert bedrift som også kan levere tjenester på nett eller man ønsker å starte noe fra bunnen av, er det mye å tenke gjennom før man lanserer nettbutikken. Og for å gi kunder og brukere en så smidig og helhetlig opplevelse som mulig, er nettopp design og teknologi viktige faktorer å perfeksjonere. Her ser vi nærmere på noen tips og punkter du må tenke gjennom relatert til design og utforming av en nettbutikk eller annen form for nettside.

Les mer


1 av 3 mennesker har blitt svindlet når de bestiller reise eller drar på ferie

Ettersom sommeren nærmer seg, vil millioner av voksne føle lysten til å utforske nye steder og slappe av i utlandet et sted.

Les mer


De beste stedene å kjøpe spill på nett i Norge

Selv om det finnes en rekke ulike butikker som fortsatt forhandler spill fysisk i Norge, så har de aller fleste begynt å laste ned spillene de ønsker ved å kjøpe på nett. Imidlertid kan det være vanskelig å vite hvor man finner de beste tilbudene og ikke minst hvor man trygt kan laste ned spill. Derfor har vi tatt et skråblikk på nettopp dette for å se hvordan du kan kjøpe spill på nett i Norge.

Les mer


Allirajah Subaskaran: Hvordan mobilteknologi kan ha en positiv innvirkning på en bedrift

Les mer


Hvordan handler nordmenn på nett?

Netthandel, også kjent som e-handel, er prosessen med å kjøpe varer eller tjenester via internett. Med fremveksten av teknologi og den utbredte bruken av internett har netthandel blitt stadig mer populært og praktisk. Nå kan vi handle hjemmefra og få alt levert rett på dørstokken.

Les mer


Når er black friday i år?

Når er Black Friday i år? Her finner du datoen!

Les mer


Merkelapper og navnelapper – en populær nettbutikk-kategori!

Navnelapper, også kjent som merkelapper, er små lapper eller etiketter som inneholder navnet eller en annen identifiserende informasjon om en person eller en gjenstand. De er en praktisk løsning for å organisere og identifisere ting på en enkel og effektiv måte. I denne artikkelen vil vi utforske bruken av navnelapper og hvorfor de er nyttige i ulike sammenhenger.

Les mer


Hva kjennetegner de beste nettbutikkene?

Det er flere faktorer som kan bidra til at en nettbutikk anses som en av de beste på markedet, og havne i kategorien "Beste nettbutikker". Noen av de viktigste faktorene inkluderer:

Les mer


Hva kjennetegner norske nettbutikker?

En typisk norsk nettbutikk kan variere mye i utforming, produkttilbud og målgruppe. Likevel er det noen fellestrekk som kan kjennetegne mange norske nettbutikker.

Les mer


Hvordan handle dagligvarer på nett?

Å handle dagligvarer på nett har blitt stadig mer populært i de siste årene, spesielt som et resultat av COVID-19 pandemien. Det er flere måter å handle dagligvarer på nett, og her er noen trinn som kan hjelpe deg å komme i gang:

Les mer


Hvilket land har høyest utvikling på netthandel akkurat nå?

Det er vanskelig å gi et klart svar på hvilket land som akkurat nå har høyest utvikling på netthandel målt i antall nettbutikker, da dette avhenger av flere faktorer som kan variere fra land til land. Imidlertid er det noen land som skiller seg ut når det gjelder veksten i netthandelen de siste årene.

Les mer


Hvor mange nettbutikker finnes det i USA?

Det er vanskelig å gi en nøyaktig tall på antall nettbutikker i USA, da dette tallet stadig endrer seg og det ikke finnes noen offisiell oversikt over alle nettbutikker i landet. Det finnes imidlertid anslag og statistikk som gir en pekepinn på hvor mange nettbutikker det kan være.

Les mer


Handle på nett fra mobilen – den nye hverdagen

Mobil netthandel har opplevd en betydelig utvikling de siste årene, og dette har ført til store endringer i hvordan vi handler på nettet. Fra å være et nisjemarked for noen få teknologientusiaster, har mobil netthandel nå blitt en sentral del av e-handelsbransjen, med en stadig økende andel av handelen som skjer via mobile enheter.

Les mer


Netthandelens utvikling de siste 10 år

Utviklingen i netthandel de siste 10 årene har vært dramatisk og svært rask. Generelt sett har netthandel vokst jevnt og trutt i takt med økningen i internett-tilgang og mobilbruk, men de siste årene har veksten skutt ytterligere fart.

Les mer


Konkurransen i netthandelen er tøff!

Konkurransen på netthandel er svært intens og stadig økende. Med stadig flere forbrukere som foretrekker å handle på nettet, har antallet nettbutikker og markedsplasser eksplodert de siste årene. Dette har ført til en hard konkurranse om å tiltrekke seg og beholde kunder, og å skille seg ut fra konkurrentene.

Les mer


Nettbutikk og søkemotoroptimalisering (SEO) - del 2

Del to om nettbutikk og søkemotoroptimalisering.

Les mer


Nettbutikk og søkemotoroptimalisering (SEO)

Her er noen av våre oppdaterte tips til hvordan du kan bruke søkemotoroptimalisering på din nettbutikk, og for å rangere høyere enn din konkurrenter.

Les mer


Hvordan markedsføre en nettbutikk?

Markedsføring av en nettbutikk er avgjørende for å tiltrekke seg potensielle kunder og øke salget. Her er noen tips for å markedsføre en nettbutikk:

Les mer


Hva er Norges beste kredittkort?

Det er ikke mulig å fastslå ett enkelt kredittkort som «Norges beste». Det avhenger av individuelle behov og preferanser.

Les mer


Kan du ha en virksomhet basert på poker i 2023?

Poker er et av de mest populære spillene i spillindustrien. Det har millioner av spillere fra hele verden som er klare til å spille i et tradisjonelt eller nettcasino. Det interessante er imidlertid at poker gir så mange muligheter - det er mer enn bare et spill.

Les mer


Hva kan nettbutikker lære av iGaming industrien?

Det blir stadig hardere konkurranse om kundene som handler på nett. Dette er nok noe mange nettbutikkeiere har merket de siste årene, og kanskje spesielt før høytider slik som julen. Spesielt gjelder dette små nettbutikker i ulike nisjer som kan slite med å konkurrere der store selskaper har enorme markedsføringsbudsjetter til å spy ut reklame.

Les mer


Topp 5 beste verktøy for sikkerhetssjekk av nettsted – beskytt datamaskinen din

Leter du etter den beste sikkerhetskontrollen for nettstedet? Vil du sørge for at nettsted ditt er sikkert og fri for potensielle sårbarheter som kan forårsake problemer i fremtiden? Du er på rett sted.

Les mer


Tips til deg som vil starte egen nettbutikk

Denne artikkelen inneholder kommersielt innhold. Karrierevalg er vanskelig. Plutselig går tiden, og du føler ikke helt at du lever den drømmen du så for seg. Noen trives i en 8-16 jobb, mens andre har en indre drøm om å bli sin egen sjef. Hvis du sitter med en god ide til en nettbutikk, men er usikker på hvordan du skal starte, så har du kommet til rette sted - vi gir deg nemlig her våre aller beste tips.

Les mer


Forbrukslån – sjekk hvem du låner av

Forbrukslån kan være nyttige for noen mennesker, men de er ikke riktig for alle. Hvis du ikke er forsiktig, kan du ende opp med å betale mer i renter og gebyrer enn det du opprinnelig tok opp!

Les mer


Live betting, spill og andre opplevelser- dette kan være årets julegaver

Julen nærmer seg, og det betyr at det er mange som allerede nå har begynt å se på julegaver. I løpet av de siste mange årene kan man se at flere og flere nordmenn faktisk kjøper julegaver på nett, og hvis man vil gjøre dette er det en god idé å planlegge, slik at man ikke ender opp som en av de som ikke får det de bestiller i tide til jul fordi de rett og slett er for sent ute i forhold til rushet som kommer opp mot jula. Men hva skal man kjøpe til de som har alt? Gode råd trenger heldigvis ikke være dyre, og i denne artikkelen skal vi se nærmere på hva du kan kjøpe til de du sliter med å finne på noe til.

Les mer


Forventninger til nettspill for 2022-2023

Vi lever i en sammenkoblet verden, der varer og tjenester kjøpes over nettet. Vi vet fra butikkenes verden at netthandel har kommet for å bli, og at det nok stadig vil komme nye løsninger. Det samme gjelder også for en annen handelsvare, nemlig spill og underholdning over nettet. Der 2022-23 lett kan bli nok et høydepunkt i en så lang herlig historie for nettcasinoer.

Les mer


Spillmåter du bør unngå

Casinoer er fylt med spillmuligheter – hundrevis av dem, faktisk. Noen spill er bedre enn andre. Noen er (omtrent) like. En annen ting er det at visse casinooperatører er bedre enn andre.

Les mer


Tips som sørger for bedre synlighet for nettbutikken din

Synlighet er viktig for en ny nettbutikk, men det vil også være viktig for deg som allerede har en suksessfull nettbutikk. Dette handler ikke bare om å tiltrekke seg nye kunder, men opprettholde eksponeringen du allerede har. Her er det ingen bransje man kan lære mer av enn iGaming bransjen.

Les mer


Nettstedene som lar deg drive med online underholdning

Underholdning på nett har blitt en populær måte å ha det moro på, ettersom det er et stort utvalg, alltid tilgjengelig, og ikke minst veldig underholdende. Det finnes enormt mange forskjellige sider du kan velge mellom her, som gjør at du kan ha det morsomt i timevis. La oss ta en titt på det!

Les mer


Tips til flotte nettbutikker og nettaktiviteter for studenter

Sommeren er godt i gang, og høsten nærmer seg med stormskritt. For mange betyr det at man straks skal tilbake på skolebenken, eller kanskje skal man begynne sitt første år som student. Vi har derfor funnet frem noen flotte nettbutikker som er supre for deg som er student.

Les mer


Mange bruker tilbud og kampanjer for å skaffe nye kunder

Det er ofte slik at mange nettbutikker og andre nettsteder bruker tilbud og kampanjer for å lokke til seg nye kunder. Har man øynene åpne, kan man gjøre gode kupp!

Les mer


De norske nettbutikkene i tall – salg, produkter og tjenester

Siden norske nettbutikker popper opp i større og større grad, så må det bety at det er både lukrativt og ganske innbringende bransje å jobbe i. Ikke bare er det en måte å omstille seg på, men også en måte å starte helt fra null. Både miljøkriser, eiendomspriser, strømpriser og stadig oppfordringer om å komme opp med ny innovasjon, har stor betydning på hvorfor så mange ser nettbutikker som en mulighet.

Les mer


Hvor mange nettbutikker fins det i Norge?

Det er vanskelig å si hvor mange nettbutikker som fins i Norge i dag. Hvem som helst, hvor som helst i verden, kan noen opprette en norsk nettbutikk. Men dersom vi skal snakke om bedrifter som både har en fysisk butikk og en nettbutikk koblet til hverandre, så er det enklere å finne ut av det.

Les mer


Hva er den mest populære betalingsmetoden i norske nettbutikker?

Med introduksjonen av internett åpenbarte det en seg helt ny verden for oss, og etter hvert en helt ny måte å handle på. Før med dårlig modemforbindelse, men i dag med mange flere muligheter og bedre betalingsvilkår. Man kan bla gjennom både butikk og lager om man ønsker for å finne fram til det rette produktet. En slik mulighet er tillegg man finner i de fleste nettsidebyggere, slik som handlekurv og metoder for å stimulere til kjøp. Selvfølgelig er dette nøye tilpassede løsninger, men de har også en nyttig effekt på forbrukeren.

Les mer


Mangfoldet på internett – nisjebutikker på nett

Internett er bra på så mange måter. Ikke bare knytter det oss alle tettere sammen, gir oss de aller beste tipsene og lar oss automatisere en hel del arbeid. Internett er også åpent for alle. Nisjebutikker som ellers aldri ville hatt noe mulighet, popper opp som kaniner av en flosshatt. Vel, så magisk er det nok likevel ikke.

Les mer


Fem tips for trygg netthandel

Et spørsmål som stadig dukker opp, er om netthandel er sikkert. Og når vi oftere og oftere opplever at BankID og innlogging ikke fungerer, så er det lett å tenke det verste. Men internett er ikke en løsning med ett svar, det utvikler seg hele tiden for å bli bedre. Det er bra, for mer og mer av shopping foregår på nett. Og det er jo mye enklere å finne akkurat det man er ute etter hjemme fra stua med en kopp kaffe og noe snacks. Ingen sinte bilister, farlige forbikjøringer og stressende folk i butikken.

Les mer


Amazon til Norge? Hvilken betydning kan det få for norske nettbutikker?

Mange ting påvirker hvordan vi handler produkter og tjenester. I dag er både pandemier og klimahensyn med på å utvikle nettbutikker, og betalingsløsninger på nett mer enn vi aner. En nettbutikk som startet sin drift for over 20 år siden, er Amazon.com (opprinnelig Cadabra).

Les mer


Norges første nettbutikk

For å se litt på historien til nettbutikker i Norge, så har vi tatt for oss den aller første nettbutikken her til lands. Det som er sikkert er at det var mange som prøvde seg allerede tidlig på 90-tallet, men like mange som måtte gå slukøret hjem til prosjekttavla. Man må gå helt tilbake til 1996 for å finne starten på eventyret, i en tid da Alta Vista og Netscape var vanlige uttrykk, og de fleste slet med å få nettilgang med modemet. Det var ingen ringere enn Komplett som var først ute. Den lille bedriften som ble startet som et prøveprosjekt, har i dag blitt Skandinavias ledende stjerne innenfor Retail og detaljhandel av elektronikk og datautstyr.

Les mer


Den største oversikten over nettbutikker i Norge

Salg, salg og atter salg. Det er kanskje ikke riktig å snakke om mer salg i disse tider, der både miljø og pandemi har fått større påvirkning enn noen kunne tro for bare noen år siden. Men det er nettopp her nettbutikkene kommer inn. For i dag kan du hverken omgås andre mennesker eller handle uten at utslipp og plastforurensing blir nevnt.

Les mer


Redd for å bli svindlet i nettbutikk? Her er hvordan du sikrer deg

Er du en av dem som føler deg utrygg på nett og ikke vil handle fra nettbutikker? Da er du kanskje ikke alene. Vi har sett en stor økning av nettbutikker som har blitt mulig fordi serverne er store nok til å håndtere den økte aktiviteten. E-handelsbutikker gir oss kjempegode tilbud og større valgmulighet, og er dessuten mer miljøvennlig, fordi mange ledd i verdikjeden kuttes.

Les mer


Hvordan kan lokale butikker konkurrere med nettbutikker?

Handelsbransjen har endret seg stort de siste 10 årene, blant annet på grunn av internett. Det var mye som skjedde da, med tanke på utviklingen av smartmobiler og raskere nett. De siste årene har det ikke vært noe tvil om at måten vi handler på har blitt bli totalt forandret, med e-handel og nettbutikker som poppet opp. Nettbutikker har så mange fordeler som verken du eller jeg kan la være å tenke på.

Les mer


Velkommen til Norges største oversikt over nettbutikker!

Endelig er den her – den største oversikten over nettbutikker i Norge!

Les mer


De siste nettbutikkene


Kategorier


Siste nyheter


Siste pressemeldinger


Siste artikler


Tilfeldig valgt nettbutikk

Apotera
Apotera.no er et norskregistrert apotek, godkjent av Statens legemiddelverk. Våre farmasøyter, sykepleiere og e-handelseksperter har alle lang erfaring fra sine områder.

Les mer Besøk

Statistikk

Antall nettbutikker: 1339

Samarbeidspartnere

Kontakt oss

Braadland AS
Parkvegen 5
N-4706 Vennesla

Epost: hei@braadland.no
Org nr 912 503 097

Om Nettbutikk365.no