Hjem | Artikler | Allirajah Subaskaran: Hvordan mobilteknologi kan ha en positiv innvirkning på en bedrift

Allirajah Subaskaran: Hvordan mobilteknologi kan ha en positiv innvirkning på en bedrift

Forfatter: Redaktør
Publisert: 08.05.23

Lyca Group er eid av seriegründer og investor Allirajah Subaskaran og er et ledende navn innen den globale mobil- og telekombransjen. Denne artikkelen vil utforske den økte etterspørselen etter mobile løsninger i næringslivet, Allirajah Subashkaran vil være godt klar over etterspørselen som administrerende direktør og grunnlegger av Lyca Mobile, etter å ha demonstrert en lidenskap for virkelighetsnære anvendelser av mobilteknologi gjennom sin pionerrolle i telekombransjen.

Over årene har forretningsstrategiene transformert seg, med mange fremskritt drevet av rask integrering av innovative teknologiverktøy for å automatisere oppgaver og gjøre operasjoner enklere og mer effektive, og dermed øke produktiviteten eksponentielt.

Mobilteknologi er et slikt fremskritt som har tatt forretningsverdenen med storm, med rask og monumental spredning av mobile enheter. De siste tiårene har skiftet mot mobilteknologi transformert det økonomiske landskapet, med mobil tilkobling og kommunikasjon som endrer måten forretningskommunikatører planlegger, skaper og distribuerer meldinger på.

Nylige fremskritt innen mobilteknologi har drevet store forbedringer i en rekke industrier, spesielt innenfor forretningskommunikasjon. Mobile enheter spiller en stadig viktigere rolle i kundenes liv. Med store deler av befolkningen som søker etter produkter på nettet, må bedrifter investere for å sikre at nettstedene deres er tiltalende, engasjerende og responsive

Fra forhandlerens perspektiv har mobilapper skapt et helt nytt marked. Ta for eksempel 3D-mobilapper i eiendomsbransjen som hjelper med å formidle utformingen og konseptet til en eiendom til potensielle kjøpere lenge før utviklingsprosessen har startet. I tillegg lar mobilteknologi også kundene gi tilbakemeldinger og ta opp bekymringer om produkter raskt og enkelt, fremme forventninger om rask og hjelpsom respons på deres kommentarer eller spørsmål.

Mobilteknologi har endret detaljhandelen nesten uten gjenkjennelse, med selskaper som Apple, Samsung, Amazon og PayPal som gjør det mulig for forbrukerne å fullføre transaksjoner fra håndflaten. Kontinuerlig tilpasning og forbedring lar mobilteknologi forbrukerne sammenligne produktpriser og handle fra hvor som helst 24/7. Det baner også vei for forhandlere å tilby unike, svært personlige shoppingopplevelser, og skaper positive opplevelser gjennom implementering av innovative mobilteknologier som forbrukere føler seg trygge og komfortable med å bruke.

I tillegg til å forbedre kundeopplevelsen, vil mobilteknologi også bidra til økt samarbeid mellom kolleger – noe som gir rom for at selskaper kan utvide arbeidsstyrken sin til et globalt nettverk, der mobile enheter kobler kolleger i forskjellige land. Smarte mobile enheter har gjort det mulig for medarbeidere å koble seg til via videokonferanser, online møter og telefonmøter, slik at mobile brukere kan delta i konferansesamtaler og gruppemøter og bidra til diskusjoner som om de var til stede fysisk. Denne muligheten eliminerer forsinkelser, forbedrer arbeidsplassens produktivitet samtidig som arbeidsgivere kan tilby enestående fleksibilitet til ansatte.

Fra forhandler-apper som lar kundene kjøpe varer på nettet, til butikk-"beacons" som gir en ekstra dimensjon til et push-basert app-konsept, har moderne teknologi transformert verden av markedsføring, og lar bedrifter nå millioner av potensielle kunder via mobil. Ifølge en rapport publisert av Mordor Intelligence, mer enn doblet antall online-shoppere seg fra 2015 til 2021, og økte fra 413,25 millioner til 842,1 millioner i Kina alene.

Mange store selskaper implementerer stadig mer sofistikerte mobilbetaling-app-teknologier for å støtte denne nye verdenen av mobilhandel, som gjør det mulig for kundene å gjøre mobile transaksjoner via deres foretrukne betalingsmetode og forbedrer shoppingopplevelsen ved å gjøre prosessen mer personlig og praktisk enn den noensinne har vært.

De siste nettbutikkene


Kategorier


Siste nyheter


Siste pressemeldinger


Siste artikler


Tilfeldig valgt nettbutikk

FriluftsMagasinet AS
Er du av dem som vil ha alt på ett sted, velg Friluftsmagasinet. Elsker du i tillegg turer og opplevelser i fri natur, da har du funnet frem til et mekka. Her selges idretts- og friluftsklær, noe de fleste kan ha bruk for. Gode priser og betingelser gjør at man kan få klær og utstyr rett hjem på kort tid. Nettbutikken dekker de fleste utedørs aktiviteter, men er det noe man ikke finner, så kan man dra til den nærmeste Friluftsbua i sitt område. De har supplementerende artikler. Finn inspirasjon og begynn med en ny sport, friluftsaktivitet eller hobby. Dette er en moderne og helhetlig nettbutikk for dem som elsker å holde seg aktive utendørs. Del også minnene dine med andre i klubben, og få mer oppmerksomhet rundt dine bidra på sosiale medier.

Les mer Besøk

Statistikk

Antall nettbutikker: 1339

Samarbeidspartnere

Kontakt oss

Braadland AS
Parkvegen 5
N-4706 Vennesla

Epost: hei@braadland.no
Org nr 912 503 097

Om Nettbutikk365.no