Hjem | Billettbestilling | Ticketmaster

Ticketmaster

Besøk Ticketmaster

Her er vår omtale og erfaring med Ticketmaster. Andre kan ha andre oppfatninger av Ticketmaster, men her er det vi vet. I de tilfellene vi ikke har førstehåndskunnkap, vil vi bruke standard tekst fra nettsiden.

Erfaring og omtale av Ticketmaster

Med over 5 millioner billetter fordelt på over 1000 arrangementer er Ticketmaster norges ledende markedsplass for arrangementer innen sport, kultur, musikk og festivaler. Vi har over 1 million besøkende på vår nettside hver måned og har arrangementer som passer noen og enhver! Når du kjøper en billett på Ticketmaster.no kan du alltid stole på at den er ekte og at du får den beste tilgjengelige plassen som er ledig på dette tidspunktet. Ticketmaster fokuserer på god kundeservice og bruker et nettverk av utsalgssteder for kjøp og reservasjon. Ticketmaster Norge er nå sertifisert som Miljøfyrtårn. Vi er stolte over å kunne dokumentere vår miljøinnsats ovenfor våre kunder og samarbeidspartnere.

Fakta og info om Ticketmaster

Kategori: Billettbestilling
Etablert: Ikke bekreftet
Kontaktinformasjon: Ticketmaster har god kontaktinfo på nettsiden.

Besøk Ticketmaster


Andre butikker i samme kategori

Ticketmaster Billettbestilling

De siste nettbutikkene


Siste nyheter


Siste pressemeldinger


Siste artikler


Tilfeldig valgt nettbutikk

Vy Buss
Vy Buss er Norges største busselskap med virksomhet i Norge og Sverige. Vy Buss har turbusskjøring i hele landet, samt flybuss til og fra Oslo Lufthavn og Ålesund Lufthavn.

Les mer Besøk

Statistikk

Antall nettbutikker: 1308

Samarbeidspartnere

Kontakt oss

Contentish AS
Parkvegen 5
N-4706 Vennesla