Hjem | Pressemeldinger

Pressemeldinger

Klarnas betalingsløsninger blir tilgjengelig i Nets kasse

Klarna, den AI-drevne globale betalingsleverandøren og shoppingassistenten, og Nets, en del av den ledende europeiske betalingsleverandøren Nexi Group, meddeler i dag at de har inngått et partnerskap som gjør Klarnas populære betalingsmåte tilgjengelig for alle nordiske nettbutikker som selger gjennom Nets.

Les mer


Klarnas AI-assistent håndterer 2 av 3 kundeservice-chatter etter en måned

Klarna presenterer nå sin nye AI-assistent – bygd på OpenAI-teknikk. Bare etter en måneds bruk av kundene, taler resultatene sitt tydelige språk:

Les mer


Julehandelsundersøkelse: Flere nordmenn vil handle i løpet av Black Week i år

Flere nordmenn, nærmere 7 av 10, planlegger å handle i løpet av årets Black Week som starter førstkommende mandag. Bare i løpet av de første dagene denne uken økte interessen for å sjekke priser kraftig.

Les mer


Usikkerhet rundt årets julehandel

Virkes julehandelsundersøkelse for 2023 har kartlagt nordmenns handleplaner foran årets jul.

Les mer


Klarna tar i bruk AI for en forbedret shoppingopplevelse i global høstlansering

Et AI-drevet bildesøk som lar forbrukeren finne og shoppe det de fotograferer, samt skanning av strekkoder i fysisk butikk for å dra nytte av Klarnas prissammenligningstjeneste, er blant de største produktnyhetene fra deres høstlansering.

Les mer


Klarnas halvårsresultat 2023: Knuser lønnsomhetsmål og fortsetter å vokse raskere enn netthandelen

Klarna offentliggjorde i dag halvårsresultatet for 2023. I tråd med selskapets strategiske fokus på lønnsomhet og vekst inkluderer det en lønnsom måned i andre kvartal, noe som er tidligere enn planlagt.

Les mer


Klarna første bank som tar i bruk ChatGPT for bedrifter

Klarna tar nok en gang AI-ledelsen, og er en av de første som tar i bruk ChatGPT for bedrifter, Chat GPT Enterprise. Dette gir AI-støtte for alle Klarnas ansatte – med bedre sikkerhet, høyere hastighet og enda bedre muligheter for avansert dataanalyse.

Les mer


Netthandel i 18 land: Norge blant landene hvor færrest handler mat på nett - flest handler klær

Nordmenn er blant de som mest sjelden handler dagligvarer på nett, men tyr i økende grad til netthandel når vi skal ha klær og sko. Det viser en stor global undersøkelse fra Klarna.

Les mer


Klarna med sterk vekst i Europa

Klarna annonserte i dag at verdien av varer og tjenester (GMV) som er solgt gjennom dem i Europa i 2. kvartal 2023, økte med 14 prosent fra samme periode i fjor. I den samme perioden økte netthandelen med bare én prosent*.

Les mer


Langt flere foretrekker å netthandle fra mobilen

Halvparten av oss foretrekker nå å bruke mobilen når vi netthandler. Det er en kraftig økning fra fjoråret, viser Klarnas shoppingundersøkelse for 2. kvartal 2023.

Les mer


AI, roboter og virtuelle prøverom: Slik shopper vi i 2041

Virtuelle prøverom, robothjelp i fysisk butikk og personlige stiltips ved hjelp av AI. Dette er blant de mange nyvinningene forbrukerne forventer av fremtidens shoppingopplevelser – som de vil ha både mer personlig og bærekraftig.

Les mer


Sommeren høysesong for nettsvindel: 280 000 nordmenn har blitt lurt av en falsk nettbutikk det siste året

Sommerferien er høysesong for netthandel – og svindel. Bare i løpet av det siste året kan rundt 280 000 nordmenn ha blitt lurt av en falsk nettbutikk. Samtidig oppgir flere nordmenn at de føler seg trygge når de netthandler nå enn for et år siden.

Les mer


Slik gjør du sommerkupp: Dyrere gressklippere - billigere joggesko

Mens en av de aller mest søkte sommerkategoriene, joggesko og løpesko, er 10 prosent billigere i år enn i fjor, er gressklippere og utendørsmaling blitt like mye dyrere i samme perioden.

Les mer


Sexkurs selger mer enn Womanizer

Torsdag lanserte Nytelse.no, som første nettbutikk i Norge, sexkurs på nett. Nå selger de mer sexkurs enn kundefavoritten Womanizer. - Helt utrolig, sier sexolog.

Les mer


Nordmenn bytter til billigere produkter, og er positivt overrasket

Mer enn halvparten av alle nordmenn handler nå mer rimeligere merkevarer eller kjedens egne merkevarer, enn de gjorde for et år siden.

Les mer


Klarna med ny, smartere prissammenligningstjeneste og automatisk rabatt-søk

Nå har den nye og kraftig forbedrede prissammenligningstjenesten Prisguiden flyttet inn på Klarna.no, og vil fortløpende bli tilgjengelig i Klarna-appen for flere og flere brukere de neste dagene.

Les mer


Salg av sexleketøy sprenger rekorder med 100% økning!

Våryre nordmenn handler mengder med sexleketøy på Pink-Week-kampanje. Økning på hele 100%!!

Les mer


Krogh Optikk og Fretex med secondhand solbrillekolleksjon

Brukte solbriller fra Dior, Chanel, Marc Jacobs, Oliver Peoples, Saint Laurent er klare for en ny sommer! I nettbutikken til Fretex er det kommet noen perler!

Les mer


Nordmenn på brukthandelstoppen i stor internasjonal undersøkelse

Flere nordmenn har solgt brukte produkter enn i noe annet land viser en stor internasjonal undersøkelse. Hele 3 av 10 er nå også mer interessert i å selge brukt enn de var for ett år siden.

Les mer


Seks av ti har tatt grep om personvernet sitt på nett, men det skjer for sjelden – Google inviterer til vårrengjøring på nett

En ny undersøkelse viser at seks av ti nordmenn har tatt grep om personvernet sitt på nett, men de gjør det sjeldent. Nå oppfordrer Google til en opprydding i personverninnstillingene.

Les mer


Oslo og Berlevåg på den norske netthandelstoppen så langt i år

Oslo er det fylket i Norge hvor det ble netthandlet mest fra per person i første kvartal 2023. Blant kommunene er det Berlevåg i Troms og Finnmark som er på netthandelstoppen. Her netthandlet innbyggerne hele 50 prosent mer enn gjennomsnittsnordmannen gjorde i årets tre første måneder.

Les mer


Klarnas globale vårlansering: Ny app med AI-dreven feed, gratis shoppingassistent og nye løsninger for butikker og innholdsskapere

En helt ny Klarna-app og smarte tjenester som både hjelper deg å finne det du ønsker og å videreselge det du ikke trenger. Det var blant nyhetene da den globale shopping- og betalingstjenesten i dag hadde sin halvårige Spotlight produktlansering.

Les mer


Rekordmange kjøper brukte klær

FINNs ferske bruktmarkedsundersøkelse viser en tydelig trend; vi kjøper mer brukte klær og vi kjøper færre plagg.

Les mer


Dyrere sommerdekk: Flere handler bilprodukter på nett

Bare i løpet av det siste året har gjennomsnittsprisen på de samme sommerdekkene hos prissammenligningstjenesten Prisguiden økt med 35 prosent. Antall nordmenn som netthandlet utstyr og tilbehør til bilen har økt i første kvartal 2023.

Les mer


Kraftig endring i handlevanene: Rimeligere produkter og mer research

Flere nordmenn opplever nå at deres månedslønn varer kortere enn den gjorde for bare ett år siden. Tøffere økonomiske tider har ført til endrede handlevaner og økt bruk av prissammenligningstjenester på nett.

Les mer


Klarna inngår unikt samarbeid med ChatGPT: Vil gi de beste og mest tilpassede shoppingrådene

Som en av de første merkevarene globalt inngår Klarna nå et samarbeid med Open AI og deres svært populære AI-verktøy ChatGPT. Samarbeidet skal gi enda smartere shoppingtips og mer personlig inspirasjon.

Les mer


Nå kan du sjekke hvor miljøbevisste elektronikk-kjøpene dine er i Klarnas app

Klarna lanserte i dag et globalt samarbeid med den internasjonale bærekraft-tech-plattformen Clarity AI som nå gir mer 150 millioner Klarna-kunder informasjon direkte i appen om hvor bra for klima og miljø deres elektronikk-kjøp egentlig er.

Les mer


Kraftig økning i interesse for netthandel: Hus og hage og dagligvarer øker mest

Økningen i antall nordmenn som foretrekker å handle mest på nett er større enn i noe annet land i en stor global undersøkelse som Klarna har utført. Klart størst er økningen innenfor kategorien hus og hage, dagligvarer og smykker og accessoirer.

Les mer


Salgseksplosjon på sexleketøy til menn - 200% økning!

Sexleketøy til menn har hatt en kraftig økning hos Nytelse.no, og salget av sugevibratorer har økt med 200% sammenlignet med fjoråret.

Les mer


Netthandelsåret 2022: Oslo og Tydal kommune på netthandelstoppen

Mens det ble netthandlet mest per innbygger i Tydal i Trøndelag i 2022, er Oslo det fylket hvor det ble netthandlet klart mest fra i løpet av fjoråret.

Les mer


«Klarna-utfordreren» Dintero inngår samarbeid med Klarna

Etter stor kundeetterspørsel har den norske betalingsløsningen og “Klarna-utfordreren” Dintero nå valgt å inngå samarbeid med Klarna. Snart vil alle deres butikker få muligheten til å tilby den globale shopping- og betalingstjenesten.

Les mer


Klarnas trendrapport for 2022: Nostalgibølge for en mer bekymringsløs tilværelse

Nostalgi har vært en av de store megatrendene innenfor shopping i 2022. Ifølge Klarnas årlige nye trendrapport «The Checkout» har mote inspirert av 1700-tallet og tidlig 2000-tallet hatt en markant salgsøkning i løpet av året. Vintage tech har også blitt langt mer populært – både globalt og i Norge.

Les mer


50% av nordmenn kysser ALDRI sin partner!

I en ny sexundersøkelse kommer det frem at 51% av det norske folk aldri kysser sin partner. - Triste tall, sier sexolog.

Les mer


Black Week og Cyber Monday økte med 22 prosent

Netthandelen i løpet av de siste åtte dagene med Black Week og Cyber Monday økte med hele 22 prosent fra i fjor. Det viser fersk omsetningsstatistikk fra mer enn 13 000 norske nettbutikker som benytter seg av Klarna.

Les mer


Klarna lanserer ny influenser-plattform for økt salg og redusert tidsbruk

I dag lanserte Klarna influenser-plattformen, Creator Platform, som gjør det enkelt for butikker å finne influensere som matcher deres målgrupper og produkter. Løsningen som nå lanseres i hele 45 land skal gi både influenser og butikk full realtidsoversikt over resultater og effekten av samarbeidet.

Les mer


Black Friday ble den største netthandelsdagen i Norge noensinne

Aldri før har det blitt netthandlet så mye gjennom Klarna på en dag i Norge som det ble gjort på gårsdagens Black Friday. Salget økte med hele 18 prosent fra den forrige rekorden - som ble satt på samme dag i fjor.

Les mer


I natt økte norsk netthandel med hele 989 prosent!

Da klokken passerte midnatt økte norsk netthandel med 989 prosent sammenlignet med en vanlig dag. Det var også 31 prosent flere produkter på tilbud enn på samme tid i fjor.

Les mer


Salg av sexleketøy sprenger rekorder med 70% økning!

Nordmenn handler mengder med sexleketøy på Black Friday-kampanje . Hittil er økningen på hele 70%!

Les mer


Rekordstart på Black Week: Netthandelen har økt med 21 prosent

Netthandelen i årets Black Week gjennom Klarna har så langt økt med hele 21 prosent sammenlignet med samme Black Week periode i fjor. Mest per innbygger har det blitt netthandlet i Oslo og Viken fylke.

Les mer


Nordmenn på den internasjonale julegavetoppen: 3 av 4 vil gjøre det billigere enn i fjor

Selv om Norge er landet hvor flest oppgir de skal handle julegaver i år, ønsker hele 3 av 4 nordmenn å gjøre dette billigere enn i fjor. l løpet av uken før årets Black Week, ble det registrert hele 36 prosent flere produkter på tilbud enn den tilsvarende uken i fjor.

Les mer


Klarna Growth Awards: 4 norske nettbutikker vant stor nordisk vekstpris

Premier til en verdi av 17 millioner kroner ble i går kveld delt ut da de beste nettbutikkene i Norden ble kåret under den store gallaen «Klarna Growth Awards» i Stockholm. Fire norske nettbutikker, som selger alt fra kokkekurs for barn til produkter laget av fiskeskinn, var blant de som stakk av med svært verdifulle premier.

Les mer


Nytelse.no kåret til Gasellebedrift – feirer med salgsvekst!

For andre året på rad er Nytelse.no kåret til Gasellebedrift. Det feires med salgsvekst på Singelsday.

Les mer


Sexleketøy har fått en helt egen dag – 4. november - slik feires den!

4. november er det sexleketøydagen, en hyllest til bruk av sexleketøy, og det feires selvsagt hos Nytelse.no som selger sexleketøy som aldri før - og dette kjøper nordmenn akkurat nå!

Les mer


Nå kan nordmenn betale med Klarnas app i fysiske butikker

Nå kan nordmenn enkelt betale for sine kjøp i fysisk butikk med Klarna-appen på mobilen sin, og selv velge om de vil betale med en gang, betale senere eller dele opp kjøpet sitt. Den nye tjenesten blir nå tilgjengelig i deltakende butikker over hele Norge, og vil inkludere ledende merkevarer som XXL, Lindex og Hi Fi Klubben.

Les mer


Salgseksplosjon av erotisk adventskalender!

For syvende året på rad selges den erotiske adventskalenderen til Nytelse.no som varmt hvetebrød allerede lenge før jul, og bare den siste helgen har salget økt med 21 % sammenlignet med fjoråret.

Les mer


Stor undersøkelse på Verdens sparedag: Nordmenn på den internasjonale sparetoppen

Norge er det landet i en stor global undersøkelse i 13 vestlige land hvor flest oppgir at de har spart penger jevnlig siden i sommer. Spesielt norske kvinner og 18-25 åringene utmerker seg med å være blant de flinkeste til å spare penger – som oftest på en bankkonto.

Les mer


Voldsom vekst i salget av vampyr-, cheerleading- og «Stranger Things» kostymer før Halloween

Mens etterspørselen etter både vampyr-, skjelett- og cheerleading-kostymer i oktober i år er mer enn doblet fra i fjor, har nettsalget av Halloween-kostymer som sykepleier, spøkelse og varulv gått markant ned.

Les mer


Pressemelding fra Bubbleroom: Rebecca Stella – Steal the spotlight

Med budskapet om å våge å gå sine egne veier, ta for seg av livet – og aldri be om unnskyldning for seg selv, lanserer Bubbleroom nå en ny, ekstravagant og fargesterk festkolleksjon: Steal the spotlight.

Les mer


Kvartalsrapport fra Komplett Group: Robust posisjon opprettholdes i volatilt marked

Sandefjord, 25. oktober 2022: I tredje kvartal fortsatte konsernets økonomiske resultater å bli påvirket av svakere etterspørsel, spesielt i forbrukermarkedet. I dette krevende markedet har konsernet lyktes med tiltakene for å opprettholde sin bransjeledende posisjon når det gjelder lave driftskostnader, sørge for et attraktivt varelager, og forbedre arbeidskapitalen.

Les mer


Nord-Norge tilbake på den norske netthandelstoppen siste kvartal - Flå og Rødøy på kommunetoppen

Troms og Finnmark og Nordland er igjen tilbake på den norske netthandelstoppen i 3. kvartal 2022. Kommunene hvor det har blitt netthandlet mest per innbygger siden i sommer er Flå i Viken og Rødøy i Nordland.

Les mer


1 av 4 nordmenn er “planteforeldre”: Prater med dem og blir lei seg når de dør

Hele 1 av 4 nordmenn definerer sitt plantehold som såkalt “plant parenting” - det vil si at de tar like godt vare på plantene sine som om de skulle være et familiemedlem.

Les mer


Nordmenns netthandelsvaner: Tredoblet salg i flere kategorier søndag kveld

Mens nettsalget av bøker, film og musikk i gjennomsnitt er hele 190 prosent høyere på mandag formiddag enn ellers i uken, er salget av smykker og andre accessoirer absolutt høyeste på onsdag formiddag. Det er imidlertid søndag kveld fra klokken 21 til 22 nordmenn netthandler aller mest innenfor fleste kategorier.

Les mer


Norske kvinner på den internasjonale sparetoppen: Viktigst med penger til uforutsette utgifter

Norge er det landet i en stor internasjonal Klarna-undersøkelse hvor flest kvinner oppgir at de sparer hver måned. Den klart vanligste grunnen til sparingen er å ha en bufferkonto til uforutsette utgifter. Norske kvinner er også mer interessert i personlig økonomi enn de aller fleste andre i undersøkelsen.

Les mer


Økt netthandelssalg av klær og sko i 2. kvartal 2022

Salget innenfor den netthandelskategorien hvor nordmenn handlet oftest i 2. kvartal 2022, klær og sko, økte med hele åtte prosent fra samme periode i fjor. Innbyggerne i Oslo handlet suverent mest – nesten 50 prosent mer enn gjennomsnittsnordmannen.

Les mer


Internasjonal ferieundersøkelse: 1 av 7 nordmenn skal nakenbade i sommer

15 prosent av nordmenn røper at de garantert skal nakenbade i sommer. Mest ivrige er menn og de mellom 18 og 25 år. Samtidig er badeshorts og bikini langt mer populært her hjemme enn i de fleste andre land. Norske menn er også de som er mest skeptiske til Speedoen.

Les mer


Kvartalsrapport fra Komplett

Q2-22: Attraktivt posisjonert for langsiktig vekst - kvartalsresultatene påvirket av utfordrende marked

Les mer


Klarna lanserer digital lommebok for medlems- og lojalitetskort i egen app

Hver nordmann over 18 år har i snitt hele fire lojalitetskort. I dag lanserte Klarna en løsning hvor du enkelt kan lagre alle lojalitets- og medlemskort i appen deres.

Les mer


3 av 10 nordmenn har blitt lurt ved netthandel det siste året

Rundt 300 000 nordmenn har blitt lurt av en falsk nettbutikk i løpet av det siste året. Mange har også mottatt ødelagte produkter, eller ikke fått varen de har bestilt på nett. Samtidig sier 1 av 5 at de ikke er sikre på å få hjelp om det oppstår problemer.

Les mer


1 av 3 uten full kontroll: Klarna med nytt digitalt verktøy for shoppingoversikt

Selv om flere nordmenn mener de har bedre kontroll på egen økonomi enn i alle andre land, mangler allikevel 1 av 3 full oversikt over eget forbruk.

Les mer


Klarna passerer 150 millioner kunder: Feirer med globale tilbud i tre dager

For å feire at Klarna har passert 150 millioner kunder og 400 000 butikkpartnere globalt, annonserer de nå en tre dagers tilbudsperiode, Dream Deal Days, i samarbeid med noen av verdens mest kjente merkevarer.

Les mer


Klarna lanserer Virtual Shopping for å gi kundeopplevelsen i fysisk butikk på nett

Klarna annonserte tidligere i mai lanseringen av sitt nye Virtual Shopping-tilbud i 18 land, inklusive Norge. Nå blir det enkelt for deres mer enn 400 000 tilknyttede butikker over hele verden å ta det beste fra fysiske butikker inn i sine nettbutikker. Allerede fra start har mer enn 300 merkevarer, som Levi’s og Hugo Boss, gått live med den nye tjenesten.

Les mer


Klarna lanserer egen vekstpris for nordiske nettbutikker

Samtidig som Klarna satser stort på mer forbrukervennlige og bærekraftige betalingsløsninger, har de investert store summer for å kunne tilby flere markedsføringstjenester til butikker som bruker dem. Med lanseringen av Klarna Growth Awards skal nettbutikker støttes for å fortsette å vokse.

Les mer


Oslo og Bykle i Agder på netthandelstoppen så langt i 2022

Mens Oslo topper fylkesoversikten over netthandel i første kvartal 2022, var Bykle i Agder kommunen i Norge hvor det per innbygger er netthandlet mest så langt i år.

Les mer


Klarna med ny satsing for 18-25 åringer

Etter produktforbedringene Klarna gjorde i fjor har andelen unge voksne som får purregebyr etter fakturakjøp gått kraftig ned. Samtidig er 18-25 åringers kunnskap om kredittkjøp lav. Klarna fortsetter sitt langsiktige forbedringsarbeid for et mer bærekraftig kredittmarked – nå med et spesielt fokus på denne aldersgruppen.

Les mer


Klarna sluttfører sitt oppkjøp av PriceRunner

Stockholm, 4. april 2022 – Klarna, den ledende globale betalings- og shoppingtjenesten, annonserte i dag at de har sluttført sitt oppkjøp av PriceRunner, Nordens ledende sammenligningstjeneste, med virksomhet i Norge, Sverige, Danmark og Storbritannia.

Les mer


Norge på mobilshoppetoppen i stor internasjonal undersøkelse

Norge er det landet hvor flest har brukt mobiltelefonen sin til netthandel. Det viser en stor internasjonal undersøkelse i 13 vestlige land.

Les mer


Ekstrem økning i salget av strømsparende produkter de siste månedene

Mens salget av tetningslister økte hele 334 prosent i desember og januar, har de til tider svært høye strømprisene også ført til en kraftig økning i nettsalget av varmetepper, peiser, Glava og ved.

Les mer


Markant økning i sex-leketøysalget før Valentines: Vestfold og Telemark på fylkestoppen

Salget av erotiske produkter og sex-leketøy økte markant den siste uken før Valentines-dagen i år. Det er i Vestfold og Telemark som det per innbygger ble netthandlet mest innenfor denne kategorien i hele 2021.

Les mer


Netthandelsåret 2021: Nesna i Nordland og Oslo handlet mest på nett

Innbyggerne i Nesna kommune i Nordland handlet mest på nett i Norge i løpet av 2021. Samtidig passerte Oslo Troms og Finnmark, og ble fylket hvor det ble brukt klart mest på netthandel i fjor per innbygger.

Les mer


Julenetthandelen: Oslo handlet mest og dette er noen av de mest kjøpte julegavene i år

Kassaapparat, Stiga Snow Flyer, Airpods og massasjepistol. Dette er noen av de mest solgte typiske julegavene på nett i år. De som har julehandlet mest er innbyggerne i Oslo. Minst julenetthandlet de i Agder.

Les mer


Garnsalget øker mot jul: Strikkeartikler er de mest populære hjemmelagde gavene

Hele 1 av 4 nordmenn gir bort egne hjemmelagde julegaver, og det er strikkede artikler som det er den store vinneren. Bare i løpet av de siste par månedene har garnsalget i Norge økt med opp mot 36 prosent gjennom Klarnas betalingsløsning.

Les mer


Norges første bruktbutikk for elektronikk har åpnet

Elektrokjeden Power innførte tidligere i år pant på brukt elektronikk. Nå har de åpnet Norges første varehus hvor de brukte mobilene, TV-ene og PC-ene skal selges til nye eiere.

Les mer


Nordmenn på julestresstoppen: Dette øker julestresset mest

Nordmenn er blant de nasjonalitetene som blir mest stresset i ukene før julaften, og er i særklasse dem som oppgir julegavehandel som den viktigste grunnen til stressøkningen. Samtidig er vi blant landene hvor færrest bruker nettbutikker og flest foretrekker å handle i fysisk butikk.

Les mer


Ferske Klarna-tall: Mer enn doblet salg av «stygge julegensere» så langt i julehandelen

Bare i løpet av de siste fem ukene har andelen solgte såkalt stygge julegensere i Norge økt med hele 152 prosent sammenlignet med den samme perioden i fjor.

Les mer


De siste nettbutikkene


Kategorier


Siste nyheter


Siste pressemeldinger


Siste artikler


Tilfeldig valgt nettbutikk

Allyouplay
Allyouplay er et digitalt distribusjonsnettsted født i Amsterdam, Nederland. Vi jobber direkte med offisielle distributører og selger spillnøkler via et API slik at nøkler kommer direkte fra utgivere. Vi bryr oss om sikkerhet, alle nøklene våre er 100 % ekte, trygge og sikre for din beste spillopplevelse. Allyouplay har også som mål å gi de beste prisene for spillere, uansett region, med gode rabatter.

Les mer Besøk

Statistikk

Antall nettbutikker: 1339

Samarbeidspartnere

Kontakt oss

Braadland AS
Parkvegen 5
N-4706 Vennesla

Epost: hei@braadland.no
Org nr 912 503 097

Om Nettbutikk365.no