Hjem | Kontorrekvisita | Lyreco

Lyreco

Besøk Lyreco

Her er vår omtale og erfaring med Lyreco. Andre kan ha andre oppfatninger av Lyreco, men her er det vi vet. I de tilfellene vi ikke har førstehåndskunnkap, vil vi bruke standard tekst fra nettsiden.

Erfaring og omtale av Lyreco

Historien vår i Norge starter den 1.mai 1865. Da åpnes Richard Andvords papirhandel på Stortorget i Oslo. Senere ble Andvord slått sammen med Tybring-Gjedde, flere endringer skjedde, og i 2008 ble vi Staples. I dag er vi eid av Lyreco, et europeisk familieselskap med virksomhet over store deler av verden. Hos oss får du kvalitetsvarer til gode priser, og vårt eget merke til enda bedre priser. Du finner alt innen rekvisita, utstyr og løsninger til arbeidsplassen, til å holde det rent og hygienisk og til å lagre, organisere og planlegge. I tillegg er vi opptatt av løsninger som engasjerer, motiverer og sørger for et godt samarbeid. Vår viktigste verdi er å ha kundefokus, og vi har bygget opp hele selskapet rundt dine behov. Derfor kan du selv velge hvordan du vil handle hos oss – i nettbutikken, i våre varehus, i din bedrifts bestillingsportal, via våre forhandlere eller gjennom vårt kundesenter. Du kan hente varene du har bestilt i våre butikker, eller du kan få dem levert der du er. Vi selger det du trenger for at både hverdagen og festen skal fungere. Vi har løsningene du trenger for at du skal kunne ha det rent og ryddig rundt deg. Vi har tjenester som gjør at du ikke går tom for det tilbehøret du trenger for å få gjort det du egentlig vil gjøre. Og vi hjelper deg til å handle bærekraftig, slik at det du gjør ikke går ut over kloden og den neste generasjonen.

Fakta og info om Lyreco

Etablert:
Kontaktinformasjon: Lyreco har god kontaktinfo på nettsiden.

Besøk Lyreco


Andre butikker i samme kategori

Lyreco Kontorrekvisita

Ordn.noLes merBesøk
Billig EmballasjeLes merBesøk
KontorgigantenLes merBesøk
KontorrekvisitaLes merBesøk
TonerwebLes merBesøk
MaskeLes merBesøk
PomeloLes merBesøk
Klaus Hennum Produksjon ASLes merBesøk
Contour DesignLes merBesøk
Kontorproffen.noOmtale og erfaring med Kontorproffen.noLes merBesøk
Foldal Stempel og SkiltLes merBesøk

De siste nettbutikkene


Kategorier


Siste nyheter


Siste pressemeldinger


Siste artikler


Tilfeldig valgt nettbutikk

Zizzi
Zizzi selger moteriktige klær for kvinner i plussstørrelser og er eksperter på å kombinere motetrender og -tendenser med de riktige materialene og passformene for kvinner i størrelsene 42-60.

Les mer Besøk

Statistikk

Antall nettbutikker: 1338

Samarbeidspartnere

Kontakt oss

Braadland AS
Parkvegen 5
N-4706 Vennesla

Epost: hei@braadland.no
Org nr 912 503 097

Om Nettbutikk365.no