Hjem | Sport og friluftsliv

Nettbutikk365 – nettbutikker i Norge ikon

Sport og friluftsliv

Vi har 203 nettbutikker i kategorien Sport og friluftsliv!


Adidas

Sportsbutikk for sko og sportsklær fra adidas: Originals, Running, Fotball og Trening på den offisielle adidas-nettsiden for Norge. 60 dagers fri returrett

Les mer Besøk Adidas

AktivVinter.no

AktivVinter.no har et av Norges største utvalg av skiklær, skiutstyr og friluftsklær. Vi har også et stort utvalg av ryggsekker, vesker, solbriller osv.

Les mer Besøk AktivVinter.no

Backpackinglight

Backpackinglight.no er leverandør av ultralett turutstyr. Med høy fokus på kvalitet og funksjonalitet har de produktene for å spare vekt på turen.

Les mer Besøk Backpackinglight

Bara Sportswear

Året er 2017. Personlig trener Regine Finjord Johnsen og syklist Bjørn Anders Johnsen sitter på en studenthybel. Sammen har de tre esker med prototyper og en felles drøm.

Les mer Besøk Bara Sportswear

Beckmann

Vår visjon er å lage verdens beste skolesekker. 3 av 4 førsteklassinger har en skolesekk fra Beckmann. Fri frakt i nettbutikken.

Les mer Besøk Beckmann

Bikable

Bikable.no selger alt innen sykler, reservedeler, sykkelklær og tilbehør og streber etter å ha de laveste prisene. Det store sortimentet inkluderer et bredt utvalg av sykler, hjul, rammer, verktøy osv.

Les mer Besøk Bikable

BikeMember

BikeMember er FG-godkjent som et sykkelregister. Men hva betyr dette for deg?

Les mer Besøk BikeMember

Birk

Birk Sport er Norges ledende faghandel på alt innen sykkel. Vi fører et bredt utvalg sykler, sykkelklær, utstyr og deler av høy kvalitet og tilbyr også sykkelservice!

Les mer Besøk Birk

Bålstedet

Kanskje Norges råeste bålpanner på markedet i dag, finner du her hos oss. Rentbrennende og røykfrie bålpanner finnes det ikke mange av, men Solo Stove har klart å lage sin egen.

Les mer Besøk Bålstedet

Climbing247

Climbing247 er en nettbutikk for dem som tenker klatring 24-7. Bedriften er eid av en dedikert familie som setter kundens ønsker i fokus.

Les mer Besøk Climbing247

Evo Fitness

EVO tilbyr effektiv styrketrening med topp-moderne utstyr i flotte omgivelser. For deg som har trent i årevis eller aldri løftet en vektstang i hele ditt liv. EVOs stall av dyktige PT-er står også klare med råd og hjelp til alle som ønsker det.

Les mer Besøk Evo Fitness

Extreme Fitness

Stort, billig utvalg av kosttilskudd, treningsklær og treningsutstyr. Muskelvekst, vektøkning og fettforbrenning. Better Bodies, Gasp, Brachial, Gorilla Wear og Trec. Nanox, Self, Olimp, pre-workout og proteinbarer

Les mer Besøk Extreme Fitness

Eyda

EYDA er en virksomhet med kvalitetstreningsklær for kvinner. Alle stiler er skapt og designet for en aktiv livsstil og vi streber etter å skape maksimal komfort og støtte.

Les mer Besøk Eyda

Fitberry

FITBERRY ble startet med formål om å designe unike, funksjonelle og ikke minst flatterende plagg av høy kvalitet. Å kle seg i plagg som både er komfortable og flatterende skal være enkelt. Vi bestemte oss for å ta sakene i egne hender, og slapp vår første kolleksjon i februar 2022.

Les mer Besøk Fitberry

Flowlife

Vårt løfte er at vi skal levere produkter i verdensklasse, for å bidra til at du er i god form og kan fortsette å prestere. Vi vil være med deg hele veien og gjøre alt i vår makt for å gi deg den absolutt beste tenkelige opplevelsen. Vi er her når du trenger råd og inspirasjon, og i tillegg har vi en fantastisk kundeservice med verksted for reparasjon.

Les mer Besøk Flowlife

Fluebinderne.no

Vi i Fluebinderne jobber kontinuerlig for at vi til en hver tid skal ha de beste fluebindematerialene, fluene og fiskeutstyret tilgjengelig. Vi er lidenskapelig opptatt av fluefiske og fluebinding og kan alltid stå 100% inne for produktene vi selger. Fluebinderne leverer kvalitetsprodukter i hele segmentet av fluefiske. Vi er komplett innenfor fluebinding, vi lhar stenger, snører og sneller for å komplettere opplevelsen. Kompetanse er vårt varemerke.

Les mer Besøk Fluebinderne.no

Foss Sport

Foss Sport ble etablert høsten 2004 og er en faghandel på Strømmen. Vi er eksperter på langrenn, sykkel og løp.

Les mer Besøk Foss Sport

Frivannsliv

Norges beste og største utvalg av fridykkerutstyr og fornøyde kunder! Kurs over hele landet, hele året. Se vår omtale av Frivannsliv her.

Les mer Besøk Frivannsliv

Haglöfs

Haglöfs produserer klær, sko og utstyr for folk som er interessert i et aktivt friluftsliv. Selskapet ble stiftet i Sverige i 1914 og har vokst fra en liten ryggsekkprodusent til en av verdens ledende produsenter av tekniske og bærekraftige klær for utendørsbruk, takket være moderne produktutvikling og strategisk distribusjon. Med over 100 års erfaring i friluftsliv står merket for høy kvalitet og pålitelighet og tildeles ofte premier for design og innovasjon.

Les mer Besøk Haglöfs

Hydro-force.no

Hydro-force er en av Norges største på SUP-brett. Hos oss skal du finne alt du trenger av utstyr og fagkunnskap. Vi har SUP-brett i alle mulige størrelser og farger.

Les mer Besøk Hydro-force.no

Jaktia

Jaktia er Norges største butikkjede for jakt-, fiske og friluftsutstyr med butikker fra sør til nord. For Jaktia er jakt, fiske og friluft en livsstil som handler om frihet, fellesskap, naturopplevelser og utfordringer.

Les mer Besøk Jaktia

Justcool.no

Siden 2008 har vi vært en av de foretrukne Skateshops i Storkøbenhavn og har siden det vokst oss større og har nå kunder også utenfor Danmarks grenser. Vår ambisjon har alltid vært å kunne tilby de beste merkene innen skateklær og utstyr.

Les mer Besøk Justcool.no

Kajakk & Fritid

I denne nettbutikken finner du kajakk og kajakkutstyr, i tillegg til andre fritidsartikler.

Les mer Besøk Kajakk & Fritid

Kraftmark

Kjøp treningsutstyr online på Kraftmark.no. Vi har et bredt utvalg av utstyr og tilbehør, enten du trenger noe til crossfit, yoga, styrketrening eller kondisjonstrening.

Les mer Besøk Kraftmark

Mall of Norway

Mall of Norway er en Norsk butikk med mere end 28 års erfaring og tilbyr tradisjonelle og moderne kvalitetsplagg med hovedfokus på norsk friluftsliv, ullplagg og tilbehør.

Les mer Besøk Mall of Norway

Massasjepistoler

Massasjepistoler.no er Norges ledende leverandør innenfor det revolusjonerende produktet: massasjepistol. Vi introduserte det norske markedet for våre modeller i 2020 og har siden den tid hatt en enorm vekst og fått utrolig gode tilbakemeldinger fra våre kunder.

Les mer Besøk Massasjepistoler

Multi Triathlon

MultiTriathlon.no har alt innen multisport, triatlon, rulleski m.m. Stort eget lager med raske leveringer og fri frakt, uansett ordreverdi. Spør våre eksperter, vi kan multisport!

Les mer Besøk Multi Triathlon

MultiTriathlon

En sportsbutikk på nett siden 2014 for de aller tøffeste utøverne av ekstremsporter som blant annet triathlon. Med fokus på de nordiske landene så har denne forretningen tatt rulleski og triathlon produkter ut til de tusen hjem.

Les mer Besøk MultiTriathlon

Naardic Training

Norges største og beste online treningsstudio. Interaktiv trening betyr at timene er direktesendte og at vi ser deg. Du ser selvfølgelig også treneren, men han/hun kan også se deg og det kan noen av de andre deltakerne også. Dermed blir vi en gruppe som trener sammen og motiverer hverandre. Det betyr at når du først har startet så er det vanskelig å avslutte - man føler litt på gruppepresset, på en positiv måte.

Les mer Besøk Naardic Training

Ongoal

Det hele startet med innebandy. Innebandy ble da innebandy og padle. Innebandy og padle ble så innebandy, padel, fitness og tennis. I dag er vi i Ongoal stolte av å kunne tilby et bredt spekter av sports-, livsstils- og rehabiliteringsprodukter samt klær – selv om innebandy og padel selvfølgelig fortsatt ligger våre hjerter nært. I tillegg til vår store interesse for sport, som alltid har vist vei for oss, har vi i Ongoal en bred netthandelsbakgrunn.

Les mer Besøk Ongoal

Outnorth

Outnorth het opprinnelig Kalmar Kommissionsaffär og ble grunnlagt allerede i 1926 i sentrum av Kalmar.

Les mer Besøk Outnorth

Packraft Norge

Packraft Norge tilbyr packrafter og annet packraftrelatert turutstyr fra noen av verdens beste produsenter. 

Les mer Besøk Packraft Norge

Padel Market

Padel Market ble født fra lidenskapen for padeltennis og ønsket om å legge til rette for vekst og spredning av denne sporten, og tilbyr de beste produktene til den beste prisen. Vi velger de beste merkene og de beste produktene for å gi deg den beste opplevelsen på banen. Vi ønsker å være den beste padelbutikken på nett i Europa: rask, enkel og kundefokusert.

Les mer Besøk Padel Market

Paninisport

Paninisport.no er en norsk nettbutikk for treningsglade jenter. Vi tilbyr et stort utvalg av seamless treningsmote med høy kvalitet og Norges råeste priser. Alle varer er på lager i Oslo med lynrask levering med Bring til hele landet.

Les mer Besøk Paninisport

Proteinfabrikken

Proteinfabrikken har et stort utvalg av treningsklær, kosttilskudd og proteinpulver til sport, slanking, og vekttrening. Les mer og kjøp enkelt her.

Les mer Besøk Proteinfabrikken

Racketspesialisten

Racketspesialisten.no kan tilby deg som spiller tennis, badminton, squash, padel eller bordtennis et stort utvalg av markedets ledende varemerker til veldig konkurransedyktige priser. Ambisjonen vår er å tilby en enkel måte for deg å handle, slik at du kan bruke tiden din på å drive med racketsport.

Les mer Besøk Racketspesialisten

Reebok

Det sporty sko -og klesmerke Reebok har fått norsk nettbutikk. Et av de aller største merkevarene innenfor sportssegmentet gir oss en herlig nettside med stort sortiment.

Les mer Besøk Reebok

Rocket Padel

Padel eller Rocket Padel er en ny sport som har tatt nordmenn med storm det siste året. En egen nettbutikk for dette er også derfor på sin plass. Nettbutikken er selskapet ansikt på internett, hvor man også kan finne et stort utvalg utstyr til denne enkle sporten.

Les mer Besøk Rocket Padel

ScandiHills Camping & Outdoor

Stort utvalg av campingutstyr og tur utstyr. Her hos ScandiHills.no finner du et stort sortiment av campingutstyr, reiseartikler og tur utstyr til outdoor aktiviteter som for eksempel hiking eller trekking.

Les mer Besøk ScandiHills Camping & Outdoor

Silva

Nettbutikken til Silva er resultat av en nesten 100 år lang historie. Den bygger på oppfinnsomhet, ingeniørkunst og gründerskap. I dag selger Silva produkter for de eventyrlystne og de som elsker å være ute i naturen. Kompass, sekker og hodelykter er bare noe av det Silva har å tilby.

Les mer Besøk Silva

Skistarshop

Her kan du finne produktene som gjør deg klar for en aktiv livsstil hele året! Vi har produktene du trenger både vinter og sommer i kategorier som alpint, utendørs, fotturer, løping, sykling og fra kjente merker.

Les mer Besøk Skistarshop

Skistart

Längdskidor, rullskidor, skidvalla, stavar m.m. Vi säljer allt inom längdskidåkning! Dessutom fri frakt, snabba leveranser och en unik nöjd-kund-garanti!

Les mer Besøk Skistart

Skistart.com

Skistart var en ide som vokste til en familebedrift i 2004. De har en egen butikk i Alvdalen og selvfølgelig en fyldig nettbutikk for langrenn og rulleski. Med en 100% garanti vil familien kunne finne ski til deg selv fra nettbutikken, uten problem.

Les mer Besøk Skistart.com

Sportboden

Sportboden selger sport og fritidsutstyr på nett. De tilbyr nyttige produkter til gode priser og har et bredt og spennende utvalg av varer innen sport og fritid i høy kvalitet.

Les mer Besøk Sportboden

Sporten Beitostølen

Sporten Beitostølen er en lokal butikk og nasjonal online shop med speciale i gode opplevelser på fjelltur, på ski eller løp. 

Les mer Besøk Sporten Beitostølen

Sportgymbutikken

Dette er en nettbutikk som startet opp så tidlig som i år 2000. Da som importør av kosttilskudd, men i dag er nettbutikken Sportgymbutikken fylt om med over 20.000 produktnavn.

Les mer Besøk Sportgymbutikken

Sportshopen

Sportshopen er nettbutikken med alt til hele familien når det gjelder sport og mote. De er en del av Swedemount Sportswear og har forhandlet fram riktig gode priser på merkevarer med høy kvalitet. Velg produkt etter kjønn og alder, eller rett og slett finn det ved å velge riktig sport.

Les mer Besøk Sportshopen

Sporttema

Sporttema er en nettbutikk som har produkter for boksing, croasstraining, yoga, kondisjonstrening og styrke. Sporttema er en av få nettbutikker som tør å leke med fonter, noe som skaper en tydelig merkevare selv om budskapet er skjult.

Les mer Besøk Sporttema

Stanley

Siden 1913 har det legendariske Stanley Brand produsert vakuumflasker, reisekrus, leirkokesett, kjølere og mer. Våre autentiske produkter kommer med livstidsgaranti – de er "bygget for livet". Vi bygger bærekraftig utstyr som varer.

Les mer Besøk Stanley

Stormberg AS

Produserer funksjonelt turtøy for hele familien. Legger vekt på design og praktiske løsninger for liten og for stor; blant annet gjennom merket «Leketøy» som er spesielt for barn.

Les mer Besøk Stormberg AS

Subsoccer

Subsoccer er et enkelt, men vanedannende bordfotballspill for to. Det er et bord hvor spillerne sitter på benkene på hver side, som også fungerer som mål. Bare beskytt nettet, lur motstanderen og score.

Les mer Besøk Subsoccer

Supworld

Bak konseptet Supworld står det en sterk organisasjon i Kajakk og Fritid AS. Vi i Kajakk og Fritid er ikke nye aktører i markedet, vi har over 16 års erfaring med vannsport relaterte produkter.

Les mer Besøk Supworld

Sykkelhjelm.no

Webshop med fokus på sykkelhjelmer fra de største og mest kjente brands. Fokus på sikkerhet og godkjente sykkelhjelmer. Sykkelhjelmer til barn og voksne i et stort og variert sortiment som utvides fortløpende. Drives på lik linje som cykelhjelm.com i DK.

Les mer Besøk Sykkelhjelm.no

Sykkelkomponenter.no

Selskapet sykkelkomponenter.no startet opp i 2007, og er per dags dato en av de største spesialbutikkene på nett innenfor sykkel og tilbehør til sykkel.

Les mer Besøk Sykkelkomponenter.no

Timarco

Kjøp undertøy, BH-er, BH-er i opptil O-cup, bade-og sportsklær på timarco.no Over 250 000 stykk på lager. Rask service, trygg betaling og fri frakt. Varemerker: Triumph, Sloggi, Calida, Miss Mary, Björn Borg, Primadonna, Freya, Chantelle, Dovre, CK

Les mer Besøk Timarco

Training365

Training365.no er byggd av mennesker som elsker trening. Vi vil forenkle treningen din og gjøre den mer gøyal. Tipse deg om utstyret som får deg i gang og inspirerer til å nå målene dine.

Les mer Besøk Training365

Treningspartner.no

Treningspartner AS er en nettbutikk som er knyttet til en fysisk butikk som ligger i Lier. Gründerne bak nettbutikken er folk som er dedikerte til toppidrett, men også opplegg for menigmann.

Les mer Besøk Treningspartner.no

Unisportstore

Velkommen til Norges største online fotballbutikk. Hos Unisport finner du alt nytt innenfor fotballsko, fotballdrakter og fotballutstyr med rask levering!

Les mer Besøk Unisportstore

Vertical Playground

Forhandler av utstyr for bratt friluftsliv med butikker i Oppdal og Bergen, men varene selges også i nettbutikken.

Les mer Besøk Vertical Playground

Viking Footwear

Viking Outdoor Footwear er et varemerke med lange tradisjoner. Vi streber etter innovasjon i alle ledd mens vi jobber for å tilby den beste teknologien tilgjengelig til våre kunder.

Les mer Besøk Viking Footwear

Watery

Watery.no er Nordens største og mest populære svømmebutikk. Watery har et stort og bredt utvalg av badetøy og svømmeutstyr til alle slags svømmere med mer enn 2500 produkter. Vi selger kjente merker som Speedo, TYR, Arena, Watery og MP.

Les mer Besøk Watery

Zoza

Zoza er en norsk klesbutikk med fokus på fashionabelt og aktivt treningstøy. Klærene er av høy kvalitet, bra kundeservic og kunden i fokus gjør Zoza sitt ytterste for at kundene skal være fornøyd.

Les mer Besøk Zoza

Behagly

Infrarød sauna er en sammenleggbar badstue som brukes hjemme, på hytta eller hvor enn du måtte ønske. SaunaBox settes og varmes opp på få minutter, å legge sammen badstuen går enda raskere.

Les mer Besøk Behagly

Bergans

Bergans offisielle nettbutikk - les vår omtale av Bergans her.

Les mer Besøk Bergans

Elveguiden

Elveguiden - Norges største plattform for forvaltning og formidling av laksefiske! Elveguiden selger ledig laksefiske til sportsfiskere, og løsninger til forvaltning og formidling av laksefiske til grunneiere og forvaltningslag.

Les mer Besøk Elveguiden

Gorilla Sports

Treningsutstyr finner du her. Vektskiver, dumbbells, kettlebells, barbell, treningsbenker, manualsett, treningsmatter, rygghev og mye annet.

Les mer Besøk Gorilla Sports

Onlineyoga

Din digitale treningsplattform! Onlineyoga er norges mest dedikerte nettsted for varierte og spesifikke yoga økter på nett. Vi er heldige å ha både gamle og nye flinke instruktører som en del av våres team, og vi er veldig selektive med hvem vi lar undervise på våres plattform. LIVE streaming er nå er stor del av Onlineyoga, og vi har live sendinger hver uke. Vi har som drømme mål å få alle i Norge, voksne og barn, tykke og tynne, til å ha prøvd minst en yoga klasse i livet sitt. Norge har en så flott miljø på utsiden, og vi vil at alle i Norge skal få mulighet til å utforske sitt indre landskap også.

Les mer Besøk Onlineyoga

Revir

En entusiastdrevet friluftslivsbutikk. Entusiastdrevet friluftlivsbutikk med egen kaffekrok og galleri i hjertet av Oslo. Strålende beliggenhet nederst i Folketeaterpassasjen. To inn/utganger (litt som et revehi) en ut i Storgata, og en inn i passasjen. Like bak Marc Quinn´s Kate Moss-skulptur.Kom innom for fiskeskrøner, turtips, erfarings-utveksling over en nydelig kopp kaffe.

Les mer Besøk Revir

SportOn

Tur og friluftstøy og utstyr.

Les mer Besøk SportOn

Sykkelnettbutikken og Aktivute

Sykkenettbutikken og Aktivute er nettbutikken til Lærdal Sport og Rekreasjon AS. Sykkelnettbutikken spesialiserer seg kun på kvalitetsprodukter og kjente merkevarer, mens Aktivute er spesialist på trøbiler og trampoliner.

Les mer Besøk Sykkelnettbutikken og Aktivute

TrendRehab

TrendRehab er en nettbutikk med produkter for hjemmetrening og massasje. Selve nettbutikken gir lite info, men har flotte produkter man kan kjøpe til en god pris. TrendRehab er anerkjent og omtalt av nesten 1000 personer på Trustpilot.

Les mer Besøk TrendRehab

Truestory

Hos Truestory finner du mer enn 150 uforglemmelige opplevelser. Alt fra matkurs til rafting. Se hele utvalget her.

Les mer Besøk Truestory

123 Sport & Friluft

Friluft en nettbutikk med fokus på produkter med høy kvalitet og høy standard. De har aktive utøvere som tester ut produktene, og bidrar til utviklingen.

Les mer Besøk 123 Sport & Friluft

ABRU Import

Tilbyr lave priser på sportsfiskeutstyr.

Les mer Besøk ABRU Import

Aktiv Fritid

Denne virksomheten har egen butikk i Bergen, men server kunder fra resten av landet via nettbutikken. de har spesialisert seg på trim og fritidsprodukter. Hos dem vil du finne ett rimelig og varert utvalg av treningsprodukter som er beregnet til både privat bruk og på arbeidsplassen

Les mer Besøk Aktiv Fritid

Amfibi

Nettbutikken tilbyr et bredt utvalg av utstyr til jakt

Les mer Besøk Amfibi

Anton Sport

På nettsidene til sportsbutikk-kjeden kan du handle klær

Les mer Besøk Anton Sport

Arctic Emotions

Din lokale forhandler av bobil- , caravan- og hytteutstyr. Jakt og friluftslivsutstyr, Båt-, sjø og fiskeutstyr. Landbruks rekvisita og deler.

Les mer Besøk Arctic Emotions

Arctic Fritid

Vår filosofi er å levere tututstyr av beste kvalitet til gode priser, uten å kompromisse på kvalitet. Gjennom vår hovedleverandør Oase Outdoors leverer vi innovative og funksjonelle produkter av høyeste kvalitet, produkter som sikrer deg som bruker behagelige turopplevelser i den norske fjellheimen.

Les mer Besøk Arctic Fritid

Arctic Paydirt

Norges største levrandør gullgraver utstyr og villmarks turer i karasjok

Les mer Besøk Arctic Paydirt

Armygear.com

Militær- og sikkerhetsutstyr.

Les mer Besøk Armygear.com

ata treningsutstyr

ata og våre produkter er et resultat av utvikling i den norske treningsbransjen. Vi brenner intenst for å gjøre verden til et bedre sted og mener at vi har funnet vår måte!

Les mer Besøk ata treningsutstyr

Batteri Experten

Vi på Batteriexperten har batterier till vad du än behöver ett batteri till, och du hittar det alltid till rätt pris hos oss. Köp batterier här!

Les mer Besøk Batteri Experten

Better Bodies

Denne New York-baserte nettbutikken bugner av treningsklær -og utstyr for kvinner og menn. Nettbutikken er optimalisert for norske kunder, et segment som er svært populært både for unge og aldrende. Det er spesielt med tanke på styrketrening at Better Bodies fyller opp lageret sitt.

Les mer Besøk Better Bodies

Beveren sport

Beveren sport selger våpen og rekvisita til jakt.

Les mer Besøk Beveren sport

Billiardexperten

Med mer enn 40 år i bransjen finnes en bred kunnskap om produktene våre, og takket være vår relativt lange historie har vi også et godt servicenettverk i hele Norden. Vårt mål er å alltid kunne tilby våre kunder det bredeste spekteret av de ledende merkene i hver produktkategori. Ta kontakt hvis du har spørsmål om våre produkter og tjenester. Biljardexperten AB og søsterselskapene har butikker i Sverige, Norge og Finland. I tillegg til butikkene våre, kan du handle enkelt og trygt i våre nettbutikker.  

Les mer Besøk Billiardexperten

Billig Fitness

Velkommen til billigfitness.no - leverandør av norges billigste fitnessutstyr. Det har fra starten av vært meningen at billigfitness skulle være en plattform for både private og bedrifter.

Les mer Besøk Billig Fitness

Billig Hjemmetrening

Treningsbenker, stativer og annet treningsutstyr til hyggelige priser

Les mer Besøk Billig Hjemmetrening

Boardshop

Selger skateboard, snowboard, klær, sko og diverse utstyr.

Les mer Besøk Boardshop

BODY PRO DA

Treningsklær

Les mer Besøk BODY PRO DA

BraaSport

Norges nye sportsbutikk! Stort utvalg innen topptur, langrenn, friluft, løp og sykkel. Mennesker med lidenskap og lang erfaring hjelper deg å velge rett!

Les mer Besøk BraaSport

Bratt.no

Tilbyr sportsklær og utstyr til fjellturer og lengre friluftsturer. Her finner du blant annet klatreutstyr, sekker, bager, ski, skiutstyr, fjellsko og støvler.

Les mer Besøk Bratt.no

Brødrene Øyo AS

Produserer kniver og verktøy, som er til salgs via nettbutikken.

Les mer Besøk Brødrene Øyo AS

Burton Shop

Nettbutikken tilbyr et bredt utvalg i snowboardutstyr fra produsentene Burton, Anon og R.E.D.

Les mer Besøk Burton Shop

Campanyon

ampanyon har som mål å gjøre naturen mer tilgjengelig for alle. Etter noen år hvor norgesferie og camping opplevelser har tatt landet med storm, har flere og flere opp øyenene for friluftsliv og unike opplevelser i naturen.

Les mer Besøk Campanyon

Chain Reaction Sycles

Welcome to Chain Reaction Cycles - The Worlds Largest Online Bike Store. FREE Worldwide Delivery Available and The Lowest Prices Online on The Top Cycling Brands

Les mer Besøk Chain Reaction Sycles

Dapper

Sykkelbutikk på nett - med både dame- og herresykler, utstyr og noe herreklær.

Les mer Besøk Dapper

Din Kikkert

Nettbutikk som tilbyr kikkerter, stjernekikkerter, spottingscopes, nattkikkert, mikroskop, kikkertsikter, og avstandsmålere. Her får du kvalitets kikkerter fra pris- og markedsleder Japan Photo.

Les mer Besøk Din Kikkert

Elektrisk Sparkesykkel

Sparketur.no

Les mer Besøk Elektrisk Sparkesykkel

Ellos: Sport

Nettbutikk med stort utvalg i klær og mote, artikler for hus og hjem, elektronikk, film og musikk m.m. Her finner du sportsseksjonen med sportsklær, treningstøy og produkter for fritid og friluftsliv.

Les mer Besøk Ellos: Sport

ExtremeFritid

Alt innen fritid

Les mer Besøk ExtremeFritid

Fangstbutikken

Fangstbutikken har et bredt utvalg av fangstredskaper og jaktutstyr.

Les mer Besøk Fangstbutikken

Fjellkjeden.no

Fjellkjeden.no er en sportsbutikk på nett. De har 7 Intersport butikker i Valdres og Hallingdal. Fjellkjeden.no har jobbet, siden de åpnet Intersport Fagernes, med å ha de mest innovative og optimale produktene.

Les mer Besøk Fjellkjeden.no

Fjellsport

Utstyrsbutikk på nett for fjellsport-, sjø og villmarksinteresserte.

Les mer Besøk Fjellsport

Franzefossprofil.no

Franzefossprofil

Les mer Besøk Franzefossprofil.no

FriluftsMagasinet AS

Selger idretts- og friluftsklær.

Les mer Besøk FriluftsMagasinet AS

FROST produkter AS

FROST produkter produserer og selger rentbrennende bålpanner med tilbehør. Stilfullt design, høy kvalitet og

Les mer Besøk FROST produkter AS

Full Mundur

Nettbutikk for jakt og fritid

Les mer Besøk Full Mundur

Gero Sportsfiske

Godt utvalg i fiskeutstyr.

Les mer Besøk Gero Sportsfiske

GMAX

G-Sport's nettbutikk tilbyr sportsprodukter som sykler & sykkeltilbehør

Les mer Besøk GMAX

Grønberg Sport

Spesialforretning for fiskeutstyr med stort utvalg. Mangeårig nordisk mester i casting og den nye formen for konkurransekasting med ordinært fiskeutstyr driver butikken. Siden har egen nettbutikk.

Les mer Besøk Grønberg Sport

GSTgear

We design and develop high quality outdoor products - Gstove - Gstgear - Packraft Accessories - Packraft Upgrades - Gstove camping stove - Gstove accessorieOutdoor products

Les mer Besøk GSTgear

Gymgrossisten

Gymgrossisten.no har Nordens største utvalg av kosttilskudd, treningsklær og treningsutstyr. Vi har gratis frakt over 499 kr, prisløfte og gratis returer.

Les mer Besøk Gymgrossisten

Halvorsen Fritid

Nettbutikk og prøvekjøring av mindre båter og Ro systemer i Sigdal

Les mer Besøk Halvorsen Fritid

Hekta på tur

Det var en gang i 2012 at Hekta På Tur ble startet. Rune (daglig leder) hadde padlet Telemarkskanalen motstrøms i øs, pøs regn og fant da ut at det går an å ha det hyggelig på tur så lenge man har med seg skikkelig utstyr.

Les mer Besøk Hekta på tur

Home of Heat

Home of Heat selger utsolgte og sjeldne joggesko og sneakers fra Jordan1, Jordan4, og Yeezy med flere.

Les mer Besøk Home of Heat

Hunth: Termisk jaktutstyr

Nettbutikk for termisk jaktutstyr

Les mer Besøk Hunth: Termisk jaktutstyr

Hurryliv

Hold hjem og familie organisert! Nistebokser, drikkeflasker, oppbevaring, vaskemidler og dopulver +++

Les mer Besøk Hurryliv

ICIW

Konseptet bak ICIW startet på et baderom i 2007. Grunnprinsippet I Can I Will lå bak for å vise at hvem som helst kan komme seg ut av vanskelige situasjoner og komme i bedre form. ICIW startet som en treningsblogg med mattips, og ble relativt fort en suksess.

Les mer Besøk ICIW

Idrettsbutikken.no

Salg av utstyr og materiell til arrangement, trening og opplæring i forskjellige idretter.

Les mer Besøk Idrettsbutikken.no

Individu.no

Nettbutikk med kjente merkevarer innen treningsutstyr, sykkelklær, badmintonutstyr og kosttilskudd.

Les mer Besøk Individu.no

Intersport

På sportskjedens nettsider kan du kjøpe artikler rettet mot alskens sportslige aktiviteter. Godt utvalg.

Les mer Besøk Intersport

Jakt & Friluft

Villmarksbutikken tilbyr bekledning og utstyr innen friluftsliv, jakt og fiske.

Les mer Besøk Jakt & Friluft

Jaktfall.no

I denne nettbutikken finner du det meste du trenger av utstyr til jaktturen.

Les mer Besøk Jaktfall.no

Joggeshop.no

Nettbutikken tilbyr sportsutstyr- og tilbehør innen løp, triathlon, sykling og fitness.

Les mer Besøk Joggeshop.no

Kartbutikken.no

Selger GPS, GPS kart, turkart, båtsportkart, veikart, sjøkart, papirkart m.m.

Les mer Besøk Kartbutikken.no

Keeper-Gloves.com

Keeper-Gloves.com tilbyr et sortiment av keeperprodukter.

Les mer Besøk Keeper-Gloves.com

Klubben AS

Særs fyldig nettbutikk med produkter for sport og trening, leker, baby- og småbarnsutstyr etc.

Les mer Besøk Klubben AS

Kniveksperten

Kniveksperten.no - Trygg netthandel, Rask levering, Gode priser ! - Kjøpe kniv på nett? Vi har stort utvalg til konkurransedyktige priser. Kniver fra hele verden, direkte til din postkasse!

Les mer Besøk Kniveksperten

Komplettfritid.no

Tilbyr fritidsklær, turutstyr, fiskeutstyr, båtutstyr, jakt & våpen og Yamaha. Lars Monsen er nettbutikkens fanebærer og ekspertpanel.

Les mer Besøk Komplettfritid.no

Komplettklatring.no

Tilbyr klatreutstyr via nettbutikk.

Les mer Besøk Komplettklatring.no

Krigsbunkeren.no

Krigsbunkeren er en online-shop for de med interesse for kystfort, bunkere og annen tysk infrastuktur i Norge.

Les mer Besøk Krigsbunkeren.no

la Danse

Spesialist på dans- og treningstøy. Har både nettbutikk og forretning i Oslo sentrum.

Les mer Besøk la Danse

Lille Sporten

sportsutstyr

Les mer Besøk Lille Sporten

Löplabbet

Sportskjede med fokus på sko og klær for løpere. Foruten informasjon om produktene får du her også artikkelstoff om trening, helse og kosthold.

Les mer Besøk Löplabbet

Magasinet

Friluftsmagasinet er en av Norges mest erfarne forhandlere av jakt, fiske -og friluftsutstyr. Hos oss har vi ekspertise på de aller fleste felt innenfor friluftsliv. Enten du trenger nye støvler til kveldsturene med hunden, jaktklær for drømmejakta, fiskeutstyr til ferskvann og sjø eller du trenger funksjonelle klær til en aktiv hverdag. Vi bruker vår egen erfaring og ekspertise til å veilede deg, ta inn produkter vi vet fungerer og til å utvikle nye produkter under våre egne merkevarer Dovrefjell og Spotec.Vi benytter oss også av objektive produkttestere for å utvikle vårt produktsortiment. Våre butikker finner du i Drammen, på Tiller utenfor Trondheim, i Åsane i Bergen og på Furnes utenfor Hamar. Du finner alle våre produkter, brukerveiledninger, tips og triks og produkttester her på magasinet.no.

Les mer Besøk Magasinet

Maximsport

Maxim sportsernæring hjelper deg med å prestere bedre under trening og ved konkurranser - samt gi deg god restitusjon. Kjøp i dag!

Les mer Besøk Maximsport

Megapris.no

Megapris.no er en nettbutikk med stort og bredt utvalgt, blant annet av sport- og friluftslivsartikler, leker og artikler til hjemmet.

Les mer Besøk Megapris.no

Mestersykkel.no

Nettbutikk for sykkelentusiaster som bruker sykkel til trening eller konkurranser. Her er racere og terrengsykler med tilbehør.

Les mer Besøk Mestersykkel.no

Milrab

Stort utvalg på en mengde kjente merkevarer! Ikke la utstyret sette begrensninger. Hos Milrab får du gratis frakt over 800kr og lynrask levering.

Les mer Besøk Milrab

Milslukern

Milslukern er en kjent nettbutikk for dem som legger ned mange mil på vei og i skisporet. De fremme god folkehelse med inspirerende artikler om trening, kosthold og utstyr.

Les mer Besøk Milslukern

MM Sports

Den helnorske nettbutikken MM Sports startet tidlig opp allerede i 2002. I løpet av knappe 20 år har de vokst til å bli en av NordEuropas største forhandlere av kosttilskudd. I dag også med fokus på alt innenfor styrketrening og klær som passer til.

Les mer Besøk MM Sports

Nettbasar

Hei velkommen til nettbasar.no .Her tilstreber vi å tilby nye gode produkter til god kvalitet og til gode priser. På Nettbasar.no er det trygt å handle, og vi streber etter og give god service.

Les mer Besøk Nettbasar

Nicki & Ellis

Nettbutikk for aktive barn! Treningstøy utviklet i Norge med kvalitetsmaterialer og god passform. Klær som inspirerer til aktivitet og moro. Tights, kort tights, tanktops og t-skjorter. Tilbehør treningsstrikker, SUP sokker

Les mer Besøk Nicki & Ellis

Nike

Nike leverer nyskapende produkter, opplevelser og tjenester som inspirerer idrettsutøvere over hele verden.

Les mer Besøk Nike

Oslo Caravan og Bobilsenter

Fritids og campingutstyr

Les mer Besøk Oslo Caravan og Bobilsenter

Oslo Sportslager

Tradisjonsrik, frittstående sportsbutikk i hovedstaden presenterer her en fyldig nettbutikk.

Les mer Besøk Oslo Sportslager

Outletn

Sko boxer arbeidssko sokker

Les mer Besøk Outletn

Prisjakt: Sport & fritid

Her kan du finne det beste tilbudet på sportsproduktet du er ute etter. Tjenesten sammenligner prisene på ulike artikler innen trening

Les mer Besøk Prisjakt: Sport & fritid

ProTrening

Vi har som mål å bli best i landet på hjemmetrening. Kvalitet, brukervennlighet og pris er gjennomgangsmelodien når vi velger varer som vi vil tilby deg og dine. Du som kunde skal få det du ser, vi skal ikke bli nok en nettbutikk som gjør alt for å selge produkter ved å lyve og manipulere bilder, tekst og priser. Er vi ikke fornøyd med produktet etter testing, legger vi det heller ikke ut for salg. Vi har allerede på vår korte reise måtte sende tilbake flere produkter som vi ikke var helt fornøyd med. I en hektisk hverdag er det ikke alltid like lett å komme seg til et treningssenter. Derfor vil vi bringe treningssenteret hjem til deg. Om du bur på hybel eller hos kongen selv skal treningsapparatene/treningsutstyret vi tilbyr være lette å plukke frem og "gjemme" etter bruk. Du vil med andre ord ha få unnskyldninger for å ikke holde deg i form. Vi har nye varer på vei inn for testing, så om ikke lenge har vi flere produkter å tilby.

Les mer Besøk ProTrening

PURENorway

Inspirert av norsk natur og levemåte

Les mer Besøk PURENorway

Racket1

Norges ledende nettbutikk på tennis og padel. Stort utvalg av kjente merker som Wilson, Babolat, Yonex, Head mm..

Les mer Besøk Racket1

Raw Fitness

Nettbutikk med utstyr til hjemmetrening.

Les mer Besøk Raw Fitness

Ridestore.no

Ridestore tilbyr i tillegg til sitt eget merke klær fra de aller største merkene innen actionsport og streetkultur.

Les mer Besøk Ridestore.no

Rohnisch

Röhnisch er et spesialmerke for kvinner. Produktutvalget spenner fra aktivitets- til golfantrekk, med tights og bukser beregnet for alle typer aktiviteter, varme jakker som fungerer like bra på vei til treningsstudioet som i ditt aktive dagligliv, funksjonelt tilbehør og undertøy! Teamet vårt, som består av bare kvinner, jobber for å dekke dine behov når du svetter og oppfylle ønsket om å se bra ut. Vi tror nemlig at en kropp i bevegelse er avgjørende for et sunt og godt liv.

Les mer Besøk Rohnisch

Rå Sport

Nettbutikken tilbyr sport og -friluftsartikler innen kategoriene ski, snowboard, fottøy, tekstil, sekker, sykkel, outdoor, windsurf, og kan by på mange kjente merkevarer.

Les mer Besøk Rå Sport

Salming

Salming har endret navn til PurePlay, men det har ingen innvirkning for gutta bak butikken på nett. De to kara har begge lang erfaring med sport og idrett, og dessuten har de jobbet i salgavdelingene på sportssbutikkene.

Les mer Besøk Salming

Sjakk1

Riktig sjakkutstyr til beste pris!

Les mer Besøk Sjakk1

Sjakkbrett

Hos sjakkbrett.no kan du kjøpe sjakkbrett, sjakkbrikker, bøker og sjakk-klokker med god kvalitet. De fleste varer sendes etter èn virkedag.

Les mer Besøk Sjakkbrett

Sjakkbutikken

Vi leverer til hele landet. Bestilling av lagervarer mottatt før klokka 14 sender vi normalt samme dag. Vi sender normalt mindre produkter i pakke til din postkasse og større produkter til hentested. Skulle du ha noe ønsker her, så skriv en kommentar når du legger inn bestilling. Vi kan også tilby ekpresslevering og pakker levert til bedrift del dyrere. Bestillinger kan også hentes fraktfritt i butikken vår i Drammen.

Les mer Besøk Sjakkbutikken

Sjakkhuset

Sjakkhuset tilbyr alt i sjakk: Brett, brikker, klokker, og bøker. I tillegg holder undervisning og arrangement for grupper, bedrifter og organisasjoner. Vi har bred kunnskap og lang erfaring. Shop på nett eller besøk oss på The Good Knight i Oslo sentrum.

Les mer Besøk Sjakkhuset

Sjakkinfo

Vi i sjakk.info er en gruppe sjakk-entusiaster, som tidligere har studert sammen. Vi har lenge hatt sjakk som vår store felles interesse og vi dannet tidlig gruppen sjakk.info. Dette for å kunne spre sjakk-informasjon til flest mulige og samtidig gjøre tilgjengelig informasjon som vi selv har brukt mye tid på å søke oss frem til. Vi har etablert videresalgsmuligheter for internasjonale sjakkbøker og generell sjakk-informasjon som vi har fått tilgang til gjennom flere år. Denne informasjonen gjøres nå rimelig og enkelt tilgjengelig for deg – her på vårt nettsted; sjakk.info.

Les mer Besøk Sjakkinfo

Skatemate

Nettbutikk for turskøyter og relatert utstyr.

Les mer Besøk Skatemate

Skinnhandel.no

Skinnhandel.no tilbyr mange forskjellige typer skinn og ull produkter for inne og ute bruk. Vi har klær, badstueprodukter, samt interiør produkter for hjem og hyttebruk. Våre produkter er laget av naturlige stoffer.

Les mer Besøk Skinnhandel.no

Skittfiske

Vi har alt du trenger til jakt, fiske og friluftsliv. Kvalitetsprodukter fra kjente merkevarer og lynrask levering.

Les mer Besøk Skittfiske

Skittfiske.no

Nettbutikk som tilbyr et bredt utvalg fiskeutstyr.

Les mer Besøk Skittfiske.no

Skittjakt

Vi har alt du trenger til jakt, fiske og friluftsliv. Kvalitetsprodukter fra kjente merkevarer og lynrask levering.

Les mer Besøk Skittjakt

Skogma

Bjørnrud & Arnestad As - Skogma selger alt du trenger til veimerkning, jakt, skogpleie osv.

Les mer Besøk Skogma

Snartur.no

Vi leverer klær og tilbehør til både korte og lange turer.

Les mer Besøk Snartur.no

Snetind

Snetind er en norsk nettbutikk med et utvalg av nordiske merkevarer til gode priser. Vi tilbyr blant annet merker som Muurla, Bråtens, Mokki, Klippan Yllefabrik samt populære produktserier som Marius og Mummi.

Les mer Besøk Snetind

Sportgymbutikken

Hos Sportgymbutikken.no finner du treningsapparater, treningsklær og treningsutstyr som bl.a tredemøller, crosstrainere, spinningsykler, trimsykkel, stepmaskin, romaskin, multigym,

Les mer Besøk Sportgymbutikken

Sportmann

Merkevarer innen sport- og fritidsklær for barn og voksne.

Les mer Besøk Sportmann

Sportsbutikken.no

Har fast utsalgsted, samt nettbutikk for sportsfiske spesielt og friluftsliv generelt.

Les mer Besøk Sportsbutikken.no

Sportsdeal

Sportsdeal tilbyr et bredt utvalg av sport og friluftsutstyr. Sportsdeal fører kjente merkevarer som Bergans, Norrøna, Helly Hansen, Helsport med mange flere. Sportsdeal holder til i sentrum av Notodden, men har kun utsalg på nett.

Les mer Besøk Sportsdeal

Sportsdeal.no

Nettbutikk for sport, eid av Sport 1 Notodden AS.

Les mer Besøk Sportsdeal.no

Sportsmagasinet

Sportsmagasinet ble grunnlagt i 2019. Bak konseptet står en gruppe engasjerte sportsentusiaster med lang erfaring fra bransjen, og med en stor lidenskap for å drive sportsbutikk. Vårt mål er å levere det ypperste innen sportsklær og utstyr til svært kurante priser.

Les mer Besøk Sportsmagasinet

Sportsnett

Nettbutikk for frilufts- og klatreutstyr og bekledning.

Les mer Besøk Sportsnett

Sportsnett

Sportsnett hjelper eventyrlystne friluftsentusiaster å nå sine mål. Vi har et godt utvalg av topp kvalitet turutstyr, klatreutstyr, toppturutstyr og kajakker.

Les mer Besøk Sportsnett

Sporttema

Hos Sporttema finner du treningsapparater og treningsutstyr som bl.a tredemølle, stepmaskin, romaskin, trimsykkel, multiapparat, crosstrainer.

Les mer Besøk Sporttema

Sporty & Chic

Trendy og eksklusive treningsklær og treningstilbehør for yoga, løpning, dans og fitness for kvinner. Tilbyr også gaveinnpakning og sender gaven direkte til mottakere i hele Skandinavia.

Les mer Besøk Sporty & Chic

Squashlife

Nettbutikk med squashracketer, grep, squash-sko og annet utstyr. Nettsidene har også tips, regler og annen informasjon for squashspillere.

Les mer Besøk Squashlife

Stronger

Stronger er en nettbutikk som er til for sterke kvinner. De fokuserer på kvinnelige verdier som handler om å være sterke i de mange store omveltningene i livet.

Les mer Besøk Stronger

Supersport.no

Nettbutikken tilbyr sportsutstyr innen løping, ski, rulleski, sykkel og ernæring.

Les mer Besøk Supersport.no

Swimshop

Utstyr til svømming, babysvømming, vannpolo og stup.

Les mer Besøk Swimshop

Sykkel og tur

service av dempere, salg av backpacking utstyr og salg av sykkelkomponenter

Les mer Besøk Sykkel og tur

Sykkelpikene

Nettbutikk med sykkelhjelmer, bysykler, ringeklokker, vesker, kurver m.m. Det oppfordres til å sykle med stil.

Les mer Besøk Sykkelpikene

Sykkelsenteret AS

Forhandler sykler, klær og utstyr. Eget sykkelverksted.

Les mer Besøk Sykkelsenteret AS

Telt og pulk

Kjøp kvalitets telt til gode priser. Med et pop-up telt får du opp teltet på noen minutter. Riktig telt for ditt behov er viktig for en vellykket tur.

Les mer Besøk Telt og pulk

Top Secret AS

Top Secret selger Zippo, Cold Steel, SOG, Buck, Leatherman, MagLite og andre kjente merkevarer direkte fra USA.

Les mer Besøk Top Secret AS

Torshov Sport Fotball

Sportsbutikk med hovedvekt på fotballutstyr.

Les mer Besøk Torshov Sport Fotball

Treningspartner

Treningsutstyr til de fleste idretter og sportsgrener.

Les mer Besøk Treningspartner

Turbulent

Produserer og leverer heavy duty canvas tent - til speidere, jaktlag, hjelpekorps, skredsikringsselskaper m.v.

Les mer Besøk Turbulent

Twentyfour.no

Klær til sport- og fritidsbruk.

Les mer Besøk Twentyfour.no

Ullplagg.no

Skinnluer, skjerf, tøfler og andre ullplagg av saueskinn og Yak-ull

Les mer Besøk Ullplagg.no

Underholdningsservice AS

Butikk som selger forskjellige spill som dart, biljard, bordtennis, fotballspill, lodder og diverse brettspill.

Les mer Besøk Underholdningsservice AS

Unitracker

Nettbutikk med som selger GPS trackere og sporingsenheter til biler, båter, demente, dyr, barn og sykler. Har også egen plattform på nett hvor brukeren kan spore gjenstand/personer i sanntid.

Les mer Besøk Unitracker

UrboGym.no

Solide hjemmetredemøller. Fri frakt levert helt hjem.

Les mer Besøk UrboGym.no

Urge

Importør og distrubutør av Kite, Snowboard og Vannsportutstyr i Norge. Har også et sortiment på bagger og annet tilleggsutstyr. Produktene kan bestilles online.

Les mer Besøk Urge

Ute.no

Nettbutikk for padlere, klatrere og andre friluftsfolk. Ellers butikk i Trondheim.

Les mer Besøk Ute.no

Villmarkssøstre

Jakt og fritidsklær eksklusivt til damer

Les mer Besøk Villmarkssøstre

X Life

Treningsutstyr av høy kvalitet til hjemmetrening! X-life har alt til en aktiv livsstil! Gratis frakt over 800,- og rask levering hele året. Stay active

Les mer Besøk X Life

XXL Sport & Villmark

Fyldige nettsider for varehuskjeden

Les mer Besøk XXL Sport & Villmark

Zalando.no: sport

Stor nettbutikk med et godt utvalg av sko, herreklær, dameklær, barneklær, mammaklær, sportsutstyr og accessoirer. Her finner du deres utvalg i sportsklær- og sko innenfor flere ulike sportskategorier.

Les mer Besøk Zalando.no: sport

De siste nettbutikkene


Siste nyheter


Siste pressemeldinger


Siste artikler


Tilfeldig valgt nettbutikk

Armygear.com
Militær- og sikkerhetsutstyr.

Les mer Besøk

Statistikk

Antall nettbutikker: 1308

Samarbeidspartnere

Kontakt oss

Contentish AS
Parkvegen 5
N-4706 Vennesla