Hjem | Leker | Extra leker

Extra leker

Prioritert oppføring

Besøk Extra leker

Her er vår omtale og erfaring med Extra leker. Andre kan ha andre oppfatninger av Extra leker, men her er det vi vet. I de tilfellene vi ikke har førstehåndskunnkap, vil vi bruke standard tekst fra nettsiden.

Erfaring og omtale av Extra leker

Extra Leker: Extra stort utvalg og extra lave priser! En av Norges største leketøyskjeder. Extra-Leker har eksistert i Norge i over 30 år og er 100 % norsk.

Extra Leker er en 100% norskeid kjede som åpnet dørene til sin første butikk i Stavanger i 1988, og har siden den tid vokst til en av Norges desidert største leketøyskjeder. I dag består Extra Leker totalt av 25 butikker i Norge, 3 butikker i Sverige, og en nettbutikk.

Med et av Norges største utvalg av leketøy, har Extra Leker noe å tilby til barn i alle aldre med enhver interesse. Hos oss finner du alt av leketøy fra de mest kjente merkevarene til spennende nyheter på markedet til gode lave priser.

Extra Leker har også et bredt utvalg av leketøy og utstyr til baby og småbarn laget med barnas utvikling i tankene. Her er det et stort fokus på blant annet motoriske ferdigheter, sensorisk utvikling, og koblingen mellom årsak og virkning.

Ingenting er viktigere for oss enn å gi barna gode minner, latter i hverdagen, og utslipp for kreativiteten gjennom lek og moro. Om det er rollelek med utkledning, puslespill med flotte motiver, eller figurer av kjente karakterer, har vi noe til enhver smak.

Vi legger stor vekt på å gi våre kunder en god handleopplevelse, med produkter i høy kvalitet og fantastisk kundeservice som gledelig hjelper deg med valg av riktige leker til barna.

Fakta og info om Extra leker

Etablert:
Kontaktinformasjon: Extra leker har god kontaktinfo på nettsiden.

Besøk Extra leker


Andre butikker i samme kategori

Extra leker Leker

Gudmedstad Leker og ModellerLes merBesøk
RingoLes merBesøk
Lek MerLes merBesøk
EurotoysLes merBesøk
Mibo StylingLes merBesøk
Shopping4netLes merBesøk
Hei AlbertLes merBesøk
LekekassenLes merBesøk
LekiaLes merBesøk
KvalitetstidLes merBesøk
Ciha.noLes merBesøk
Collectible.noOmtale og erfaring med Collectible.noLes merBesøk

De siste nettbutikkene


Kategorier


Siste nyheter


Siste pressemeldinger


Siste artikler


Tilfeldig valgt nettbutikk

Carlings
Carlings slik vi kjenner det i dag, ble startet av Frank Varner i 1985. Vi er et skandinavisk varemerke og markedsleder innen denim, med butikker i Norge, Sverige og Finland.

Les mer Besøk

Statistikk

Antall nettbutikker: 1339

Samarbeidspartnere

Kontakt oss

Braadland AS
Parkvegen 5
N-4706 Vennesla

Epost: hei@braadland.no
Org nr 912 503 097

Om Nettbutikk365.no