Hjem | Pressemeldinger

Pressemeldinger

I natt økte norsk netthandel med hele 989 prosent!

Da klokken passerte midnatt økte norsk netthandel med 989 prosent sammenlignet med en vanlig dag. Det var også 31 prosent flere produkter på tilbud enn på samme tid i fjor.

Les mer


Salg av sexleketøy sprenger rekorder med 70% økning!

Nordmenn handler mengder med sexleketøy på Black Friday-kampanje . Hittil er økningen på hele 70%!

Les mer


Rekordstart på Black Week: Netthandelen har økt med 21 prosent

Netthandelen i årets Black Week gjennom Klarna har så langt økt med hele 21 prosent sammenlignet med samme Black Week periode i fjor. Mest per innbygger har det blitt netthandlet i Oslo og Viken fylke.

Les mer


Nordmenn på den internasjonale julegavetoppen: 3 av 4 vil gjøre det billigere enn i fjor

Selv om Norge er landet hvor flest oppgir de skal handle julegaver i år, ønsker hele 3 av 4 nordmenn å gjøre dette billigere enn i fjor. l løpet av uken før årets Black Week, ble det registrert hele 36 prosent flere produkter på tilbud enn den tilsvarende uken i fjor.

Les mer


Klarna Growth Awards: 4 norske nettbutikker vant stor nordisk vekstpris

Premier til en verdi av 17 millioner kroner ble i går kveld delt ut da de beste nettbutikkene i Norden ble kåret under den store gallaen «Klarna Growth Awards» i Stockholm. Fire norske nettbutikker, som selger alt fra kokkekurs for barn til produkter laget av fiskeskinn, var blant de som stakk av med svært verdifulle premier.

Les mer


Nytelse.no kåret til Gasellebedrift – feirer med salgsvekst!

For andre året på rad er Nytelse.no kåret til Gasellebedrift. Det feires med salgsvekst på Singelsday.

Les mer


Sexleketøy har fått en helt egen dag – 4. november - slik feires den!

4. november er det sexleketøydagen, en hyllest til bruk av sexleketøy, og det feires selvsagt hos Nytelse.no som selger sexleketøy som aldri før - og dette kjøper nordmenn akkurat nå!

Les mer


Nå kan nordmenn betale med Klarnas app i fysiske butikker

Nå kan nordmenn enkelt betale for sine kjøp i fysisk butikk med Klarna-appen på mobilen sin, og selv velge om de vil betale med en gang, betale senere eller dele opp kjøpet sitt. Den nye tjenesten blir nå tilgjengelig i deltakende butikker over hele Norge, og vil inkludere ledende merkevarer som XXL, Lindex og Hi Fi Klubben.

Les mer


Salgseksplosjon av erotisk adventskalender!

For syvende året på rad selges den erotiske adventskalenderen til Nytelse.no som varmt hvetebrød allerede lenge før jul, og bare den siste helgen har salget økt med 21 % sammenlignet med fjoråret.

Les mer


Stor undersøkelse på Verdens sparedag: Nordmenn på den internasjonale sparetoppen

Norge er det landet i en stor global undersøkelse i 13 vestlige land hvor flest oppgir at de har spart penger jevnlig siden i sommer. Spesielt norske kvinner og 18-25 åringene utmerker seg med å være blant de flinkeste til å spare penger – som oftest på en bankkonto.

Les mer


Voldsom vekst i salget av vampyr-, cheerleading- og «Stranger Things» kostymer før Halloween

Mens etterspørselen etter både vampyr-, skjelett- og cheerleading-kostymer i oktober i år er mer enn doblet fra i fjor, har nettsalget av Halloween-kostymer som sykepleier, spøkelse og varulv gått markant ned.

Les mer


Pressemelding fra Bubbleroom: Rebecca Stella – Steal the spotlight

Med budskapet om å våge å gå sine egne veier, ta for seg av livet – og aldri be om unnskyldning for seg selv, lanserer Bubbleroom nå en ny, ekstravagant og fargesterk festkolleksjon: Steal the spotlight.

Les mer


Kvartalsrapport fra Komplett Group: Robust posisjon opprettholdes i volatilt marked

Sandefjord, 25. oktober 2022: I tredje kvartal fortsatte konsernets økonomiske resultater å bli påvirket av svakere etterspørsel, spesielt i forbrukermarkedet. I dette krevende markedet har konsernet lyktes med tiltakene for å opprettholde sin bransjeledende posisjon når det gjelder lave driftskostnader, sørge for et attraktivt varelager, og forbedre arbeidskapitalen.

Les mer


Nord-Norge tilbake på den norske netthandelstoppen siste kvartal - Flå og Rødøy på kommunetoppen

Troms og Finnmark og Nordland er igjen tilbake på den norske netthandelstoppen i 3. kvartal 2022. Kommunene hvor det har blitt netthandlet mest per innbygger siden i sommer er Flå i Viken og Rødøy i Nordland.

Les mer


1 av 4 nordmenn er “planteforeldre”: Prater med dem og blir lei seg når de dør

Hele 1 av 4 nordmenn definerer sitt plantehold som såkalt “plant parenting” - det vil si at de tar like godt vare på plantene sine som om de skulle være et familiemedlem.

Les mer


Nordmenns netthandelsvaner: Tredoblet salg i flere kategorier søndag kveld

Mens nettsalget av bøker, film og musikk i gjennomsnitt er hele 190 prosent høyere på mandag formiddag enn ellers i uken, er salget av smykker og andre accessoirer absolutt høyeste på onsdag formiddag. Det er imidlertid søndag kveld fra klokken 21 til 22 nordmenn netthandler aller mest innenfor fleste kategorier.

Les mer


Norske kvinner på den internasjonale sparetoppen: Viktigst med penger til uforutsette utgifter

Norge er det landet i en stor internasjonal Klarna-undersøkelse hvor flest kvinner oppgir at de sparer hver måned. Den klart vanligste grunnen til sparingen er å ha en bufferkonto til uforutsette utgifter. Norske kvinner er også mer interessert i personlig økonomi enn de aller fleste andre i undersøkelsen.

Les mer


Økt netthandelssalg av klær og sko i 2. kvartal 2022

Salget innenfor den netthandelskategorien hvor nordmenn handlet oftest i 2. kvartal 2022, klær og sko, økte med hele åtte prosent fra samme periode i fjor. Innbyggerne i Oslo handlet suverent mest – nesten 50 prosent mer enn gjennomsnittsnordmannen.

Les mer


Internasjonal ferieundersøkelse: 1 av 7 nordmenn skal nakenbade i sommer

15 prosent av nordmenn røper at de garantert skal nakenbade i sommer. Mest ivrige er menn og de mellom 18 og 25 år. Samtidig er badeshorts og bikini langt mer populært her hjemme enn i de fleste andre land. Norske menn er også de som er mest skeptiske til Speedoen.

Les mer


Kvartalsrapport fra Komplett

Q2-22: Attraktivt posisjonert for langsiktig vekst - kvartalsresultatene påvirket av utfordrende marked

Les mer


Klarna lanserer digital lommebok for medlems- og lojalitetskort i egen app

Hver nordmann over 18 år har i snitt hele fire lojalitetskort. I dag lanserte Klarna en løsning hvor du enkelt kan lagre alle lojalitets- og medlemskort i appen deres.

Les mer


3 av 10 nordmenn har blitt lurt ved netthandel det siste året

Rundt 300 000 nordmenn har blitt lurt av en falsk nettbutikk i løpet av det siste året. Mange har også mottatt ødelagte produkter, eller ikke fått varen de har bestilt på nett. Samtidig sier 1 av 5 at de ikke er sikre på å få hjelp om det oppstår problemer.

Les mer


1 av 3 uten full kontroll: Klarna med nytt digitalt verktøy for shoppingoversikt

Selv om flere nordmenn mener de har bedre kontroll på egen økonomi enn i alle andre land, mangler allikevel 1 av 3 full oversikt over eget forbruk.

Les mer


Klarna passerer 150 millioner kunder: Feirer med globale tilbud i tre dager

For å feire at Klarna har passert 150 millioner kunder og 400 000 butikkpartnere globalt, annonserer de nå en tre dagers tilbudsperiode, Dream Deal Days, i samarbeid med noen av verdens mest kjente merkevarer.

Les mer


Klarna lanserer Virtual Shopping for å gi kundeopplevelsen i fysisk butikk på nett

Klarna annonserte tidligere i mai lanseringen av sitt nye Virtual Shopping-tilbud i 18 land, inklusive Norge. Nå blir det enkelt for deres mer enn 400 000 tilknyttede butikker over hele verden å ta det beste fra fysiske butikker inn i sine nettbutikker. Allerede fra start har mer enn 300 merkevarer, som Levi’s og Hugo Boss, gått live med den nye tjenesten.

Les mer


Klarna lanserer egen vekstpris for nordiske nettbutikker

Samtidig som Klarna satser stort på mer forbrukervennlige og bærekraftige betalingsløsninger, har de investert store summer for å kunne tilby flere markedsføringstjenester til butikker som bruker dem. Med lanseringen av Klarna Growth Awards skal nettbutikker støttes for å fortsette å vokse.

Les mer


Oslo og Bykle i Agder på netthandelstoppen så langt i 2022

Mens Oslo topper fylkesoversikten over netthandel i første kvartal 2022, var Bykle i Agder kommunen i Norge hvor det per innbygger er netthandlet mest så langt i år.

Les mer


Klarna med ny satsing for 18-25 åringer

Etter produktforbedringene Klarna gjorde i fjor har andelen unge voksne som får purregebyr etter fakturakjøp gått kraftig ned. Samtidig er 18-25 åringers kunnskap om kredittkjøp lav. Klarna fortsetter sitt langsiktige forbedringsarbeid for et mer bærekraftig kredittmarked – nå med et spesielt fokus på denne aldersgruppen.

Les mer


Klarna sluttfører sitt oppkjøp av PriceRunner

Stockholm, 4. april 2022 – Klarna, den ledende globale betalings- og shoppingtjenesten, annonserte i dag at de har sluttført sitt oppkjøp av PriceRunner, Nordens ledende sammenligningstjeneste, med virksomhet i Norge, Sverige, Danmark og Storbritannia.

Les mer


Norge på mobilshoppetoppen i stor internasjonal undersøkelse

Norge er det landet hvor flest har brukt mobiltelefonen sin til netthandel. Det viser en stor internasjonal undersøkelse i 13 vestlige land.

Les mer


Ekstrem økning i salget av strømsparende produkter de siste månedene

Mens salget av tetningslister økte hele 334 prosent i desember og januar, har de til tider svært høye strømprisene også ført til en kraftig økning i nettsalget av varmetepper, peiser, Glava og ved.

Les mer


Markant økning i sex-leketøysalget før Valentines: Vestfold og Telemark på fylkestoppen

Salget av erotiske produkter og sex-leketøy økte markant den siste uken før Valentines-dagen i år. Det er i Vestfold og Telemark som det per innbygger ble netthandlet mest innenfor denne kategorien i hele 2021.

Les mer


Netthandelsåret 2021: Nesna i Nordland og Oslo handlet mest på nett

Innbyggerne i Nesna kommune i Nordland handlet mest på nett i Norge i løpet av 2021. Samtidig passerte Oslo Troms og Finnmark, og ble fylket hvor det ble brukt klart mest på netthandel i fjor per innbygger.

Les mer


Julenetthandelen: Oslo handlet mest og dette er noen av de mest kjøpte julegavene i år

Kassaapparat, Stiga Snow Flyer, Airpods og massasjepistol. Dette er noen av de mest solgte typiske julegavene på nett i år. De som har julehandlet mest er innbyggerne i Oslo. Minst julenetthandlet de i Agder.

Les mer


Garnsalget øker mot jul: Strikkeartikler er de mest populære hjemmelagde gavene

Hele 1 av 4 nordmenn gir bort egne hjemmelagde julegaver, og det er strikkede artikler som det er den store vinneren. Bare i løpet av de siste par månedene har garnsalget i Norge økt med opp mot 36 prosent gjennom Klarnas betalingsløsning.

Les mer


Norges første bruktbutikk for elektronikk har åpnet

Elektrokjeden Power innførte tidligere i år pant på brukt elektronikk. Nå har de åpnet Norges første varehus hvor de brukte mobilene, TV-ene og PC-ene skal selges til nye eiere.

Les mer


Nordmenn på julestresstoppen: Dette øker julestresset mest

Nordmenn er blant de nasjonalitetene som blir mest stresset i ukene før julaften, og er i særklasse dem som oppgir julegavehandel som den viktigste grunnen til stressøkningen. Samtidig er vi blant landene hvor færrest bruker nettbutikker og flest foretrekker å handle i fysisk butikk.

Les mer


Ferske Klarna-tall: Mer enn doblet salg av «stygge julegensere» så langt i julehandelen

Bare i løpet av de siste fem ukene har andelen solgte såkalt stygge julegensere i Norge økt med hele 152 prosent sammenlignet med den samme perioden i fjor.

Les mer


De siste nettbutikkene


Siste nyheter


Siste pressemeldinger


Siste artikler


Tilfeldig valgt nettbutikk

HelloFresh
Én av Norges lekreste matkasser. Hos HelloFresh kan du skreddersy ukesmenyen din akkurat som du vil. Velg dine egne oppskrifter fra ukesmenyen vår, så leverer vi alt du trenger på døra, sånn at du kan lage smakfulle middager akkurat når det passer deg best. Og selvsagt kan du hoppe over uker, sette abonnementet ditt på pause eller si opp når som helst - det er ingen bindingstid.

Les mer Besøk

Statistikk

Antall nettbutikker: 1118

Samarbeidspartnere

Kontakt oss

Contentish AS
Parkvegen 5
N-4706 Vennesla