Hjem | Nyheter

Nyheter

Slik hjelper Sonar nettbutikker i hele Norden

Slik hjelper Sonar nettbutikker i hele Norden Å drive en nettbutikk har ingen lett vei til suksess, det krever enormt med arbeid og ressurser – både tid og penger. Og det man skal leve av når man ikke vil eller kan bruke penger på mye markedsføring, er å sørge for å få mest mulig gratis trafikk fra søkemotorer som Google, ved hjelp av korrekt SEO - eller søkemotoroptimalisering som det heter. Her er en norsk aktør du kanskje ikke kjente til – Sonar SEO.

Les mer

 

Full fart med 24Nettbutikk

Full fart med 24Nettbutikk Selv med voksende konkurranse fra utlandet, med aktører som Shopify som pusher – står 24Nettbutikk støtt og leverer løsninger for over 1000 norske nettbutikker.

Les mer

 

Med nisjeprodukter for håndverkere tar de Norge med storm!

Med nisjeprodukter for håndverkere tar de Norge med storm! Kan man skape et levebrød av å fokusere på et såpass nisjeprodukt som sagblad av ypperste kvalitet? Vi har tatt en prat med en av gründerne bak Oslo Tool Company, Pål Fossum.

Les mer

 

Finn.no om AI, svindel på nett og fremtiden

Finn.no om AI, svindel på nett og fremtiden 200 utviklere sørger for utvikling av Finn.no-plattformen – Norges desidert største markedsplass for bedrifter og private – og en av Norges mest besøkte nettsider i flere år på rad. Men kommer AI til å ta over jobben? Vi har tatt en prat med kommunikasjonsrådgiver Linda Glomlien i Finn.no.

Les mer

 

Har du lyst til å være detektiv for en dag?

Har du lyst til å være detektiv for en dag? Vi får jevnlig tips om nettbutikker, og la oss være ærlige; veldig mange ligner på hverandre – og mange er jo grenseløst kjedelige. Men denne? Denne var det noe annerledes med, og vi lot oss fenge av både stemningen Detective for a day gav oss, og det å kjøpe noe annet et “bare” et produkt – her kjøper man også en opplevelse!

Les mer

 

– Økt konkurranse er en fordel for oss!

– Økt konkurranse er en fordel for oss! Nytelse.no AS opplever en stor etterspørsel etter deres poulære julekalender for voksne. Vi har tatt en kort snakk med dem.

Les mer

 

Historien bak "Norges styggeste nettbutikk"

Historien bak Blant alle våre over 1100 nettbutiker vi har publisert, så finnes det både de ekstremt vakre – og de mindre pene nettbutikkene. Det er ikke alltid det er design som avgjør om man selger godt via nettsiden, men det er jo en kjensgjerning at det ofte ikke skader å hvile øynene på noe som er behagelig. Men hva med det som flere ganger er omtalt som Norges styggeste nettbutikk? Vi har tatt en prat med dem!

Les mer

 

Nettbutikken for de spesielle vinylplatene

Nettbutikken for de spesielle vinylplatene For oss som har levd en stund, og som var glade i god musikk og i tillegg foretrakk å få den formidlet fra vinylplater, fikk vel en aldri så liten nedtur da CD-platene overtok markedet på 1980 tallet. Men heldigvis har trenden snudd igjen. For de siste årene har vinylplatene virkelig kommet tilbake for fullt.

Les mer

 

Nettbutikken med lokale skattefunn

Nettbutikken med lokale skattefunn Har du noen gang tenkt over hvor mange skjulte skatter som finnes gjemt i dine nærområder. I kjellere, på loft og i garasjer bare for å ha nevnt noen få av de stedene hvor slike skatter gjerne skjuler seg. Gjenstander som har mistet interesse for noen, kan ofte være akkurat den skatten andre har ønsket seg og jaktet på lenge.

Les mer

 

Nettbutikken for en spesiell gave

Nettbutikken for en spesiell gave Kanskje du også er en av dem som setter pris på noen gode ideer, spesielt når det kommer til presangkjøp. Enten det være seg til brudeparet, konfirmanten, dåpsbarnet, eller rett og slett deg selv. Nettbutikken Krystallfoto kan kanskje hjelpe deg med akkurat dette, enten det gjelder noe av det overstående, eller du er på utkikk etter en spesiell firmagave.

Les mer

 

Startet nettbutikk for de som er glad i opplevelser og turer

Startet nettbutikk for de som er glad i opplevelser og turer For de som liker å kombinere dette og i tillegg kanskje også trives ute i naturen, kan geocaching være en fin måte å få tilfredsstilt disse interessene på. En av disse er Kjell Trones, som etter flere år med utøvelse av denne fascinerende hobbyen, valgte å starte opp nettbutikken Hobby og Ting AS for å selge rekvisita som kan være til hjelp for norske geocachere.

Les mer

 

Når hobby blir nettbutikk

Når hobby blir nettbutikk Når du kan drive en nettbutikk på bakgrunn av en interesse og hobby du har hatt fra barnsben av, og som du har utviklet videre ved hjelp av moderne teknikker, ja da må du ha gjort noe riktig. Og kan du gjøre det med en kombinasjon av to interesser, vel da må vel det nærme seg fullkommet. Erik Hårberg, eier av Hårberg Kommunikasjon, gjør akkurat det.

Les mer

 

– Lykken er ikke å alltid være størst

– Lykken er ikke å alltid være størst – Målet er ikke å bli størst, men å kunne drive vårt eget slik at vi kan være mer sammen med vår pleietrengende sønn.

Les mer

 

Fra tanke til stor nettbutikk

Fra tanke til stor nettbutikk Noen ganger blir noe man starter, veldig mye større enn man først hadde trodd. For eksempel en nettbutikk som starter som en bigeskjeft ved siden av studier, kan videreutvikle seg til noe langt større. Men suksess kommer ikke av seg selv.

Les mer

 

Selger sin kunst fra nettbutikk

Selger sin kunst fra nettbutikk Og hvorfor skal ikke kunstnere starte nettbutikk. En utmerket måte å markedsføre seg på, øke salget og ikke minst vise frem sin egen kunst.

Les mer

 

Nettbutikk for nettbutikker

Nettbutikk for nettbutikker En norsk nettbutikk som har tatt et skritt videre fra nettbutikkene vi som forbrukere vanligvis er vant til å handle i må vel være nettbutikken Woo Multistore. For denne nettbutikken selger en veldig nyttig løsning til andre nettbutikker. Rett og slett en plugin for å kunne forenkle vare og ordreflyten i Woo Commerce butikker.

Les mer

 

Nyttige buttons fra norsk nettbutikk

Nyttige buttons fra norsk nettbutikk At Klaus Hennum Produksjon AS med sin nettbutikk, selger et produkt som mange kan ha nytte av i disse Koronatider, er det vel vanskelig å være uenig i. Buttons med tekster som Hold avstand, Vis hensyn, og Takk for at du vaksinerte deg er vel for mange, og kanskje spesielt de i risikogrupper, et meget anvendelig produkt. At du i tillegg får de sendt hjem minsker vel også risikoen for smitte.

Les mer

 

De siste nettbutikkene


Kategorier


Siste nyheter


Siste pressemeldinger


Siste artikler


Tilfeldig valgt nettbutikk

C1
C1.no er en norsk nettbutikk med et stort utvalg av krystall lamper & belysning. Her finner du eksklusive lysekroner, plafonder og takpendler til hjemmet.

Les mer Besøk

Statistikk

Antall nettbutikker: 1338

Samarbeidspartnere

Kontakt oss

Braadland AS
Parkvegen 5
N-4706 Vennesla

Epost: hei@braadland.no
Org nr 912 503 097

Om Nettbutikk365.no