Hjem | Kontorrekvisita | Maske

Maske

Besøk Maske

Her er vår omtale og erfaring med Maske. Andre kan ha andre oppfatninger av Maske, men her er det vi vet. I de tilfellene vi ikke har førstehåndskunnkap, vil vi bruke standard tekst fra nettsiden.

Erfaring og omtale av Maske

Maske AS er en ledende leverandører av forbruksmateriell til privat og offentlig sektor, med mer enn 10 000 lagerførte artikler i sortimentet innen produktområdene helse, renhold, kantine/kjøkken, emballasje, kontor/skole, datarekvisita og belysning. Rask og effektiv distribusjon gjennom to fullsortiments lagre på Vinterbro utenfor Oslo og Tiller i Trondheim, direkte til kunder over hele landet. Et selskap med fagkompetanse og anerkjente samarbeidspartnere. I Maske AS stiller vi strenge krav til oss selv og våre leverandører hva gjelder bærekraft og miljø. Alle våre avdelinger er sertifiserte Miljøfyrtårn. Vi er stolte over å være den første i vår bransje som ble klimanøytrale. Vi har i mange år vært en pådriver for nullutslippsleveranser, og vi nærmer oss 100% nullutslipsleveranser i de store byene i Norge. I Maske AS tar vi samfunnsansvar og vi satser store ressurser på en bærekraftig utvikling, hvor miljø, menneske- og arbeidsrettigheter har stor fokus. Vårt medlemskap i Etisk Handel Norge (EHN) bidrar til Maskes offensive satsning på disse avgjørende områdene. Gjennom pandemien har Maske AS vært samfunnskritisk leverandør til helse-Norge. Ved hjelp av bransjens dyktigste fagfolk leverer vi smarte, effektive løsninger tilpasset alle typer bedrifter og etater.

Fakta og info om Maske

Etablert:
Kontaktinformasjon: Maske har god kontaktinfo på nettsiden.

Besøk Maske


Andre butikker i samme kategori

Maske Kontorrekvisita

Ordn.noLes merBesøk
Billig EmballasjeLes merBesøk
KontorgigantenLes merBesøk
LyrecoLes merBesøk
KontorrekvisitaLes merBesøk
TonerwebLes merBesøk
PomeloLes merBesøk
Klaus Hennum Produksjon ASLes merBesøk
Contour DesignLes merBesøk
Kontorproffen.noOmtale og erfaring med Kontorproffen.noLes merBesøk

De siste nettbutikkene


Kategorier


Siste nyheter


Siste pressemeldinger


Siste artikler


Tilfeldig valgt nettbutikk

Gettested
Folk har behov for mange ulike tester. Dette kan Gettested hjelpe til med, da de tilbyr et stort utvalg av tester man kan ta hjemme i ro og mak, som også kan være nyttig for klinikker og andre behandlere.

Les mer Besøk

Statistikk

Antall nettbutikker: 1320

Samarbeidspartnere

Kontakt oss

Contentish AS
Parkvegen 5
N-4706 Vennesla

Epost: hei@braadland.no
Org nr 923 187 251

Om Nettbutikk365.no