Hjem | Kontorrekvisita | Maske

Maske

Besøk Maske

Her er vår omtale og erfaring med Maske. Andre kan ha andre oppfatninger av Maske, men her er det vi vet. I de tilfellene vi ikke har førstehåndskunnkap, vil vi bruke standard tekst fra nettsiden.

Erfaring og omtale av Maske

Maske AS er en ledende leverandører av forbruksmateriell til privat og offentlig sektor, med mer enn 10 000 lagerførte artikler i sortimentet innen produktområdene helse, renhold, kantine/kjøkken, emballasje, kontor/skole, datarekvisita og belysning. Rask og effektiv distribusjon gjennom to fullsortiments lagre på Vinterbro utenfor Oslo og Tiller i Trondheim, direkte til kunder over hele landet. Et selskap med fagkompetanse og anerkjente samarbeidspartnere. I Maske AS stiller vi strenge krav til oss selv og våre leverandører hva gjelder bærekraft og miljø. Alle våre avdelinger er sertifiserte Miljøfyrtårn. Vi er stolte over å være den første i vår bransje som ble klimanøytrale. Vi har i mange år vært en pådriver for nullutslippsleveranser, og vi nærmer oss 100% nullutslipsleveranser i de store byene i Norge. I Maske AS tar vi samfunnsansvar og vi satser store ressurser på en bærekraftig utvikling, hvor miljø, menneske- og arbeidsrettigheter har stor fokus. Vårt medlemskap i Etisk Handel Norge (EHN) bidrar til Maskes offensive satsning på disse avgjørende områdene. Gjennom pandemien har Maske AS vært samfunnskritisk leverandør til helse-Norge. Ved hjelp av bransjens dyktigste fagfolk leverer vi smarte, effektive løsninger tilpasset alle typer bedrifter og etater.

Fakta og info om Maske

Etablert:
Kontaktinformasjon: Maske har god kontaktinfo på nettsiden.

Besøk Maske


Andre butikker i samme kategori

Maske Kontorrekvisita

Ordn.noLes merBesøk
Billig EmballasjeLes merBesøk
KontorgigantenLes merBesøk
LyrecoLes merBesøk
KontorrekvisitaLes merBesøk
TonerwebLes merBesøk
PomeloLes merBesøk
Klaus Hennum Produksjon ASLes merBesøk
Contour DesignLes merBesøk
Kontorproffen.noOmtale og erfaring med Kontorproffen.noLes merBesøk
Foldal Stempel og SkiltLes merBesøk

De siste nettbutikkene


Kategorier


Siste nyheter


Siste pressemeldinger


Siste artikler


Tilfeldig valgt nettbutikk

Tights
Tights.no ble startet av en vennegjeng en sen vinterkveld i november 2014 med de få varene de klarte å skrape sammen. Siden den gang har det skjedd utrolig mye, og Tights.no har blitt en av Norges største nettbutikker. Du vil blant annet finne Norges beste utvalg av treningstights og andre klær, smartmat, kosttilskudd og en lang rekke andre ting for deg som trener. I 2018 fikk butikken finaleplass som Årets Stjerneskudd på netthandelskonferansen LOAD og mer enn 20.000 kunder har gitt produkter fra mer enn 100 merker 4,51/5 i snitt. Alle ordre pakkes og sendes fra Vestby. I de fleste tilfeller er ordre levert på dørmatten innen tre virkedager, men ved unormalt stor pågang kan noe lengre tid forventes. Det er også mulig å hente pakken på hentepunktet på Ryen. Dette finner du i Ryensvingen 9, 0680 Oslo. Det er gode forbindelser med både buss og t-bane samt parkeringsplasser utenfor.

Les mer Besøk

Statistikk

Antall nettbutikker: 1339

Samarbeidspartnere

Kontakt oss

Braadland AS
Parkvegen 5
N-4706 Vennesla

Epost: hei@braadland.no
Org nr 912 503 097

Om Nettbutikk365.no