Hjem | Artikler | Er det mulig å komplettere nettbutikken din med fysisk utsalgssted?

Er det mulig å komplettere nettbutikken din med fysisk utsalgssted?

Hvis du allerede driver en nettbutikk, kan det være interessant å utforske muligheter for å komplettere denne virksomheten med et fysisk utsalgssted. I noen situasjoner kan en fysisk butikk eller et innbydende showroom bidra til økt salg, men i noen bransjer er kanskje tiden for fysiske butikker mer eller mindre forbi.

Forfatter: Redaktør
Publisert: 15.01.24

Er det mulig å komplettere nettbutikken din med fysisk utsalgssted?

Lokaler som passer til et butikklokale

Eksisterende lokaler har mye å si for hvor enkelt eller vanskelig det er å tilby mulige kunder et fysisk utsalgssted. Hvis du allerede har lokaler i et område med betydelig gangtrafikk, kan det være nok med en gatebukk og profilering av fasaden for å skape oppmerksomhet. Hvis lokalene befinner seg i et industriområde eller hjemme i eget hjem, kan det være en god del mer utfordrende å tiltrekke seg kunder.

I tillegg er det helt åpenbart viktig å ta høyde for om eksisterende lokaler i det hele tatt er egnet for butikkdrift. Effektiv drift av en nettbutikk er noe helt annet enn å ta imot kunder i et fysisk butikklokale.

God «ekstrainntekt» eller forstyrrende distraksjon?

For en liten eller mellomstor bedrift er alt ekstra salg svært velkomment, og det er fort gjort å se for seg at drift av et fysisk utsalgssted er nesten «gratis» ekstra inntekt. For noen virksomheter kan det kanskje være det, særlig hvis det å drive fysisk butikk passer godt til stille perioder i løpet av dagen eller uken.

Samtidig er det viktig å huske på at det kan være både tidkrevende og kostbart å bemanne en fysisk butikk, i tillegg vil driften av et fysisk utsalgssted uten tvil ta noe oppmerksomhet vekk fra det som sannsynligvis fortsatt er kjernevirksomheten – salg av varer eller tjenester i digitale kanaler.

Til syvende og sist vil denne avveiingen være unik for hver enkelt virksomhet, og det er svært viktig at man ser nøye på balansen og forholdet mellom fysisk utsalgssted og nettbutikk.

De siste nettbutikkene


Siste tilbud


Kategorier


Siste nyheter


Siste pressemeldinger


Siste artikler


Tilfeldig valgt nettbutikk

Billige-Tester.no
Onlinebutikk for salg av graviditetsfremmende produkter. Billige-Tester.no selger bl.a. graviditetstest, eggløsningstest, folsyre og sædkvalitetstest til gode priser. Gratis frakt ved kjøp over 200 kr. Rask levering, innen 2-4 virkedager.

Les mer Besøk

Statistikk

Antall nettbutikker: 1341

Samarbeidspartnere

Kontakt oss

Braadland AS
Parkvegen 5
N-4706 Vennesla

Epost: hei@braadland.no
Org nr 912 503 097

Om Nettbutikk365.no