Hjem | Leker | Ringo

Ringo

Besøk Ringo

Her er vår omtale og erfaring med Ringo. Andre kan ha andre oppfatninger av Ringo, men her er det vi vet. I de tilfellene vi ikke har førstehåndskunnkap, vil vi bruke standard tekst fra nettsiden.

Erfaring og omtale av Ringo

Siden 1982 har vi i Ringo vært en stolt tilbyder av dagens kuleste og mest populære leker, til hundretusenvis av barn over hele Norge. Sammen har vi skapt tusenvis av latterbrøl, evige minner og magiske øyeblikk for de aller viktigste av oss på denne jorden – barna våre. At alle barn har rett til å oppleve ekte lekeglede er vår leveregel. Leken er det aller beste et barn opplever. Det er gjennom leken barna lærer hverandre å kjenne. Det er gjennom leken barna føler mestring og utvikler seg, både motorisk og sosialt. Det er i lek barna forsvinner inn i en fantasiverden mange av oss voksne har glemt. Lek er gøy, alvor og spenning. Lek er rollespill hvor du kan være Buzz Lightyear, Pysjheltene og Paw Patrol. Lek er en uendelig frihet, som vi som voksne har et ansvar for å ikke tøyle. Slipp barna fri i leken og nyt deres ubegrensede oppfinnsomhet og fantasi. Nordic Toy Team består i dag av 2 leketøykjeder med rundt 200 Ringo butikker i Norge. Vi er godt etablert over hele vårt langstrakte land. I tillegg så har vi 50 Lekextra butikker i Sverige. Begge kjedene våre består av selvstendige, flinke og kreative kjøpmenn. De har alle bred faglig kompetanse, og hjelper gjerne med valg av riktige og gode leker til deres barn. Alle driverne er aksjonærer i selskapet. Vi har et godt og bredt sortiment i de aller fleste butikkene våre, så her finnes noe for enhver smak og anledning.

Fakta og info om Ringo

Etablert:
Kontaktinformasjon: Ringo har god kontaktinfo på nettsiden.

Besøk Ringo


Andre butikker i samme kategori

Ringo Leker

Gudmedstad Leker og ModellerLes merBesøk
Lek MerLes merBesøk
EurotoysLes merBesøk
Mibo StylingLes merBesøk
Shopping4netLes merBesøk
Extra lekerLes merBesøk
Hei AlbertLes merBesøk
LekekassenLes merBesøk
LekiaLes merBesøk
KvalitetstidLes merBesøk
Ciha.noLes merBesøk
Collectible.noOmtale og erfaring med Collectible.noLes merBesøk

De siste nettbutikkene


Kategorier


Siste nyheter


Siste pressemeldinger


Siste artikler


Tilfeldig valgt nettbutikk

Ecopeis
Hos Ecopeis.no finner du bordpeiser, utepeiser med tilbehør og andre produkter som skaper riktig stemning i ditt hjem! Norsk nettbutikk med 1-3 dager leveringstid. Vi sender alle ordrene fra lager i Stavanger.

Les mer Besøk

Statistikk

Antall nettbutikker: 1339

Samarbeidspartnere

Kontakt oss

Braadland AS
Parkvegen 5
N-4706 Vennesla

Epost: hei@braadland.no
Org nr 912 503 097

Om Nettbutikk365.no