Hjem | Kontorrekvisita | Contour Design

Contour Design

Prioritert oppføring

Besøk Contour Design

Her er vår omtale og erfaring med Contour Design. Andre kan ha andre oppfatninger av Contour Design, men her er det vi vet. I de tilfellene vi ikke har førstehåndskunnkap, vil vi bruke standard tekst fra nettsiden.

Erfaring og omtale av Contour Design

Med mer enn 25 års erfaring er Contour Design markedsleder innen forskning, utvikling og design av ergonomisk maskinvare. Våre ikoniske produkter inkluderer RollerMouse, Unimouse og Multimedia Controller.

Vi er forpliktet til å gi kontorarbeidere over hele verden bedre arbeidsdager ved datamaskinen. Vår innsats har resultert i at tusenvis av mennesker har forhindret og lindret unødvendige belastningsskader fra langvarig bruk av datamaskin.

Gjentatte belastningsskader og andre datarelaterte skader kan unngås med bedre utstyr, økt fokus og kunnskap og forebygging. Contour Design-produkter er ikke bare designet for å lindre smerte, men også for å forhindre det. Vårt primære mål er å forbedre arbeidslivet foran skjermen med produkter som er tilpasset den enkelte brukers behov.

Menneskers forskjeller, atferd og vaner er kjernen i vårt design. Ergonomi er ikke en enkelt løsning, men snarere en variabel ligning av godt designet utstyr med fokus på variasjon, fleksibilitet og gode vaner. RollerMouse, Unimouse og Multimedia Controller gir det høyeste nivået av effektiv ergonomi og stilig design som inspirerer til variasjon og sunnere vaner for brukerne.
Vi tror ergonomi aldri har vært enklere.

Fakta og info om Contour Design

Etablert:
Kontaktinformasjon: Contour Design har god kontaktinfo på nettsiden.

Besøk Contour Design


Andre butikker i samme kategori

Contour Design Kontorrekvisita

Ordn.noLes merBesøk
Billig EmballasjeLes merBesøk
KontorgigantenLes merBesøk
LyrecoLes merBesøk
KontorrekvisitaLes merBesøk
TonerwebLes merBesøk
MaskeLes merBesøk
PomeloLes merBesøk
Klaus Hennum Produksjon ASLes merBesøk

De siste nettbutikkene


Siste nyheter


Siste pressemeldinger


Siste artikler


Tilfeldig valgt nettbutikk

Dressmann
Dressmann er Nordens største motekjede innen herreklær og dekker det totale klesbehovet for alle kvalitets- og prisbevisste menn i alle aldre. Dressmann tilbyr fullt sortiment, med alt innen basisklær og fritid til konfeksjon i størrelser opp til 9XL.

Les mer Besøk

Statistikk

Antall nettbutikker: 1320

Samarbeidspartnere

Kontakt oss

Contentish AS
Parkvegen 5
N-4706 Vennesla

Epost: hei@nettbutikk365.no
Org nr 923 187 251

Om Nettbutikk365.no