Hjem | Kunst og antikviteter

Nettbutikk365 – nettbutikker i Norge ikon

Kunst og antikviteter

Det finnes mange skjulte perler, og i denne kategorien hvor vi har samlet mange nettbutikker innenfor kunst og antikviteter, kan du virkelig gjøre noen kupp!

Kunst og antikviteter har tradisjonelt vært solgt og kjøpt på auksjoner, gallerier og antikvitetsbutikker. Imidlertid har digitalisering og internettrevolusjonen forandret måten disse verdiene handles på. I dag er det mange dedikerte nettbutikker og auksjonshus som spesialiserer seg på salg av kunst og antikviteter på nettet.

Den største fordelen med å kjøpe kunst og antikviteter på nettet er at det gir kjøpere fra hele verden tilgang til et bredt utvalg av varer fra ulike tidsperioder og kulturer. Dette betyr at kjøpere kan finne unike og sjeldne objekter som ellers ikke ville vært tilgjengelige på deres lokale marked.

En annen fordel med å kjøpe kunst og antikviteter på nettet er at det gir kjøpere muligheten til å gjøre grundig forskning og sammenligne priser før de tar en beslutning. Nettbutikker som spesialiserer seg på kunst og antikviteter tilbyr ofte detaljerte beskrivelser og bilder av hvert objekt, samt historisk og kulturell kontekst rundt det.

Nettbaserte auksjonshus gir også kjøpere muligheten til å by på unike kunstverk og antikviteter fra hele verden, fra komforten av sitt eget hjem. Dette gir kjøpere muligheten til å følge auksjonen og by på objektene i sanntid, uten å måtte reise til auksjonsstedet.

En av utfordringene med å kjøpe kunst og antikviteter på nettet er å være sikker på ektheten og tilstanden til objektene. Det er viktig å kjøpe fra pålitelige og velrenommerte nettbutikker og auksjonshus, og å dobbeltsjekke ekthetsbevis og tilstandskontroller før man gjør et kjøp.

Vi har 7 nettbutikker i kategorien Kunst og antikviteter!


99skulpturer.no

Stort utvalg av skulpturer med kjærlighet som tema. Den perfekte bryllupsgaven. Kobberbryllupsgave, sølvbryllupsgave, gullbryllupsgave. En skulptur sier ofte mer enn ord, og er et trygt og originalt gavevalg til for eksempel bryllup, jubileer eller andre spesielle anledninger.

Les mer Besøk 99skulpturer.no

Art Galleri AS

Jeg er billedkunster og bosatt i Bergen. Født og oppvokst i Nordfjord. Jeg maler i hovedsak med akryl på lerret. Noen ganger brukes i tillegg decoupage, kullstift og tusj; også kjent som mix-media. Når et maleri er ferdig tar fotografen bilder med høy kvalitet, som ivaretar farger og uttrykk på en god måte. I møte med grafiker går vi igjennom de digitale bildene, og beslutter hvilke det skal lages prøvetrykk av.

Les mer Besøk Art Galleri AS

ArtAttack.no

Nasjonale mesterverk | Edvard Munch | Internasjonale mesterverk | Americana

Les mer Besøk ArtAttack.no

artgate.no

Artgate.no selger kunst på nett. Der kan du kjøpe kunst fra alt og alle fra Nicolay Aamodt til Nico Widerberg. post@artgate.no

Les mer Besøk artgate.no

MyFoto

myfoto.no - spesialist på foto og veggbilder.

Les mer Besøk MyFoto

Nordiska Galleriet

Historien til Nordiska Galleriet strekker seg over mer enn et århundre med flaggskipbutikken i Stockholm som åpnet for første gang i 1912 og frem til i dag med flere butikker og nettbutikker i Norden.

Les mer Besøk Nordiska Galleriet

SORGENFRI

SORGENFRI er et nytt butikklokale og konseptgalleri på flere etasjer i Oslo som kuraterer kunst, design og kultur. Med ambisjonen om å bli en viktig kunst- og designdestinasjon, vil rommet jevnlig introdusere nye kunstnere som vil passe inn i en skandinavisk og bærekraftig kontekst.

Les mer Besøk SORGENFRI

De siste nettbutikkene


Kategorier


Siste nyheter


Siste pressemeldinger


Siste artikler


Tilfeldig valgt nettbutikk

Kicks
KICKS har et av Norges bredeste sortiment innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie. Kjøp produkter fra ledende merkevarer i butikk og på nett.

Les mer Besøk

Statistikk

Antall nettbutikker: 1339

Samarbeidspartnere

Kontakt oss

Braadland AS
Parkvegen 5
N-4706 Vennesla

Epost: hei@braadland.no
Org nr 912 503 097

Om Nettbutikk365.no