Hjem | Apotek

Nettbutikk365 – nettbutikker i Norge ikon

Apotek

Medisiner på nett er en "ny" ting i Norge - og her er listen over alle apotek på nett som tilbyr hjemlevering av medisiner. Alle nett-apotek i Norge må være godkjent hos Legemiddelverket, så du skal kunne stole på norske apotek på nett. Nettapotek er den raskest voksende bransjen på internett, og det har skjedd en enorm utvikling bare de siste to-tre årene! Her er vår liste over apotek på nett i Norge:

Vi har 7 nettbutikker i kategorien Apotek!


Apotera

Apotera.no er et norskregistrert apotek, godkjent av Statens legemiddelverk. Våre farmasøyter, sykepleiere og e-handelseksperter har alle lang erfaring fra sine områder.

Les mer Besøk Apotera

Apotek 1

Apotek 1 er Norges ledende apotekkjede. Kjernen for vår virksomhet er kompetanse og kvalitet. Vår ambisjon er å leve opp til vårt slagord Vår kunnskap – din trygghet.

Les mer Besøk Apotek 1

Apotekhjem

Apotekhjem er Fyrstikktorget apoteks nettbutikk for forbrukere. Fyrstikktorget apotek er et norskeid, kjedeuavhengig apotek. I 2003 var vi først i Norge med salg av legemidler og apotekvarer til profesjonelle kunder som leger, tannleger og veterinærer over nett. I 2006 var vi igjen først i Norge med salg av reseptfrie apotekvarer til forbrukere. Basert på vår suksess med salg av apotekvarer til forbrukerkundene, har vi etablert en egen nettbutikk for dette, www.apotekhjem.no. Her kan du kjøpe nærmest alle reseptfrie apotekvarer som er tillatt omsatt i Norge og en rekke andre varer for mennesker og dyr.

Les mer Besøk Apotekhjem

Med24

Hos Med24 nettapotek finner du produkter innen kategoriene helse, skjønnhet og livsstil. Vi fokuserer på produkter som er relatert til en god helse - både fysisk og mental velvære.

Les mer Besøk Med24

Apotek Direkte

Apotekdirekte.no er et nettapotek som selger reseptfrie legemidler som finnes på apoteket. Bestillinger blir levert med posten, og 90% av ordrene sendes samme dag hvis du bestiller før kl. 12:00. Levering tar 1-3 virkedager. Apotekdirekte.no ble etablert i 2010 av Lindeberg apotek AS.

Les mer Besøk Apotek Direkte

Farmasiet

Farmasiet er Norges ledende nettapotek. Med over 15.000 produkter i vårt sortiment og et team med farmasøyter, kan vi hjelpe og veilede deg trygt og raskt med

Les mer Besøk Farmasiet

Vitus Apotek

Vitusapotek er en apotekkjede med over 300 apotek over hele Norge. Vår oppgave er å dele kunnskapen til over 2000 kompetente ansatte med deg. Vi vet – er vårt løfte til deg som er kunde.

Les mer Besøk Vitus Apotek

De siste nettbutikkene


Kategorier


Siste nyheter


Siste pressemeldinger


Siste artikler


Tilfeldig valgt nettbutikk

nn07
Welcome to the official home of NN07. Shop the latest NN07 styles in men's clothing and accessories. Follow us on our journeys around the world. We are No Nationality 07!

Les mer Besøk

Statistikk

Antall nettbutikker: 1338

Samarbeidspartnere

Kontakt oss

Braadland AS
Parkvegen 5
N-4706 Vennesla

Epost: hei@braadland.no
Org nr 912 503 097

Om Nettbutikk365.no