Hjem | Mat og drikke

Nettbutikk365 – nettbutikker i Norge ikon

Mat og drikke

Vi har 43 nettbutikker i kategorien Mat og drikke!


AZ Design

Vi produserer og designer restaurantsofaer etter kundens egne tegninger og ønsker, men tilbyr også modulsofaer der kunden har begrensede valgmuligheter men som forenkler prosessen for kunden. AZ Design kan her tilby raske leveringer med ekspressbud, noe som er unikt i bransjen.

Les mer Besøk AZ Design

Bakeren og Kokken

Det er mye fokus på matpriser og kvalitet i disse dager. Men alt for mange er ikke flinke nok på kjøkkenet. Bruker man tipsene fra Bakeren og Kokken så vil man kunne få et bmye bedre og variert kosthold med spennende oppskrifter og ingredienser. Det er fordi Bakeren og Kokken har alt innen kjøkkenutstyr for baking og matlaging. Det er ofte utstyret det står på når man skal lage kulnariske retter og bakverk. Måltider du bare så på Instagram og som du aldri trodde du kunne lage i ditt eget kjøkken. Bakeren og Kokken gjør det mulig for deg å bli en mesterkokk med enkle steg. Selv bloggen deres for å komme i gang, og skap et nytt liv med herlige retter i en travel hverdag. Bakeren og Kokken har vunnet flere priser for sin flotte nettbutikk, som også viser deg hvordan du skal dekke bordet og grille kjøttet. Nettbutikken har gratis levering over 600 kroner og 365 dagers angrerett.

Les mer Besøk Bakeren og Kokken

Bakerovner

Bakerovner er en virksomhet med import og salg av vedfyrte bakeovner. Produktutvalget er stort innen bakerovner, pizzaovner, ildsted, griller, kjøkkenutstyr, matvarer og diverse. Se vår omtale her!

Les mer Besøk Bakerovner

Cooper's Candy

Coopers Candy er nettbutikken for søtmonser og slikkemunner. Godteriet er fra utlandske bestselgere i USA; Japan, England og Sverige. Varene sendes ut fra et lager i Sverige, med selskapet Bring.

Les mer Besøk Cooper's Candy

Foodstuff

Hos oss finner du kvalitetsprodukter til røyking, grilling og lagring av mat. Vi har et stort utvalg av ulike typer krydder, smaktilsettninger, samt råvarer og utstyr som trengs for å lage hjemmelagde pølser.

Les mer Besøk Foodstuff

HelloFresh

Én av Norges lekreste matkasser. Hos HelloFresh kan du skreddersy ukesmenyen din akkurat som du vil. Velg dine egne oppskrifter fra ukesmenyen vår, så leverer vi alt du trenger på døra, sånn at du kan lage smakfulle middager akkurat når det passer deg best. Og selvsagt kan du hoppe over uker, sette abonnementet ditt på pause eller si opp når som helst - det er ingen bindingstid.

Les mer Besøk HelloFresh

Lusini

Vårt firma går under navnet LUSINI og har som mål å inspirere, gi personlig service og levere produkter av beste kvalitet rundt om i Europa. Alt på ett sted! Med LUSINI bygger vi et hjem for våre varemerker VEGA, JOBELINE og Erwin M., som har vært trofaste leverandører til restaurantbransjen i over 30 år. VEGA er spesialist på møbler til restaurant og uteservering, det dekkede bordet og alt som trengs på kjøkkenet. Alt med fin design og høy funksjonalitet. Erwin M., vårt tekstilvaremerke, er nytt på det skandinaviske markedet, men i Europa har det eksistert i over 30 år. Vi har alt som trengs av tekstiler for servering, kjøkken og overnatting! JOBELINE tilbyr funksjonell mote for hotell- og restaurantyrkene. Utmerket kvalitet og profilerbare klær er en selvfølge! Vårt mål er at våre kunder skal kunne skape uforglemmelige opplevelser for sine gjester. Vi på LUSINI vil tilby de som jobber med service hver dag den servicen de selv trenger!

Les mer Besøk Lusini

Slikkepott

Slikkepott.no er haret av norge største utvalg av bakeutstyr og ingredienser til bakingen. Her finner du i tillegg mye kjøkkenutstyr.

Les mer Besøk Slikkepott

Smokepins NO

Den enkleste og eneste transportable kaldrøykingsmetode. Det er ikke behov for en ekstra utstyr, da kaldrøyking med Smokepins kan gjøres i alt fra en røykovn til en plastsekk. Produktet er kjent fra DR1 og TV2 Danmark.

Les mer Besøk Smokepins NO

SousVideButikken.no

I 2012 oppdaget to menn fra forskjellige land at de delte en lidenskap for obskure kjøkkenutstyr, og slik ble SousVideTools.com, SousVide.dk og SousVideShop.se skapt.

Les mer Besøk SousVideButikken.no

Wolt

Få mat og drikke direkte hjem på døren!

Les mer Besøk Wolt

Adams Matkasse

En av våre første og beste middagsleverandørene på nett, er Adams Matkasse. De gir liten og stor større matglede, med spennende middager hver eneste dag. Selskapet som ble opprettet av noen matglade venner, innså at folk trengte mer kulnariske opplevelser til hele familien. Prisene er gode, og gir mer forutsigbarhet og riktige porsjoner. FOr de som aldri har prøvd matkasser, så er det en pakke levert på døren hver uke, med friske og kortreiste ingredienser fra våre beste leverandører. Middager med eksotiske navn og spennende smaker er satt sammen av kjøkkensjefer og matglade mennesker. Etter en stund har man et helt nytt kartotek av middagsretter man aldri visste om, da Adams Matkasse kommer med oppsrkifter i lekre hefter.

Les mer Besøk Adams Matkasse

Amoi

MOIs mål er å gjøre hverdagen enklere for deg som kunde, samtidig som vi styrker konkurranseevnen hos våre partnere.

Les mer Besøk Amoi

Godt levert

GodtlevertGruppen AS er Norges største leverandør av matkasser og består av Godtlevert og Adams Matkasse. I lyse kontorer på Vulkan, nabo med Mathallen, jobber vi med å planlegge og levere smaksrike og sunne kvalitetsmiddager. Vårt mål er å gjøre hverdagen enklere ved å hjelpe deg med matinnkjøp og middagsplanlegging. Vi jobber med mange fantastiske småleverandører og takket være dette direkte samarbeidet kan vi tilby en god måte å få middagen på bordet.

Les mer Besøk Godt levert

Jake Food

Jakes produkter er veganske, komplette måltider som gir kroppen din alle de næringsstoffene du trenger. Hvert produkt tilsvarer et måltid, og inneholder 20-33 % av din RDA av vitaminer og mineraler. Etterspørselen etter måltidserstatningsprodukter vokser for hver dag, det kalles også fremtidens mat. En ekte gave til alle som liker å spise sunt uten for mye innsats!

Les mer Besøk Jake Food

Kitchentime

Hos KitchenTime finner du alt til kjøkkenet. Vårt sortiment inneholder kjøkkenredskaper, kjøkkenutstyr og innredning til kjøkkenet. Vi har rask levering og fri frakt på kjøp over 499 NOK.

Les mer Besøk Kitchentime

Klippkungen

Klippkungen er en nettbutikk uten sukkertoll med et berg av godsaker. Men mer godis enn på denne siden skal man lete lenge etter. Men det mest unike med denne nettbutikken, er også at de selger helseprodukter.

Les mer Besøk Klippkungen

Kokkebutikken

Dette er nettbutikken for dem som liker å lage god norsk mat med riktig utstyr. Kjøkkenutstyr fra Kokkebutikken er alltid godt synliggjort med flotte bannere og beskrivende tekster. Med et fokus på kjøkkenkniver så skjønner man fort at dette er en butikk med lang erfaring innenfor kokkekunsten. Med høy kvalitet kan man bygge opp sitt kjøkken med de mest eksklusive redskapene som kan filetere, beskjære og snitte kjøtt og fisk av alle slag. Nettbutikken er nydelig satt opp, noe som gir vann i munnen og ønske om å lage de deiligste retter. Sjekk menyen og bestill de varene du trenger for å komme i gang. Og ikke glem å sjekke tilbudene. De florerer på denne norske nettbutikken. Stilrent, nyskapende og gjennomtenkt. Her finner du masse god inspirasjon til din matlaging.

Les mer Besøk Kokkebutikken

matkasse.com

Det er verdt å merke seg at konseptet med matkasser kan variere mellom leverandører, og det finnes ulike priser, utvalg av oppskrifter og kvaliteten på ingrediensene. Derfor kan det være lurt å bruke en sammenligningsportal som Matkasse.com for å finne den matkasseleverandøren som passer best for deg.

Les mer Besøk matkasse.com

Pizzabakeren

Pizzabakeren er en av de raskest voksende pizzakjedene i landet. Kjeden har på svært kort tid satt seg på Norgeskartet med over 200 pizzabakerier pr. i dag – og mer skal det bli.

Les mer Besøk Pizzabakeren

Spar

SPAR er verdens største supermarkedkjede med mer enn 12.000 butikker i over 40 land. I Norge har vi SPAR-butikker fordelt over hele landet.

Les mer Besøk Spar

Sørlandschips

Leif Arnes venn dro til Canada og dro med seg hjem en plastsekk full med ekstremt god potetchips! Les hvordan det hele startet i 1990.

Les mer Besøk Sørlandschips

Vinmonopolet

Vinmonopolet har enerett på salg av brennevin, vin og sterkøl til forbruker, og er et heleid statlig aksjeselskap underlagt Helse- og omsorgsdepartementet.

Les mer Besøk Vinmonopolet

Yums.no

Yums.no er en nettbutikk som selger alt fra godteri, snacks, drikke, leker til andre forbruksvarer. Vi streber alltid etter å være først ute etter nye og spennende produkter som du som kunde ønsker. 

Les mer Besøk Yums.no

Baker Brun

Baker Brun er en bakeribedrift som ble startet av Feridnand Brun. Det er 19 bakerier, en i Oslo, og resten i Bergensområdet. Baker Brun ledes i dag av Axel Brun.

Les mer Besøk Baker Brun

Bakselv

Hevekurver, snittekniver og andre bakeutstyr til brødbakingen. Sett i gang med egen kornmølle fra Mockmill og korn fra bakselv.no

Les mer Besøk Bakselv

Cake it Easy

Bestill kake på nett fra 450 bakerier i Norge. Få levert på døren eller hent selv. Over 100.000 fornøyde kunder. Kakebestilling har aldri vært enklere!

Les mer Besøk Cake it Easy

Coffee Zero

En Norskutviklet kaffe med ekstrakt fra ferske, ubrente kaffebønner. Coffee Zero er en norskutviklet kaffe bestående av klorogensyre utvunnet fra ferske, grønne kaffebønner.

Les mer Besøk Coffee Zero

Cooper Scandy

Godteri på nettet fra Sverige - Coopers Candy - Stort utvalg

Les mer Besøk Cooper Scandy

Din Helsemat

Keto diett og lavkarbomat levert på døren hele landet. Gå ned i vekt med sunn mat. Garantert effekt. Velg din matplan for å gå ned i vekt og spis deg slank med våre retter levert hjem.

Les mer Besøk Din Helsemat

Funksjonell snacks

Nettbutikk - Sukkerfri - Glutenfri - Vegansk - Melkefri - Høy kvalitets produkter

Les mer Besøk Funksjonell snacks

Inderøy Kaffebrenneri

Her finner du økologisk spesialkaffe i ulike brennegrader, brent på Inderøy

Les mer Besøk Inderøy Kaffebrenneri

Kakeutstyr

Vi i kakeutstyr gjør alt for å kunne tilby deg bakeutstyr til lave priser og med rask levering . Vi har alt du trenger for å lage lekre kaker og søtsaker!

Les mer Besøk Kakeutstyr

Ladetspire.no

En nettbutikk med godt utvalg av grønnsaksfrø, sertifiserte settepoteter og frø til sommerblomster. Vi har økologiske frø og et godt utvalg av georginknoller.

Les mer Besøk Ladetspire.no

oda

Oda ble startet i 2013 av 10 gründere med et mål om å gjøre hverdagen enklere for folk. Med en revolusjonerende teknologi og verdikjede er vi allerede godt på vei.

Les mer Besøk oda

Oliveco

Nettbutikk med oliven og olivenolje, greske delikatesser

Les mer Besøk Oliveco

Olivenlunden 1830

Olivenlunden 1830 er en gastronomisk spesialforretning for olivenolje, balsamico og kulinariske produkter fra Middelhavet.

Les mer Besøk Olivenlunden 1830

Råkaffe

Butikken for Hjemmeristere og Kaffeentusiaster. Vi selger grønne kaffebønner og alt av utstyr du behøver for å starte med kafferisting hjemme. Hurtig levering i hele Norge Imponer dine venner med din egen signaturblend. Enkel betaling med Vipps!

Les mer Besøk Råkaffe

Sjefskokken

Kokkeklær, forklær og skjorter. Navn og logotrykk på alle våre produkter.

Les mer Besøk Sjefskokken

Strandakassa

Lokal Matkasse - Vi sender over hele landet! Produkter fra Tind Spekemat, Skarbø Gård, Gardskjøkkenet, Stranda Spekemat, Slogen mat samlet i en kasse. kasse med produkter fra Tind Spekemat, Skarbø Gård, Gardskjøkkenet, Stranda Spekemat, Slogen mat sa

Les mer Besøk Strandakassa

Swecandy

Godteri på nett till svært lave priser. Swecandy.se har et av verdens største utvalg av Godteri. Tusenvis av fornøyde kunder. Spar penger & handle i dag!

Les mer Besøk Swecandy

Tea Zero

Norisma AS er en del av konsernet Nutricos Group. Selskapet operer i Skandinavia, og er et av de ledende på levering av helsekost direkte til forbrukere.

Les mer Besøk Tea Zero

Yoolando

Dagligvarer | På yoolando kan du harryhandle billig brus og godteri på nett. | ? tyske priser ? enkel bestilling ? rask og sikker levering ? stort utvalg ? kjente merkevarer ? spar opp til 75% | Kjøp nå og spar tid og penger!"

Les mer Besøk Yoolando

De siste nettbutikkene


Kategorier


Siste nyheter


Siste pressemeldinger


Siste artikler


Tilfeldig valgt nettbutikk

NetOnNet
NetOnNet består av entusiastiske mennesker på nett og i Lagershop som elsker teknologi og hjemmeelektronikk. Filosofien vår er at alle burde ha tilgang til apparatene, verktøyene og dingsene som gjør livet litt enklere – og mye morsommere. Vi tror på innovasjon, enkelhet og brukervennlighet, men først og fremst på kundene våre. Vi tror at du selv er best rustet til å velge hva som passer deg, så lenge vi stiller med et bredt sortiment, presis informasjon og enkle løsninger. Med selvbetjening som utgangspunkt kan vi tilby deg fantastisk elektronikk til lave priser – rett fra lagerhylla.

Les mer Besøk

Statistikk

Antall nettbutikker: 1338

Samarbeidspartnere

Kontakt oss

Braadland AS
Parkvegen 5
N-4706 Vennesla

Epost: hei@braadland.no
Org nr 912 503 097

Om Nettbutikk365.no