Hjem | Data

Nettbutikk365 – nettbutikker i Norge ikon

Data

Det finnes mange nettbutikker som spesialiserer seg på å selge datamaskiner, datatilbehør og programvare, og flere generelle nettbutikker som også tilbyr datamaskiner og relaterte produkter.

Når du handler datamaskiner og datatilbehør på nett, kan du vanligvis velge fra et bredt utvalg av produkter, inkludert bærbare datamaskiner, stasjonære datamaskiner, skjermer, tastatur, mus, skrivere, nettverksutstyr og mye mer. Du kan også velge fra ulike merker og modeller, og sammenligne priser og spesifikasjoner før du tar en beslutning.

En av fordelene med å handle datautstyr og datamaskiner på nett er at du kan enkelt sammenligne priser og produkter fra ulike nettbutikker, og finne de beste tilbudene. Du kan også lese anmeldelser og omtaler fra andre kunder for å få en bedre ide om produktene du vurderer å kjøpe.

Vi har 41 nettbutikker i kategorien Data!


Allyouplay

Allyouplay er et digitalt distribusjonsnettsted født i Amsterdam, Nederland. Vi jobber direkte med offisielle distributører og selger spillnøkler via et API slik at nøkler kommer direkte fra utgivere. Vi bryr oss om sikkerhet, alle nøklene våre er 100 % ekte, trygge og sikre for din beste spillopplevelse. Allyouplay har også som mål å gi de beste prisene for spillere, uansett region, med gode rabatter.

Les mer Besøk Allyouplay

Astro Gaming

Astro Gaming tilbyr produkter av høy kvalitet for å gjøre spillopplevelsen din enda bedre! Les vår omtale av Astro Gaming her!

Les mer Besøk Astro Gaming

AtlasVPN

Atlas VPN dekker mangel på førsteklasses tjenester innenfor gratis VPN-feltet. Det skal være den første pålitelige gratis VPN-en som allerede har revidert og verifisert av cybersikkerhetseksperter hos VerSprite.

Les mer Besøk AtlasVPN

Blue Microphones

Blue Microphones er et amerikansk lydproduksjonsselskap eid av Logitech som designer og produserer mikrofoner, hodetelefoner, innspillingsverktøy, signalprosessorer og musikktilbehør for audioproffs, musikere og forbrukere.

Les mer Besøk Blue Microphones

Fanatical

Fanatical er en ledende global forhandler av digitale spill innen spillindustrien på 137,9 milliarder dollar, som fortsetter å vise eksponentiell vekst fra år til år. Vi har solgt over 62 millioner offisielt lisensierte spillnøkler til over 3 millioner kunder i 200 land.

Les mer Besøk Fanatical

Gamivo

GAMIVO.COM er en markedsplass for videospill distribuert som digitale aktiveringskoder. Vårt oppdrag er å samle leverandører fra hele verden for å levere de beste tilbudene til publikum.

Les mer Besøk Gamivo

Geekbuying

Geekbuying ble grunnlagt i 2012 med oppgaven å skape en plattform som virkelig setter kunden først, som tilhører HONGKONG GEEKBUY INTERNATIONAL E-COMMERCE LIMITED.

Les mer Besøk Geekbuying

Greencom

Greencom specialbygger kraftige PC-er for å maksimere all gaming-ytelse for kundene. Greencom PCer er bygd etter fokus på design, ytelse og kvalitet.

Les mer Besøk Greencom

Hostinger

Hostinger er en nettbasert bedrift som tilbyr gründere løsninger som gjør dem synlige på nett. Dette har de gjort i 11 år, der de bruker egendesignede programvarer.

Les mer Besøk Hostinger

Hostkey

Hostkey regner seg for å være en såkalt Premium leverandør av webtjenester.Selskapet er basert på nederlandsk, russisk og amerikansk samarbeid, og de tilbyr hybride løsninger for bedrifter og privatpersoner.

Les mer Besøk Hostkey

InkClub

Hos oss finner du forbruksvarene du alltid trenger hjemme - blekkpatroner, lasertoner, støvsugerposer, barberhøvler, belysning, kaffekapsler og mye mer.

Les mer Besøk InkClub

Ivacy VPN

VPN er noe som stadig blir litt og litt mer vanlig for folk flest. Å trygge sin aktivitet på nett har blitt mer og mer viktig. Og Ivacy VPN tar folks bekymringer på alvor.

Les mer Besøk Ivacy VPN

Jellyfx

Jellyfx er en nettbutikk for alle dine videoeffektbehov, og tilbyr et mangfoldig utvalg av kreative ressurser for å ta videoredigering til neste nivå. Les vår omtale her.

Les mer Besøk Jellyfx

Kinguin

Kinguin er en global markedsplass for spillnøkler. Vårt oppdrag er å tilby de beste prisene og et trygt sted å kjøpe spillkoder for spill for Steam, Origin, Uplay, Battle.net og andre plattformer.

Les mer Besøk Kinguin

Logitech

Med produkter som selges i nesten alle land i verden, utvikler Logitech produkter som hjelper bedrifter med å blomstre og bringe folk sammen gjennom musikk, spilling, strømming, video og databehandling. Logitechs merkevarer inkluderer Logitech, Logitech G, ASTRO Gaming, Ultimate Ears, Jaybird, Blue-mikrofoner og Stramlabs.

Les mer Besøk Logitech

Loop Earplugs

Vår produktlinje har et bredt utvalg av ørepropper for musikk, søvn, støyfølsomhet og fokus. Loop Earplugs er en av de raskest voksende DTC-scaleups i Belgia, med planer om å oppnå x11 vekst i år.

Les mer Besøk Loop Earplugs

Nordnet

Nordnet er en digital plattform for sparing og investering. Vi ble grunnlagt i 1996 og er i dag etablert i Norge, Sverige, Danmark og Finland. Totalt har vi over 1,5 millioner kunder. Vårt mål er å hjelpe deg med å få best mulig avkastning på pengene dine. Dette gjør vi blant annet gjennom å tilby et stort utvalg investeringsmuligheter, lave avgifter, oversiktlige plattformer som er enkle å bruke og Shareville – Nordens største investeringsnettverk. Vi tilbyr alt fra investering i aksjer og fond til pensjonssparing og spesifikke konsepter for Private Banking og Active Trader. Nordnet ble etablert med mål om å demokratisere sparing og utfordre den tradisjonelle finansbransjen. Og det er det samme som driver oss nå. Vi jobber hver dag for å forenkle, inspirere og forbedre dine muligheter til å få bedre avkastning på pengene dine.

Les mer Besøk Nordnet

NordPass

Noen gang irritert deg over passord som ikke fungerer, passord du glemte også videre. NordPass er nettbutikken som gjør livet enkelt for deg. Med toppmoderne krypteringstjeneste og sikker implementering, har denne tjenesten som er levert av NordVPN blitt et førstevalg for mange.

Les mer Besøk NordPass

NordVPN

NordVPN harvokst til å bli en av de aller mest anerkjente VPN tjenestene i landet. Selskapet ble stiftet i 2012 da fire kamerater så hvordan internett hadde utviklet seg og med det kunne forutsi en del tendenser vi senere ble vitne til.

Les mer Besøk NordVPN

One.com

One.com eller B-One som det het fra oppstarten i 2002 er et eventyr. Startet opp av skandinavisk enasjement for internett, var de for mange en bedrift som ville gå konkurs. Men slik ble det ikke og i dag er one.com er en av nettverkstjenestene som velges først når nye bedrifter skal lage nettbutikk.

Les mer Besøk One.com

Pixojet NO

Blekkpatroner og toner til Nordens laveste priser hos Pixojet. Senk dine utskriftskostnader med opptil 90%! Vi strever etter å gi deg som kunde lav pris på blekkpatroner online.

Les mer Besøk Pixojet NO

Pro ISP

PRO ISP ble etablert i 2002, og er i dag en av Norges raskest voksende leverandører av webhotell, domener, virtuelle servere (VPS) og SSL sertifikat.

Les mer Besøk Pro ISP

PureVPN

PureVPN er en av mange nettbutikker som tilbyr VPN tjenester. Slike private nettverk har blitt mer og mer viktige i takt med økt hacking og overvåkning. PureVPN setter fokus på transparency og kostnadseffektive løsninger slik at man alltid kan føle seg anonym og trygg på nett.

Les mer Besøk PureVPN

Razer

Razer er mer enn bare verdens ledende spillmerke. Vi inspirerer spillere overalt med et sylskarpt fokus på å være best i spillet og i det virkelige liv.

Les mer Besøk Razer

refurb.no

Refurb.no selger brukt datautstyr av høy kvalitet - med garanti. Alle varer de selger, testes før de selges. Dermed kan de stå inne for ytelse, batteritid og kvalitet.

Les mer Besøk refurb.no

Senetic

Senetic er spesialister i Microsoft skytjenester for bedrifter: Office 365, Azure og SharePoint. Les omtalen her!

Les mer Besøk Senetic

Shark Gaming

Din ledende gamingpartner! Shark Gaming Systems ble startet av Mikael Taipalus i 2009 og har siden den gang vært leverandør av de beste gamingsystemene. Filosofien er å levere den beste teknologien som finnes, kombinert med solid support. Shark Gaming drives av en pasjon for datamaskiner og spill, noe som også er tydelig i alle bedriftens prosesser. Vi har fingeren på pulsen, selv om det betyr at halvparten av de ansatte mister fokuset når ny maskinvare kommer på lager. Men det er også det som gjør at vi elsker å gå på jobb hver dag.

Les mer Besøk Shark Gaming

Startselect

Startselect tilbyr forhåndsbetalte koder for konsoller og mobiltelefoner, abonnementer på VOD- og musikkplattformer, samt videospill, umiddelbart på nettet. 3 000+ offisielle og digitale produkter leveres umiddelbart 24/7.

Les mer Besøk Startselect

Voidu

Voidu er en raskt voksende, uavhengig spilldistribusjonsplattform av nederlandsk opprinnelse, som selger digitale spillnøkler som er innhentet direkte fra distributører eller offisielle forhandlere. Voidu garanterer rask levering, 100 % fungerende nøkler og utmerket datasikkerhet. I tillegg har Voidu som mål å levere best mulige priser for spillere over hele verden, med rabatter på opptil 85 % av utsalgsprisen.

Les mer Besøk Voidu

Apple

Apple er et amerikansk multinasjonalt selskap som produserer forbrukerelektronikk, programvare og datamaskiner.

Les mer Besøk Apple

Computersalg

Online MEGA store - Elektronikk & IT. Med mer enn 22 års erfaring, og en nettbutikk som har vært online siden 1999, vet vi godt hva det dreier seg om. På ComputerSalg - Online Mega Store finner du alltid et stort utvalg av de mest populære produktene, med over 1.400.000 produkter på nettsiden. I 2019 ble ComputerSalg kåret til den beste nettbutikken i kategorien Telefoni, en pris som Pricerunner står bak, og som er basert på både vurdering av butikken, kjøpsprosessen og kjøpserfaringen. Deler som kundeanmeldelser, stemmer og til slutt Mystery Shopping teller i den samlede vurderingen av ComputerSalg.no.

Les mer Besøk Computersalg

Dustin Home

Bestil forbrukerelektronikk med sikre og raske leveranser. Dustin Home har et stort utvalg av bl.a. bærbare datamaskiner, smarttelefoner, skrivere og mye mer.

Les mer Besøk Dustin Home

Easymeeting

Easymeeting er en videotjenester for bedrifter. Et naturlig alternativ i den nye normalen, der hjemmekontor og mindre reiseing har blitt en vane. Man kan velge mellom to oppsett, og begge henter man ut fra denne nettbutikken. Easymeeting skiller seg ut med høy kvalitet og tilpassede produkter.

Les mer Besøk Easymeeting

Inkmann

Inkmann.no er en av Norges største leverandører av blekkpatroner og toner. Vi gir 100% garanti på alle våre blekkpatroner og tonere.

Les mer Besøk Inkmann

Ontel

Hos ontel.no satser vi først og fremst på produkter vi kan være beste nettbutikk på, både når det gjelder pris og andre kriterier. Har vi ikke mulighet til å være beste nettbutikk i Norge på et produkt vil vi ikke satse på dette, og derfor har vi et selektivt utvalg innenfor mobiltelefoner, og tilhørende produkter, men vi satser også på enkelte andre produktgrupper vi er spesielt gode på

Les mer Besøk Ontel

Serve The World

Vi er en av de største aktørene i Norge innen hosting, og har 21 års erfaring i å levere hosting tjenester.

Les mer Besøk Serve The World

Alink

Enkel og trygg netthandel hos Alink med rask levering og bredt sortiment innen datautstyr, overvåkingskamera, Kabler, Røykvarslere og annet sikkerhetsutstyr. Vi har lang erfaring og eksperter på feltet og har montører som kan gjøre installasjonen for deg.

Les mer Besøk Alink

Altonnet

Denne nettbutikken er litt annerledes enn andre. Deres produkter som spill, playstation, leker osv har en billigere pris, samt de har ett større utvalg. De har mange samarbeidspartnere over hele verden, og flere leverandøren i Norge

Les mer Besøk Altonnet

Foscam.no

Overvåkningskameraer med enkel tilgang fra pc/mobil/nettbrett. Foscam er en anerkjent produsent av nettverkskameraer, med gjennomprøvde produkter som nå distribueres i mer enn 70 land. Nettbutikk med rask levering.

Les mer Besøk Foscam.no

Kjell & Company

Kjell & Company selger tilbehør til datamaskiner, mobiltelefoner (iPhone, Samsung, etc.), nettbrett (iPad etc.), nettverk, smarte hjem, elektronikk og lyd & bilde.

Les mer Besøk Kjell & Company

Microsoft

Utforsk Microsoft-produkter og -tjenester for hjemmet eller bedriften. Kjøp Surface, Microsoft 365, Xbox, Windows, Azure og mer. Finn nedlastinger og få støtte.

Les mer Besøk Microsoft

De siste nettbutikkene


Kategorier


Siste nyheter


Siste pressemeldinger


Siste artikler


Tilfeldig valgt nettbutikk

Gulvdeal
Gjennom 100 år, siden 1920, og gjennom 5 generasjoner har vi servet kunder med gulv, tips, veiledning og fagkunnskap.

Les mer Besøk

Statistikk

Antall nettbutikker: 1338

Samarbeidspartnere

Kontakt oss

Braadland AS
Parkvegen 5
N-4706 Vennesla

Epost: hei@braadland.no
Org nr 912 503 097

Om Nettbutikk365.no