Web Analytics Made Easy - Statcounter
Klær og mote – Nettbutikk365

Hjem | Klær og mote

Klær og mote


Famme

Et av Norges raskest voksende klesmerker. Famme stammer fra “femme”, som betyr kvinne på fransk. Siden klesmerket ble grunnlagt av to franskfødte grundere, kunne vi ikke bedt om et bedre navn. Vi tok “femme” og la til vår egen norske tvist. Voìla! Slik startet Famme-eventyret med gode treningsklær en vinterdag i 2016. I dag har Famme vokst til å bli et effektivt og kunnskapsrikt team som fokuserer på kvalitet, produkt, effektivisering og kunnskap. Vi er et D2C (Direct-To-Consumer) brand som vil si at vi selger våre produkter direkte til kunden gjennom nettsiden vår, og kutter dermed ut mellomledd.

Les mer Besøk Famme


Frank Dandy

Frank Dandy er et spennende konsept der man skal kombinere undertøy for kvinner, menn og barn. Det hele foregår ved at man velger ut sine produkter og bestiller dem som en pakke. Designet til Frank Dandy er fargerikt og sprekt, noe som passer til den moderne unge kvinne og mann.

Les mer Besøk Frank Dandy


Julegenser

Jule-genser er en butikk på nett som virkelig tok sjansen da de stygge julegenserne ble et hett tema blant unge voksne. Og hvilken suksess de har hatt. Med stygge, kule, rare og ikke minst morsomme julegensere har hele Norge blitt en del av bevegelsen.

Les mer Besøk Julegenser


Milker

Milker er en nettbutikk som selger amme- og graviditetsklær til kvinner. Målgruppen er kvinner i alderen 25-40 år, som enten er gravide eller nettopp har født.

Les mer Besøk Milker


Moods of Norway

Utfordreren blant herreklær i Norge. Moods of Norway har en lang historie, noe turbulens, men har alltid levert kvalitetsvarer og design som man ikke finner andre plasser. Unike herreklær med fokus på utseende og kvalitet har vært en gjenganger, og gjør at dette er favorittbutikken blant mange menn.

Les mer Besøk Moods of Norway


Relode

Relode er en nettbutikk som passer for dem som vil skape et treningsrom hjemme. De har fokus på merkevarer som gjennomsyres av inspirasjon, innovasjon og entreprenørskap. Relode startet opp i 2019, men har allerede rukket å bli en anerkjent leverandør av crossfit, yoga og styrketreningsklær for de fleste.

Les mer Besøk Relode


Shaping New Tomorrow

Historien om SHAPING NEW TOMORROW startet i 2015 med tre barndomsvenner som bestemte seg for å endre måten man tenker tradisjonelle herreklær.

Les mer Besøk Shaping New Tomorrow


Tieroom

Slips, sløyfer og lommetørklær i ull, silke, bomull og lin. Over 600 unike design.Gratis frakt! Utrolig kundeservice! Høyt vurdert!

Les mer Besøk Tieroom


Cellbes

Cellbes Group 7.11

Les mer Besøk Cellbes


Aimn

Vi ønsker å spre budskapet vårt rundt hele verden og få flere til å sikte høyt & drømme stort. Med noen få tights fra aim'n er alt mulig, bare du tør! Rask levering. Best i test. Gratis frakt over 800 NOK. Drømmende design. Sikker e-handel. Original. Totalt Concept. Aim'n liker alle kvinner.

Les mer Besøk Aimn


Alexis Mote

Denne buttikken fører klær både for de litt yngre og trendye, til det mer klassiske og tidløse. De har 2 store fysisike butikker, henholdsvis i Moss og Oslo. Kunder fra resten av landet server de via nettbutikken.

Les mer Besøk Alexis Mote


Anna Johnson & Friends

Anna Johnson & Friends er en kjolebutikk på nett som selger kjoler til spesielle anledninger. Både kjoler til bryllup, ball, jubileum, dåp eller andre anledninger. De selger også tilbehør som smykker, sko og vesker. Anna Johnson & Friends selger kjoler fra både kjente, store amerikanske merker, samt kjoler man ikke får andre steder. De har et stort utvalg av sko fra eget merke, Anna Johnson, men også fra det spanske merket Menbur. Anna Johnson & Friends ble stiftet i 2012, og har lokaler i Lillestrøm som er åpent mandag-onsdag 11-17, torsdag 11-18, fredag 11-17 og lørdag 11-15.

Les mer Besøk Anna Johnson & Friends


ARKET

Moderne livsstil destinasjon for menn, kvinner, barn og hjemmet

Les mer Besøk ARKET


Badaboom

Badaboom skaper bærekraftig hverdagsluksus med de mykeste klær og tekstiler du kan tenke deg innerst mot kroppen. Råvaren er bambus. Verdens mest miljøvennlige plante. Klærne er myke og behagelige designet for flerbruk og kvalitet som varer. Fargene er myke og klare og omslutter deg som den mykeste silke.

Les mer Besøk Badaboom


Bambox

Bambus-undertøy og bambus-sokker.

Les mer Besøk Bambox


Bangerhead

Autorisert forhandler av skjønnhetsprodukter siden 2012. Vi har tusenvis av produkter innen hudpleie, hårpleie, makeup og parfyme. Rask levering og ingen toll!

Les mer Besøk Bangerhead


Banggod

Banggood: Global Leading Online Shop. Buy 3d printer, rc toys, cell phones, home appliances, tv box, home & garden, apparel with great prices on banggood.com

Les mer Besøk Banggod


BikBok

BikBok.com er en helnorsk klesbutikk med røtter tilbake til 70-tallet. Nettbutikken, som har blitt opprettet i de senere år, er tilpasset den motebevisste skandinaviske unge kvinnen. Nettbutikken har en innbydende meny som er fylt med underkategorier.

Les mer Besøk BikBok


Bonprix

Se vårt store utvalg av klær og sko til hele familien . Kjøp klær på nett til bra priser - klikk hjem dine favoritter idag hos bonprix.no

Les mer Besøk Bonprix


Boohoo

Shop boohoo's range of womens and mens clothing for the latest fashion trends you can totally do your thing in, with 100s of new styles landing every day!

Les mer Besøk Boohoo


Boozt

Shop klær og sko på Boozt.com. Vi har et bredt sortiment av varer og over 600 merker å velge mellom. På Boozt.com har vi rask levering og gratis retur.

Les mer Besøk Boozt


Bubbleroom

Kjøp klær på nett hos Bubbleroom! Vi har kjoler til fantastiske priser på siste mote som for eksempel kjoler, jakker, sko, sportsklær og badetøy året rundt. Besøk vår nettbutikk for å shoppe stilige designerklær og sko.

Les mer Besøk Bubbleroom


Bunadskredderiet

www.bunadskredderiet.no

Les mer Besøk Bunadskredderiet


C33

Treningsklær og mote. Nettbutikk for deg som har en aktiv livsstil. Eksklusive treningstights, sports-bh, joggebukser og topper.

Les mer Besøk C33


Caliroots

Footway driver spesialiserte nettbutikker som gjør det mulig for kunder og produsenter å møtes. Vi ønsker å synliggjøre trender og kollektiv kunnskap for å gjøre produksjonen av kvalitetsprodukter enda bedre. Vi tror kundenes verdier innen kvalitet, pris og miljø vil være avgjørende for fremtidige produkter. Vår filosofi er basert på et ønske om å stadig lære nye ting og å dele den læringen. For å akselerere kompetanse og utviklingshastighet jobber vi med Crowdsourcing, AI og datadrevet automatisering - verktøy som gjør det mulig for oss å kontinuerlig forbedre tjenesten vår sammen med kunder og leverandører over hele verden. Fra vårt kontor i Stockholm, eller hvor som helst med en internettforbindelse, jobber vi for å skape en best mulig opplevelse.

Les mer Besøk Caliroots


Campadre

Stor klesbutikk online.

Les mer Besøk Campadre


Care of Carl

På CareOfCarl.no handler du klassiske herreklær & sko fra velkjente varemerker online. Merkeklær online siden 2010.

Les mer Besøk Care of Carl


Carense Brudekjoler

Hos oss finner du drømmekjolen til bryllupet. Vi har et stort utvalg skreddesydde brudekjoler, brudekjoler med blonder, lange og korte armer, a linje, tyll og chiffongkjoler.

Les mer Besøk Carense Brudekjoler


Chillout

Vi tilbyr fri frakt og gratis retur på alle ordre i nettbutikken. Alle butikkene er nå åpne for kunder igjen. Du kan fremdeles bestille med klikk-og-hent hos oss, eller få varen hjem på døren med Porterbuddy.

Les mer Besøk Chillout


Comfyballs

Verdens mest komfortable undertøy! Med unike PackageFront™ teknologi og suveren passform har Comfyballs tatt verden med storm. Oppgrader i dag du også!

Les mer Besøk Comfyballs


COS

Garderobe essentials, bærekraftige kolleksjoner - COS er et motemerke for kvinner, menn og barn.

Les mer Besøk COS


Cubus

Cubus tilbyr mote og kvalitet til gode priser. Vi har barneklær, dameklær og herreklær. Fri frakt til butikk. 100 dagers åpent kjøp. Shop online!

Les mer Besøk Cubus


Darinabutikk

Darinabutikk

Les mer Besøk Darinabutikk


Devold

Devold er en tøff sportsbutikk for tøffe friluftsmennesker. Det norske merket har et stort marked, også på nett.

Les mer Besøk Devold


Elisabeth Woods

Vi legger tid & sjel i å håndplukke de kuleste merkevarene til de vakreste bokser med ditto innpakning, så du kan gi de perfekte gavene til næe og kjære. Hos Elisabeth Woods er det modern gifting for modern living.

Les mer Besøk Elisabeth Woods


Ellos

Hos Ellos hittar du ett stort utbud av skor och kläder i alla storlekar och till bra priser. Besök även vår hemavdelning med allt för ditt hem. Handla fraktfritt över 499kr. Mode, kläder & inredning online – köp dina kläder & skor på nätet - Ellos.se

Les mer Besøk Ellos


Eton

Eton er en nettbutikk for klesplagg segmentet skjorter. Det er en moteshop med skjorter for å bli husket på. Eton lager ikke skjorter for å tjene penger, de lager kun skjorter fordi du trenger det.

Les mer Besøk Eton


Fab by tb

Fab by tb

Les mer Besøk Fab by tb


Ferner Jacobsen

Kjøp merkeklær, sko og tilbehør hos Ferner Jacobsen. Vi har over 100 års erfaring. 15% bonus på alle ordinære varer i butikk og på nett.

Les mer Besøk Ferner Jacobsen


Footway

Kjøp sko online hos FOOTWAY.com. Damesko, barnesko og herresko for alle anledninger. ?? Gratis retur ?? 365 dagers åpent kjøp

Les mer Besøk Footway


Gents

Størst sortiment innen mannlig livsstil. Alt du behøver innen barbering, skjegg, og hudpleie. Eksperter på nisjeparfyme.

Les mer Besøk Gents


Get Inspired

Get Inspired | Klær og sko til dame | Getinspired.no

Les mer Besøk Get Inspired


GinaTricot

Svensk motekjede som selger de nyeste trendene til kvinner i over 30 land. Spennende mote som er feminin, frisk og rimelig - på nett og i butikk!

Les mer Besøk GinaTricot


Happy Plugs

Happy Plugs is a Swedish fashion tech brand that brings stylish headphones to the world. We’re shipping worldwide, every day. What Color Are You Today?

Les mer Besøk Happy Plugs


Happy Socks

Fargerike sokker og undertøy designet i Sverige. Over 200 enestående design som gjør antrekket ditt unikt. Happy Socks™-nettbutikk – ikke gå glipp av det!

Les mer Besøk Happy Socks


Haugen of Norway

Salg av sko og tekstil for menn , lommebok , yoyo , belte , gave , julegave , bursdagsgave , sko , herresko , pensko , t-skjorte , myggjagere , skinnsko , herremote

Les mer Besøk Haugen of Norway


Helly Hansen

Når man navigerer på den norske versjonen av Hellyhansen.com, så blir man presentert med et fartsfylt banner og en gjenkjennelig menybar. For selv om Helly Hansen (HH) er en norsk merkevare, så eies selskapet av Canadian Tire.

Les mer Besøk Helly Hansen


hgetcozy

hgetcozy fleece pannebånd og hals. Design og produksjon i Norge. Høy kvalitet som passer til hverdag og trening

Les mer Besøk hgetcozy


HM

Det svenske selskapet og klesmerket H&M har også en norske nettbutikk. Den velkjente logoen pryder forsiden over en meny med seksjoner som dame, herre og barn.

Les mer Besøk HM


Hunkemöller

Hunkemöller er opprinnelig en nederlandsk forhandler av korsetter. I dag fungerer den som en omnikanal for rålekkert undertøy for kvinner. Delikate plagg som inspirerer til erotikk og romantikk.

Les mer Besøk Hunkemöller


Høyer

Merkeklær på nett

Les mer Besøk Høyer


I'M design.no

Har du opplevd hårtap etter kreftbehandling eller på grunn av sykdom og ønsker deg noe annet enn parykk eller en typisk kreftlue? I`m design designer, produserer og selger trendy og eksklusive hodeplagg og luer. Vi har et stort fargeutvalg.

Les mer Besøk I'M design.no


Indiska

Indiska er en forhandler av klesplagg og møblement med fokus på nordisk design kombinert med inspirasjon fra verdens hjørner.

Les mer Besøk Indiska


Inshop.no

Norges beste og billigste nettbutikk innen merkevarer. Størst innen helsesko og arbeidsklær

Les mer Besøk Inshop.no


J&M

Kanskje ikke Europes første nettbutikk for tilslørte kvinner, men sikkert den beste.

Les mer Besøk J&M


Joycechale

Joyce Chale design , norsk design for blant annet klær , og interiør .

Les mer Besøk Joycechale


Julegenserbutikken

? Lynrask levering ? Fri frakt over 799 ? 100 dagers bytterett. Stor kolleksjon av julegensere i norsk design - finn din favoritt her!

Les mer Besøk Julegenserbutikken


Junkyard

Junkyard har siden oppstarten i 2002 hatt sine røtter i nordisk street- og skatekultur. Som en av de første e-forhandlerne innen skate og streetwear har vi gaten i blodet og dette gjenspeiles i vårt unike sortiment. Vi tilbyr et nøye kuratert utvalg av merker med personlighet. Med en blanding av giganter som Nike og adidas, klassikere som Vans, Patagonia og The North Face sammen med nye avantgarde-merker, vil vi gjøre det enkelt for deg å bli inspirert og finne din egen stil. Vi tror at du kommer langt med fine produkter og fine verdier!

Les mer Besøk Junkyard


Kappa

Italiensk design med fokus på kreative kolleksjoner, moderne livsstil og god kvalitet. Kappa er sports- og streetwear på samme tid, og det er Kappas oppgave å utvikle alsidige produkter som kan styles på forskjellige måter. Her i nettbutikken finner du mye inspirasjon og de nyeste produktene.

Les mer Besøk Kappa


Kicks

KICKS har et av Norges bredeste sortiment innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie. Kjøp produkter fra ledende merkevarer i butikk og på nett.

Les mer Besøk Kicks


Kids Brandstore

Shop merkeklær på KidsBrandStore.no. Vi har et bredt sortiment av varer og over 60 merker å velge mellom.

Les mer Besøk Kids Brandstore


Kjole Lie

Kjole Lie er en nettbutikk med salg av forskjellige kjoler, både hverdagskjoler og festkjoler.

Les mer Besøk Kjole Lie


Kouture

Kouture har det perfekte antrekket til dame. Enten om du skal på jentekveld, kafetur eller på den store bryllupsfesten. Se hele utvalget hos oss!

Les mer Besøk Kouture


Lindex

Klær til dame og barn, undertøy, mote & skjønnhet. Tilbyr også liveshopping: Kjøp direkte, her og nå. Vi er her for å lede deg gjennom våre direktesendinger. Prat med andre, still spørsmål, og få masse inspirasjon fra de nyeste stilene og tilbudene. Så bare len deg tilbake og nyt sesongens shoppingtips. 

Les mer Besøk Lindex


Miinto

Stort utvalg av klær til menn og kvinner fra dine favorittmerker. Kjøp klær direkte fra de beste uavhengige klesbutikkene online på Miinto. Oppdag dine nye favorittmerker her »

Les mer Besøk Miinto


Mokkanikka

Vesker ikke alle andre har! Kule fargeglade vesker, bager, toalettmapper, puter, håndvevde silkeskjerf og andre godbiter. Hos Mokkanikka finner du håndverk fra småprodusenter i Afrika.

Les mer Besøk Mokkanikka


Monki

En annen moteverden - kjøp denim, kjoler, bukser, topper og mye mer

Les mer Besøk Monki


My Muse

MyMuse.no Er en norsk nettbutikk som tilbyr eksklusivt undertøy til kvinner som ønsker det lille ekstra og som er opptatt av kvalitet. Et bredt størrelsesutvalg er viktig for oss for å kunne tilby undertøy i både små-og store størrelser – fra A-M-cup. Alle kvinner fortjener å føle seg selvsikker og sexy uavhengig av størrelse!

Les mer Besøk My Muse


NA-KD

Alt du trenger til garderoben – Klær, sko, og tilbehør for dame på nett. Handle enkelt med fri frakt og retur hos NA-KD!

Les mer Besøk NA-KD


Nelly

Nelly.com tilbyr klær, sko, kjoler, undertøy og bukser fra de ledende varemerkene. På Nelly.com finner du det nyeste av klær online.

Les mer Besøk Nelly


Onepiece

Nettbutikken har dedikert sitt virke til det moderne plagget onepiece. Et meget smart konsept der man kan tilpasse sine egne onepiece plagg slik man vil, med farger, mønster også videre.

Les mer Besøk Onepiece


Pashmere Norge

stort utvalg for kashmere produkter, kashmere lue, kashmere skjerf, cashmere sokker, kashmere hansker, pashmina klær, cashmere klær, cashmiri collection

Les mer Besøk Pashmere Norge


Pashmina Wear

PashminaWear er en nettbutikk som hovedsakelig fokuserer på skjerf og sjal til kvinner. Vi fokuserer hovedsakelig på skjerf og sjal til kvinner. vi handler direkte fra produsentene, som vi er i konstant kontakt med.

Les mer Besøk Pashmina Wear


Pierre Robbert

Pierre Robert lager komfortable basisplagg for kvinner, menn og barn. Velg blant treningstøy, undertøy, ullundertøy, sokker og strømpebukser av høy kvalitet

Les mer Besøk Pierre Robbert


Second Fame

Vintage, secondhand og bruktbutikk på nett

Les mer Besøk Second Fame


Skomani

Lidenskap for sko. Besøk en av våre butikker eller vår nettbutikk!

Les mer Besøk Skomani


Stayhard

Kjøp herreklær, sko og accessoirer på nett. Supplere med hud- og hårpleieprodukter, produkter fra hjemsortimentet og teknisk utstyr. Få stilinspirasjon til garderoben og finn dine favorittmerker.

Les mer Besøk Stayhard


Stayinplace

Stay In Place er en nettbutikk for store kvinner som vil ha undertøy og sports-bh til en god pris. Nettsiden er enkelt satt opp, men desto enklere å finne fram til de produktene man ser etter.

Les mer Besøk Stayinplace


Stylepit

Shop clothes, shoes, accessories and beauty products at one of Denmark's most reputable webshops. Fast shipping!

Les mer Besøk Stylepit


The Hut

Free UK & international delivery available across 500 luxury brands including fashion, beauty, home & garden, gifts, toys and more online at The Hut.

Les mer Besøk The Hut


Topman

Topman at ASOS. Discover easy-to-wear, on-trend clothing, shoes and accessories for men, and stock up on this season's staples from Topman with ASOS.

Les mer Besøk Topman


Underverker

Hos underverker.no får du anerkjente merkevarer, i store og små størrelser. Varene kommer rett i postkassen. Fornøydgaranti og 30 dager åpent kjøp. Alltid gode tilbud, gjør et kupp i dag!

Les mer Besøk Underverker


Villoid

Fri frakt og retur. Velg blant kjente merkevarer fra norsk nettbutikk - KUN for jenter. VILLOID er laget for deg. Kjøp dine favoritter i dag!

Les mer Besøk Villoid


Wakakuu

Discover the latest trends from our curated selection of luxury fashion, beauty and lifestyle. We offer 100+ exclusive designer brands including Acne Studios, Moncler, Stylein and By Malene Birger. Always free exchanges and premium customer service. Shop now!

Les mer Besøk Wakakuu


Weightless

Weightless.no er en norsk nettbutikk som selger klær og tilbehør til kvinner. Vårt fokusområde er klær med god passform som fremhever dine beste sider. Føl deg vel!

Les mer Besøk Weightless


Zalando

Fri frakt & retur. Velg blant over 1500 merkenavn: Oppdag klær og sko til dame, herre og barn i Zalandos nettbutikk!

Les mer Besøk Zalando


Åshild

På ashild.no finner du behagelig damemote og klær spesielt tilpasset modne kvinners kropp og figur. Vi tilbyr behagelige og moteriktig klær i størrelse 38-54 samt 20-serien. Vi elsker kurver! Derfor tilbyr vi også dameklær samt undertøy i store størrelser. Vi har også et stor sortiment av hjelpemidler.

Les mer Besøk Åshild


De siste nettbutikkene


Siste nyheter


Siste pressemeldinger


Siste artikler


Tilfeldig valgt nettbutikk

Baker Brun
Baker Brun er en bakeribedrift som ble startet av Feridnand Brun. Det er 19 bakerier, en i Oslo, og resten i Bergensområdet. Baker Brun ledes i dag av Axel Brun.

Les mer Besøk

Statistikk

Antall nettbutikker: 818

Kontakt oss

Contentish AS
Parkvegen 5
N-4706 Vennesla