Web Analytics Made Easy - Statcounter
Apotek – Nettbutikk365

Hjem | Apotek

Apotek

Medisiner på nett er en "ny" ting i Norge - og her er listen over alle apotek på nett som tilbyr hjemlevering av medisiner. Alle nett-apotek i Norge må være godkjent hos Legemiddelverket, så du skal kunne stole på norske apotek på nett.

Apotekhjem

Apotekhjem er Fyrstikktorget apoteks nettbutikk for forbrukere. Fyrstikktorget apotek er et norskeid, kjedeuavhengig apotek. I 2003 var vi først i Norge med salg av legemidler og apotekvarer til profesjonelle kunder som leger, tannleger og veterinærer over nett. I 2006 var vi igjen først i Norge med salg av reseptfrie apotekvarer til forbrukere. Basert på vår suksess med salg av apotekvarer til forbrukerkundene, har vi etablert en egen nettbutikk for dette, www.apotekhjem.no. Her kan du kjøpe nærmest alle reseptfrie apotekvarer som er tillatt omsatt i Norge og en rekke andre varer for mennesker og dyr.

Les mer Besøk Apotekhjem


Apotek Direkte

Apotekdirekte.no er et nettapotek som selger reseptfrie legemidler som finnes på apoteket. Bestillinger blir levert med posten, og 90% av ordrene sendes samme dag hvis du bestiller før kl. 12:00. Levering tar 1-3 virkedager. Apotekdirekte.no ble etablert i 2010 av Lindeberg apotek AS.

Les mer Besøk Apotek Direkte


Farmasiet

Farmasiet er Norges ledende nettapotek. Med over 15.000 produkter i vårt sortiment og et team med farmasøyter, kan vi hjelpe og veilede deg trygt og raskt med

Les mer Besøk Farmasiet


De siste nettbutikkene


Siste nyheter


Siste pressemeldinger


Siste artikler


Tilfeldig valgt nettbutikk

Nextory
Størst på norske bøker- alt i én app

Les mer Besøk

Statistikk

Antall nettbutikker: 818

Kontakt oss

Contentish AS
Parkvegen 5
N-4706 Vennesla