Hjem | Kontorrekvisita | Kontorrekvisita

Kontorrekvisita

Besøk Kontorrekvisita

Her er vår omtale og erfaring med Kontorrekvisita. Andre kan ha andre oppfatninger av Kontorrekvisita, men her er det vi vet. I de tilfellene vi ikke har førstehåndskunnkap, vil vi bruke standard tekst fra nettsiden.

Erfaring og omtale av Kontorrekvisita

Kontorrekvisita AS har det aller meste du trenger til kontoret. Ingen kontor fungerer uten de små nødvendighetene. Derfor er det viktig å ha det nødvendige utstyret på plass. Arbeidsdagen blir enklere når du har utstyret i orden. Vi prøver å få levert ordrene dagen etter at bestillingen er mottatt hos oss (Gjelder innen Bergen). I resten av landet er vi avhengig av postleveranse. Vi gjør alltid vårt beste for at dere som kunde skal bli fornøyd ved å handle hos oss. Kontorrekvisita ble stiftet i januar 2000 av Vivian Sivertsen, og har drevet med salg av utstyr til kontoret i nærmere 20 år. I dag har Kontorrekvisita 2 fulltidsansatte med fokus på å yte personlig service til våre kunder. I 2017 ble Kontorrekvisita kjøpt opp av Tertnes Maskin AS, men det er fremdeles Vivian som tar seg av den daglige driften. Hos oss får du alt fra blekk til toner til husholdningsartikler. Vi har de små, men viktige produktene som gjør kontoret komplett.

Fakta og info om Kontorrekvisita

Etablert:
Kontaktinformasjon: Kontorrekvisita har god kontaktinfo på nettsiden.

Besøk Kontorrekvisita


Andre butikker i samme kategori

Kontorrekvisita Kontorrekvisita

Ordn.noLes merBesøk
Billig EmballasjeLes merBesøk
KontorgigantenLes merBesøk
LyrecoLes merBesøk
TonerwebLes merBesøk
MaskeLes merBesøk
PomeloLes merBesøk
Klaus Hennum Produksjon ASLes merBesøk

De siste nettbutikkene


Siste nyheter


Siste pressemeldinger


Siste artikler


Tilfeldig valgt nettbutikk

Expedia
Alt du trenger til drømmeferien samlet på ett nettsted. Bestill en leiebil eller flyreise sammen med oppholdet ditt og spar mer. Søk med våre fleksible alternativer og finn noe som passer dine behov.

Les mer Besøk

Statistikk

Antall nettbutikker: 1118

Samarbeidspartnere

Kontakt oss

Contentish AS
Parkvegen 5
N-4706 Vennesla