Hjem | Klær og mote

Nettbutikk365 – nettbutikker i Norge ikon

Klær og mote

Vi har 207 nettbutikker i kategorien Klær og mote!


24S

24S er adressen i parisisk stil, en del av LVMH Groupe og en satsning som tilbyr 250 merker fra verdens mest kjente Maisons til de mest spennende nye, moderne merkene.

Les mer Besøk 24S

Ador NO

ADOR.com er en profesjonell nettbutikk for moteklær. Hos ADOR.com finner kundene tusenvis av artikler til utrolig gode priser.

Les mer Besøk Ador NO

Aimn

Vi ønsker å spre budskapet vårt rundt hele verden og få flere til å sikte høyt & drømme stort. Med noen få tights fra aim'n er alt mulig, bare du tør! Rask levering. Best i test. Gratis frakt over 800 NOK. Drømmende design. Sikker e-handel. Original. Totalt Concept. Aim'n liker alle kvinner.

Les mer Besøk Aimn

Bagbrokers

BagBrokers.no er en NORSK nettbutikk med et moteriktig og aktuelt utvalg av reiseutstyr, kofferter, sekker og bagger. Selskapet er et norsk A/S og ble stiftet i 2013. Våre kunder er reiseglade, og ønsker seg moteriktige kvalitetsprodukter både til hverdag og ferie.

Les mer Besøk Bagbrokers

Banggod

Banggood: Global Leading Online Shop. Buy 3d printer, rc toys, cell phones, home appliances, tv box, home & garden, apparel with great prices on banggood.com

Les mer Besøk Banggod

Berrylook.com

Berrylook.com er en nettbasert motebutikk som tilbyr et vidt spekter moteklær av høy kvalitet for kvinner og menn til svært fordelaktige priser. Om ikke det er nok, tilbyr Berrylook også gratis frakt verden rundt - samme hvor store eller små ordrene er.

Les mer Besøk Berrylook.com

Boob Design

Boob Design er et ledende svensk merke innen mammaklær. Alt mammatøy og ammetøy er laget av 100 % bærekraftige materialer som økologisk bomull, resirkulert ull, Lyocell og Tencel. Bra for deg, babyen din og Moder Jord!

Les mer Besøk Boob Design

Boozt

Shop klær og sko på Boozt.com. Vi har et bredt sortiment av varer og over 600 merker å velge mellom. På Boozt.com har vi rask levering og gratis retur.

Les mer Besøk Boozt

Booztlet

Booztlet ble lansert i 2015 og er den ledende utsalgsdestinasjonen for nordisk designermote, med en sterk egenutviklet teknologisk plattform, en bærekraftig profil og mer enn to millioner månedlige besøkende som handler mote, sport, skjønnhet og hjemmeprodukter på nettet. Booztlet har over 200.000 produkter live på siden - og har en sterk høy gjennomsnittlig ordreverdi innenfor alle kategorier. Siden starten har vi vært på et veksteventyr. I 2020 hadde Booztlet en nettoinntekt på SEK 560 millioner, noe som tilsvarer en nettoinntektsvekst på 127 % årlig. I dag opererer vi i 24 land, har over 500 merker og lager populære designermerker som GANT, Polo Ralph Lauren, Filippa K og Ganni – mens vi alltid ønsker å utvide porteføljen vår.

Les mer Besøk Booztlet

Brando

Brando.no er en norsk nettbutikk som er en del av Jack & Jones, som selger klær til dame og herre og klær til barn fra 0 - 12 år. 

Les mer Besøk Brando

BYIC NO

BYIC er en motebutikk for kvinner.

Les mer Besøk BYIC NO

byRavn.no

Hos byRavn har vi et bredt utvalg av håndlagde produkter i skinn. Produktene våre er unike fordi de i stor grad kan skreddersys slik at de passer perfekt til det som kunden ønsker.

Les mer Besøk byRavn.no

Coltori

80 års historie og ekspertise, 3 generasjoner gründere, 5 butikker, 1 nettbutikk, 150 merker, 100 ansatte. Dette er tallene bak Coltorti, en av de beste italienske multimerkeforhandlerne innen luksusmote.

Les mer Besøk Coltori

Curvii.no - Plus Size tøy

Danmarks største forhandler av Plus size tøy til kvinner i str. 42-64, og nå har vi også en Norsk webshop. Vi selger blandt annet populære merker som Zhenzi, Zizzi, Gozzip, Pont Neuf og Only Carmakoma.

Les mer Besøk Curvii.no - Plus Size tøy

Desigual

Desigual er egentlig ikke et merke. Det er en gruppe mennesker som tror på kraften i kreativitet som livsstil. Grunnlagt i 1984 av Thomas Meyer, Desigual er et multi-kategori, multi-kanal selskap. Vi designer, distribuerer og selger seks produktkategorier gjennom ti kanaler i rundt 107 land. Dette er produktene du kan markedsføre, selv om du bare kan markedsføre merket "Desigual" hvis du foretrekker det: Kvinner: kjoler (toppkategori), jumpsuits, badetøy, jakker, topper, underdeler, sportsklær, tilbehør, sko, bærekraftige klær, etc. Herre: topper, underdeler, strandklær, bærekraftige klær, gaveideer, etc. Barn: jenteklær, gutteklær, bærekraftige klær, mini me (antrekk for mødre og barn), gaveideer m.m. Du kan også finne samarbeid med forskjellige merker som Disney, og med forskjellige artister og designere fra hele verden.

Les mer Besøk Desigual

Dresslily

DressLily er en ledende internasjonal nettbutikk for moteklær og tilbehør. Med fokus på det aller siste innen rimelige motestiler, både antrekk og fantastisk tilbehør, har vi tusenvis av de nyeste produktlinjene, noe som gir maksimalt utvalg og bekvemmelighet til vårt kresne klientell.

Les mer Besøk Dresslily

Ecco

Vår visjon er å være det ledende premiummerket for sko og lærvarer. Les vår omtale av Ecco her!

Les mer Besøk Ecco

Familiebutikken

Familiebutikken.no er en nettbutikk med klær for barn og dame. Hos Familiebutikken.no finnes et stort utvalg av klær og yttertøy til barn og baby fra størrelse 0-16 år.

Les mer Besøk Familiebutikken

Frank Dandy

Frank Dandy er et spennende konsept der man skal kombinere undertøy for kvinner, menn og barn. Det hele foregår ved at man velger ut sine produkter og bestiller dem som en pakke. Designet til Frank Dandy er fargerikt og sprekt, noe som passer til den moderne unge kvinne og mann.

Les mer Besøk Frank Dandy

Gents

Størst sortiment innen mannlig livsstil. Alt du behøver innen barbering, skjegg, og hudpleie. Eksperter på nisjeparfyme.

Les mer Besøk Gents

GinaTricot

Svensk motekjede som selger de nyeste trendene til kvinner i over 30 land. Spennende mote som er feminin, frisk og rimelig - på nett og i butikk!

Les mer Besøk GinaTricot

Giuseppe Zanotti

Giuseppe Zanotti er en italiensk luksusfottøy og motedesigner kjent for sine skulpturelle, juvelbesatte hæler og fashion forward joggesko. Gjennom sitt navngitte merke produserer og distribuerer Giuseppe Zanotti dame-, herre- og barnesko.

Les mer Besøk Giuseppe Zanotti

Gomaye

Gomaye er en del av en lang dansk designtradisjon, med fokus på godt håndverk. Og de kan tilby design av høyeste kvalitet med perfekt passform. De har et stort utvalg av kjoler, bukser, jakker, skjorter, tilbehør mm.

Les mer Besøk Gomaye

Happy Socks

Fargerike sokker og undertøy designet i Sverige. Over 200 enestående design som gjør antrekket ditt unikt. Happy Socks™-nettbutikk – ikke gå glipp av det!

Les mer Besøk Happy Socks

Hartmanns Oslo

Hartmanns Oslo AS er et norsk distributør firma for det skandinaviske markedet innenfor sport og mote. Vi er et godt team som representerer nøye utvalgte merker.

Les mer Besøk Hartmanns Oslo

Hunkemöller

Hunkemöller er opprinnelig en nederlandsk forhandler av korsetter. I dag fungerer den som en omnikanal for rålekkert undertøy for kvinner. Delikate plagg som inspirerer til erotikk og romantikk.

Les mer Besøk Hunkemöller

Ikast Etiket

Ikast Etiket har spesialisert seg på festivalbånd og merking av klær siden 1986. Vi har et ønske om å være ledende innen festivalarmbånd og merking av klær (navnelapper, navnebånd, merkelapper og strykemerker) i Norden.

Les mer Besøk Ikast Etiket

Intimo.no

Intimo.no er en Norges førende forhandlere av undertøy og hos Intimo.no finner du alltid det nyeste og flotteste undertøy som er på markedet! Intimo.no har et stort utvalg av undertøy, t-shirts og sokker til både menn og damer fra førende merker.

Les mer Besøk Intimo.no

JMBand

JMband NO - Leverandør af Festivalarmbånd, Tyvek Papirarmbånd, Silikone, Plastik og Stoffarmbånd, Garderobebilletter, Drikke og Entrebilleter ruller, Poletter, Nøkkelbånd og mye mer.

Les mer Besøk JMBand

Julegenser

Jule-genser er en butikk på nett som virkelig tok sjansen da de stygge julegenserne ble et hett tema blant unge voksne. Og hvilken suksess de har hatt. Med stygge, kule, rare og ikke minst morsomme julegensere har hele Norge blitt en del av bevegelsen.

Les mer Besøk Julegenser

Ko:ko Norway

Ko:ko norway startet sin reise i 2011. Firmaet har sin base i Fosnavåg utenfor Ålesund. Her skapes ideer og nye design og her pakkes og sendes alle varer.

Les mer Besøk Ko:ko Norway

Kule Sokker

Det er kult med kule-sokker! Kvalitetssokker som aldri blir kjedelig

Les mer Besøk Kule Sokker

Lilleba

Lilleba & Herremann lager nattøy, koseklær og sengetøy som behandler huden med silkehansker. Lilleba tilbyr klær til hele familien, og har som mål å integrere miljøvennlige og bærekraftige løsninger i alle deler av forretningsmodellen.

Les mer Besøk Lilleba

Luxreaders.no

Luxreaders er et dansk selskap grunnlagt med ambisjon om å digitalisere innkjøp av lesebriller og levere briller av høy kvalitet til lave priser.

Les mer Besøk Luxreaders.no

Mediumtall

Året er 2012, det er ettermiddag på en varm vårdag og Martin (192cm høy) står og prøver t-skjorter på Sole Service i Oslo. Etter å ha prøvd tre forskjellige t-skjorter fra tre forskjellige merker er resultatet det samme hver gang: de ser bra ut i medium, men de blir til en firkanta boks når man går opp en størrelse. "Hvorfor kan ikke noen bare lage en medium størrelse t-skjorte tilpasset høye folk!?" Der og da ble idéen til MediumTall født. Siden begge to ble 192cm høye har vi alltid kjent på dette problemet, og vi bestemte oss for at det var på tide å gjøre noe med det.

Les mer Besøk Mediumtall

Milker

Milker er en nettbutikk som selger amme- og graviditetsklær til kvinner. Målgruppen er kvinner i alderen 25-40 år, som enten er gravide eller nettopp har født.

Les mer Besøk Milker

MiniE NO

Hos MiniE finner du diverse praktiske og økologiske produkter som alle er håndplukket til barn og baby. Vi har et stort utvalg av tøybleier! Fast frakt på 49 kr med sporing.

Les mer Besøk MiniE NO

Moods of Norway

Utfordreren blant herreklær i Norge. Moods of Norway har en lang historie, noe turbulens, men har alltid levert kvalitetsvarer og design som man ikke finner andre plasser. Unike herreklær med fokus på utseende og kvalitet har vært en gjenganger, og gjør at dette er favorittbutikken blant mange menn.

Les mer Besøk Moods of Norway

My Muse

MyMuse.no er en norsk nettbutikk som har et bredt størrelsesutvalg innenfor BH-er i cup-størrelse A-M, suspenders, stockings, nattøy, og badetøy.

Les mer Besøk My Muse

Netlingeri

Netlingeri.dk har siden 2006 solgt undertøy online til jenter i alle størrelser. Alle våre medarbeidere er lingeri-utdannet og vil derfor alltid kunne svare på eventuelle spørsmål.

Les mer Besøk Netlingeri

NLY MAN

NLYMAN.com er en av de ledende e-handelsselskapene innen herremote og grooming for unge menn. Vi har et bredt sortiment med omkring 140 velkjente varemerker som Selected Homme, Adidas Originals, Polo Ralph Lauren, Gant, Parajumpers, Only & Sons, Emporio Armani, Lyle & Scott, BOSS och Nike Sportswear.

Les mer Besøk NLY MAN

Pashmina Wear

PashminaWear er en nettbutikk som hovedsakelig fokuserer på skjerf og sjal til kvinner. Vi fokuserer hovedsakelig på skjerf og sjal til kvinner. vi handler direkte fra produsentene, som vi er i konstant kontakt med.

Les mer Besøk Pashmina Wear

Relode

Relode er en nettbutikk som passer for dem som vil skape et treningsrom hjemme. De har fokus på merkevarer som gjennomsyres av inspirasjon, innovasjon og entreprenørskap. Relode startet opp i 2019, men har allerede rukket å bli en anerkjent leverandør av crossfit, yoga og styrketreningsklær for de fleste.

Les mer Besøk Relode

Robell

Robell er et buksemerke med mer enn 30 års erfaring i å lage bukser og jeans med best passform. Robell er en del av det familieeide og internasjonale moteselskapet Godske Group, som de siste 50 årene har levert moteklær av høy kvalitet.

Les mer Besøk Robell

Rosegal

Vi elsker vintage for sin undervurderte enkelhet, alltid en mote-karakter og stiliserte eleganse. Men mest av alt ser vi på vintagestilen som et unikt tidløst moteutsagn

Les mer Besøk Rosegal

Sistieshop.no

Sistie er et smykkemerke for unge kvinner. Sistie er et univers som integrerer unge kvinner i arrangementer, design, styling, artikler og konkurranser. Et aktivt fellesskap hvor kreativitet og lidenskap skaper fremtiden.

Les mer Besøk Sistieshop.no

Skechers

Skechers er et prisvinnende, globalt merke som designer og utvikler livsstils- og ytelsesprodukter innen fottøy, klær og tilbehør for kvinner, menn og barn.

Les mer Besøk Skechers

Skomani

Lidenskap for sko. Besøk en av våre butikker eller vår nettbutikk!

Les mer Besøk Skomani

Stella McCartney

Stella McCartney er selv en livslang vegetarianer og bruker ikke skinn eller pels i designene sine. Kolleksjonene hennes inkluderer konfeksjon for kvinner og menn, tilbehør, undertøy, briller, duft og barn.

Les mer Besøk Stella McCartney

Stiletto

Stiletto.eu er en finsk eid motebutikk med både fysisk butikk og nettbutikk som ble etablert i 2006.

Les mer Besøk Stiletto

Superdry

Autentiske vintagevasker, høykvalitetsstoffer og ikonisk håndtegnet grafikk kombineres for å skape fremtidige klassikere som får deg til å se og føle deg fantastisk.

Les mer Besøk Superdry

Supernerds

Supernerds.no er en norsk nettbutikk med et bredt utvalg med over 1200 unike varer av klær, utstyr og merch til gamere og supernerder. 

Les mer Besøk Supernerds

The Basic Shop

The Basic Shop - 100% norskeid nettbutikk for salg av Basic klær til gutter og menn. The Basic Shop gjør det enkelt for den norske mann å handle klær online.

Les mer Besøk The Basic Shop

Tieroom

Slips, sløyfer og lommetørklær i ull, silke, bomull og lin. Over 600 unike design.Gratis frakt! Utrolig kundeservice! Høyt vurdert!

Les mer Besøk Tieroom

Tiffany

Hos Tiffany gir vi deg muligheten til å fylle din garderobe med klær, jakker, sko og tilbehør, fra store internasjonale design- og motemerker, og deres mest stilfulle og moteriktige kolleksjoner igjennom tidene. Les omtale her!

Les mer Besøk Tiffany

Ugleunger.no

Klær til baby, børn og voksne fra danske merker Joha og Katvig. Kvalitetsklær for babyer, barn 0-12 år og voksne kvinner og menn. Du kjøper dansk design her hos Ugleunger

Les mer Besøk Ugleunger.no

Weekday

Weekday er et svensk gate/motemerke som er påvirket av ungdomskultur og street style.

Les mer Besøk Weekday

Zaful

Zaful.com er en ledende one-stop nettbutikk for dagens mest dristige, spennende og edgy moteklær og tilbyr den nyeste moten til gunstige priser.

Les mer Besøk Zaful

Zizzi

Zizzi selger moteriktige klær for kvinner i plussstørrelser og er eksperter på å kombinere motetrender og -tendenser med de riktige materialene og passformene for kvinner i størrelsene 42-60.

Les mer Besøk Zizzi

About You

ABOUT YOU er nettbutikken som virkelig forstår og inspirerer deg. Oppdag vårt store utvalg med mer enn 100.000 produkter fra mer enn 1.000 merker, la deg bli inspirert av antrekkene til våre influencere, ikoner og finn stilen som passer deg best.

Les mer Besøk About You

Brandosa

Her samler vi våre beste tilbud fra alle butikker i Footway Group. Du kan finne de beste tilbudene blant 100-vis av kjente merker som Nike , adidas , Helly Hansen , Kari Traa , Timberland og andre.

Les mer Besøk Brandosa

Carlings

Carlings slik vi kjenner det i dag, ble startet av Frank Varner i 1985. Vi er et skandinavisk varemerke og markedsleder innen denim, med butikker i Norge, Sverige og Finland.

Les mer Besøk Carlings

Cellbes

Med merkevarer for kvinner og menn i små og store størrelser, kan man finne sin egen stil på Cellbes. Les vår omtale ac Cellbes her.

Les mer Besøk Cellbes

Chillout

Vi tilbyr fri frakt og gratis retur på alle ordre i nettbutikken. Alle butikkene er nå åpne for kunder igjen. Du kan fremdeles bestille med klikk-og-hent hos oss, eller få varen hjem på døren med Porterbuddy.

Les mer Besøk Chillout

Dressmann

Dressmann er Nordens største motekjede innen herreklær og dekker det totale klesbehovet for alle kvalitets- og prisbevisste menn i alle aldre. Dressmann tilbyr fullt sortiment, med alt innen basisklær og fritid til konfeksjon i størrelser opp til 9XL.

Les mer Besøk Dressmann

Fab by tb

Nylansert nettbutikk med kvalitetsklær fra Fab by TB, samt andre komplementære merker i denne sjangeren. Gründere med base i Sandefjord, så er dette en norskdrevet nettbutikk med eksperter innen mote som gir alle sjansen til å være litt "fab". Nettbutikken er like elegant som den er nyttig, slik at man kan få bestilt sine merkeklær i et mer eksklusiv segment. Nettbutikken har et stort banner som har et viktig utsagn. Skroller man så videre ned, kommer man inn i en butikk man får en god følelse av. Klær, sko og tilbehør til anledninger med litt ekstra stas.

Les mer Besøk Fab by tb

Famme

Et av Norges raskest voksende klesmerker. Famme stammer fra “femme”, som betyr kvinne på fransk. Siden klesmerket ble grunnlagt av to franskfødte grundere, kunne vi ikke bedt om et bedre navn. Vi tok “femme” og la til vår egen norske tvist. Voìla! Slik startet Famme-eventyret med gode treningsklær en vinterdag i 2016. I dag har Famme vokst til å bli et effektivt og kunnskapsrikt team som fokuserer på kvalitet, produkt, effektivisering og kunnskap. Vi er et D2C (Direct-To-Consumer) brand som vil si at vi selger våre produkter direkte til kunden gjennom nettsiden vår, og kutter dermed ut mellomledd.

Les mer Besøk Famme

Floyd

FLOYD.no er en av Norges ledende motebutikker for kvinner på nett. Nettbutikken er en del av det familieeide konsernet FLOYD AS, som i dag består av merkevaren FLOYD som forhandles i 50 FLOYD butikker.

Les mer Besøk Floyd

Get Inspired

Get Inspired er en prisbelønnet nettbutikk som startet opp i en liten Oslo-leilighet. Med god kjennskap til hvordan man blir synlig på nett, har grunderen Silje skapt en nettbutikk som har gått fra null til store inntekter på noen få år. Klær og sko til herre og dame Getinspired.no er i segmentene hverdagsklær, finstas og trening. Getinspired har egne guider til hvordan man kan kombinere plagg og se best mulig ut når man skal kle seg. En blogg forteller om hvordan man kan trene riktig og spise godt med kulnariske oppskrifter. Nettbutikken lover raske og rimelig frakt, og har gode bytte og retur avtaler på sine produkter. Vil du bli inspirert med mote og trening, få gode matoppskrifter alt i ett, da er Getinspired rett for deg.

Les mer Besøk Get Inspired

Hageland

Hageland er en landsdekkende fagkjede som består av over 103 hagesentre. Hvert hagesenter har sin egen sjarm og ekspertise.

Les mer Besøk Hageland

Harvey Nichols

Siden Harvey Nichols først åpnet i Knightsbridge i 1831, har det ledet an i å finne de mest ettertraktede og banebrytende designermerkene.

Les mer Besøk Harvey Nichols

Høyer

Høyer er en norsk pilarvirksomhet som forhandler merkeklær på nett. Vetements av høy kvalitet har fått mer og mer fotfeste hos norske forbrukere, som etterspør klær som varer, men også som har et moderne og tidløst snitt. Her finner man klær for dame og herre, samt sko, smykker og annet tilbehør. Høyer drives av gründeren med samme navn, og har en lang fartstid i norsk næringsliv, med filialer fra Kristiansand i sør til Bodø i nord. Høyer samarbeider med Fikse, et selskap som fokuserer på redesign og tilpasning av klær. Høyer er en oversiktlig nettbutikk med masse spennde i sortimentet. Velg sikre betalingsløsninger og gode betingelser for dine kvalitetsklær

Les mer Besøk Høyer

Morris

Morris tilbyr et komplett accessoirsortiment med kofferter, vesker, hansker, sjal, samt reiseeffekter.

Les mer Besøk Morris

No Sweat Clothing

No Sweat Clothing har som mål å være verdens ledende merkevare innen funksjonelle varmeavlastende klær til daglig bruk. Vår kolleksjon inkluderer t-skjorter, underskjorter og både lange og kortermede poloskjorter.

Les mer Besøk No Sweat Clothing

Pierre Robert

Pierre Robert lager komfortable basisplagg for kvinner, menn og barn. Velg blant treningstøy, undertøy, ullundertøy, sokker og strømpebukser av høy kvalitet

Les mer Besøk Pierre Robert

Proff Workwear

Solid arbeidstøy får du her! Solid arbeidstøy i alle størrelser og til forskjellig bruk finner du her. Les vår omtale av Proff Workwear her.

Les mer Besøk Proff Workwear

Second Fame

Second Fame er en av disse små, delikate og trivelige nettbutikkene. Med selvproduserte bilder, forklarende tekster og gode beskrivelser, er det lett å bli glad i denne nettbutikken. her vil du finne vintage, secondhand og brukte artikler innenfor dekor, belysning og tilbehør. Akkurat noe fro den som setter pris på å gjøre det fint rundt seg i sine trygge omgivelser. Her fins mye for mange, og spesielt for dem som liker å ha noe som er unikt og dekorativt. Mange bruker denne nettbutikken for å handle gaver, slik at man kan gi en ting som skiller seg ut i mengden. Til bursdager, brylupp og lignende. Her kan man handle med Klarna konto og få varene levert i post eller lignende distribusjonsnett.

Les mer Besøk Second Fame

Sephora

Oppdag Sephoras fantastiske utvalg online. Hos Sephora finner du eksklusive merker som Fenty Beauty av Rihanna, Too Faced, BECCA, Benefit, Sephora Collection og mange flere. Sephora har alt for sminke, hudpleie og duft. Sephora er ledende innen global prestisjehandel, lærer og inspirerer kunder til å spille i en skjønnhetsverden. Sephora eies av LVMH Moët Hennessy Louis Vuitton, verdens ledende luksusvarekonsern som har fått sitt rykte som en skjønnhetsgigant med sin ekspertise, innovasjon og entreprenørånd.

Les mer Besøk Sephora

Shaping New Tomorrow

Historien om SHAPING NEW TOMORROW startet i 2015 med tre barndomsvenner som bestemte seg for å endre måten man tenker tradisjonelle herreklær.

Les mer Besøk Shaping New Tomorrow

Skinnlue.no

Les mer Besøk Skinnlue.no

Suitopia

Suitopia tilbyr tilpassede klær for enhver stil, form, størrelse eller alder. Det valgte plagget er skreddersydd etter dine individuelle mål og er unikt.

Les mer Besøk Suitopia

Tailorstore

For oss handler det om å skape gode, skreddersydde kvalitetsklær som blir brukt og elsket over lang tid.

Les mer Besøk Tailorstore

Trendhim

Tilbehør for menn handler ikke om å pynte seg for spesielle anledninger, og det er på ingen måte forbeholdt en spesiell gruppe menn.

Les mer Besøk Trendhim

Undee

Mensentruser som forstår kvinners unike utfordringer. Vi setter kvinner i fokus, bryter tabuer og gir deg komfortabelt undertøy av høy kvalitet.

Les mer Besøk Undee

Urban Pioneers

Urban Pioneers er et Norsk klesmerke med fokus på stilrent, skandinavisk design og gode kvaliteter.

Les mer Besøk Urban Pioneers

Abby Boutique

Hva er egentlig sammenhengen mellom kongefamilien, kjente kokker, designerklær, pizzaovner, superstjerne Mary-Kate Olsen og en liten butikk i Balestrand? Svaret er Abby.

Les mer Besøk Abby Boutique

Alexis Mote

Denne buttikken fører klær både for de litt yngre og trendye, til det mer klassiske og tidløse. De har 2 store fysisike butikker, henholdsvis i Moss og Oslo. Kunder fra resten av landet server de via nettbutikken.

Les mer Besøk Alexis Mote

Ane blich house

Ane Blich House startet opp i 2008 og er en lokal multibrand store plassert i hjertet av gågaten på Nesttun, like utenfor Bergen Sentrum.

Les mer Besøk Ane blich house

Anna Johnson & Friends

Anna Johnson & Friends er en kjolebutikk på nett som selger kjoler til spesielle anledninger. Både kjoler til bryllup, ball, jubileum, dåp eller andre anledninger. De selger også tilbehør som smykker, sko og vesker. Anna Johnson & Friends selger kjoler fra både kjente, store amerikanske merker, samt kjoler man ikke får andre steder. De har et stort utvalg av sko fra eget merke, Anna Johnson, men også fra det spanske merket Menbur. Anna Johnson & Friends ble stiftet i 2012, og har lokaler i Lillestrøm som er åpent mandag-onsdag 11-17, torsdag 11-18, fredag 11-17 og lørdag 11-15.

Les mer Besøk Anna Johnson & Friends

ARKET

Moderne livsstil destinasjon for menn, kvinner, barn og hjemmet

Les mer Besøk ARKET

Avenue

Avenue er et merke for dame- og herreklær grunnlagt i Oslo, Norge av Ingvild Abrahamsen, Gustaf Gyllenhammar og Espen Follestad.

Les mer Besøk Avenue

AWAN (As We Are Now)

Jeg startet AWAN på et tidspunkt da jeg var gravid, og tilbrakte mer tid hjemme og slet med å finne klær jeg følte meg bra i.

Les mer Besøk AWAN (As We Are Now)

Badaboom

Badaboom skaper bærekraftig hverdagsluksus med de mykeste klær og tekstiler du kan tenke deg innerst mot kroppen. Råvaren er bambus. Verdens mest miljøvennlige plante. Klærne er myke og behagelige designet for flerbruk og kvalitet som varer. Fargene er myke og klare og omslutter deg som den mykeste silke.

Les mer Besøk Badaboom

Bambox

Bambus-undertøy og bambus-sokker.

Les mer Besøk Bambox

Bangerhead

Autorisert forhandler av skjønnhetsprodukter siden 2012. Vi har tusenvis av produkter innen hudpleie, hårpleie, makeup og parfyme. Rask levering og ingen toll!

Les mer Besøk Bangerhead

BikBok

BikBok.com er en helnorsk klesbutikk med røtter tilbake til 70-tallet. Nettbutikken, som har blitt opprettet i de senere år, er tilpasset den motebevisste skandinaviske unge kvinnen. Nettbutikken har en innbydende meny som er fylt med underkategorier.

Les mer Besøk BikBok

BMP Paleet AS

By Malene Birger Paleet åpnet dørene 27.september 2018 og er Norges Flagship store. Dette er en Franchise butikk som er eid av Merete Beckman.

Les mer Besøk BMP Paleet AS

Bogart Store

Bogart er en unisex livsstilsbutikk i hjertet av Tønsberg. Vi vil inspirere, fascinere, veilede og la deg sitte igjen med en følelse av kundebehandling fra øverste hylle. Dine ønsker og behov er det viktigste for oss, og at du skal trives i vårt selskap. Vi er en sosial møteplass for inspirasjon og livsstil. Bogart er mer enn bare en butikk, det er en familie.

Les mer Besøk Bogart Store

Bogart.Cosmo

Bogart.Cosmo er en familieeid bedrift med lange tradisjoner innen butikk og kleshandel i Trondheim. Historien går helt tilbake til 1905, da familien Klein åpnet sin første butikk. I 1985 etablerte Hans Klein firmaet Bogart as, og året etter åpnet han butikken med samme navn. I 2000 åpnet Hans og datteren Cecilie butikken Cosmo. I 2014 fusjonerte de to butikkene, og det 1200m2 store motehuset Bogart.Cosmo åpnet dørene i Olav Tryggvasons gate 12.

Les mer Besøk Bogart.Cosmo

Bolina

I 1950 åpnet far og sønn Borge jernvarehandel i et hjørnelokale på nedre Stabekk. Det var gode tider, kjolene flagret, hattene satt løst, og jernbanen stoppet rett utenfor den prominente forretningen.

Les mer Besøk Bolina

Bonprix

Se vårt store utvalg av klær og sko til hele familien . Kjøp klær på nett til bra priser - klikk hjem dine favoritter idag hos bonprix.no

Les mer Besøk Bonprix

Boohoo

Shop boohoo's range of womens and mens clothing for the latest fashion trends you can totally do your thing in, with 100s of new styles landing every day!

Les mer Besøk Boohoo

BRGN

Gründereventyret til BRGN startet da Ros Mari og Karine begge fant kjærligheten på hver sin kant i byen mellom de syv fjell, Bergen. Lenge jobbet de side om side som kolleger, før et ubesvart spørsmål på tur opp Fløyen endret alt- og skapte et samarbeid utenom det vanlige.

Les mer Besøk BRGN

Bubbleroom

Kjøp klær på nett hos Bubbleroom! Vi har kjoler til fantastiske priser på siste mote som for eksempel kjoler, jakker, sko, sportsklær og badetøy året rundt. Besøk vår nettbutikk for å shoppe stilige designerklær og sko.

Les mer Besøk Bubbleroom

Bunadskredderiet

www.bunadskredderiet.no

Les mer Besøk Bunadskredderiet

BYHA

BYHA.NO er en norsk nettbutikk for stilsikre kvinner og menn som sender til hele Norge! Kunder får gratis frakt hvis de handler for over 1000 kr.

Les mer Besøk BYHA

byTiMo

byTiMo skaper plagg ærlig og med integritet, og bringer moderne romantikk til tidløst håndverk.

Les mer Besøk byTiMo

C33

Treningsklær og mote. Nettbutikk for deg som har en aktiv livsstil. Eksklusive treningstights, sports-bh, joggebukser og topper.

Les mer Besøk C33

Cala Jade

Basert i Oslo, er Cala Jade et merke dedikert til en verden av sofistikerte, håndlagde skinnvesker og tilbehør. I likhet med våre kunder er vi alltid på utkikk etter noe spesielt.

Les mer Besøk Cala Jade

Caliroots

Footway driver spesialiserte nettbutikker som gjør det mulig for kunder og produsenter å møtes. Vi ønsker å synliggjøre trender og kollektiv kunnskap for å gjøre produksjonen av kvalitetsprodukter enda bedre. Vi tror kundenes verdier innen kvalitet, pris og miljø vil være avgjørende for fremtidige produkter. Vår filosofi er basert på et ønske om å stadig lære nye ting og å dele den læringen. For å akselerere kompetanse og utviklingshastighet jobber vi med Crowdsourcing, AI og datadrevet automatisering - verktøy som gjør det mulig for oss å kontinuerlig forbedre tjenesten vår sammen med kunder og leverandører over hele verden. Fra vårt kontor i Stockholm, eller hvor som helst med en internettforbindelse, jobber vi for å skape en best mulig opplevelse.

Les mer Besøk Caliroots

Campadre

Stor klesbutikk online.

Les mer Besøk Campadre

Cap spesialisten – Varsity Headwear

Varsity Headwear ble grunnlagt av to brødre fra Norge, Alex og Seb, med målet om å lage den perfekte capen.

Les mer Besøk Cap spesialisten – Varsity Headwear

Capone

Capone fører kvalitet og kjente merkevarer som b.l.a Tiger of Sweden, Morris Stockholm, Arnie Says, Replay, Les Deux, Holzweiler, Parajumpers, Adidas.

Les mer Besøk Capone

Care of Carl

På CareOfCarl.no handler du klassiske herreklær & sko fra velkjente varemerker online. Merkeklær online siden 2010.

Les mer Besøk Care of Carl

Carense Brudekjoler

Hos oss finner du drømmekjolen til bryllupet. Vi har et stort utvalg skreddesydde brudekjoler, brudekjoler med blonder, lange og korte armer, a linje, tyll og chiffongkjoler.

Les mer Besøk Carense Brudekjoler

Carma.no

Carma.no er Norges råeste nettbutikk for stilsikre kvinner! På Carma.no finner du merkevarer fra kjente og kvalitetsbevisste designere.

Les mer Besøk Carma.no

Cathrine Hammel

Cathrine Hammel skaper kvalitetsplagg for mennesker som ønsker å gjøre mer bevisste forbrukervalg.

Les mer Besøk Cathrine Hammel

Cavour

En reise i stil, kvalitet og det milde preget av luksus. Cavour er resultatet av mange års forskning, erfaring, ekte lidenskap og store ambisjoner. Bli med oss når vi reiser rundt i universet av høykvalitetsklær. Velkommen til Cavour.

Les mer Besøk Cavour

Comfyballs

Verdens mest komfortable undertøy! Med unike PackageFront™ teknologi og suveren passform har Comfyballs tatt verden med storm. Oppgrader i dag du også!

Les mer Besøk Comfyballs

COS

Garderobe essentials, bærekraftige kolleksjoner - COS er et motemerke for kvinner, menn og barn.

Les mer Besøk COS

Cubus

Cubus tilbyr mote og kvalitet til gode priser. Vi har barneklær, dameklær og herreklær. Fri frakt til butikk. 100 dagers åpent kjøp. Shop online!

Les mer Besøk Cubus

Darinabutikk

Darinabutikk

Les mer Besøk Darinabutikk

Devold

Devold er en tøff sportsbutikk for tøffe friluftsmennesker. Det norske merket har et stort marked, også på nett.

Les mer Besøk Devold

Elisabeth Woods

Vi legger tid & sjel i å håndplukke de kuleste merkevarene til de vakreste bokser med ditto innpakning, så du kan gi de perfekte gavene til næe og kjære. Hos Elisabeth Woods er det modern gifting for modern living.

Les mer Besøk Elisabeth Woods

Ellos

Hos Ellos hittar du ett stort utbud av skor och kläder i alla storlekar och till bra priser. Besök även vår hemavdelning med allt för ditt hem. Handla fraktfritt över 499kr. Mode, kläder & inredning online – köp dina kläder & skor på nätet - Ellos.se

Les mer Besøk Ellos

Eton

Eton er en nettbutikk for klesplagg segmentet skjorter. Det er en moteshop med skjorter for å bli husket på. Eton lager ikke skjorter for å tjene penger, de lager kun skjorter fordi du trenger det.

Les mer Besøk Eton

Ferner Jacobsen

Kjøp merkeklær, sko og tilbehør hos Ferner Jacobsen. Vi har over 100 års erfaring. 15% bonus på alle ordinære varer i butikk og på nett.

Les mer Besøk Ferner Jacobsen

Footway

Kjøp sko online hos FOOTWAY.com. Damesko, barnesko og herresko for alle anledninger. ?? Gratis retur ?? 365 dagers åpent kjøp

Les mer Besøk Footway

Happy Plugs

Happy Plugs is a Swedish fashion tech brand that brings stylish headphones to the world. We’re shipping worldwide, every day. What Color Are You Today?

Les mer Besøk Happy Plugs

Haugen of Norway

Salg av sko og tekstil for menn , lommebok , yoyo , belte , gave , julegave , bursdagsgave , sko , herresko , pensko , t-skjorte , myggjagere , skinnsko , herremote

Les mer Besøk Haugen of Norway

Helly Hansen

Når man navigerer på den norske versjonen av Hellyhansen.com, så blir man presentert med et fartsfylt banner og en gjenkjennelig menybar. For selv om Helly Hansen (HH) er en norsk merkevare, så eies selskapet av Canadian Tire.

Les mer Besøk Helly Hansen

hgetcozy

hgetcozy fleece pannebånd og hals. Design og produksjon i Norge. Høy kvalitet som passer til hverdag og trening

Les mer Besøk hgetcozy

HM

Det svenske selskapet og klesmerket H&M har også en norske nettbutikk. Den velkjente logoen pryder forsiden over en meny med seksjoner som dame, herre og barn.

Les mer Besøk HM

I'M design.no

Har du opplevd hårtap etter kreftbehandling eller på grunn av sykdom og ønsker deg noe annet enn parykk eller en typisk kreftlue? I`m design designer, produserer og selger trendy og eksklusive hodeplagg og luer. Vi har et stort fargeutvalg.

Les mer Besøk I'M design.no

Indiska

Indiska er en forhandler av klesplagg og møblement med fokus på nordisk design kombinert med inspirasjon fra verdens hjørner.

Les mer Besøk Indiska

Inshop.no

Norges beste og billigste nettbutikk innen merkevarer. Størst innen helsesko og arbeidsklær

Les mer Besøk Inshop.no

J&M

Kanskje ikke Europes første nettbutikk for tilslørte kvinner, men sikkert den beste.

Les mer Besøk J&M

Joycechale

Joyce Chale design , norsk design for blant annet klær , og interiør .

Les mer Besøk Joycechale

Julegenserbutikken

? Lynrask levering ? Fri frakt over 799 ? 100 dagers bytterett. Stor kolleksjon av julegensere i norsk design - finn din favoritt her!

Les mer Besøk Julegenserbutikken

Junkyard

Junkyard har siden oppstarten i 2002 hatt sine røtter i nordisk street- og skatekultur. Som en av de første e-forhandlerne innen skate og streetwear har vi gaten i blodet og dette gjenspeiles i vårt unike sortiment. Vi tilbyr et nøye kuratert utvalg av merker med personlighet. Med en blanding av giganter som Nike og adidas, klassikere som Vans, Patagonia og The North Face sammen med nye avantgarde-merker, vil vi gjøre det enkelt for deg å bli inspirert og finne din egen stil. Vi tror at du kommer langt med fine produkter og fine verdier!

Les mer Besøk Junkyard

Kappa

Italiensk design med fokus på kreative kolleksjoner, moderne livsstil og god kvalitet. Kappa er sports- og streetwear på samme tid, og det er Kappas oppgave å utvikle alsidige produkter som kan styles på forskjellige måter. Her i nettbutikken finner du mye inspirasjon og de nyeste produktene.

Les mer Besøk Kappa

Kicks

KICKS har et av Norges bredeste sortiment innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie. Kjøp produkter fra ledende merkevarer i butikk og på nett.

Les mer Besøk Kicks

Kids Brandstore

Shop merkeklær på KidsBrandStore.no. Vi har et bredt sortiment av varer og over 60 merker å velge mellom.

Les mer Besøk Kids Brandstore

Kjole Lie

Kjole Lie er en nettbutikk med salg av forskjellige kjoler, både hverdagskjoler og festkjoler.

Les mer Besøk Kjole Lie

Kouture

Kouture har det perfekte antrekket til dame. Enten om du skal på jentekveld, kafetur eller på den store bryllupsfesten. Se hele utvalget hos oss!

Les mer Besøk Kouture

Lindex

Klær til dame og barn, undertøy, mote & skjønnhet. Tilbyr også liveshopping: Kjøp direkte, her og nå. Vi er her for å lede deg gjennom våre direktesendinger. Prat med andre, still spørsmål, og få masse inspirasjon fra de nyeste stilene og tilbudene. Så bare len deg tilbake og nyt sesongens shoppingtips. 

Les mer Besøk Lindex

Livid Jeans

Livid Jeans er et norsk klesselskap som holder seg til den japanske finessen innen stoffkonstruksjon og samtidig opprettholder de klassiske silhuettene av moderne skandinavisk design. Dedikert til å hedre gamle tradisjoner i å lage jeans, og inspirert av en tid da overlegen kvalitet, støtte lokal handel og ta vare på egne plagg var viktig.

Les mer Besøk Livid Jeans

LOKK

LOKK ble til etter mange år med "det hadde vært gøy" eller "dette var bra, men det ville vært enda bedre hvis" samtaler og tanker, ofte på reiser eller ved en bardisk.

Les mer Besøk LOKK

Lot333

LOT333 – etablert i Bergen by, Norge i 2008 – er en multibrand-forhandler som ble startet for å tilby et utsalgssted og et rom for førsteklasses og høykvalitetsprodukter for både menn og kvinner

Les mer Besøk Lot333

Lulushop

Fashion butikk i Bodø sentrum med egen nettbutikk! På Lulu finner du merkevarer fra kjente kvalitetsmerker som Isabel Marant, Ganni, byTimo, Holzweiler, Pia Tjelta, Lois m.m.

Les mer Besøk Lulushop

m.a.s.

M.A.S ble etablert i Tromsø 1997 av Mona Abelsen. Butikken er sentralt plassert på Strandtorget i hjertet av Tromsø og er en av Norges beste dame & herre butikker. Vi har en unik blanding av høyprofilerte, kjente merke. Vi fører kvalitetsklær for bevisste kvinner og menn som ønsker det lille ekstra. Vi skal levere: Design - Kvalitet – Service og det lever vi opp til hver eneste dag!

Les mer Besøk m.a.s.

Mama Jules

Nettbutikk åpenbart for mødre, og har flotte bilder og tilsynelatende gode produkter. Men lite synlig kontaktinformasjon, lite synlig hvem som står bak nettbutikken, gjør at vi blir litt skeptiske.

Les mer Besøk Mama Jules

Maniullusion

Manillusion er en nettbutikk og en fysisk butikk siden 2005. Hos oss finner du klær som er flatterende på kroppen, om du er retro i stilen din til daglig, eller om du bare vil piffe opp garderoben din.

Les mer Besøk Maniullusion

MaryIndiana

Vi ønsker å ha en godtebutikk for jenter i alle aldre, med vakre klær, sko og tilbehør. Av og til ønsker vi å kle oss i hippie-kjoler, andre ganger vil vi gå mere basic eller klassisk til verks.

Les mer Besøk MaryIndiana

Me and More

Me and more er en frittstående butikk som åpnet høsten 2017 på Sæter på Nordstrand i Oslo. Vi har en unik varepakke vi er veldig stolte av.

Les mer Besøk Me and More

Miinto

Stort utvalg av klær til menn og kvinner fra dine favorittmerker. Kjøp klær direkte fra de beste uavhengige klesbutikkene online på Miinto. Oppdag dine nye favorittmerker her »

Les mer Besøk Miinto

Modo

Modo er en norsk nettbutikk med hovedkontor og butikker i Ålesund. Her finner du flere kjente merker innen klær, sko og tilbehør. Hos oss får du personlig service, rask levering med Posten, og sikker betaling med Klarna, Vipps og bankkort.

Les mer Besøk Modo

Mokkanikka

Vesker ikke alle andre har! Kule fargeglade vesker, bager, toalettmapper, puter, håndvevde silkeskjerf og andre godbiter. Hos Mokkanikka finner du håndverk fra småprodusenter i Afrika.

Les mer Besøk Mokkanikka

Monki

En annen moteverden - kjøp denim, kjoler, bukser, topper og mye mer

Les mer Besøk Monki

Moo

Hei, jeg heter Karianne Sæther og jeg er mamma til to nydelige barn og dette rare skinnveskemerket som heter MOO. Når det gjelder MOO har mine år i utlandet hatt stor innflytelse. Da jeg fylte 16 år flyttet familien min til Brussel og der bodde vi i tre fantastiske år. Etter det bodde jeg et år i Montpellier for å bli god i fransk (ble mye bedre til å drikke vin), før jeg reiste til London. Jeg var så heldig at jeg kom inn på Saint Martins School of Art & Design hvor jeg studerte design i fire år. Etter et praksisopphold hos Martha Stewart Living i New York returnerte jeg så endelig til Norge.

Les mer Besøk Moo

NA-KD

Alt du trenger til garderoben – Klær, sko, og tilbehør for dame på nett. Handle enkelt med fri frakt og retur hos NA-KD!

Les mer Besøk NA-KD

Nelly

Nelly.com tilbyr klær, sko, kjoler, undertøy og bukser fra de ledende varemerkene. På Nelly.com finner du det nyeste av klær online.

Les mer Besøk Nelly

Nina Jarebrink

Grunnlagt i 2004 som Nina Jarebrink fra Sverige, hennes første suksess kom med hennes unike smykkekolleksjon. I dag er imidlertid hovedessensen i Nina Jarebrinks design hennes elegante kjoler som vil sørge for det midtpunktet av oppmerksomheten. Merket tilbyr også et bredt utvalg av tilbehør og smykker i samme inspirerende stil.

Les mer Besøk Nina Jarebrink

Norlender

Norlender er en familiebedrift, etablert av Ola Tveiten i 1927. Siden har familien produsert alt fra undertøy i bommull til tradisjonsrike strikkegensere i ull.

Les mer Besøk Norlender

Norway Designs

Norway Designs ble etablert i 1957 av Per Tannum og er en livsstilsbutikk med fokus på norsk design, håndverk og unike småskalaprodukter fra Norge og Norden. Vi tror på kvalitet og bærekraftig produksjon, og det kommer vi til å fortsette med. Når du handler varer hos oss er du med på å støtte de dyktige og unike norske designerne.

Les mer Besøk Norway Designs

Norwegian Rain

For 13 år siden krysset våre veier. Vi bestemte oss for å fokusere energien på én enkel idé:

Regnfrakken.

100% vanntett. Pustende. Resirkulert.

Les mer Besøk Norwegian Rain

Oleana

Hvert plagg vi lager er et statement, designet og laget for ekte lang levetid. Vi er ikke redde for å tenke annerledes, og vi feirer kvinner som går sine egne veier. Din lidenskap er vår inspirasjon.

Les mer Besøk Oleana

ONE and OTHER

Etablert i 2017 av gründer og designer Lene Henriksen med fokus på en moderne, funksjonell og tidløs garderobe

Les mer Besøk ONE and OTHER

Onepiece

Nettbutikken har dedikert sitt virke til det moderne plagget onepiece. Et meget smart konsept der man kan tilpasse sine egne onepiece plagg slik man vil, med farger, mønster også videre.

Les mer Besøk Onepiece

Other Items

Multibrand-butikk på Nordstrand i Oslo. Fører merker som Rodebjer, Stand Official, Stylein, ATP Atelier, Untold Stories, Läst, Ivy, Notes Du Nord, Maud, Faithfull the brand, Just, Jerome Dreyfuss, Lovestories.

Les mer Besøk Other Items

oxholm

OXHOLM er et frittstående multibrand butikk med èn virksomhet i Oslo; på Lambertseter senter. OXHOLMkonseptet har på kort tid etablert seg som en anerkjent merkevare innen damemote.

Les mer Besøk oxholm

PapayaOslo

PapayaOslo er en innovativ norsk merkevare med fokus på smykker, skinnvesker, skjerf og tilbehør. Vi liker å gjøre ting annerledes. Som Slow Fashion Lovers har vi som mål å skape et nordisk merke som skal være luksuriøst & unikt - men også rimelig, morsomt og en del av din hverdag. For å gjøre Nordisk Fashion tilgjengelig har vi bygget personlige relasjoner med dyktige håndverkere over hele verden og selger direkte til deg.

Les mer Besøk PapayaOslo

Pashmere Norge

stort utvalg for kashmere produkter, kashmere lue, kashmere skjerf, cashmere sokker, kashmere hansker, pashmina klær, cashmere klær, cashmiri collection

Les mer Besøk Pashmere Norge

Pharma Bergen

PHARMA was created with the vision of offering something fresh, different and modern, in terms of retail concept, brand selection, curation, mixture and design. Because of the Internet and emerge of what we would like to call the generation of the wanderlust youth, the world is becoming smaller and we get inspirations from every part of the world. PHARMA aims to bring a unique retail experience with a strong visual identity to the beautiful city of Bergen, Norway.

Les mer Besøk Pharma Bergen

QOMO Oslo

QOMO er et fusjonskonsept - et univers av dameklær, interiør og livsstilsprodukter. Vårt utvalg er nøye sammensatt, og vår visjon er å tilby våre kunder en unik og fantastisk varepakke.

Les mer Besøk QOMO Oslo

REGN

REGN ble startet i 2015 av fire kompiser og har som resten av Bergen vært gjennom alle fire årstidene på en dag.

Les mer Besøk REGN

Retro

Hos Retro finner du dine favortittmerker, engasjerte ansatte og topp service. Butikker i Trondheim, Kristiansand og Bergen.

Les mer Besøk Retro

SamSara

Vi er to jenter som driver klesbutikken og nettbutikken Samsara. Vi har en stor passion for mote og vi jobber hardt for at butikken og nettbutikken skal fremstå hyggelig og personlig i alle ledd. Vi mener at personlighet er det, som adskiller oss fra de store nettbutikkene og vårt lille Samsara-team har et sterkt ønske om, å hjelpe deg og gjøre din handleopplevelse ekstraordinær.

Les mer Besøk SamSara

Scabal

Siden 1982 har Scabal vært en av Bergens ledende forhandlere av moteriktige kvalitetsmerker. Scabal består idag av 3 unike multibrand-butikker i Bergen sentrum og Lagunen storsenter, som spesialiserer seg på internasjonal mote, klassisk stil og kvalitet. Våre ansatte er alle erfarne, kunnskapsrike, oppmerksomme og lidenskapelig opptatt av å hjelpe moteglade og kvalitetsbevisste bergensere med å finne det perfekte antrekk til enhver anledning.

Les mer Besøk Scabal

Shine

Shine er en konsept- og motebutikk, som ble grunnlagt i Trondheim Charlotte De Stael Von Holstein i 2001. Shine er et univers av fransk og dansk design inspirert av Charlotte sin egen barndom.

Les mer Besøk Shine

Skonnord

Skonnord er en stor multibrand-butikk for han og henne som holder til i Ski. Vi fokuserer på merkeklær og legger stor vekt på personlig service og høy kvalitet.

Les mer Besøk Skonnord

Stayhard

Kjøp herreklær, sko og accessoirer på nett. Supplere med hud- og hårpleieprodukter, produkter fra hjemsortimentet og teknisk utstyr. Få stilinspirasjon til garderoben og finn dine favorittmerker.

Les mer Besøk Stayhard

Stayinplace

Stay In Place er en nettbutikk for store kvinner som vil ha undertøy og sports-bh til en god pris. Nettsiden er enkelt satt opp, men desto enklere å finne fram til de produktene man ser etter.

Les mer Besøk Stayinplace

Strada

Strada så dagens lys i juni 2011, og er en kjedeuavhengig familiedrevet butikk og espressobar beliggende i starten av gågata i Lillehammer.

Les mer Besøk Strada

Stress

Stress ble startet i 1995 av to norske gutter som ønsket å tilby unge folk sneakers og klær fra merker du ikke kunne finne i Skandinavia.

Les mer Besøk Stress

Studio EBN

STUDIO EBN ble grunnlagt i 2013 av Elisabeth Benonisen og holder til i Bodø, like nord for polarsirkelen. Vi lager ansvarlige, håndlagde vesker og tilbehør inspirert av den rå naturen.

Les mer Besøk Studio EBN

Stylepit

Shop clothes, shoes, accessories and beauty products at one of Denmark's most reputable webshops. Fast shipping!

Les mer Besøk Stylepit

Støy Store

Støy ble etablert i 2010 av Anh-Marthe Storheil. Butikken holder til i Torvbyen midt i Fredrikstad sentrum med rask tilgang til alt av det Norges mest attraktive by har å tilby.

Les mer Besøk Støy Store

Svean

SVEAN har vært ledende innenfor dame- og herremote siden 2006. I vår nettbutikk finner du et nøye utvalg av håndplukkede designerklær, sko og vesker.

Vi på SVEAN er mer enn begeistret for mote, likeledes er vi opptatt av at produktene vi tilbyr er bærekraftig og av kvalitet. Vi reiser derfor jevnlig til Paris for å oppdage nye trender og merker. Hos oss finner du blant annet merker som 7115 by Szeki, Acne Studios, AF Agger, Anni Lu, Barena Venezia, Comme des Garçons Play, Drôle de Monsieur, Garment Project, g-lab, Harris Wharf London, Kyoto Tango, Lownn, Mark Kenly Domino Tan, Schnayderman’s, Séfr, Skall studio, Studio Nicholson og Rains.

Med lang erfaring fra motebransjen, lidenskap og entusiasme ønsker vi å gi deg den beste kjøpsopplevelsen.

SVEAN – Kjøp mindre, kjøp bedre!

Les mer Besøk Svean

Swims

I 2006 ble Swims lansert med et oppdrag om å gjenoppfinne den klassiske gummikalosjen for menn. Den har siden utvidet sine linjer til å inkludere en rekke fottøy, klær og tilbehør for både menn og kvinner.

Les mer Besøk Swims

The Hut

Free UK & international delivery available across 500 luxury brands including fashion, beauty, home & garden, gifts, toys and more online at The Hut.

Les mer Besøk The Hut

The Product - Born in Oslo

Born in Oslo in 2015, THE PRODUCT demonstrates what good basics mean, the simple, emphatic, Scandinavian way. “No matter who you are, where you are, or what you do, you will always prefer to feel comfortable.” Founder of THE PRODUCT, Fredrik Lund. Driven by this simple insight and 20 years experience in the fashion industry, Fredrik, set out on a mission to break the stereotypical fashion mold of endless product launches and hype.

Les mer Besøk The Product - Born in Oslo

Topman

Topman at ASOS. Discover easy-to-wear, on-trend clothing, shoes and accessories for men, and stock up on this season's staples from Topman with ASOS.

Les mer Besøk Topman

Underverker

Hos underverker.no får du anerkjente merkevarer, i store og små størrelser. Varene kommer rett i postkassen. Fornøydgaranti og 30 dager åpent kjøp. Alltid gode tilbud, gjør et kupp i dag!

Les mer Besøk Underverker

Undorn

Undorn ble etablert av Karina Kjenner Titze. Undorn lager tidløse, kvalitetsplagg tilpasset nordiske kvinners behov og ønsker.

Les mer Besøk Undorn

Untold Stories

Reisen til Untold Stories startet i Oslo i 2017. Grunnlagt av Anne og Espen Børresen, med en visjon om å ta en livslang moteopplevelse og skape sitt eget merke.

Les mer Besøk Untold Stories

Vakre Vene

Vakre Vene AS er en fritstående butikk med dameklær som består av en butikk i Harstad sentrum og en nettbutikk i stor vekst med kunder fra hele landet.

Les mer Besøk Vakre Vene

Velouria Vintage

Vi er en vintagebutikk beliggende sentralt på Grünerløkka i Oslo. Du kan også shoppe hos oss her i vår nettbutikk. Hos oss finner du et stort utvalg håndplukket vintage fra 50-tallet og oppover.

Les mer Besøk Velouria Vintage

Villoid

Fri frakt og retur. Velg blant kjente merkevarer fra norsk nettbutikk - KUN for jenter. VILLOID er laget for deg. Kjøp dine favoritter i dag!

Les mer Besøk Villoid

Vincci

Vincci er en high-end multi brand klesbutikk i Oslo som åpnet dørene for første gang i Bergen i 1983. Idag holder vi til i Oslo Sentrum, hvor vi har holdt til siden høsten 2016. Vi fører merker som Celine, Dior, Khaite, Manolo Blahnik og The Row og har fokus på tidløse produkter for mote- og kvalitetsbevisste kvinner.

Les mer Besøk Vincci

Vrimmel

Vrimmel er en stor multibrand butikk i hjertet av Bergen. Vi fører spennende merker som: BRGN, Stine Goya, Holzweiler, Samsøe & Samsøe, Mads Nørgaard, Baum und Pferdgarten, By Ti Mo, House of Sunny, Camilla Pihl, Envelope 1976, Jane Kønig, Dagmar, A-Brand, Gestuz, Cala Jade, m.m

Les mer Besøk Vrimmel

Wakakuu

Discover the latest trends from our curated selection of luxury fashion, beauty and lifestyle. We offer 100+ exclusive designer brands including Acne Studios, Moncler, Stylein and By Malene Birger. Always free exchanges and premium customer service. Shop now!

Les mer Besøk Wakakuu

We Norwegians

We Norwegians er et norsk klesselskap, basert på Voss, med fokus på design og produksjon av premium ullprodukter.

Les mer Besøk We Norwegians

Weightless

Weightless.no er en norsk nettbutikk som selger klær og tilbehør til kvinner. Vårt fokusområde er klær med god passform som fremhever dine beste sider. Føl deg vel!

Les mer Besøk Weightless

YME Universe

YME Universe åpnet dørene 3. september 2014 og har blitt en av de mest inspirerende, ledende og kuraterte konseptbutikkene i Skandinavia.

Les mer Besøk YME Universe

Zalando

Fri frakt & retur. Velg blant over 1500 merkenavn: Oppdag klær og sko til dame, herre og barn i Zalandos nettbutikk!

Les mer Besøk Zalando

Åshild

På ashild.no finner du behagelig damemote og klær spesielt tilpasset modne kvinners kropp og figur. Vi tilbyr behagelige og moteriktig klær i størrelse 38-54 samt 20-serien. Vi elsker kurver! Derfor tilbyr vi også dameklær samt undertøy i store størrelser. Vi har også et stor sortiment av hjelpemidler.

Les mer Besøk Åshild

De siste nettbutikkene


Kategorier


Siste nyheter


Siste pressemeldinger


Siste artikler


Tilfeldig valgt nettbutikk

Sono
Velkommen til Sono, din totalleverandør av møbler og innredning som gjør din arbeidsplass bedre. Vi er en av landets ledende prosjektleverandør av kontormøbler, garderobeskap, lagerinnredning og industrimøbler. I nettbutikken kan du trygt, enkelt og raskt gjøre en god handel - Velkommen inn!

Les mer Besøk

Statistikk

Antall nettbutikker: 1338

Samarbeidspartnere

Kontakt oss

Braadland AS
Parkvegen 5
N-4706 Vennesla

Epost: hei@braadland.no
Org nr 912 503 097

Om Nettbutikk365.no