Hjem | Hus og hjem | elKompis - Smart strøm

elKompis - Smart strøm

Prioritert oppføring

Besøk elKompis - Smart strøm

Her er vår omtale og erfaring med elKompis - Smart strøm. Andre kan ha andre oppfatninger av elKompis - Smart strøm, men her er det vi vet. I de tilfellene vi ikke har førstehåndskunnkap, vil vi bruke standard tekst fra nettsiden.

Erfaring og omtale av elKompis - Smart strøm

elKompis er en heldigital strømleverandør basert i strømhovedstaden Kristiansand. Gründeren bak elKompis, Gunnar Norheim, har tidligere startet strømselskapene NorgesEnergi og SkandiaEnergi. Sistnevnte et søsterselskap til elKompis. Moderselskap "SkandiaEnergi Omsetning AS" er også børsnotert på Oslo Børs.

F.o.m juli 2022 kom Lene Johansen, tidligere adm. direktør i BliVakker / Cocopanda inn som ny adm. direktør i elKompis Energi. Og med det, en enorm erfaring innen kundegenering på nett som allerede på kort sikt har gitt gode resultater.

elKompis ønsker å bli oppfattet som "den smarte strømleverandøren for helt vanlige hjem". Der målgruppen deres, til tross for en gjennomført app i konstant utvikling, er helt vanlige mennesker og husstander som ikke er klassiske "early adapters" med smartfunksjoner i hjemmet o.l.

Strømavtalen er blant markedets rimeligste med "Spotpris + 34 kr/mnd og maks 1 øre/kWh". Det er mulighet for å bli ny elKompis kunde både gjennom bestillingsskjema på nett, eller ved å laste ned appen direkte og gjennomføre bestillingen direkte via den.

Appen inneholder funksjoner som:

De siste nettbutikkene


Siste nyheter


Siste pressemeldinger


Siste artikler


Tilfeldig valgt nettbutikk

QXL
QXL.no er Norges største markedsplass for kjøp og salg på internett med over 1.200.000 medlemmer. Hver måned listes det over 1 million auksjoner og annonser på QXL. Både privatpersoner og næringsdrivende kan selge på QXL. Dette gjør at det alltid vil være spennende tilbud for deg som kjøper på siden! I 2007 mottok QXL.no Gulltaggen for årets beste E-handelsside, noe som bekrefter QXL sin posisjon som Norges ledende aktør innen auksjoner på internett! QXL.no er en del av Lauritz.com. Navnet QXL har sitt opphav i den engelske uttalen; “Quick-sell”.

Les mer Besøk

Statistikk

Antall nettbutikker: 1320

Samarbeidspartnere

Kontakt oss

Contentish AS
Parkvegen 5
N-4706 Vennesla

Epost: hei@nettbutikk365.no
Org nr 923 187 251

Om Nettbutikk365.no