Hjem | Klær og mote

Nettbutikk365 – nettbutikker i Norge ikon

Klær og mote

Vi har 172 nettbutikker i kategorien Klær og mote!


Ador NO

ADOR.com er en profesjonell nettbutikk for moteklær. Hos ADOR.com finner kundene tusenvis av artikler til utrolig gode priser.

Les mer Besøk Ador NO


Banggod

Banggood: Global Leading Online Shop. Buy 3d printer, rc toys, cell phones, home appliances, tv box, home & garden, apparel with great prices on banggood.com

Les mer Besøk Banggod


Berrylook.com

Berrylook.com er en nettbasert motebutikk som tilbyr et vidt spekter moteklær av høy kvalitet for kvinner og menn til svært fordelaktige priser. Om ikke det er nok, tilbyr Berrylook også gratis frakt verden rundt - samme hvor store eller små ordrene er.

Les mer Besøk Berrylook.com


BYIC NO

BYIC er en motebutikk for kvinner.

Les mer Besøk BYIC NO


byRavn.no

Hos byRavn har vi et bredt utvalg av håndlagde produkter i skinn. Produktene våre er unike fordi de i stor grad kan skreddersys slik at de passer perfekt til det som kunden ønsker.

Les mer Besøk byRavn.no


Chillout

Vi tilbyr fri frakt og gratis retur på alle ordre i nettbutikken. Alle butikkene er nå åpne for kunder igjen. Du kan fremdeles bestille med klikk-og-hent hos oss, eller få varen hjem på døren med Porterbuddy.

Les mer Besøk Chillout


Curvii.no - Plus Size tøy

Danmarks største forhandler av Plus size tøy til kvinner i str. 42-64, og nå har vi også en Norsk webshop. Vi selger blandt annet populære merker som Zhenzi, Zizzi, Gozzip, Pont Neuf og Only Carmakoma.

Les mer Besøk Curvii.no - Plus Size tøy


Famme

Et av Norges raskest voksende klesmerker. Famme stammer fra “femme”, som betyr kvinne på fransk. Siden klesmerket ble grunnlagt av to franskfødte grundere, kunne vi ikke bedt om et bedre navn. Vi tok “femme” og la til vår egen norske tvist. Voìla! Slik startet Famme-eventyret med gode treningsklær en vinterdag i 2016. I dag har Famme vokst til å bli et effektivt og kunnskapsrikt team som fokuserer på kvalitet, produkt, effektivisering og kunnskap. Vi er et D2C (Direct-To-Consumer) brand som vil si at vi selger våre produkter direkte til kunden gjennom nettsiden vår, og kutter dermed ut mellomledd.

Les mer Besøk Famme


Frank Dandy

Frank Dandy er et spennende konsept der man skal kombinere undertøy for kvinner, menn og barn. Det hele foregår ved at man velger ut sine produkter og bestiller dem som en pakke. Designet til Frank Dandy er fargerikt og sprekt, noe som passer til den moderne unge kvinne og mann.

Les mer Besøk Frank Dandy


Intimo.no

Intimo.no er en Norges førende forhandlere av undertøy og hos Intimo.no finner du alltid det nyeste og flotteste undertøy som er på markedet! Intimo.no har et stort utvalg av undertøy, t-shirts og sokker til både menn og damer fra førende merker.

Les mer Besøk Intimo.no


Julegenser

Jule-genser er en butikk på nett som virkelig tok sjansen da de stygge julegenserne ble et hett tema blant unge voksne. Og hvilken suksess de har hatt. Med stygge, kule, rare og ikke minst morsomme julegensere har hele Norge blitt en del av bevegelsen.

Les mer Besøk Julegenser


Ko:ko Norway

Ko:ko norway startet sin reise i 2011. Firmaet har sin base i Fosnavåg utenfor Ålesund. Her skapes ideer og nye design og her pakkes og sendes alle varer.

Les mer Besøk Ko:ko Norway


Kule Sokker

Det er kult med kule-sokker! Kvalitetssokker som aldri blir kjedelig

Les mer Besøk Kule Sokker


Luxreaders.no

Luxreaders er et dansk selskap grunnlagt med ambisjon om å digitalisere innkjøp av lesebriller og levere briller av høy kvalitet til lave priser.

Les mer Besøk Luxreaders.no


Milker

Milker er en nettbutikk som selger amme- og graviditetsklær til kvinner. Målgruppen er kvinner i alderen 25-40 år, som enten er gravide eller nettopp har født.

Les mer Besøk Milker


MiniE NO

Hos MiniE finner du diverse praktiske og økologiske produkter som alle er håndplukket til barn og baby. Vi har et stort utvalg av tøybleier! Fast frakt på 49 kr med sporing.

Les mer Besøk MiniE NO


Moods of Norway

Utfordreren blant herreklær i Norge. Moods of Norway har en lang historie, noe turbulens, men har alltid levert kvalitetsvarer og design som man ikke finner andre plasser. Unike herreklær med fokus på utseende og kvalitet har vært en gjenganger, og gjør at dette er favorittbutikken blant mange menn.

Les mer Besøk Moods of Norway


My Muse

MyMuse.no Er en norsk nettbutikk som tilbyr eksklusivt undertøy til kvinner som ønsker det lille ekstra og som er opptatt av kvalitet. Et bredt størrelsesutvalg er viktig for oss for å kunne tilby undertøy i både små-og store størrelser – fra A-M-cup. Alle kvinner fortjener å føle seg selvsikker og sexy uavhengig av størrelse!

Les mer Besøk My Muse


Netlingeri

Netlingeri.dk har siden 2006 solgt undertøy online til jenter i alle størrelser. Alle våre medarbeidere er lingeri-utdannet og vil derfor alltid kunne svare på eventuelle spørsmål.

Les mer Besøk Netlingeri


Pashmina Wear

PashminaWear er en nettbutikk som hovedsakelig fokuserer på skjerf og sjal til kvinner. Vi fokuserer hovedsakelig på skjerf og sjal til kvinner. vi handler direkte fra produsentene, som vi er i konstant kontakt med.

Les mer Besøk Pashmina Wear


Relode

Relode er en nettbutikk som passer for dem som vil skape et treningsrom hjemme. De har fokus på merkevarer som gjennomsyres av inspirasjon, innovasjon og entreprenørskap. Relode startet opp i 2019, men har allerede rukket å bli en anerkjent leverandør av crossfit, yoga og styrketreningsklær for de fleste.

Les mer Besøk Relode


Shaping New Tomorrow

Historien om SHAPING NEW TOMORROW startet i 2015 med tre barndomsvenner som bestemte seg for å endre måten man tenker tradisjonelle herreklær.

Les mer Besøk Shaping New Tomorrow


Sistieshop.no

Sistie er et smykkemerke for unge kvinner. Sistie er et univers som integrerer unge kvinner i arrangementer, design, styling, artikler og konkurranser. Et aktivt fellesskap hvor kreativitet og lidenskap skaper fremtiden.

Les mer Besøk Sistieshop.no


Skechers

Skechers er et prisvinnende, globalt merke som designer og utvikler livsstils- og ytelsesprodukter innen fottøy, klær og tilbehør for kvinner, menn og barn.

Les mer Besøk Skechers


Skomani

Lidenskap for sko. Besøk en av våre butikker eller vår nettbutikk!

Les mer Besøk Skomani


The Basic Shop

The Basic Shop - 100% norskeid nettbutikk for salg av Basic klær til gutter og menn. The Basic Shop gjør det enkelt for den norske mann å handle klær online.

Les mer Besøk The Basic Shop


Tieroom

Slips, sløyfer og lommetørklær i ull, silke, bomull og lin. Over 600 unike design.Gratis frakt! Utrolig kundeservice! Høyt vurdert!

Les mer Besøk Tieroom


Ugleunger.no

Klær til baby, børn og voksne fra danske merker Joha og Katvig. Kvalitetsklær for babyer, barn 0-12 år og voksne kvinner og menn. Du kjøper dansk design her hos Ugleunger

Les mer Besøk Ugleunger.no


Brandosa

Her samler vi våre beste tilbud fra alle butikker i Footway Group. Du kan finne de beste tilbudene blant 100-vis av kjente merker som Nike , adidas , Helly Hansen , Kari Traa , Timberland og andre.

Les mer Besøk Brandosa


Carlings

Carlings slik vi kjenner det i dag, ble startet av Frank Varner i 1985. Vi er et skandinavisk varemerke og markedsleder innen denim, med butikker i Norge, Sverige og Finland.

Les mer Besøk Carlings


Cellbes

Cellbes Group 7.11

Les mer Besøk Cellbes


Floyd

FLOYD.no er en av Norges ledende motebutikker for kvinner på nett. Nettbutikken er en del av det familieeide konsernet FLOYD AS, som i dag består av merkevaren FLOYD som forhandles i 50 FLOYD butikker.

Les mer Besøk Floyd


Hageland

Hageland er en landsdekkende fagkjede som består av over 103 hagesentre. Hvert hagesenter har sin egen sjarm og ekspertise.

Les mer Besøk Hageland


Morris

Morris tilbyr et komplett accessoirsortiment med kofferter, vesker, hansker, sjal, samt reiseeffekter.

Les mer Besøk Morris


Proff Workwear

Solid arbeidstøy får du her!

Les mer Besøk Proff Workwear


Suitopia

Suitopia tilbyr tilpassede klær for enhver stil, form, størrelse eller alder. Det valgte plagget er skreddersydd etter dine individuelle mål og er unikt.

Les mer Besøk Suitopia


Tailorstore

For oss handler det om å skape gode, skreddersydde kvalitetsklær som blir brukt og elsket over lang tid.

Les mer Besøk Tailorstore


Trendhim

Tilbehør for menn handler ikke om å pynte seg for spesielle anledninger, og det er på ingen måte forbeholdt en spesiell gruppe menn.

Les mer Besøk Trendhim


Abby Boutique

Hva er egentlig sammenhengen mellom kongefamilien, kjente kokker, designerklær, pizzaovner, superstjerne Mary-Kate Olsen og en liten butikk i Balestrand? Svaret er Abby.

Les mer Besøk Abby Boutique


Aimn

Vi ønsker å spre budskapet vårt rundt hele verden og få flere til å sikte høyt & drømme stort. Med noen få tights fra aim'n er alt mulig, bare du tør! Rask levering. Best i test. Gratis frakt over 800 NOK. Drømmende design. Sikker e-handel. Original. Totalt Concept. Aim'n liker alle kvinner.

Les mer Besøk Aimn


Alexis Mote

Denne buttikken fører klær både for de litt yngre og trendye, til det mer klassiske og tidløse. De har 2 store fysisike butikker, henholdsvis i Moss og Oslo. Kunder fra resten av landet server de via nettbutikken.

Les mer Besøk Alexis Mote


Ane blich house

Ane Blich House startet opp i 2008 og er en lokal multibrand store plassert i hjertet av gågaten på Nesttun, like utenfor Bergen Sentrum.

Les mer Besøk Ane blich house


Anna Johnson & Friends

Anna Johnson & Friends er en kjolebutikk på nett som selger kjoler til spesielle anledninger. Både kjoler til bryllup, ball, jubileum, dåp eller andre anledninger. De selger også tilbehør som smykker, sko og vesker. Anna Johnson & Friends selger kjoler fra både kjente, store amerikanske merker, samt kjoler man ikke får andre steder. De har et stort utvalg av sko fra eget merke, Anna Johnson, men også fra det spanske merket Menbur. Anna Johnson & Friends ble stiftet i 2012, og har lokaler i Lillestrøm som er åpent mandag-onsdag 11-17, torsdag 11-18, fredag 11-17 og lørdag 11-15.

Les mer Besøk Anna Johnson & Friends


ARKET

Moderne livsstil destinasjon for menn, kvinner, barn og hjemmet

Les mer Besøk ARKET


Avenue

Avenue er et merke for dame- og herreklær grunnlagt i Oslo, Norge av Ingvild Abrahamsen, Gustaf Gyllenhammar og Espen Follestad.

Les mer Besøk Avenue


AWAN (As We Are Now)

Jeg startet AWAN på et tidspunkt da jeg var gravid, og tilbrakte mer tid hjemme og slet med å finne klær jeg følte meg bra i.

Les mer Besøk AWAN (As We Are Now)


Badaboom

Badaboom skaper bærekraftig hverdagsluksus med de mykeste klær og tekstiler du kan tenke deg innerst mot kroppen. Råvaren er bambus. Verdens mest miljøvennlige plante. Klærne er myke og behagelige designet for flerbruk og kvalitet som varer. Fargene er myke og klare og omslutter deg som den mykeste silke.

Les mer Besøk Badaboom


Bambox

Bambus-undertøy og bambus-sokker.

Les mer Besøk Bambox


Bangerhead

Autorisert forhandler av skjønnhetsprodukter siden 2012. Vi har tusenvis av produkter innen hudpleie, hårpleie, makeup og parfyme. Rask levering og ingen toll!

Les mer Besøk Bangerhead


BikBok

BikBok.com er en helnorsk klesbutikk med røtter tilbake til 70-tallet. Nettbutikken, som har blitt opprettet i de senere år, er tilpasset den motebevisste skandinaviske unge kvinnen. Nettbutikken har en innbydende meny som er fylt med underkategorier.

Les mer Besøk BikBok


BMP Paleet AS

By Malene Birger Paleet åpnet dørene 27.september 2018 og er Norges Flagship store. Dette er en Franchise butikk som er eid av Merete Beckman.

Les mer Besøk BMP Paleet AS


Bogart Store

Bogart er en unisex livsstilsbutikk i hjertet av Tønsberg. Vi vil inspirere, fascinere, veilede og la deg sitte igjen med en følelse av kundebehandling fra øverste hylle. Dine ønsker og behov er det viktigste for oss, og at du skal trives i vårt selskap. Vi er en sosial møteplass for inspirasjon og livsstil. Bogart er mer enn bare en butikk, det er en familie.

Les mer Besøk Bogart Store


Bogart.Cosmo

Bogart.Cosmo er en familieeid bedrift med lange tradisjoner innen butikk og kleshandel i Trondheim. Historien går helt tilbake til 1905, da familien Klein åpnet sin første butikk. I 1985 etablerte Hans Klein firmaet Bogart as, og året etter åpnet han butikken med samme navn. I 2000 åpnet Hans og datteren Cecilie butikken Cosmo. I 2014 fusjonerte de to butikkene, og det 1200m2 store motehuset Bogart.Cosmo åpnet dørene i Olav Tryggvasons gate 12.

Les mer Besøk Bogart.Cosmo


Bolina

I 1950 åpnet far og sønn Borge jernvarehandel i et hjørnelokale på nedre Stabekk. Det var gode tider, kjolene flagret, hattene satt løst, og jernbanen stoppet rett utenfor den prominente forretningen.

Les mer Besøk Bolina


Bonprix

Se vårt store utvalg av klær og sko til hele familien . Kjøp klær på nett til bra priser - klikk hjem dine favoritter idag hos bonprix.no

Les mer Besøk Bonprix


Boohoo

Shop boohoo's range of womens and mens clothing for the latest fashion trends you can totally do your thing in, with 100s of new styles landing every day!

Les mer Besøk Boohoo


Boozt

Shop klær og sko på Boozt.com. Vi har et bredt sortiment av varer og over 600 merker å velge mellom. På Boozt.com har vi rask levering og gratis retur.

Les mer Besøk Boozt


BRGN

Gründereventyret til BRGN startet da Ros Mari og Karine begge fant kjærligheten på hver sin kant i byen mellom de syv fjell, Bergen. Lenge jobbet de side om side som kolleger, før et ubesvart spørsmål på tur opp Fløyen endret alt- og skapte et samarbeid utenom det vanlige.

Les mer Besøk BRGN


Bubbleroom

Kjøp klær på nett hos Bubbleroom! Vi har kjoler til fantastiske priser på siste mote som for eksempel kjoler, jakker, sko, sportsklær og badetøy året rundt. Besøk vår nettbutikk for å shoppe stilige designerklær og sko.

Les mer Besøk Bubbleroom


Bunadskredderiet

www.bunadskredderiet.no

Les mer Besøk Bunadskredderiet


BYHA

BYHA.NO er en norsk nettbutikk for stilsikre kvinner og menn som sender til hele Norge! Kunder får gratis frakt hvis de handler for over 1000 kr.

Les mer Besøk BYHA


byTiMo

byTiMo skaper plagg ærlig og med integritet, og bringer moderne romantikk til tidløst håndverk.

Les mer Besøk byTiMo


C33

Treningsklær og mote. Nettbutikk for deg som har en aktiv livsstil. Eksklusive treningstights, sports-bh, joggebukser og topper.

Les mer Besøk C33


Cala Jade

Basert i Oslo, er Cala Jade et merke dedikert til en verden av sofistikerte, håndlagde skinnvesker og tilbehør. I likhet med våre kunder er vi alltid på utkikk etter noe spesielt.

Les mer Besøk Cala Jade


Caliroots

Footway driver spesialiserte nettbutikker som gjør det mulig for kunder og produsenter å møtes. Vi ønsker å synliggjøre trender og kollektiv kunnskap for å gjøre produksjonen av kvalitetsprodukter enda bedre. Vi tror kundenes verdier innen kvalitet, pris og miljø vil være avgjørende for fremtidige produkter. Vår filosofi er basert på et ønske om å stadig lære nye ting og å dele den læringen. For å akselerere kompetanse og utviklingshastighet jobber vi med Crowdsourcing, AI og datadrevet automatisering - verktøy som gjør det mulig for oss å kontinuerlig forbedre tjenesten vår sammen med kunder og leverandører over hele verden. Fra vårt kontor i Stockholm, eller hvor som helst med en internettforbindelse, jobber vi for å skape en best mulig opplevelse.

Les mer Besøk Caliroots


Campadre

Stor klesbutikk online.

Les mer Besøk Campadre


Cap spesialisten – Varsity Headwear

Varsity Headwear ble grunnlagt av to brødre fra Norge, Alex og Seb, med målet om å lage den perfekte capen.

Les mer Besøk Cap spesialisten – Varsity Headwear


Capone

Capone fører kvalitet og kjente merkevarer som b.l.a Tiger of Sweden, Morris Stockholm, Arnie Says, Replay, Les Deux, Holzweiler, Parajumpers, Adidas.

Les mer Besøk Capone


Care of Carl

På CareOfCarl.no handler du klassiske herreklær & sko fra velkjente varemerker online. Merkeklær online siden 2010.

Les mer Besøk Care of Carl


Carense Brudekjoler

Hos oss finner du drømmekjolen til bryllupet. Vi har et stort utvalg skreddesydde brudekjoler, brudekjoler med blonder, lange og korte armer, a linje, tyll og chiffongkjoler.

Les mer Besøk Carense Brudekjoler


Carma.no

Carma.no er Norges råeste nettbutikk for stilsikre kvinner! På Carma.no finner du merkevarer fra kjente og kvalitetsbevisste designere.

Les mer Besøk Carma.no


Cathrine Hammel

Cathrine Hammel skaper kvalitetsplagg for mennesker som ønsker å gjøre mer bevisste forbrukervalg.

Les mer Besøk Cathrine Hammel


Cavour

En reise i stil, kvalitet og det milde preget av luksus. Cavour er resultatet av mange års forskning, erfaring, ekte lidenskap og store ambisjoner. Bli med oss når vi reiser rundt i universet av høykvalitetsklær. Velkommen til Cavour.

Les mer Besøk Cavour


Comfyballs

Verdens mest komfortable undertøy! Med unike PackageFront™ teknologi og suveren passform har Comfyballs tatt verden med storm. Oppgrader i dag du også!

Les mer Besøk Comfyballs


COS

Garderobe essentials, bærekraftige kolleksjoner - COS er et motemerke for kvinner, menn og barn.

Les mer Besøk COS


Cubus

Cubus tilbyr mote og kvalitet til gode priser. Vi har barneklær, dameklær og herreklær. Fri frakt til butikk. 100 dagers åpent kjøp. Shop online!

Les mer Besøk Cubus


Darinabutikk

Darinabutikk

Les mer Besøk Darinabutikk


Devold

Devold er en tøff sportsbutikk for tøffe friluftsmennesker. Det norske merket har et stort marked, også på nett.

Les mer Besøk Devold


Elisabeth Woods

Vi legger tid & sjel i å håndplukke de kuleste merkevarene til de vakreste bokser med ditto innpakning, så du kan gi de perfekte gavene til næe og kjære. Hos Elisabeth Woods er det modern gifting for modern living.

Les mer Besøk Elisabeth Woods


Ellos

Hos Ellos hittar du ett stort utbud av skor och kläder i alla storlekar och till bra priser. Besök även vår hemavdelning med allt för ditt hem. Handla fraktfritt över 499kr. Mode, kläder & inredning online – köp dina kläder & skor på nätet - Ellos.se

Les mer Besøk Ellos


Eton

Eton er en nettbutikk for klesplagg segmentet skjorter. Det er en moteshop med skjorter for å bli husket på. Eton lager ikke skjorter for å tjene penger, de lager kun skjorter fordi du trenger det.

Les mer Besøk Eton


Fab by tb

Fab by tb

Les mer Besøk Fab by tb


Ferner Jacobsen

Kjøp merkeklær, sko og tilbehør hos Ferner Jacobsen. Vi har over 100 års erfaring. 15% bonus på alle ordinære varer i butikk og på nett.

Les mer Besøk Ferner Jacobsen


Footway

Kjøp sko online hos FOOTWAY.com. Damesko, barnesko og herresko for alle anledninger. ?? Gratis retur ?? 365 dagers åpent kjøp

Les mer Besøk Footway


Gents

Størst sortiment innen mannlig livsstil. Alt du behøver innen barbering, skjegg, og hudpleie. Eksperter på nisjeparfyme.

Les mer Besøk Gents


Get Inspired

Get Inspired | Klær og sko til dame | Getinspired.no

Les mer Besøk Get Inspired


GinaTricot

Svensk motekjede som selger de nyeste trendene til kvinner i over 30 land. Spennende mote som er feminin, frisk og rimelig - på nett og i butikk!

Les mer Besøk GinaTricot


Happy Plugs

Happy Plugs is a Swedish fashion tech brand that brings stylish headphones to the world. We’re shipping worldwide, every day. What Color Are You Today?

Les mer Besøk Happy Plugs


Happy Socks

Fargerike sokker og undertøy designet i Sverige. Over 200 enestående design som gjør antrekket ditt unikt. Happy Socks™-nettbutikk – ikke gå glipp av det!

Les mer Besøk Happy Socks


Hartmanns Oslo

Hartmanns Oslo AS er et norsk distributør firma for det skandinaviske markedet innenfor sport og mote. Vi er et godt team som representerer nøye utvalgte merker.

Les mer Besøk Hartmanns Oslo


Haugen of Norway

Salg av sko og tekstil for menn , lommebok , yoyo , belte , gave , julegave , bursdagsgave , sko , herresko , pensko , t-skjorte , myggjagere , skinnsko , herremote

Les mer Besøk Haugen of Norway


Helly Hansen

Når man navigerer på den norske versjonen av Hellyhansen.com, så blir man presentert med et fartsfylt banner og en gjenkjennelig menybar. For selv om Helly Hansen (HH) er en norsk merkevare, så eies selskapet av Canadian Tire.

Les mer Besøk Helly Hansen


hgetcozy

hgetcozy fleece pannebånd og hals. Design og produksjon i Norge. Høy kvalitet som passer til hverdag og trening

Les mer Besøk hgetcozy


HM

Det svenske selskapet og klesmerket H&M har også en norske nettbutikk. Den velkjente logoen pryder forsiden over en meny med seksjoner som dame, herre og barn.

Les mer Besøk HM


Hunkemöller

Hunkemöller er opprinnelig en nederlandsk forhandler av korsetter. I dag fungerer den som en omnikanal for rålekkert undertøy for kvinner. Delikate plagg som inspirerer til erotikk og romantikk.

Les mer Besøk Hunkemöller


Høyer

Merkeklær på nett

Les mer Besøk Høyer


I'M design.no

Har du opplevd hårtap etter kreftbehandling eller på grunn av sykdom og ønsker deg noe annet enn parykk eller en typisk kreftlue? I`m design designer, produserer og selger trendy og eksklusive hodeplagg og luer. Vi har et stort fargeutvalg.

Les mer Besøk I'M design.no


Indiska

Indiska er en forhandler av klesplagg og møblement med fokus på nordisk design kombinert med inspirasjon fra verdens hjørner.

Les mer Besøk Indiska


Inshop.no

Norges beste og billigste nettbutikk innen merkevarer. Størst innen helsesko og arbeidsklær

Les mer Besøk Inshop.no


J&M

Kanskje ikke Europes første nettbutikk for tilslørte kvinner, men sikkert den beste.

Les mer Besøk J&M


Joycechale

Joyce Chale design , norsk design for blant annet klær , og interiør .

Les mer Besøk Joycechale


Julegenserbutikken

? Lynrask levering ? Fri frakt over 799 ? 100 dagers bytterett. Stor kolleksjon av julegensere i norsk design - finn din favoritt her!

Les mer Besøk Julegenserbutikken


Junkyard

Junkyard har siden oppstarten i 2002 hatt sine røtter i nordisk street- og skatekultur. Som en av de første e-forhandlerne innen skate og streetwear har vi gaten i blodet og dette gjenspeiles i vårt unike sortiment. Vi tilbyr et nøye kuratert utvalg av merker med personlighet. Med en blanding av giganter som Nike og adidas, klassikere som Vans, Patagonia og The North Face sammen med nye avantgarde-merker, vil vi gjøre det enkelt for deg å bli inspirert og finne din egen stil. Vi tror at du kommer langt med fine produkter og fine verdier!

Les mer Besøk Junkyard


Kappa

Italiensk design med fokus på kreative kolleksjoner, moderne livsstil og god kvalitet. Kappa er sports- og streetwear på samme tid, og det er Kappas oppgave å utvikle alsidige produkter som kan styles på forskjellige måter. Her i nettbutikken finner du mye inspirasjon og de nyeste produktene.

Les mer Besøk Kappa


Kicks

KICKS har et av Norges bredeste sortiment innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie. Kjøp produkter fra ledende merkevarer i butikk og på nett.

Les mer Besøk Kicks


Kids Brandstore

Shop merkeklær på KidsBrandStore.no. Vi har et bredt sortiment av varer og over 60 merker å velge mellom.

Les mer Besøk Kids Brandstore


Kjole Lie

Kjole Lie er en nettbutikk med salg av forskjellige kjoler, både hverdagskjoler og festkjoler.

Les mer Besøk Kjole Lie


Kouture

Kouture har det perfekte antrekket til dame. Enten om du skal på jentekveld, kafetur eller på den store bryllupsfesten. Se hele utvalget hos oss!

Les mer Besøk Kouture


Lindex

Klær til dame og barn, undertøy, mote & skjønnhet. Tilbyr også liveshopping: Kjøp direkte, her og nå. Vi er her for å lede deg gjennom våre direktesendinger. Prat med andre, still spørsmål, og få masse inspirasjon fra de nyeste stilene og tilbudene. Så bare len deg tilbake og nyt sesongens shoppingtips. 

Les mer Besøk Lindex


Livid Jeans

Livid Jeans er et norsk klesselskap som holder seg til den japanske finessen innen stoffkonstruksjon og samtidig opprettholder de klassiske silhuettene av moderne skandinavisk design. Dedikert til å hedre gamle tradisjoner i å lage jeans, og inspirert av en tid da overlegen kvalitet, støtte lokal handel og ta vare på egne plagg var viktig.

Les mer Besøk Livid Jeans


LOKK

LOKK ble til etter mange år med "det hadde vært gøy" eller "dette var bra, men det ville vært enda bedre hvis" samtaler og tanker, ofte på reiser eller ved en bardisk.

Les mer Besøk LOKK


Lot333

LOT333 – etablert i Bergen by, Norge i 2008 – er en multibrand-forhandler som ble startet for å tilby et utsalgssted og et rom for førsteklasses og høykvalitetsprodukter for både menn og kvinner

Les mer Besøk Lot333


Lulushop

Fashion butikk i Bodø sentrum med egen nettbutikk! På Lulu finner du merkevarer fra kjente kvalitetsmerker som Isabel Marant, Ganni, byTimo, Holzweiler, Pia Tjelta, Lois m.m.

Les mer Besøk Lulushop


m.a.s.

M.A.S ble etablert i Tromsø 1997 av Mona Abelsen. Butikken er sentralt plassert på Strandtorget i hjertet av Tromsø og er en av Norges beste dame & herre butikker. Vi har en unik blanding av høyprofilerte, kjente merke. Vi fører kvalitetsklær for bevisste kvinner og menn som ønsker det lille ekstra. Vi skal levere: Design - Kvalitet – Service og det lever vi opp til hver eneste dag!

Les mer Besøk m.a.s.


Mama Jules

Nettbutikk åpenbart for mødre, og har flotte bilder og tilsynelatende gode produkter. Men lite synlig kontaktinformasjon, lite synlig hvem som står bak nettbutikken, gjør at vi blir litt skeptiske.

Les mer Besøk Mama Jules


Maniullusion

Manillusion er en nettbutikk og en fysisk butikk siden 2005. Hos oss finner du klær som er flatterende på kroppen, om du er retro i stilen din til daglig, eller om du bare vil piffe opp garderoben din.

Les mer Besøk Maniullusion


MaryIndiana

Vi ønsker å ha en godtebutikk for jenter i alle aldre, med vakre klær, sko og tilbehør. Av og til ønsker vi å kle oss i hippie-kjoler, andre ganger vil vi gå mere basic eller klassisk til verks.

Les mer Besøk MaryIndiana


Me and More

Me and more er en frittstående butikk som åpnet høsten 2017 på Sæter på Nordstrand i Oslo. Vi har en unik varepakke vi er veldig stolte av.

Les mer Besøk Me and More


Miinto

Stort utvalg av klær til menn og kvinner fra dine favorittmerker. Kjøp klær direkte fra de beste uavhengige klesbutikkene online på Miinto. Oppdag dine nye favorittmerker her »

Les mer Besøk Miinto


Modo

Modo er en norsk nettbutikk med hovedkontor og butikker i Ålesund. Her finner du flere kjente merker innen klær, sko og tilbehør. Hos oss får du personlig service, rask levering med Posten, og sikker betaling med Klarna, Vipps og bankkort.

Les mer Besøk Modo


Mokkanikka

Vesker ikke alle andre har! Kule fargeglade vesker, bager, toalettmapper, puter, håndvevde silkeskjerf og andre godbiter. Hos Mokkanikka finner du håndverk fra småprodusenter i Afrika.

Les mer Besøk Mokkanikka


Monki

En annen moteverden - kjøp denim, kjoler, bukser, topper og mye mer

Les mer Besøk Monki


Moo

Hei, jeg heter Karianne Sæther og jeg er mamma til to nydelige barn og dette rare skinnveskemerket som heter MOO. Når det gjelder MOO har mine år i utlandet hatt stor innflytelse. Da jeg fylte 16 år flyttet familien min til Brussel og der bodde vi i tre fantastiske år. Etter det bodde jeg et år i Montpellier for å bli god i fransk (ble mye bedre til å drikke vin), før jeg reiste til London. Jeg var så heldig at jeg kom inn på Saint Martins School of Art & Design hvor jeg studerte design i fire år. Etter et praksisopphold hos Martha Stewart Living i New York returnerte jeg så endelig til Norge.

Les mer Besøk Moo


NA-KD

Alt du trenger til garderoben – Klær, sko, og tilbehør for dame på nett. Handle enkelt med fri frakt og retur hos NA-KD!

Les mer Besøk NA-KD


Nelly

Nelly.com tilbyr klær, sko, kjoler, undertøy og bukser fra de ledende varemerkene. På Nelly.com finner du det nyeste av klær online.

Les mer Besøk Nelly


Nina Jarebrink

Grunnlagt i 2004 som Nina Jarebrink fra Sverige, hennes første suksess kom med hennes unike smykkekolleksjon. I dag er imidlertid hovedessensen i Nina Jarebrinks design hennes elegante kjoler som vil sørge for det midtpunktet av oppmerksomheten. Merket tilbyr også et bredt utvalg av tilbehør og smykker i samme inspirerende stil.

Les mer Besøk Nina Jarebrink


Norlender

Norlender er en familiebedrift, etablert av Ola Tveiten i 1927. Siden har familien produsert alt fra undertøy i bommull til tradisjonsrike strikkegensere i ull.

Les mer Besøk Norlender


Norway Designs

Norway Designs ble etablert i 1957 av Per Tannum og er en livsstilsbutikk med fokus på norsk design, håndverk og unike småskalaprodukter fra Norge og Norden. Vi tror på kvalitet og bærekraftig produksjon, og det kommer vi til å fortsette med. Når du handler varer hos oss er du med på å støtte de dyktige og unike norske designerne.

Les mer Besøk Norway Designs


Norwegian Rain

For 13 år siden krysset våre veier. Vi bestemte oss for å fokusere energien på én enkel idé:

Regnfrakken.

100% vanntett. Pustende. Resirkulert.

Les mer Besøk Norwegian Rain


Oleana

Hvert plagg vi lager er et statement, designet og laget for ekte lang levetid. Vi er ikke redde for å tenke annerledes, og vi feirer kvinner som går sine egne veier. Din lidenskap er vår inspirasjon.

Les mer Besøk Oleana


ONE and OTHER

Etablert i 2017 av gründer og designer Lene Henriksen med fokus på en moderne, funksjonell og tidløs garderobe

Les mer Besøk ONE and OTHER


Onepiece

Nettbutikken har dedikert sitt virke til det moderne plagget onepiece. Et meget smart konsept der man kan tilpasse sine egne onepiece plagg slik man vil, med farger, mønster også videre.

Les mer Besøk Onepiece


Other Items

Multibrand-butikk på Nordstrand i Oslo. Fører merker som Rodebjer, Stand Official, Stylein, ATP Atelier, Untold Stories, Läst, Ivy, Notes Du Nord, Maud, Faithfull the brand, Just, Jerome Dreyfuss, Lovestories.

Les mer Besøk Other Items


oxholm

OXHOLM er et frittstående multibrand butikk med èn virksomhet i Oslo; på Lambertseter senter. OXHOLMkonseptet har på kort tid etablert seg som en anerkjent merkevare innen damemote.

Les mer Besøk oxholm


PapayaOslo

PapayaOslo er en innovativ norsk merkevare med fokus på smykker, skinnvesker, skjerf og tilbehør. Vi liker å gjøre ting annerledes. Som Slow Fashion Lovers har vi som mål å skape et nordisk merke som skal være luksuriøst & unikt - men også rimelig, morsomt og en del av din hverdag. For å gjøre Nordisk Fashion tilgjengelig har vi bygget personlige relasjoner med dyktige håndverkere over hele verden og selger direkte til deg.

Les mer Besøk PapayaOslo


Pashmere Norge

stort utvalg for kashmere produkter, kashmere lue, kashmere skjerf, cashmere sokker, kashmere hansker, pashmina klær, cashmere klær, cashmiri collection

Les mer Besøk Pashmere Norge


Pharma Bergen

PHARMA was created with the vision of offering something fresh, different and modern, in terms of retail concept, brand selection, curation, mixture and design. Because of the Internet and emerge of what we would like to call the generation of the wanderlust youth, the world is becoming smaller and we get inspirations from every part of the world. PHARMA aims to bring a unique retail experience with a strong visual identity to the beautiful city of Bergen, Norway.

Les mer Besøk Pharma Bergen


Pierre Robbert

Pierre Robert lager komfortable basisplagg for kvinner, menn og barn. Velg blant treningstøy, undertøy, ullundertøy, sokker og strømpebukser av høy kvalitet

Les mer Besøk Pierre Robbert


QOMO Oslo

QOMO er et fusjonskonsept - et univers av dameklær, interiør og livsstilsprodukter. Vårt utvalg er nøye sammensatt, og vår visjon er å tilby våre kunder en unik og fantastisk varepakke.

Les mer Besøk QOMO Oslo


REGN

REGN ble startet i 2015 av fire kompiser og har som resten av Bergen vært gjennom alle fire årstidene på en dag.

Les mer Besøk REGN


Retro

Hos Retro finner du dine favortittmerker, engasjerte ansatte og topp service. Butikker i Trondheim, Kristiansand og Bergen.

Les mer Besøk Retro


SamSara

Vi er to jenter som driver klesbutikken og nettbutikken Samsara. Vi har en stor passion for mote og vi jobber hardt for at butikken og nettbutikken skal fremstå hyggelig og personlig i alle ledd. Vi mener at personlighet er det, som adskiller oss fra de store nettbutikkene og vårt lille Samsara-team har et sterkt ønske om, å hjelpe deg og gjøre din handleopplevelse ekstraordinær.

Les mer Besøk SamSara


Scabal

Siden 1982 har Scabal vært en av Bergens ledende forhandlere av moteriktige kvalitetsmerker. Scabal består idag av 3 unike multibrand-butikker i Bergen sentrum og Lagunen storsenter, som spesialiserer seg på internasjonal mote, klassisk stil og kvalitet. Våre ansatte er alle erfarne, kunnskapsrike, oppmerksomme og lidenskapelig opptatt av å hjelpe moteglade og kvalitetsbevisste bergensere med å finne det perfekte antrekk til enhver anledning.

Les mer Besøk Scabal


Second Fame

Vintage, secondhand og bruktbutikk på nett

Les mer Besøk Second Fame


Shine

Shine er en konsept- og motebutikk, som ble grunnlagt i Trondheim Charlotte De Stael Von Holstein i 2001. Shine er et univers av fransk og dansk design inspirert av Charlotte sin egen barndom.

Les mer Besøk Shine


Skonnord

Skonnord er en stor multibrand-butikk for han og henne som holder til i Ski. Vi fokuserer på merkeklær og legger stor vekt på personlig service og høy kvalitet.

Les mer Besøk Skonnord


Stayhard

Kjøp herreklær, sko og accessoirer på nett. Supplere med hud- og hårpleieprodukter, produkter fra hjemsortimentet og teknisk utstyr. Få stilinspirasjon til garderoben og finn dine favorittmerker.

Les mer Besøk Stayhard


Stayinplace

Stay In Place er en nettbutikk for store kvinner som vil ha undertøy og sports-bh til en god pris. Nettsiden er enkelt satt opp, men desto enklere å finne fram til de produktene man ser etter.

Les mer Besøk Stayinplace


Strada

Strada så dagens lys i juni 2011, og er en kjedeuavhengig familiedrevet butikk og espressobar beliggende i starten av gågata i Lillehammer.

Les mer Besøk Strada


Stress

Stress ble startet i 1995 av to norske gutter som ønsket å tilby unge folk sneakers og klær fra merker du ikke kunne finne i Skandinavia.

Les mer Besøk Stress


Studio EBN

STUDIO EBN ble grunnlagt i 2013 av Elisabeth Benonisen og holder til i Bodø, like nord for polarsirkelen. Vi lager ansvarlige, håndlagde vesker og tilbehør inspirert av den rå naturen.

Les mer Besøk Studio EBN


Stylepit

Shop clothes, shoes, accessories and beauty products at one of Denmark's most reputable webshops. Fast shipping!

Les mer Besøk Stylepit


Støy Store

Støy ble etablert i 2010 av Anh-Marthe Storheil. Butikken holder til i Torvbyen midt i Fredrikstad sentrum med rask tilgang til alt av det Norges mest attraktive by har å tilby.

Les mer Besøk Støy Store


Svean

SVEAN har vært ledende innenfor dame- og herremote siden 2006. I vår nettbutikk finner du et nøye utvalg av håndplukkede designerklær, sko og vesker.

Vi på SVEAN er mer enn begeistret for mote, likeledes er vi opptatt av at produktene vi tilbyr er bærekraftig og av kvalitet. Vi reiser derfor jevnlig til Paris for å oppdage nye trender og merker. Hos oss finner du blant annet merker som 7115 by Szeki, Acne Studios, AF Agger, Anni Lu, Barena Venezia, Comme des Garçons Play, Drôle de Monsieur, Garment Project, g-lab, Harris Wharf London, Kyoto Tango, Lownn, Mark Kenly Domino Tan, Schnayderman’s, Séfr, Skall studio, Studio Nicholson og Rains.

Med lang erfaring fra motebransjen, lidenskap og entusiasme ønsker vi å gi deg den beste kjøpsopplevelsen.

SVEAN – Kjøp mindre, kjøp bedre!

Les mer Besøk Svean


Swims

I 2006 ble Swims lansert med et oppdrag om å gjenoppfinne den klassiske gummikalosjen for menn. Den har siden utvidet sine linjer til å inkludere en rekke fottøy, klær og tilbehør for både menn og kvinner.

Les mer Besøk Swims


The Hut

Free UK & international delivery available across 500 luxury brands including fashion, beauty, home & garden, gifts, toys and more online at The Hut.

Les mer Besøk The Hut


The Product - Born in Oslo

Born in Oslo in 2015, THE PRODUCT demonstrates what good basics mean, the simple, emphatic, Scandinavian way. “No matter who you are, where you are, or what you do, you will always prefer to feel comfortable.” Founder of THE PRODUCT, Fredrik Lund. Driven by this simple insight and 20 years experience in the fashion industry, Fredrik, set out on a mission to break the stereotypical fashion mold of endless product launches and hype.

Les mer Besøk The Product - Born in Oslo


Topman

Topman at ASOS. Discover easy-to-wear, on-trend clothing, shoes and accessories for men, and stock up on this season's staples from Topman with ASOS.

Les mer Besøk Topman


Underverker

Hos underverker.no får du anerkjente merkevarer, i store og små størrelser. Varene kommer rett i postkassen. Fornøydgaranti og 30 dager åpent kjøp. Alltid gode tilbud, gjør et kupp i dag!

Les mer Besøk Underverker


Undorn

Undorn ble etablert av Karina Kjenner Titze. Undorn lager tidløse, kvalitetsplagg tilpasset nordiske kvinners behov og ønsker.

Les mer Besøk Undorn


Untold Stories

Reisen til Untold Stories startet i Oslo i 2017. Grunnlagt av Anne og Espen Børresen, med en visjon om å ta en livslang moteopplevelse og skape sitt eget merke.

Les mer Besøk Untold Stories


Vakre Vene

Vakre Vene AS er en fritstående butikk med dameklær som består av en butikk i Harstad sentrum og en nettbutikk i stor vekst med kunder fra hele landet.

Les mer Besøk Vakre Vene


Velouria Vintage

Vi er en vintagebutikk beliggende sentralt på Grünerløkka i Oslo. Du kan også shoppe hos oss her i vår nettbutikk. Hos oss finner du et stort utvalg håndplukket vintage fra 50-tallet og oppover.

Les mer Besøk Velouria Vintage


Villoid

Fri frakt og retur. Velg blant kjente merkevarer fra norsk nettbutikk - KUN for jenter. VILLOID er laget for deg. Kjøp dine favoritter i dag!

Les mer Besøk Villoid


Vincci

Vincci er en high-end multi brand klesbutikk i Oslo som åpnet dørene for første gang i Bergen i 1983. Idag holder vi til i Oslo Sentrum, hvor vi har holdt til siden høsten 2016. Vi fører merker som Celine, Dior, Khaite, Manolo Blahnik og The Row og har fokus på tidløse produkter for mote- og kvalitetsbevisste kvinner.

Les mer Besøk Vincci


Vrimmel

Vrimmel er en stor multibrand butikk i hjertet av Bergen. Vi fører spennende merker som: BRGN, Stine Goya, Holzweiler, Samsøe & Samsøe, Mads Nørgaard, Baum und Pferdgarten, By Ti Mo, House of Sunny, Camilla Pihl, Envelope 1976, Jane Kønig, Dagmar, A-Brand, Gestuz, Cala Jade, m.m

Les mer Besøk Vrimmel


Wakakuu

Discover the latest trends from our curated selection of luxury fashion, beauty and lifestyle. We offer 100+ exclusive designer brands including Acne Studios, Moncler, Stylein and By Malene Birger. Always free exchanges and premium customer service. Shop now!

Les mer Besøk Wakakuu


We Norwegians

We Norwegians er et norsk klesselskap, basert på Voss, med fokus på design og produksjon av premium ullprodukter.

Les mer Besøk We Norwegians


Weightless

Weightless.no er en norsk nettbutikk som selger klær og tilbehør til kvinner. Vårt fokusområde er klær med god passform som fremhever dine beste sider. Føl deg vel!

Les mer Besøk Weightless


YME Universe

YME Universe åpnet dørene 3. september 2014 og har blitt en av de mest inspirerende, ledende og kuraterte konseptbutikkene i Skandinavia.

Les mer Besøk YME Universe


Zalando

Fri frakt & retur. Velg blant over 1500 merkenavn: Oppdag klær og sko til dame, herre og barn i Zalandos nettbutikk!

Les mer Besøk Zalando


Åshild

På ashild.no finner du behagelig damemote og klær spesielt tilpasset modne kvinners kropp og figur. Vi tilbyr behagelige og moteriktig klær i størrelse 38-54 samt 20-serien. Vi elsker kurver! Derfor tilbyr vi også dameklær samt undertøy i store størrelser. Vi har også et stor sortiment av hjelpemidler.

Les mer Besøk Åshild


De siste nettbutikkene


Siste nyheter


Siste pressemeldinger


Siste artikler


Tilfeldig valgt nettbutikk

Wheels Shop
Felger, felgpakker og dekk på nett. Stort utvalg og billige aluminiumfelger

Les mer Besøk

Statistikk

Antall nettbutikker: 1118

Samarbeidspartnere

Kontakt oss

Contentish AS
Parkvegen 5
N-4706 Vennesla