Hjem | Hudpleie og kosmetikk

Nettbutikk365 – nettbutikker i Norge ikon

Hudpleie og kosmetikk

Hudpleie og kosmetikk er en av våre største kategori, og er en kategori som i Norge omsetter for flere hundre millioner i året. Hudpleie og kosmetikk er utrolig populært, og vokster stadig. Hudpleie og kosmetikk ledes an av noen av de største nettbutikkene i Norge, uansett kategori.

Vi har 54 nettbutikker i kategorien Hudpleie og kosmetikk!


Australian Bodycare

Australian Bodycare har vært førende innen problemløsende hudpleie siden 1992.

Les mer Besøk Australian Bodycare

Barbershop

Siden 2006 har Barbershop.no levert kvalitetsprodukter til barbering, skjegg og hud. Vi har lager og kundeservice i Norge, noe som sikrer en trygg handel!

Les mer Besøk Barbershop

Barbershop.no

Barbershop.no har vært en nettbutikk siden 2006, og ut fra navnet er det ikke vanskelig å skjønne hva konseptet går ut på. Barbering for menn og kvinner i alle aldre, noe som over 150.000 kunder allerede har takket ja til.

Les mer Besøk Barbershop.no

Clarins

Clarins er et familieeid selskap som er verdensledende innen kosmetikk, hudpleie og sminke. Den innovative tilnærmingen har alltid vært en av kjennetegnene siden starten på 50-tallet ved utvikling og produksjon av produkter for hudpleie, parfyme, hårpleie og sminke. Merkene våre er distribuert i over 150 land.

Les mer Besøk Clarins

Dentway

Dentway er Nordens ledende foretak innen tannbleking og munnstellprodukter for hjemmebruk, med virksomhet i Sverige, Norge og Finland med hovedkontor i Stockholm. 100.000 kunder har handlet hos oss de siste 8 årene, og med din hjelp kommer tallet til å stige til 1 million! - Om Dentway - Dentway bruker de nyeste teknikker i tannlegeteknologi for å bringe frem de hviteste smil hos våre kunder. Våre produkter er 100% trygge og testet. Vi tilbyr en rekke produkter, og gir alltid tilbake pengene dersom tennene ikke blir hvitere etter 10 dager. Vår bestselger Dentway Starter Kit koster bare 495 NOK!

Les mer Besøk Dentway

Glimja

Glimja er en nettbutikk med grønne motiv bokstavelig talt. Med merkevarer fra blant andre Global Healing og Holistic har Glimja maktet å sette sammen produkter som er miljøvennlige og dyrevennlige. Målet til Glimja er å tilby skjønnhetsprodukter uten fotavtrykk, slik at også kan handle med god samvittighet.

Les mer Besøk Glimja

Glossybox

Glossybox Norge har allerede eksistert i flere år og blitt en kjent bidrag til trender innenfor skjønnhet og velvære. Det er lett å se at selskapet bygger sitt virke rundt mote og design målrettet mot en lojal målgruppe.

Les mer Besøk Glossybox

Hairlust

Hairlust er et skandinavisk hårpleiemerke dedikert til å forbedre og opprettholde sunt hår ved å fokusere på å skape naturlige produkter for både indre og ytre hårpleie. Vi har et naturlig helhetlig syn på hårpleie og kombinasjonen av våre produkter skaper de beste forutsetningene for sunnere hår.

Les mer Besøk Hairlust

Ida Warg Beauty

Ida Warg Beauty ble opprettet I 2018 i samarbeid med leverandøren Letsfaceit Nordic. Ida Warg selger skjønnhetspleie for et moderne uttrykk. Samtdig er produktene veganske og produsert i Skandinavia.

Les mer Besøk Ida Warg Beauty

Ishop AS

Vi har lager i Norge og våre produkter er av meget god kvalitet sammenlignet med hva våre konkurrenter tilbyr. Vi tilbyr alt fra Covid-19 hjemmetester, godkjente munnbind til tannbleking og friluftsprodukter. Vi ser at alle har ulike behov og individuelle ønsker, og vi ønsker å kunne levere til alle.

Les mer Besøk Ishop AS

Iviskin

Vi er den originale forhandleren av IVISKIN IPL Hårfjernere i Norge, og har kontorer sentralt i Oslo. Lageret vårt er lokalisert på Alnabru i Oslo i samme bygg som Oslo Lagerhotell AS.

Les mer Besøk Iviskin

Look Fantastic

Velg mellom mer enn 450 premium merker, og få alt du trenger til pleie av hud og hår. Alltid gode priser hos Lookfantastic!

Les mer Besøk Look Fantastic

Nailster

Vi selger gellakk og startpakke for gellakk. Det har aldri vært enklere å lage vakre negler hjemme! Vi kan spare tusen dollar i året ved å lage våre egne negler i stedet for å gå til skjønnhetsklinikker.

Les mer Besøk Nailster

ParfymeKlikk

Parfyme Klikk.no er en nettbutikk med over 9000 rabatterte dufter, hudpleie- og skjønnhetsprodukter fra en rekke designermerker og kjendiser. Vi startet i 2009, og millioner av fornøyde kunder har fått nyte av våre fantastiske tjenester og ekslusive produkter siden.

Les mer Besøk ParfymeKlikk

ShaiBox

ShaiBox ble lansert i midten av 2015 som et utvidet konsept av Dorco Shai-abonnementet. Konseptet var å tilby kvalitets høvler og skjønnhetsprodukter til en bra pris.

Les mer Besøk ShaiBox

SkinUp.no - Koreansk Hudpleie

SkinUp.no ble etablert i 2017, og er en norsk nettbutikk tilknyttet bedriften ISHOP AS med lager i Norge. Vi tilbyr et bredt utvalg av bestselgende koreanske hudpleieprodukter. Vi tilbyr spennende og effektive produkter innen hudpleie.

Les mer Besøk SkinUp.no - Koreansk Hudpleie

Staybeautiful Norge

Staybeautiful er eksklusiv hudpleie, hårprodukter og parfyme på nett med store besparelser.

Les mer Besøk Staybeautiful Norge

Virena

VIRENA er utviklet av en kvinne for kvinner, med ideen om å lage enestående kvalitetskosmetikk og hudpleieprodukter som kan konkurrere med kvaliteten til de store merkene, men til en mer overkommelig pris.

Les mer Besøk Virena

Agaton shop

Denne butikken selger alt du trenger av stylingprodukter, sminke og make-up, samt utstyr til frisøryrket.

Les mer Besøk Agaton shop

Bli vakker

Norsk nettbutikk med stort utvalg av kjente merkevarer innen hår-, sminke- hudpleie og parfyme. Les mer om Blivakker.no her!

Les mer Besøk Bli vakker

Dermabutikk

Dermabutikken er en nettbutikk som passer for dem som ser etter alt til hudpleie og skjønnhet. For dem som ikke kjenner til merkenavnet, er det likevel ikke så enkelt å skjønne dette. Likevel er nettsiden flott bygget opp av 24Nettbutikk webdesigneren som har god kunnskap om å bygge opp nettbutikker. Varehyllene bugner av produkter for skjønnhet og helse. Enkel meny med mange valg. Det er lett å navigere seg fram, finne produktene man liker og handle. En såkalt partnerbutikk på nett som forhandler varene slik at du kan få en bedre pris, gode betingelser og utsøkt kundeservice. Alle de riktige opplysningene finner man her i en nettbutikk med produkter og gavekort.

Les mer Besøk Dermabutikk

Goodiebox

Vi er her for å hjelpe til med å endre det. Goodiebox er en månedlig abonnementsboks full av egenpleie og skjønnhetsprodukter som hjelper deg å ta vare på deg selv.

Les mer Besøk Goodiebox

Icon Hairspa

Enkelt &Greit, Icon Norge og Eurosocap Norge er nå fusjonert i et nytt kraftfullt selskap, ICON Hairspa AS, som skal vise vei inn i en bærekraftig, ren fremtid innenfor hår og skjønnhet.

Les mer Besøk Icon Hairspa

iGlow

Glow AS basert i nydelige Bergen. Vi har solgt det berømte iGlow vippe- og brynserum i over ti år!

Les mer Besøk iGlow

Inglot

Inglot er nettbutikken med alt kvinnen kan ønske seg - med makeup fra alle de store produsentene. De samarbeider med alle de store moteukene verden over, og er involvert i store prosjekter på Broadway.

Les mer Besøk Inglot

Inwell

Inwell ble startet av Inna Strand i 2021. Inna har drevet parfymeri og hudpleieklinikk i 27 år, og driver i dag blant annet hudpleieklinikken Inwell Clinique i Tønsberg.

Les mer Besøk Inwell

LABRAINS

Vi er et øko-kosmetikkmerke basert i Latvia som tilbyr innovative, miljøvennlige hudpleieprodukter av høy kvalitet. Vi sender til hele verden.

Les mer Besøk LABRAINS

Lashpro

Lash Pro er en bransjeledende leverandør av vippeextensions, vippe lim, tilbehør og mer av høyeste kvalitet

Les mer Besøk Lashpro

Leskin

Le Skin er en klinikk som jobber for å kunne tilby en individuell løsning enten med hudbehandling, kjemiske peelinger, Dermapen, laserbehandlinger, injeksjoner, plastisk kirurgi eller en kombinasjon av disse for å forynge/tilbakeføre eller forbedre utseendet på en naturlig og trygg måte.

Les mer Besøk Leskin

MakeupMekka

Makeup Mekka AS er et norsk selskap etablert i 2009, som utvikler og selger vårt eget merke, Makeup Mekka.

Les mer Besøk MakeupMekka

Nornatura

Nornatura er et merke av naturlig kosmetikk. Vi hjelper folk til å føle seg bra i kroppen. Vi hjelper mennesker å leve i harmoni med naturen.

Les mer Besøk Nornatura

Parfymejentene

Parfymejentene.no tilbyr kvalitets-parfymer til rimelige priser på nettbutikken parfymejentene.no. Vi har over 6.000 ulike produkter, og sender til kunder i hele Norge.

Les mer Besøk Parfymejentene

Pastelnailsbutikk.no

Man skulle tro Pastelnailsbutikk kun handlet om helseprodukter for negler og manikyr, men da tar man grundig feil. Denne virksomheten har et bredt utvalg produkter i sin demobutikk. Finn rimelige priser på alt fra elektronikk til turutstyr. Innehaveren har registrert virksomheten som frisør og skjønnhetspleie, men har også et godt innblikk i hva som er komplementære produkter for dem som elsker å ta seg ut. Miksen av produkter og menyvalg er dog ganske unikt. Det kan være greit å handle vaffeljern når man har stelt neglene, men her finner du faktisk gode priser på hvitevarer også. Er dette en norsk nettbutikk for deg, så kjør på og ta en grundigere titt.

Les mer Besøk Pastelnailsbutikk.no

Soulliving.no

Vi som står bak soulliving er Sumi og Espen, forhåpentligvis flere i fremtiden. Soulliving var en drøm om å gjøre noe selv, samt tilby feelgood produkter til fornuftige priser.

Les mer Besøk Soulliving.no

Staypure

Familieeid og helnorsk netthandelsbutikk som selger helse- og skjønnhetsprodukter til hele familien.

Les mer Besøk Staypure

The Body Shop

I 1976 åpnet Anita Roddick den første filialen av The Body Shop, en liten butikk i en bakgate i Brighton

Les mer Besøk The Body Shop

Vendela Kirsebom webshop

I flere år har jeg sett behovet for sunne og gode hud- og hårpleieprodukter når jeg selv har følt at mange produkter har lav kvalitet og lite effekt. En hver kvinne har rett til å føle seg vakker, og ikke minst ha tilgang til produkter som er til hjelp for å bevare skjønnheten. I min nettbutikk finner du et rikelig utvalg av hårpleieprodukter, men mange produktartikler innenfor velvære som hudserum, renseskum, parfyme, solkrem, dagkrem, nattkrem, øyekrem, ansiktskrem, hudolje og håndkrem.

Les mer Besøk Vendela Kirsebom webshop

Beautycos

Hårpleie, hudpleie, sminke og parfyme. Vi har et stort utvalg av alle kjente merkene. Vi har et bredt spekter av profesjonelle ansatte. På BEAUTYCOS finner du alt fra frisører, fargetekniker, spikerteknikere, materialister til kosmetologer. Vi har nøye sammensatt vårt team for å gi deg faglig veiledning. Vi er opprinnelig en dansk nettbutikk, så vel som representert i Danmark med mange fysiske butikker. Vi tror imidlertid ikke at våre naboland skal bli lurt for deilige skjønnhetsprodukter. Vi vil derfor tilby deg å kjøpe i vår nettbutikk, levere lynrask, ordre levert før kl. 16.00 på hverdager vil bli sendt samme dag.

Les mer Besøk Beautycos

Blush

Skjønnhet og velvære på nett. Visste du at Blush har blitt en del av Youty Group, sammen med Nordicfeel og Eleven? Til sammen tilbyr vi over 25 000 ulike produkter innen skjønnhet og velvære, så vi er temmelig sikre på at vi har noen beauty-treats for de aller fleste. Det er nemlig viktig for oss at alle føler seg velkomne her. I Youty-klubben skal alle kunne være seg selv, og være stolte av det! Vi håper vi kan inspirere deg til å gå din egen vei, og at vi har utviklet en plattform hvor vi kan hjelpe deg med å både føle deg som og se ut som ditt beste jeg! 

Les mer Besøk Blush

Coverbrands

Norges største nettbutikk innen sminke, hudpleie, parfyme og skjønnhet

Les mer Besøk Coverbrands

Eleven

Skjønnhet online - skjønnhetsprodukter på nettet

Les mer Besøk Eleven

Eleven

eleven tilbyr et bredt sortiment innen sminke, parfyme, hudpleie og hårpleie. Vi er en autorisert forhandler av skjønnhetsprodukter. Fri frakt over 199 kr!

Les mer Besøk Eleven

Fredrik & Louisa

Vi er en norskeid familiebedrift som ble grunnlagt i Oslo i 1984. Det første Fredrik & Louisa parfymeriet åpnet samme år og siden dess har vi vokst til over 50 butikker spredt over hele Norge. I alle våre fysiske butikker og i Steen & Strøm Beauty Hall arbeider over 600 fantastiske skjønnhetskonsulenter, skjønnhetseksperter, hudterapeuter og makeupartister, som alltid har kundene våre i fokus og tilbyr den beste kundeservicen i hele Norge. 

Les mer Besøk Fredrik & Louisa

Idyll Studio

dyll Studio er en koselig idyllisk salong og nettbutikk med beliggenhet mitt i hjertet av Hønefoss. Salongen åpnet 25 November i 2013, og har i dag mange trofaste kunder.

Les mer Besøk Idyll Studio

Luxus natura

Naturlige produkter, organiske hudpleieprodukter

Les mer Besøk Luxus natura

Lyko

Ledende hårpleie- og skjønnhetsspesialist. Lyko er en ledende hårpleie- og skjønnhetsspesialist med sin opprinnelse i profesjonell hårpleie, og med en ambisjon om å forandre bransjen. Lykos kundetilbud består av et bredt utvalg av produkter innen hårpleie og skjønnhet, rask og pålitelig levering, en moderne plattform for e-handel, samt imøtekommende og dyktig personale. Lyko tilbyr også en høykvalitativ salong- og butikkvirksomhet. Lyko fortsetter å bryte ny mark via digitale plattformer, hvor Lyko i dag er markedsledende og tilbyr markedets bredeste produktsortiment. Med over 55 000 produkter fra flere enn 1000 varemerker online, og et veletablert fysisk nærvær, tilbyr Lyko en unik omnikanalløsning. Lyko er notert på First North Premier Growth Market. Konsernet sysselsetter nærmere 750 personer.

Les mer Besøk Lyko

Mangt.no

Hos Mangt.no finner du velvære- og intimprodukter til menn. Vi leverer kvalitetsprodukter som inneholder naturlige ingredienser og mange av våre produkter er håndlaget. Rask levering

Les mer Besøk Mangt.no

Mimis

Mimis bruker kun naturlige, bærekraftige, dyrevennlige og giftfrie ingredienser. Vegan Produktene våre passer for alle, men er spesielt egnet for deg som er miljøbevisst og opptatt av å ta vare på deg selv. Mimis design- og produkter er utviklet for nordisk smak, hud og hår. Det er fri frakt og fri retur hos mimis.no.

Les mer Besøk Mimis

Mimis

Mimis design- og produkter er utviklet for nordisk smak, hud og hår. Vår inspirasjonen har vi hentet fra fantastisk natur rundt om i verden, og vårt mål er at all den skjønnheten også skal inspirere deg.

Les mer Besøk Mimis

Nordic Feel

Nordicfeel selger parfyme, sminke, hudpleie og hårpleie til priser godt under veiledende priser. Vi har merker som Hugo Boss, Prada, Escada, Gucci, Dolce & Gabbana, Christian Dior, Paris Hilton og mange flere.

Les mer Besøk Nordic Feel

Skincity

Skincity er en hudpleieklinikk online, og vi tilbyr et eksklusivt sortiment med profesjonell hudpleie og pleiende make-up.

Les mer Besøk Skincity

Swissclinic

Swiss Clinic | Beauty treatments at home ionicons-v5-a

Les mer Besøk Swissclinic

Utseende.no

Vi tilbyr Koreansk hudpleie og kosmetikk fra ledende merker som COSRX, Banila Co, Neogen og Klavuu. Norsk Nettbutikk

Les mer Besøk Utseende.no

Yves Rocher

Yves Rocher tilbyr ansiktspleie, parfyme, makeup, kroppspleie og hårpleie som er basert på naturlige ingredienser fra planteriket. Kjøp botaniske produkter online.

Les mer Besøk Yves Rocher

De siste nettbutikkene


Kategorier


Siste nyheter


Siste pressemeldinger


Siste artikler


Tilfeldig valgt nettbutikk

Fluebinderne.no
Vi i Fluebinderne jobber kontinuerlig for at vi til en hver tid skal ha de beste fluebindematerialene, fluene og fiskeutstyret tilgjengelig. Vi er lidenskapelig opptatt av fluefiske og fluebinding og kan alltid stå 100% inne for produktene vi selger. Fluebinderne leverer kvalitetsprodukter i hele segmentet av fluefiske. Vi er komplett innenfor fluebinding, vi lhar stenger, snører og sneller for å komplettere opplevelsen. Kompetanse er vårt varemerke.

Les mer Besøk

Statistikk

Antall nettbutikker: 1339

Samarbeidspartnere

Kontakt oss

Braadland AS
Parkvegen 5
N-4706 Vennesla

Epost: hei@braadland.no
Org nr 912 503 097

Om Nettbutikk365.no