Hjem | Artikler | Hvilket land har høyest utvikling på netthandel akkurat nå?

Hvilket land har høyest utvikling på netthandel akkurat nå?

Det er vanskelig å gi et klart svar på hvilket land som akkurat nå har høyest utvikling på netthandel målt i antall nettbutikker, da dette avhenger av flere faktorer som kan variere fra land til land. Imidlertid er det noen land som skiller seg ut når det gjelder veksten i netthandelen de siste årene.

Forfatter: Redaktør
Publisert: 27.03.23

Kina har lenge vært en av verdens største netthandelsmarkeder, og antallet nettbutikker i landet har eksplodert de siste årene. Ifølge en rapport fra Statista i 2021 hadde Kina over 782 millioner nettbutikker, en økning på 17,2% fra året før. Dette gjør Kina til det landet med flest nettbutikker i verden, og veksten i antall nettbutikker fortsetter å øke.

India er et annet land som har opplevd stor vekst i netthandelen de siste årene. Ifølge en rapport fra KPMG og Google i 2021 har India over 750 000 aktive nettbutikker, og dette tallet forventes å øke til over 2 millioner nettbutikker innen 2023.

USA er også en viktig aktør i netthandelsmarkedet og har et stort antall nettbutikker. Som nevnt tidligere er det anslått at det er rundt 2,1 millioner nettbutikker i USA, og dette tallet forventes å øke i takt med den økende trenden med netthandel i landet.

Andre land som opplever vekst i netthandelen inkluderer land som Brasil, Russland, Sør-Korea og Japan. Hvert av disse landene har forskjellige faktorer som driver veksten i netthandelen, for eksempel økonomisk utvikling, teknologisk infrastruktur og kulturelle faktorer.

Det er verdt å merke seg at antallet nettbutikker ikke nødvendigvis er det eneste målet på utviklingen av netthandel i et land. Andre faktorer som omsetning, gjennomsnittlig ordreverdi, brukeropplevelse og teknologisk innovasjon kan også spille en viktig rolle i å vurdere veksten av netthandelen i et land.

 

De siste nettbutikkene


Kategorier


Siste nyheter


Siste pressemeldinger


Siste artikler


Tilfeldig valgt nettbutikk

Farmasiet
Farmasiet er Norges ledende nettapotek. Med over 15.000 produkter i vårt sortiment og et team med farmasøyter, kan vi hjelpe og veilede deg trygt og raskt med

Les mer Besøk

Statistikk

Antall nettbutikker: 1339

Samarbeidspartnere

Kontakt oss

Braadland AS
Parkvegen 5
N-4706 Vennesla

Epost: hei@braadland.no
Org nr 912 503 097

Om Nettbutikk365.no