Hjem | Hus og hjem

Nettbutikk365 – nettbutikker i Norge ikon

Hus og hjem

Vi har 164 nettbutikker i kategorien Hus og hjem!


Airfryers.no

Airfryers.no er en av Norges ledende airfryer leverandører. Vi tilbyr det prisberømte og verdenskjente merke Cosori, som på kort tid har tatt det norske markedet med storm. Vi leverer på 2-3 virkedager og fokuserer på at kundene våre skal bli fornøyde.

Les mer Besøk Airfryers.no


Andlight

AndLight er Europas ledende nettbutikk av high-end design, og har med deres rene fokus på design skapt en unik plattform for interiørrelatert innhold. Med base i København har AndLight siden 2007 veiledet folk i deres søken etter high-end design til hjemmet.

Les mer Besøk Andlight


Barlife.no - Barutstyr og tilbehør

Alt i barutstyr og cocktailtilbehør - Danmarks største Barshop og største utvalg av brennevin.

Les mer Besøk Barlife.no - Barutstyr og tilbehør


Batteriexperten

"Batteriexperten har billige batteri med utmerket kvalitet. Batterier er noe vi alltid har bruk for, men som i de siste årene har gått gjennom en utvikling for å bli mer miljøvennlige.

Les mer Besøk Batteriexperten


Bedre Inneklima

Bedre Inneklima er en norsk nettforhandler, som spesialiserer seg på inneklimaprodukter og selger avfuktere, luftfuktere, luftrensere, vifter og ventilasjon for private og profesjonelle og industrielle.

Les mer Besøk Bedre Inneklima


Bedre Nætter

Hos Bedre Nætter gjør vi det enkelt å handle alt til soverommet på nettet. 100 dagers åpent kjøp. Gratis levering.

Les mer Besøk Bedre Nætter


Bestpools.no

Bestpools.no er et Norsk selskap som selger hagebassenger, bassengtilbehør, kjemikaler og varmepumper.

Les mer Besøk Bestpools.no


Betterhome.no

BetterHome.no er en liten nyetablert nettbutikk med fokus på hjem og kjøkken. Motto: Med godt kjøkkenutstyr blir hver matopplevelse mye hyggeligere.

Les mer Besøk Betterhome.no


Biopeiser-Shop

Hos Biopeiser-shop kan du finne din neste biopeis og tilbehør til biopeiser. Vi forhandler et bredt utvalg av miljøvennlige ildsteder, og du kan finne peiser som festes på veggen, peiser som kan stå på gulvet – og mindre peiser som kan stå på ditt bord

Les mer Besøk Biopeiser-Shop


Boblespa.no

Boblespa.no har på kort tid blitt en av Norges største leverandører av oppblåsbare boblebad og spa-tilbehør.

Les mer Besøk Boblespa.no


Boblespa.no

Vi selger oppblåsbare boblebad / jacuzzi, spatilbehør, vannpleie og aromaterapi.

Les mer Besøk Boblespa.no


ByMagnet.com NO

Enkelt og funksjonelt dansk design. Innovative og universelle opphengsløsninger ved hjelp av en supermagnet. Monteres uten verktøy uten hull. Magnetisk oppvaskklutholder. Stilige og funksjonelle magnetløsninger for hjemmet. Dansk designfirma.

Les mer Besøk ByMagnet.com NO


Cherry Vintage - Murano-lysekrone

Hos Cherry Vintage selger vi Murano lysekroner laget i Italia.

Les mer Besøk Cherry Vintage - Murano-lysekrone


Christiania Glasmagasin

Stort utvalg av kjøkkenutstyr, glass og porselen i nettbutikken. Se utvalget her. 30 dager åpent kjøp. Kjente merkevarer. 1-3 dager levering.

Les mer Besøk Christiania Glasmagasin


Confident Living

Hos Confident Living får du møbler & innredning levert hjem til deg! Med Nordens største møbel- og innredningssortiment finner du garantert noe du liker.

Les mer Besøk Confident Living


DesignLite

Designlite - en nettbutikk for de med lidenskap for det gode lyset. Designlite jobber hardt hver dag for å kunne tilby kunder det største utvalget av designerlamper.

Les mer Besøk DesignLite


Dusjkabinett.no

Dusjkabinett.no selger alt dusjkabinett, dusjvegg, dusjkar, dusjforheng og generelt alt til bad. Dusjkabinett holder til i Oslo. Vi har kontorer i Oslo Sentrum og lager ved Ikea Furuset. Dusjkabinett.no har som mål å bli Norges største på dusjkabinetter.

Les mer Besøk Dusjkabinett.no


elKompis - Smart strøm

elKompis er en heldigital strømleverandør basert i strømhovedstaden Kristiansand. Gründeren bak elKompis, Gunnar Norheim, har tidligere startet strømselskapene NorgesEnergi og SkandiaEnergi.

Les mer Besøk elKompis - Smart strøm


Engrospris.no

Direct House er leverandør av netthandel, printproduksjon, varepakking, varehotell, kundeservice og reklamelogistikk!

Les mer Besøk Engrospris.no


Gardenstore

GardenStore - Alt for hagen din!

Les mer Besøk Gardenstore


Gardinshoppen

Alle gardiner du kjøper på Gardinshoppen.no er produsert etter dine ønsker. Det er GardinShoppens mål, å være den beste leverandør av kvalitetsgardiner på nettet. Vi har ikke noen fysisk butikk. Det betyr at du får de beste gardinene til en veldig god pris.

Les mer Besøk Gardinshoppen


Glass og Interiør

glassoginterior.no ble etablert i 2006, vi er i dag den norske nettbutikken i vårt segment som er størst i Norge. Vårt mål er å kunne tilby våre kunder et bredt utvalg av varer innen segmentene man finner i et hjem, på en hytte, inne og ute.

Les mer Besøk Glass og Interiør


Globaltools.no

Globaltools.no er en internettforretning, som har et stort utvalg at kvalitetsverktøy til konkurransemessige priser. Global Tools som mål å tilby produkter og tjenester til kresne kjøpere som fokuserer på gode produkter med funksjonalitet og kvalitet.

Les mer Besøk Globaltools.no


Hedvig

En forsikring du lengter etter å få bruke. Forsikringen du trenger, når som helst, hvor som helst. Med Hedvig får du utmerket service, problemfri forsikring og hjelp hele døgnet i Hedvig-appen. Ingen bindingstid.

Les mer Besøk Hedvig


Hviit

Norsk nettbutikk med rask levering. Stort utvalg av Hay, String, Flos, Menu, AndTradition.

Les mer Besøk Hviit


Illux.no - kunst til hjemmet

Illux.no selger stilfull veggutsmykning i form av fotokunst, tapet, wallstickers samt print av eget foto på bl.a. lerret. Vi tilbyr tapet og kunst, designet av noen av Danmarks beste kunstnere og merker. Deriblant ferm LIVING, Hornsleth og Poul Pava.

Les mer Besøk Illux.no - kunst til hjemmet


Indusia Design Norge

Indusia Design tilbyr et stort utvalg av unike sengesett i bomull, sateng og flanell.

Les mer Besøk Indusia Design Norge


IWAO

Massasjestoler som er designet for å matche kundenes spesifikke ønsker og behov. Våre massasjestoler gir en dybdemassasje, hvor kundene kan justere intensitet, hastighet m.m.

Les mer Besøk IWAO


Karl Jensen

Har du behov for en ny bilnøkkel med eller uten fjernkontroll, eller kanskje trenger du reparere din gamle? Da kan det være smart å ta kontakt med oss. Vi har rask levering, og er ofte billigere enn andre aktører i markedet.

Les mer Besøk Karl Jensen


Kilands

Kilands er opprinnelig en familiebedrift som forhandler tepper. Med oppstart på 70-tallet var det langt mellom datidens butikker og dagens digitale metavers. Nettbutikken er stilren og enkel. Man sonderer produktene med en liten meny bestående av rom, farger og mønstre.

Les mer Besøk Kilands


Kitch’n

Stell i stand til fest på kjøkkenet. «Hver dag er en fest», sier ordtaket – og vi er så enige. I alle fall når kjøkkenet er godt utstyrt. Les vår omtale av Kitch'n her.

Les mer Besøk Kitch’n


Klimaanlegg.no

Aircondition, avfukter, luftkjøler, luftrenser. Populære produkter fra Eeese-kolleksjonen. Dette er en av toppselgerne i Norge.

Les mer Besøk Klimaanlegg.no


Lampe Direkte

Spesialister i LED lys, LED-lysrør, armaturer og lyskilder for bedrifter og private kunder. Profesjonell belysning og LED fra kjente merker. Vi hjelper deg med å finne riktig belysning. Velkommen!

Les mer Besøk Lampe Direkte


Lampegiganten

Lys opp ditt hjem med rett belysning. Vi har taklamper, vegglamper og mye mer. Kjøp lamper på nett og få dem levert helt hjem

Les mer Besøk Lampegiganten


Lampemesteren

Vi setter design og kvalitet i høysetet og vårt spennende sortiment er nøye utvalgt. Vi har Norges største utvalg av designlamper.

Les mer Besøk Lampemesteren


Ledlyskilder

LEDLyskilder er spesialister på salg av LED-belysning og tilbyr mer enn 1000 produkter til lave priser » Alt innenfor LED-lys, pærer, spotter og rør.

Les mer Besøk Ledlyskilder


Lednordic.no

Vi skapte LED Nordic i 2015. Stearinlys er en av de største klimasyndere, som utleder flere sodpartikler enn biler utleder på en sterkt trafikkert vei. Men for oss er stearinlys er jo lik kos, så vi gikk på jakt etter miljøvennlig alternativ.

Les mer Besøk Lednordic.no


Levoit.no

Levoit.no er en Norges ledende leverandør av luftfuktere. Vi har agenturer på det verdenskjente merke Levoit, som er blant annet er det mest solgte luftfukter merke i USA med 4,5 av 5 stjerner basert på over 20 000 kundeanmeldelser.

Les mer Besøk Levoit.no


Lightshop

Med mer enn 8000 lamper og 60 merker har vi et av Europas største sortimenter av belysning på nettet. Uansett hvilket rom du innreder, finner du belysningen hos oss! Noen av de mest populære merkene våre er Belid, By Rydéns, Herstal, House Doctor, Konstsmide og Pholc.

Les mer Besøk Lightshop


Linea Hjemme

På lineahjemme.no finner du rimelig hjemmeinnredning og hjemmetekstiler slik som f.eks. gardiner, sengetekstiler og dekor. Hos oss finner du alt til hjemmet ditt.

Les mer Besøk Linea Hjemme


Magaretha

Broderi og håndarbeid er noe som flere og flere driver med. Enten som en kreativ hobby eller hvor de tar broderiene videre til virksomhet. Atelje Margaretha er opprinnelig en broderibedrift startet opp av Gunnar Pedersen i 1915.

Les mer Besøk Magaretha


MaxMaling

Du kan alltid være sikker på at maling og male verktøy du kjøper hos oss, er av det beste som finnes på markedet og hjelper deg med å få til et topp resultat.

Les mer Besøk MaxMaling


Mazzetti.no

Mazzetti.no har utviklet en massasjestol av markedets beste kvalitet med italiensk design og skandinavisk kvalitet. Stolen brukes av kiropraktorer og idrettsutøvere, samtidig som den finnes i over 2000 norske hjem.

Les mer Besøk Mazzetti.no


MilleMoi

Mille Moi er en interiørbutikk på nett, hvor man får den aller beste inspirasjon til toppmoderne interiør.

Les mer Besøk MilleMoi


Mspa.no

Hvilket boblebad passer for deg? Våre boblebad kommer med en rekke ulike størrelser, utformelser og funksjoner slik at du kan finne akkurat det som passer best til deg og ditt behov.

Les mer Besøk Mspa.no


Neatsvor

Neatsvor.no driftes og eies av Tekhuset AS, et norsk netthandel-konsern.

Les mer Besøk Neatsvor


Nordic Nest

Hos oss på Nordic Nest finner du interiør i skandinavisk design til beste pris ? Ingen tollavgift ? Rask levering ? 365 dagers angrerett ? Fri frakt over 799 kr

Les mer Besøk Nordic Nest


NordicDream

Med fokus på skandinavisk design og dansk håndverk av høyeste kvalitet, tilbyr vi ikke bare fantastiske senger i særklasse, men også en svært god service - både før og etter kjøpet.

Les mer Besøk NordicDream


P Lindberg

P.Lindberg er en familiebedrift som har eksistert i over 160 år. Med utviklingen av internett ble det naturlig å også markedsføre seg her. Og med produkter til bønder, alt fra landbruksmaskiner til hagestell.

Les mer Besøk P Lindberg


Quickparts.no

Vi har et stort lager av reservedeler og tilbehør for kjente hvitevaremerker, støvsugere, kjøkkenutstyr, vaskemaskiner og mer. Vi har både originale og alternative deler i høy kvalitet.

Les mer Besøk Quickparts.no


Roboteksperten

RobotEksperten - husrobotter siden 2008

Les mer Besøk Roboteksperten


Sackit

Sackit er en av en rekke danske designhistorier som har funnet veien til norske hjem. Sackit er et konsept, et moderne møbel som kombinerer komfort og audiovisuell nytelse. Her kan du finner sittegrupper, saccosekker, høyttalere, hodetelefoner og mye mer. Et helt unik konsept som flere kan nyte i sine hjem.

Les mer Besøk Sackit


Spaxo

SPAXO®: Det trygge valget på spabad! Å handle et spabad til mange tusen er en stor investering, derfor er det viktig å velge den leverandøren og produktet som passer for deg, din lommebok og ditt bruk.

Les mer Besøk Spaxo


StayComfy.no

Stay Comfy tilbyr produkter til deg som liker å ha det komfortabelt rundt deg. Alt fra kosetøy, til vinkjøler og varmevifte – alle produkter som er laget for at du skal ha det så komfortabelt som mulig.

Les mer Besøk StayComfy.no


TYTO - boligalarm uten månedsavgift

TYTO tilbyr smart boligalarm uten abonnement. Det er ingen månedlige utgifter. Man betaler en gang og eier alarmen. Den er smart og kan styres via smarttelefon så du har full kontroll over hva som skjer hos deg når du ikke er hjemme. Enkelt og rimelig.

Les mer Besøk TYTO - boligalarm uten månedsavgift


UNIGgardin

UNIGarden er en nettbutikk med røtter tilbake til 2006. Siden den gang har nettbutikken solgt mer enn 1 million gardiner til norske kunder.

Les mer Besøk UNIGgardin


Varmepumpeshopen

Bredt utvalg innen varmepumper fra Mitsubishi, Panasonic, Toshiba og Fujitsu. Vi tilbyr komplett montering av varmepumper og aircondition. Rask leveranse!

Les mer Besøk Varmepumpeshopen


VidaXL

vidaXL | Alt for ditt hjem, hage og mer! Bestill (hage)møbler, sportsutstyr, maskinvare og leker enkelt online ? Gratis levering

Les mer Besøk VidaXL


Vstarcam Skandinavia

Kvalitetskamera til bilen, hytta, båten på jobb og hjemme. Alle våre kamera har høy kvalitet, veldig god bildeoppløsning og fungerer etter samme prinsipper. Kamera på fast strøm og batteri. Wifi eller SIM kort

Les mer Besøk Vstarcam Skandinavia


Watertrade.no

Watertrade startet med et mål om å bidra til å dekke det store behovet for karbondioksid i Norden. Vårt hovedfokus er å yte god kundeservice og å tilby produkter til gode priser. Vi leverer til hele Norden.

Les mer Besøk Watertrade.no


Weber

Det hele begynte med en lidenskapelig grillentusiast ved navn George Stephen, som i 1952 oppfant historiens første kulegrill – en grill som skulle vise seg å endre grillkulturen i hele verden.

Les mer Besøk Weber


Fargerike

Fargerike er Norges største fargehandelskjede med 98 butikker spredd over hele landet, fra Mandal i sør til Alta i nord.

Les mer Besøk Fargerike


Gulvdeal

Gjennom 100 år, siden 1920, og gjennom 5 generasjoner har vi servet kunder med gulv, tips, veiledning og fagkunnskap.

Les mer Besøk Gulvdeal


Hammerslaget

Hammerslaget tar et slag for verktøyinteressen i Norge.

Les mer Besøk Hammerslaget


Hugged.no

Les mer Besøk Hugged.no


IKEA

IKEA ble grunnlagt av Ingvar Kamprad i 1943, og startet som et postordrefirma i den svenske byen Älmhult.

Les mer Besøk IKEA


Love Norway - alt mulig!

Hos Love Norway finner du et bredt utvalg av produkter for alle, innen interiør, husholdningsartikler, hage, hytteliv, sport, friluftsliv, hobby, leker, klær til både voksne og barn, festdrakter, bunadssølv, elektronikk og veldig mye mer. Vi er også Norges ledende nettbutikk innen markiser, solskjerming og elektriske peiser (les mer om markiser lenger ned). Våre kunder opplever at vi er svært gode på kvalitet, service og levering, så vi scorer 4,7 av 5 poeng hos Trustpilot - med bedømmelsen «Enestående». Trustpilot er et internasjonalt nettsamfunn med anmeldelser som hjelper forbrukerne med å ta gode valg og gir virksomhetene den innsikten de trenger til å gi kundene en enda bedre opplevelse. Love Norway er en del av Norske Nettbutikker AS, som begynner å bli en betydelig aktør innen e-handel. Vi driver virksomhetene fra våre 3.000 kvadratmeter store lokaler i Fana, Bergen.

Les mer Besøk Love Norway - alt mulig!


Plantasjen

Vi hjelper til med å fylle hjem og hager med liv og plantekraft. Hos oss finner du alltid planter, møbler, redskaper og inspirasjon til ditt neste prosjekt.

Les mer Besøk Plantasjen


Select

Spennende utvalg til gode priser for deg og ditt hjem! Selects historie startet i 1965 da Ivar S. Løge begynte å selge varer på postordre. Vi var pionerer, og allerede da besøkte vi fjerne land for å finne de beste produktene til de beste prisene. Vi tilbyr produkter innen sko, klær, accessoirer, helse- og velværeartikler, nyttige ting til hjem og hage, samt interiør og pynt. Vår målsetting er å tilby de beste produktene til de laveste prisene. Vi har derfor daglig kontakt med leverandører rundt om i verden for å finne nye, interessante produkter og forbedre sortimentet.

Les mer Besøk Select


Sparkjøp

Spar Kjøp ble etablert i Bergen i 1962, av Helge Eide Knudsen og hans kone Reidun. De begynte å selge strikkegarn fra kjelleren og kjørte selv rundt og leverte varene til kunder i distriktet.

Les mer Besøk Sparkjøp


Søstrene Grene

Gleden i skjønnheten! Hos Søstrene Grene har vi alltid fokus på den gleden som naturlig oppstår når man ser estetikken i de små ting i hverdagen.

Les mer Besøk Søstrene Grene


& OTHER STORIES

Skap din egen motehistorie - damemote, sko, vesker, accessories og skjønnhet online

Les mer Besøk & OTHER STORIES


2 Soler

2 SOLER leverer alt du trenger for å få trygg og stabil strøm både til hytte, fritidsbolig, motorbåt, seilbåt, bobil, campingvogn m.m. De tilbyr også gunstige avtaler for dem som ønsker å forhandle produktene deres.

Les mer Besøk 2 Soler


2ROM

2ROM er ett norsk nettbutikk med showroom som tilbyr det beste innen norsk og skandinavisk møbeldesign.

Les mer Besøk 2ROM


Agent M

Dette er nettbutikken som fører mer kjemikaliefritt og miljøvennlige produkter. Ett av hovedfokusene til bedriften er å ikke bruke plas. De selger alt fra drikkeflasker, bestikk, glass, pleieprodukter,bæreposer og ulike oppbevaringer for mat.

Les mer Besøk Agent M


Agva

Agva Spotpris er en strømavtale som følger prisene i markedet. Spotprisen svinger hele tiden, men over tid gir en slik avtale deg lavest strømpris, ifølge Statistisk sentralbyrå. Agva er «miljøstrømselskapet» og kjøper kun inn strøm fra 100% fornybare kilder. Alle våre strømavtaler kommer derfor med opprinnelsesgaranti inkludert i prisen. Se øvrige vilkår

Les mer Besøk Agva


AKTIV LIV

I denne nettbutikken kan du få kjøpt alt. Alt i fra produkter til hus og hjem, dyr, kosmetikk, sport og fritid til elektronikk og gadgets. Aktiv liv tilbyr kundene forenklete, praktiske og rimelige produkter.

Les mer Besøk AKTIV LIV


Alt til hjem

Nettbutikk

Les mer Besøk Alt til hjem


Apotheke

Opphøy hverdagen med produkter fra Apotheke - ekslusive duftlys, såper og håndkremer. Vegansk, cruelty-free og bærekraftig.

Les mer Besøk Apotheke


barerips.no

Barerips.no selger flasker og tilbehør fra Camelbak, Eva og Contigo.

Les mer Besøk barerips.no


Bauhaus

Hos BAUHAUS får du alt under et tak - vi tilbyr bransjens største utvalg til både proff- og privat kunder.

Les mer Besøk Bauhaus


Bellas emne

Bellas emne er en livstilsbutikk på nett som selger interiør og møbler. Nettbutikken oppdateres jevnlig med nyheter som kommer inn i butikken.

Les mer Besøk Bellas emne


Belysning1.no

Belysning1.no er en butikk på nett som selger belysning og lamper. PÅ belysning1.no er det 100% fornøyd garanti, så hvis du ikke er fornøyd kan du returnere varene innen 30 dager. Belysning1.no har stort utvalg, konkurransedyktige priser og belysning som følger trendene.

Les mer Besøk Belysning1.no


Bole

Velkommen til Bole! Hos oss finner du et bredt sortimang for gårdbrukere, dyreeiere og hageentusiaster – vi gjør ditt gårdsliv enklere med landbruksutstyr!

Les mer Besøk Bole


Bole

Bole er en skandinavisk nettbutikk med målgrupper innenfor gårdsbruk, fritid og dyr. Med tanke på globalisering og teknologisk utvikling, så bestemte eierne bak konseptet seg for å markedsføre seg på nett også.

Les mer Besøk Bole


C1

C1.no er en norsk nettbutikk med et stort utvalg av krystall lamper & belysning. Her finner du eksklusive lysekroner, plafonder og takpendler til hjemmet.

Les mer Besøk C1


Capillum frisør og velvære

Hårpleie, elektrisk utstyr, accessiroes og diverse tilbehør

Les mer Besøk Capillum frisør og velvære


Clas Ohlson

Man får den samme koselige velkomsten når man trår inn i nettbutikken til Clas Ohlson. Nettbutikken er tilpasset både privatkunder og bedrifter som vil handle sikkert og med gode betingelser.

Les mer Besøk Clas Ohlson


Conosa.no

Hos oss finner du sesongens trender innen interiør og de tidløse klassikerne. Bordpynt og dekor. Smykker og fine gaver.

Les mer Besøk Conosa.no


Coop Obs

Dette er nettbutikken til selveste Coop Obs. Dagligvarehandelen som også er på nett. Og detaljhandel kan fint være på nett, det vises på denne nettsiden.

Les mer Besøk Coop Obs


Cosori

Airfryer for en sunnere, enklere og bedre hverdag. Cosori.no har agenturer på det verdenskjente merke Cosori og er den eneste leverandøren i Norge som tilbyr Cosori airfryer. Vi er stolte av å kunne introdusere de mest prisvinnende airfryer modellene i det norske markedet.

Les mer Besøk Cosori


Designer Home

Designer Home er en møbel og interiør nettbutikk med showrom på Randaberg.

Les mer Besøk Designer Home


Enklere Liv

Nettbutikken ønsker å bidra til et «enklere liv» med sine produkter innen kategoriene helse, bolig, fritid, bøker og gaver.

Les mer Besøk Enklere Liv


Europris

Europris er en av våre hjørnestensbedrifter som vi skal ta vare på. Startet av lokale krefter i 1992, og utviklet seg med rimelige dagligvarer og husholdningsartikler for almennheten.

Les mer Besøk Europris


Felleskjøpet

Felleskjøpet er et samvirke eid av i overkant av 41 000 bønder. Samvirke som eierform er viktig for norsk landbruk.

Les mer Besøk Felleskjøpet


Ferdigplen

Ferdigplen raskt levert over hele landet. Prøv vår priskalkulator. Vi leverer plen av høyeste kvalitet.

Les mer Besøk Ferdigplen


Foldvik Rør

Rørlegger som utfører alt innen vvs

Les mer Besøk Foldvik Rør


Foris.no

Foris.no - den lille netthandelen for vinduer og dører - med det store utvalget. Over 300 dører i sortimentet - og voksende Uendelig antall vinduer - fra de mest kjente leverandørene i Norge. Hos oss får du vindu eller dør slik du ønsker det. Transport over hele landet. salg@foris.no

Les mer Besøk Foris.no


Freska

Bestill profesjonell vaskehjelp i dag. Rask og enkel booking på nett.

Les mer Besøk Freska


Froste Naturprodukter

Vår nettbutikk kan tilby håndlaget såpe og shampobarer samt salver, kremer og oljer. Salg av garn og utstyr til sy , strikking og hekling. Ønsker du lage egen naturkosmetikk og godteri av naturlige ingredienser får du kjøpt råvarer hos oss.

Les mer Besøk Froste Naturprodukter


Frydfulle Hjem

Interiørbutikk, store og små gleder, fordi du fortjener det!

Les mer Besøk Frydfulle Hjem


Fyra

Fyra selger norskprodusert fyringsved, bark, pizzaovner og diverse produkter til hus, hytte og hage.

Les mer Besøk Fyra


Gamletrehus.no

Velkommen til Gamletrehus.no nettbutikk. Rikt utvalg av beslag, dørvridere, gammeldagse tapeter, lamper, maling, gipsrosetter m.m.

Les mer Besøk Gamletrehus.no


Graco Wandeli

Airles Service

Les mer Besøk Graco Wandeli


gronnere.no

Hos oss finner du miljøvennlige, økologiske og gjenbrukbare produkter for en grønnere hverdag.

Les mer Besøk gronnere.no


Hageartikler

Stave Products as er et selvstendig importselskap som skal ta inn kvalitetsvarer som komplementerer utvalget av hageartikler i Scandinavia.

Les mer Besøk Hageartikler


Homeroom

Homeroom er en nettbutikk for de uendelige mulighetene som et hjem har. Selv om de forteller oss at interiør og design er ubegrenset, så synes vi de er flinke til å få frem kontrastene med sine bokser i klare farger.

Les mer Besøk Homeroom


HSWtime

Her finner du det største utvalget av arbeidshansker, verktøy, materialer osv., Sjekk tilbudet vårt!

Les mer Besøk HSWtime


Hyttefeber

Alt du trenger for å kose deg. Hyttefeber.no tilbyr produkter fra noen av de eldste og kjæreste merkevarene vi har i Norge, og alt annet du trenger for å kose deg. Gjennom Hyttefeber.no skal det være enklere å få fatt i de gode produktene som både holder høy kvalitet, og god pris. For alle som vil skape den unike, gode stemningen. På stedet man kan drømme seg vekk, og leve det enkle liv. I hjemmet eller på hytta. Skal du skape den rette stemningen i hjemmet, på hytta, i kjellerstuen, på loftet, i bua eller i leiligheten? Da vil du gjennom hyttefeber.no finne et stort utvalg av ulike produkter spesielt godt egnet for dette. 

Les mer Besøk Hyttefeber


IDEAL PRO luftrensere

Vi selger IDEAL PRO luftrensere som fjerner fjerner forurensende stoffer og urenheter fra luften, som for eksempel fint partikulært støv, pollen og andre luftbårne allergener, patogener som bakterier, virus og muggsporer, røyk, kjemisk eksos og lukt 99,99

Les mer Besøk IDEAL PRO luftrensere


Infinity Designs

Infinity Designs er et selskap som profilerer seg på produkter og varer som bidrar til at du kan gjøre interiøret og designet ditt unikt og personlig

Les mer Besøk Infinity Designs


Jernia

Jernia har over 70 år fartstid som en av de mest kjente jernvarebutikken. I dag med en utfyllende nettbutikk som hjelper oss med å lykkes hjemme. Det er også produkter som husholdningsartikler, kjøkkenutstyr og verktøy her.

Les mer Besøk Jernia


Jotex

Jotex er en nettbutikk som startet som en idé for over 50 år siden, og er en kombinasjon av etternavnet til gründeren og ordet tekstil. I dag har Jotex fokus på møbler, dekor, interiør og belysning.

Les mer Besøk Jotex


Jula

Jula er et selskap som har lykkes i mange år med sine skreddersydde løsninger i segmentet hus og hjem. De fører en rekke merkevarer, noe som gjør at man kan assosiere Jula med så mange produkter.

Les mer Besøk Jula


Kjerringøy Design

vinyltrykk på klær, skilt, nett, glasskuler, julekuler. Print på kopper, klær, nøkkelringer

Les mer Besøk Kjerringøy Design


Kremmerhuset

Nettbutikken med alt du trenger av interiør. Kun 2- 5 dagers levering, alltid fri retur i butikk og du kan betale med Vipps eller Klarna. Kombiner tekstil, puter, bilder, vaser og møbler i sesongens farger for å skape din personlige stil.

Les mer Besøk Kremmerhuset


Krivi Vev AS

Interiørvarer i bomull og lin kvaliteter fra Krivi.

Les mer Besøk Krivi Vev AS


Lagerhaus

Lagerhaus er en interiørkjede som tilbyr kundene praktiske og rimelige produkter med unik design som enkelt fornyer hjemmet. Siden oppstarten i 1996 har mesteparten av sortimentet bestått av egendesignede mønstre og varer. Du finner de unike produktene våre i 42 butikker i Sverige og Norge. Hvis du ikke har noen butikk i nærheten, er du velkommen til nettbutikken, vi sender varer til Norge, Danmark, Sverige og Finland. Vårt mål er at du skal bli helt fornøyd med din nyinnkjøpte vare fra Lagerhaus hver gang du handler hos oss. Men vi vil også at du skal være fornøyd med oss som selskap. Vi vil bidra til et bedre samfunn der vi påvirker mennesker, dyr og natur i så liten grad som mulig.

Les mer Besøk Lagerhaus


Lampehuset

Lampehuset er nettbutikk som uttaler at «lys skaper hjem». Og med det er Lampehuset både en forhandler og en servicebedrift.

Les mer Besøk Lampehuset


Landbruks utstyr

minisagbruk, sagbruk, vedmaskin, rundballepresse, rundballepakker, gressriver, ATV utstyr, skiveslåmaskin

Les mer Besøk Landbruks utstyr


Landhandleren

Unike varer, gaver, interiør, mursteinsformer, unika, ib laursen, dompap, mummi, hytte, marius, norgesglasset, hadeland, porsgrunn,

Les mer Besøk Landhandleren


Lightup

Er du på jakt etter nye lamper & belysning til ditt hjem? Vi har Norges beste utvalg av belysning til ditt hjem. Kjøp dine nye lamper på Lightup.no og få levert hjem på døren.

Les mer Besøk Lightup


Lille Higrav Butikk

Lille Higrav Butikk er en N E T T B U T I K K og en liten fjøsbutikk som selger interiørartikler som er av gammel, landlig og nostalgisk stil, håndlagde ting og en liten utvalg av lokale produkter fra Lofoten/Vesterålen. Vi er f.eks. forhandler fra Chic

Les mer Besøk Lille Higrav Butikk


Linoljeprodukter

Hos Linoljeprodukter.no finner du Linoljemaling, Linoljevoks, Linoljesåpe og andre linoljeprodukter. Samt linoljekitt og verktøy for istandsetting av vinduer.

Les mer Besøk Linoljeprodukter


Luck Oslo

En grønn og organisk konseptbutikk, med et spennende utvalg klær og interiør, i en oase av eksotiske planter. Vi leverer det meste av planter til inne og utebruk, og spesialiserer oss på tropiske planter i alle størrelser.

Les mer Besøk Luck Oslo


Luftrenser.no

Inneklima produkter som forebygger virus, bakterier og muggvekst.

Les mer Besøk Luftrenser.no


Luladesign

En nettbutikk som selger håndlaget på bestilling. Tilbudet inkluderer også møbler til barnerommet og leker i tre.

Les mer Besøk Luladesign


Lunehjem

Velkommen til vår interiør nettbutikk for en hyggelig og personlig handel med rikt utvalg av varer for rask levering. Besøk vår nettbutikk idag!

Les mer Besøk Lunehjem


Maxstore

Maxstore.no leverer et stort utvalg av produkter innen hobby, hjem og fritid til private over hele landet.

Les mer Besøk Maxstore


Miljøstein Norge

Miljøstein Norge As startet nettbutikk for hage og utemiljø februar 2013 og er i dag en av de største og mest besøkte nettbutikkene for utemiljø.

Les mer Besøk Miljøstein Norge


Min Fryd

Strikkekos, garn og gaver. Garn fra kvalitetsleverandører. Håndlaga produkt. Gaveartikler.

Les mer Besøk Min Fryd


Natures Choice

Tilbyr et bredt utvalg av mer enn 300 plantebaserte catering-engangsartikler, alle designet for å bli kompostert kommersielt med matavfall, der det er akseptert.

Les mer Besøk Natures Choice


Nordic lås og låsesmed

Nettbutikk for lås og låsesmedtjenester

Les mer Besøk Nordic lås og låsesmed


Nordicheaters

Nettbutikk som tilbyr terrassevarmere til din uteplass

Les mer Besøk Nordicheaters


Norgesenergi

NorgesEnergi er en av Norges ledende lavprisaktører. Hos oss får du billig strøm og mange gode fordeler. Vi i NorgesEnergi har levert billig strøm siden 1999, og det skal vi fortsette med!

Les mer Besøk Norgesenergi


Partiutsalg

Partiutsalg spesialiserer seg på å ta inn store varepartier, og tilbyr dette prisgunstig til det norske markedet. Partiutsalg tilbyr produkter innen interiør, dekor, rammer o.l.

Les mer Besøk Partiutsalg


PictureIT

Pictureit - Norsk nettbutikk med posters og plakater, gaver, interiør og accessories. Ta en kikk på utvalget i nettbutikken vår.

Les mer Besøk PictureIT


Plukkselv.no

Vi selger utstyr og inspirasjon for deg som er glad i hage eller sanking i naturen

Les mer Besøk Plukkselv.no


Princess Butikken

Princess Gruppen AS ble stiftet i 1957, den gangen under navnet Kai Langebeck AS. Vår første forretning åpnet i 1969. Princess har lange tradisjoner og mye kunnskap innen gardiner og alle andre tekstiler til hjemmet. Selskapet startet som importør og grossist av gardinmetervarer og hadde en periode egen tekstilproduksjon i Storbritannia. Princess har alltid vært kjent for gardiner av svært god kvalitet!Princess er en av Norges største aktører innen interiør og hjemmetekstil, og er en landsdekkende kjede med 150 butikker. Vi er i stadig vekst og opererer i en spennende bransje, og jobber hver dag for å tilby våre kunder flotte kvalitetsvarer til en god pris. Vi har fokus på miljø og trygge produkter for hele familien.

Les mer Besøk Princess Butikken


Reforma

Dette er en svensk møbelforhandler på nett med en flunkende ny norske nettside. I denne nettbutikken skal man finne det meste innnefor interiør og innredning. Merkevarer som House Doctor, Lilla Bruket og Nordal formidles her.

Les mer Besøk Reforma


Reistadbakken

Nettbutikk med et eksklusivt og annerledes vareutvalg. Bli inspirert hos oss. Rask levering og fri frakt over 1000kr. Betal med vipps eller klarna. Besøk vår nettbutikk i dag!

Les mer Besøk Reistadbakken


Ren24

For godt til å være sant! Desinfisering av bakterier og virus med langvarig effekt og selvrensende produkter. Green virus bakterier ren

Les mer Besøk Ren24


Rum21

Ta del av årets store kampanjeuke Black Week på Rum21. Vi har tilbud på møbler, belysning, innredning og servering hele Black Week, Black Friday og frem til Cyber Monday | Kjøp tidløs design online på Rum21.no

Les mer Besøk Rum21


Safety First

Din online leverandør av beskyttelsesmasker i høy kvalitet og til rimelige priser.

Les mer Besøk Safety First


Second Fame

Second Fame ble startet av meg, Frida, høsten 2021 med et ønske om å tilby håndblukket vintage og secondhand på nett.

Les mer Besøk Second Fame


sekelskifte

Her finner du tidstypiske interiørprodukter og ting til ditt restaureringsprosjekt, som du ofte ikke finner i vanlige butikker.

Les mer Besøk sekelskifte


Separett Global

Separett har en snart 60 år lang historie som snirkler seg tilbake til metallindustrien i Sverige. De to gründerne utviklet senere konseptet til å omfatte hovedproduktet Separett, et miljøtoalett for hus og hytte. Dette toalettet er vannfritt, slik at det kan brukes der man ikke har lagt inn vann.

Les mer Besøk Separett Global


Skarpeste Kniven

Knivsliping til private og proffe. Ta vare på knivene dine og send de inn til sliping når de har blitt sløve. Sjekk og utvalget vårt på gode kniver og utstyr til knivsliping.

Les mer Besøk Skarpeste Kniven


SLH DESIGN

Gaver og trykk

Les mer Besøk SLH DESIGN


Sono

Velkommen til Sono, din totalleverandør av møbler og innredning som gjør din arbeidsplass bedre. Vi er en av landets ledende prosjektleverandør av kontormøbler, garderobeskap, lagerinnredning og industrimøbler. I nettbutikken kan du trygt, enkelt og raskt gjøre en god handel - Velkommen inn!

Les mer Besøk Sono


Soveparadis.no

Soveparadis! Hos oss finner du kvalitetsprodukter til ditt soverom fra den tyske produsenten OBB og Curt Baur.

Les mer Besøk Soveparadis.no


Speilhuset

Speilhuset.no tilbyr et stort utvalg av speil til hjemmet. Utvalget rommer mange ulike stilarter, fra flotte antikke speil, til moderne speil med materialer, farger og design som passer dagens interiørbilde. Speil finnes som rektangulære, kvadratiske, runde og ovale løsninger. I tillegg finnes det andre produktkategorier på siden, som kunstbilder og veggklokker

Les mer Besøk Speilhuset


Staypro

utvalgt for bevisste håndverkere og hjemmefiksere

Les mer Besøk Staypro


Super 10

Nettbutikk med rengjøringsartikler, Hud og kosmetiske artikler, Bakematter, grillmatter, kostholdsartikler mm

Les mer Besøk Super 10


Trefjøla

Trefjøla

Les mer Besøk Trefjøla


TV Shop

«Som sett på TV». Her kan du kjøpe musikk, film, treningsapparater, hobbyartikler, husholdningsprodukter, skjønnhetsprodukter, spill m.m.

Les mer Besøk TV Shop


Tørkestativ

Norges smarteste tørkestativ! Tørk tøy raskere og spar plass med takmontert tørkestativ. Høy kvalitet, produsert i Norge og tåler høy vekt.

Les mer Besøk Tørkestativ


Uniggardin

Uniggardin.no forhandler både de populære gardinene fra Faber, VELUX, Kvadrat og vårt eget gardinmerke UNIG. Du finner alt i rullegardiner, plisségardiner, lamellgardiner, persienner, foldegardiner, badeforheng, insektnett etc.

Les mer Besøk Uniggardin


Upstairs

Upstairs er en annerledes butikkjede som selger gave, interiør, ting & tang. Vi importerer våre produkter direkte fra produsenter, uten fordyrende mellomledd.

Les mer Besøk Upstairs


Vannspeil og bålpanner

Vannspeil og bålpanner

Les mer Besøk Vannspeil og bålpanner


Vertikalhage

Er drømmen om din egen grønne oase større enn plassen? Hos Vertikal Hage finner du plantelommer og potter som gir deg mulighet til å skape deg en hage der du har plass.

Les mer Besøk Vertikalhage


Vicolive shopsmart

Vi selger kvalitetsprodukter som kjøkkenutstyr, Klær, accessories til hår og mange fine ting man kan bruke hjemme eller på kontor.

Les mer Besøk Vicolive shopsmart


Vivelid ABC Service

Dette er en butikk som er litt vanskelig å kategorisere, da den har mye forskjellig!

Les mer Besøk Vivelid ABC Service


Walls2you.no

Fototapet til alle rom

Les mer Besøk Walls2you.no


De siste nettbutikkene


Siste nyheter


Siste pressemeldinger


Siste artikler


Tilfeldig valgt nettbutikk

Klimaanlegg.no
Aircondition, avfukter, luftkjøler, luftrenser. Populære produkter fra Eeese-kolleksjonen. Dette er en av toppselgerne i Norge.

Les mer Besøk

Statistikk

Antall nettbutikker: 1118

Samarbeidspartnere

Kontakt oss

Contentish AS
Parkvegen 5
N-4706 Vennesla