Hjem | Artikler | Tips som sørger for bedre synlighet for nettbutikken din

Tips som sørger for bedre synlighet for nettbutikken din

Synlighet er viktig for en ny nettbutikk, men det vil også være viktig for deg som allerede har en suksessfull nettbutikk. Dette handler ikke bare om å tiltrekke seg nye kunder, men opprettholde eksponeringen du allerede har. Her er det ingen bransje man kan lære mer av enn iGaming bransjen.

Forfatter: Redaktør
Publisert: 05.10.22

Tips som sørger for bedre synlighet for nettbutikken din

Dette er en bransje der konkurransen er beinhard og synlighet er nøkkelen til suksess. Spesielt bingo casino som har et begrenset antall nøkkelord kan være en interessant case for deg som vil lære viktigheten av organisk trafikk. Vi skal derfor se litt nærmere på hva en nettbutikk kan lære fra en bransjen som pengespill når det kommer til synlighet på nett.

En klar strategi

Det er ingen hemmelighet at du vil trenge en klar strategi for hvordan du skal legge opp innholdet ditt. Her handler det ikke bare om å lage de beste innleggene, men også ha et mer helhetlig bilde. Vi har hentet ut noen av de viktigste punktene fra søkemotoroptimalisering.

Innhold

Først og fremst må du selvfølgelig ha innhold. En god nettbutikk bør ikke bare ha produkter til salgs, men også godt innhold som kan supplere disse produktene. Dette kan være relevant informasjon til hvordan produktene fungerer, eller hva et slikt produkt kan dekke av behov. Disse kan selvfølgelig være integrert med salgsargumenter, men pass på at innholdet faktisk tilbyr relevant verdi for leserne.

Nøkkelord

Søkemotoroptimalisering handler om de riktige nøkkelordene, så her gjelder det å finne de som er mest relevant for nettbutikken din. Pass på at du ikke bare sikter på de som er relevant for merkevaren din, men også mer ovale nøkkelord som kan knyttes til produktene du selger.

Konkurransen for slike nøkkelord kan være tøffe, så forsøk å lande posisjoner for relevante nøkkelord uten stor konkurranse. Her kan det være at volumet ikke er like godt, men ved å sikre deg noen av disse først - så vil du raskere få autoritet til å sikte mot mer konkurranseutsatte nøkkelord.

Samarbeid

Eksponering er viktig for nettbutikken din, og her kan samarbeid med merkevarer være et godt utgangspunkt. Akkurat som spillselskaper gjerne samarbeider med influencere og sponsorer, kan du gjøre det samme med merkevaren din. Dette kan være en utmerket måte å få merkevaren din foran det riktige publikummet, så se det som en relevant investering - ikke en unødvendig kostnad.

Oppsummering

Selv om det ikke er noen direkte bånd mellom pengespill og nettbutikker, så har vi funnet noen gode punkter for hva du kan lære av deres SEO strategier. Blant annet vil en klar strategi med innhold og nøkkelord være godt egnet for hvordan du kan øke eksponeringen til potensielle kunder.

Hvordan aktører i en svært konkurranseutsatt bransje sikrer seg organisk trafikk kan derfor være et spennende objekt å følge med på. Nettopp derfor har vi trukket frem pengespill som kanskje er en av de mest konkurranseutsatte bransjene i verden. Ikke bare er det hundre som kjemper om oppmerksomheten til de samme kundene, men det vil også være utrolig spennende muligheter for heftig SEO.

De siste nettbutikkene


Kategorier


Siste nyheter


Siste pressemeldinger


Siste artikler


Tilfeldig valgt nettbutikk

Anna Johnson & Friends
Anna Johnson & Friends er en kjolebutikk på nett som selger kjoler til spesielle anledninger. Både kjoler til bryllup, ball, jubileum, dåp eller andre anledninger. De selger også tilbehør som smykker, sko og vesker. Anna Johnson & Friends selger kjoler fra både kjente, store amerikanske merker, samt kjoler man ikke får andre steder. De har et stort utvalg av sko fra eget merke, Anna Johnson, men også fra det spanske merket Menbur. Anna Johnson & Friends ble stiftet i 2012, og har lokaler i Lillestrøm som er åpent mandag-onsdag 11-17, torsdag 11-18, fredag 11-17 og lørdag 11-15.

Les mer Besøk

Statistikk

Antall nettbutikker: 1339

Samarbeidspartnere

Kontakt oss

Braadland AS
Parkvegen 5
N-4706 Vennesla

Epost: hei@braadland.no
Org nr 912 503 097

Om Nettbutikk365.no