Hjem | Artikler | God og praktisk søvn: Kjøp din neste sovesofa her og nå

God og praktisk søvn: Kjøp din neste sovesofa her og nå

Sovesofaer har kommet for å bli. De er geniale for mange formål. Har du et gjesterom som du ønsker skal fremstå pent, er det naturlig å plassere en sovesofa der, slik at det er pent, ryddig og funksjonelt når ingen sover der.

Forfatter: Redaktør
Publisert: 01.12.23

Bedre Nætter

Har du en tenåring, passer sovesofaen perfekt, ettersom den som sofa får rommet til å virke mer voksent og som en liten stue, og gir din tenåring mulighet til å slå seg løs når den er foldet ut til en seng. Mange sammensatte familier opplever også mangel på plass, eller nærmere sagt rom. Her er en sovesofa igjen den opplagte mulighet, som forvandler stuen til et to-i-ett rom med både sofa og seng i samme møbel. Så kjøp din neste sovesofa her og nå hos Bedre Nætter. 

Sovesofaer med god liggekomfort

Kjøp din neste sovesofa her og nå hos Bedre Nætter, som forhandler et svært stort utvalg av sovesofaer. En av de tingene som har haltet med sovesofaer, er komforten. De har ofte vært kjennetegnet av harde liggeflater. Kjøp din neste sovesofa her hos Bedre Nætter, som forhandler sovesofaer med pocketfjærer og støtabsorberende polstring. Dette er samme type system som blant annet finnes i springmadrasser. Dette gir en mye bedre liggekomfort, og samtidig sørger pocketfjærene for at sofaen blir behagelig å sitte i. 

Stilig eller minimalistisk innredning med en flott sovesof 

Sovesofaer er ikke bare enkle sofaer og tenåringssenger. Etter hvert har det blitt utviklet og designet så mye på sovesofaer at du i noen tilfeller ikke kan se at det er en sovesofa i stedet for en vanlig sofa. En annen fordel med sovesofaer er at de kommer med god oppbevaringsplass. Når den er slått sammen til en sofa, kan du enkelt kaste alt sengetøyet ned i skuffen, så det er skjult. Kjøp din neste sovesofa her og nå hos Bedre Nætter, hvor du kan finne de smarteste designene innenfor sovesofaer. 
En sovesofa trenger ikke være dyr for å være pen og av god kvalitet. Kjøp din neste sovesofa her, hvor du finner noen av markedets billigste sovesofaer i lekre design. Det er blant annet mulighet for å velge det lyse, skandinaviske designet med en lysegrå sovesofa, eller du kan skape et nesten kongelig og finere utseende i din stue eller rom med en sovesofa i royal blue. Mulighetene er mange, og det er bare din fantasi, og selvfølgelig mengden av plass i rommet, som setter grensene. 

De siste nettbutikkene


Siste tilbud


Kategorier


Siste nyheter


Siste pressemeldinger


Siste artikler


Tilfeldig valgt nettbutikk

Chrono24
Har du funnet drømmeklokken på Chrono24? Ikke nøl med å oppfylle ønsket ditt.

Les mer Besøk

Statistikk

Antall nettbutikker: 1341

Samarbeidspartnere

Kontakt oss

Braadland AS
Parkvegen 5
N-4706 Vennesla

Epost: hei@braadland.no
Org nr 912 503 097

Om Nettbutikk365.no