Hjem | Hus og hjem | elKompis - Smart strøm

elKompis - Smart strøm

Prioritert oppføring

Besøk elKompis - Smart strøm

Her er vår omtale og erfaring med elKompis - Smart strøm. Andre kan ha andre oppfatninger av elKompis - Smart strøm, men her er det vi vet. I de tilfellene vi ikke har førstehåndskunnkap, vil vi bruke standard tekst fra nettsiden.

Erfaring og omtale av elKompis - Smart strøm

elKompis er en heldigital strømleverandør basert i strømhovedstaden Kristiansand. Gründeren bak elKompis, Gunnar Norheim, har tidligere startet strømselskapene NorgesEnergi og SkandiaEnergi. Sistnevnte et søsterselskap til elKompis. Moderselskap "SkandiaEnergi Omsetning AS" er også børsnotert på Oslo Børs.

F.o.m juli 2022 kom Lene Johansen, tidligere adm. direktør i BliVakker / Cocopanda inn som ny adm. direktør i elKompis Energi. Og med det, en enorm erfaring innen kundegenering på nett som allerede på kort sikt har gitt gode resultater.

elKompis ønsker å bli oppfattet som "den smarte strømleverandøren for helt vanlige hjem". Der målgruppen deres, til tross for en gjennomført app i konstant utvikling, er helt vanlige mennesker og husstander som ikke er klassiske "early adapters" med smartfunksjoner i hjemmet o.l.

Strømavtalen er blant markedets rimeligste med "Spotpris + 34 kr/mnd og maks 1 øre/kWh". Det er mulighet for å bli ny elKompis kunde både gjennom bestillingsskjema på nett, eller ved å laste ned appen direkte og gjennomføre bestillingen direkte via den.

Appen inneholder funksjoner som:

De siste nettbutikkene


Kategorier


Siste nyheter


Siste pressemeldinger


Siste artikler


Tilfeldig valgt nettbutikk

Gardinshoppen
Alle gardiner du kjøper på Gardinshoppen.no er produsert etter dine ønsker. Det er GardinShoppens mål, å være den beste leverandør av kvalitetsgardiner på nettet. Vi har ikke noen fysisk butikk. Det betyr at du får de beste gardinene til en veldig god pris.

Les mer Besøk

Statistikk

Antall nettbutikker: 1338

Samarbeidspartnere

Kontakt oss

Braadland AS
Parkvegen 5
N-4706 Vennesla

Epost: hei@braadland.no
Org nr 912 503 097

Om Nettbutikk365.no