Hjem | Bøker og magasiner

Nettbutikk365 – nettbutikker i Norge ikon

Bøker og magasiner

Faktisk er dette en av de største kategoriene av produkter som selges på nettet. Det finnes en rekke nettbutikker som spesialiserer seg på å selge bøker og magasiner, og flere generelle nettbutikker som også tilbyr bøker og magasiner i tillegg til andre produkter.

Når du handler bøker og magasiner på nett, kan du vanligvis velge fra et bredt utvalg av bøker i ulike sjangere, inkludert skjønnlitteratur, faglitteratur, barnebøker, kokebøker, reisebøker og mer. Det er også mulig å kjøpe elektroniske bøker og lydbøker i tillegg til de tradisjonelle papirutgavene.

Magasiner kan også kjøpes på nett, både som enkeltutgaver og abonnementer. Du kan velge fra en rekke magasiner som dekker ulike interesser, som mote, mat, reise, helse, teknologi, sport og mer.

En av fordelene med å kjøpe bøker og magasiner på nett er at du vanligvis får et større utvalg å velge fra enn i en fysisk butikk. Du kan også enkelt søke etter spesifikke bøker eller magasiner, og sammenligne priser og anmeldelser fra ulike nettbutikker.

Det er viktig å sjekke leveringstid og fraktbetingelser før du handler, spesielt hvis du trenger boken eller magasinet innen en bestemt dato. Det kan også være lurt å sjekke nettbutikkens returpolicy hvis du ønsker å returnere en bok eller et magasin.

Vi har 28 nettbutikker i kategorien Bøker og magasiner!


Adlibris

Velkommen til Adlibris, bokhandelen på nett med et bredt utvalg av bøker, garn, papir- og kontorsprodukter, leker, hobby og mye mer. Alltid lave priser | Fri frakt over 299 kr | Bli inspirert!

Les mer Besøk Adlibris

Barnas Beste Bok

Barnas Beste Bok – flotte eventyrpakker til knallpriser! Abonnement-serie der kunden får flotte pakker bestående av eventyrlige samlebøker.

Les mer Besøk Barnas Beste Bok

Barnas Egen Bokverden

Se vårt enorme utvalg av barnebøker for de mellom 0-10 år! Hos Barnas Egen Bokverden har vi de beste barnebøkene til lave priser. Barnebøker som skaper leselyst og leseglede!

Les mer Besøk Barnas Egen Bokverden

Bladkongen

Da internett kom sank salget av blader og magasiner. Men Bladkongen samlet like gjerne hele kartoteket på nett. Fra starten i 2001 har selskapet bygget seg opp som Nordens største magasinvarehus.

Les mer Besøk Bladkongen

Bokshop.no

Vi ønsker å gjøre bokhandelen mer miljøvennlig! Bokshop.no er Norges eneste bokhandel med pant på bøker. Når en kunde er ferdig med boken kjøpt på Bokshop.no, så kan man pante den og få gavekort tilbake. På Bokshop.no finner man alle slags bøker: skolebøker, fag- og pensumlitteratur, skjønnlitteratur, sakprosa, verk, etc. Vi har et rikt utvalg billige bøker. Bokshop.no er medlem av Den Norske Bokhandlerforeningen.

Les mer Besøk Bokshop.no

BookBeat

Trenger en ny lydboktjeneste? Velg Bookbeat som har over transkribert over 500.000 bøker for kun 99kr/mnd. For å bli med her skal man opprette en konto ved å registrere sine detaljer, laste ned appen og begynne å lytte.

Les mer Besøk BookBeat

Goboken

Gobokens egen historie startet i 1989. En av fire småbarnsfamilier er til enhver tid medlem i en av Gobokens boklubber. Gobokens visjon er at flere foreldre skal lese mer for barn. Gjennom bøker, veiledning og inspirasjon skal vi gjøre det enkelt å skape leseglede fra første stund.

Les mer Besøk Goboken

Leseløveklubben

Velkommen til Leseløveklubben! Abonner på Norges ledende lettlestserie for barn - gøyale og lærerike bokpakker for de ferskeste leserne!

Les mer Besøk Leseløveklubben

Nydalen Bokstue

Stor nettbutikk for brukte bøker, med over 12000 titler. Hva er vel mer avslappende og bedagelig enn en egen bokstue?

Les mer Besøk Nydalen Bokstue

Tanum

Se vårt store utvalg av bøker til store og små, i alle sjangre. Fri frakt fra 349,-

Les mer Besøk Tanum

Allershopping.no

Blader og magasiner. Allershopping.no er Aller Medias nettbutikk for blader, både print og digitalt.  Her kan du kjøpe noen av Norges mest populære blader som Se og Hør, KK, Allers, Dagbladet Lørdag med Magasinet og VI OVER 60. Ønsker du kun digital tilgang til våre blader kan du kjøpe abonnement gjennom Pling. Da får du tilgang på nettbrett og mobil. Vi tilbyr gratis frakt på alle våre blader og magasiner!

Les mer Besøk Allershopping.no

Lydbok.com

Er du interessert i å utforske verdenen av lydbøker? Vi gir deg en sammenligning av de mest populære lydboktjenestene i Norge, slik at du kan ta et velinformert valg basert på pris, bokutvalg og brukeropplevelse.

Les mer Besøk Lydbok.com

Nextory

Størst på norske bøker- alt i én app - besøker man Nextory kommer man til en nettbutikk som allerede har tenkt ut neste bok du skal lese. Les vår omtale av Nextory her.

Les mer Besøk Nextory

Stabenfeldt

Stabenfeldt er en forhandler av tre lesepakker for barn; nemlig Kickerz, Girl.It og Penny & Friends. Dette er ungdomsblader med tilbehør og spennende ekstragaver. Bladene skal gi barn leseglede, samtidig som nettsiden er super for å finne mer informasjon om lesing og kule gadgets.

Les mer Besøk Stabenfeldt

Anapta forlag

Dette forlaget er ett samarbeid medllom Ivar Øksendal og Vidar Øksendal, far og sønn. Her kan man bestille litteratur til musikk og sang, samt abonnenere på nyhetsbrev. De bruker Forlagssentralen til lager og distribusjon av bøkene.

Les mer Besøk Anapta forlag

ARK

ARK er Norges største bokhandel. Kjøp bøker, spill, leker, kontorvarer og ting til hjemmet. Bestill hjemlevering eller klikk og hent i din ARK-butikk.

Les mer Besøk ARK

Arkham Comics

Vi har stort vareutvalg av tegneserier, manga, Magic The Gathering, Pokemon TCG og Digimon Card Game. Bestill på nett og få det rett hjem. Alltid gode tilbud! God kundeservice!

Les mer Besøk Arkham Comics

Bokklubben

Bokklubben nettbokhandel. Billige bøker med maks rabatt. Nye romaner krim barnebøker fakta lydbøker e-bøker klassikere.

Les mer Besøk Bokklubben

Cappelen Damm

Cappelen Damm er Norges største forlag. Forlaget utvikler, formidler, selger og distribuerer kunnskap, kultur og leseopplevelser til voksne og barn.

Les mer Besøk Cappelen Damm

Fabel

Lytt hvor du vil, når du vil. Få tilgang til tusenvis av lydbøker rett på mobilen. Lag flere profiler for å dele appen med dine nærmeste. Velg abonnementet som passer for deg, fra 179 kr/mnd.

Les mer Besøk Fabel

Fortellerforlaget

Bøker for barn og unge, samt skjønnlitteratur, faktabøker og tegneserier

Les mer Besøk Fortellerforlaget

Gründerbibelen

Vårt forlag produserer nye forretningsideer, som knapt noen har tenkt på. Disse er samlet i boken GründerBibelen -Det Norske Skaperverket- et "must" for alle som driver business og er åpen for nyheter og forbedringer. For alle som vil starte "noe eget" eller for deg som skal lage en ungdoms-/elevbedrift og mangler den fengende ideen. Les mer på vår nettside og la deg overbevise. Her finner du også mye gratis inspirasjon og 75 gratis "rå-ider" som du kan utvikle etter eget hode.

Les mer Besøk Gründerbibelen

Haugenbok

Bokhandel på nett med stort utvalg bøker i romaner, lydbøker, krim, spenning, fagbøker, strikkebøker, hobbybøker, skolebøker, sykepleie, og barnebøker mm. Vi har studentrabatt, fri frakt, rask levering og god kundeservice. Kampanjer med tilbudsbøker fra Mammutsalg, Black Friday, Julegavetips, påskekrim, Sommerpocket

Les mer Besøk Haugenbok

Læreboka Forlag

Læreboka Forlag produserer lærebøker, reisebøker og gavebøker.

Les mer Besøk Læreboka Forlag

Norli

På norli.no finner du stort utvalg og god tilbud på bøker, spill, leker, skolesekker, papirvarer - og alt du finner i Norli-bokhandlene.

Les mer Besøk Norli

Podimo

Endelig en app med både podkast og lydbøker. Podimo er en abonnementstjeneste for podkast, lydbøker og lydhistorier, med en helt ny modell for inntektsfordeling mellom kreatør og plattform.Siden lanseringen i Danmark i 2019 har selskapet vokst i en stødig oppadgående kurve, som har strukket seg over landegrensene til Tyskland og Spania, så vel som på tvers av det latinamerikanske kontinentet.

Les mer Besøk Podimo

Storytel

Storytel lar deg enkelt få ubegrenset tilgang til tusenvis av lydbøker og e-bøker på mobil og nettbrett. Fra 189 kr per måned. Prøv gratis i 14 dager!

Les mer Besøk Storytel

The Book Depository

Denne nettbutikken har satt seg som mål å bli helnorsk på kort tid. Og det som er bra med bøker er at de er tollfrie å importere. Denne bokforhandleren har over 20 millioner bøker i arkivet sitt, som lagres i Storbritannia og Australia.

Les mer Besøk The Book Depository

De siste nettbutikkene


Kategorier


Siste nyheter


Siste pressemeldinger


Siste artikler


Tilfeldig valgt nettbutikk

Indusia Design Norge
Indusia Design tilbyr et stort utvalg av unike sengesett i bomull, sateng og flanell.

Les mer Besøk

Statistikk

Antall nettbutikker: 1338

Samarbeidspartnere

Kontakt oss

Braadland AS
Parkvegen 5
N-4706 Vennesla

Epost: hei@braadland.no
Org nr 912 503 097

Om Nettbutikk365.no