Hjem | Data | Serve The World

Serve The World

Besøk Serve The World

Her er vår omtale og erfaring med Serve The World. Andre kan ha andre oppfatninger av Serve The World, men her er det vi vet. I de tilfellene vi ikke har førstehåndskunnkap, vil vi bruke standard tekst fra nettsiden.

Erfaring og omtale av Serve The World

Vi er en av de største aktørene i Norge innen hosting, og har 21 års erfaring i å levere hosting tjenester. Gjennom årene har vi levert hosting til ca 30 000 kunder. Vi eier vårt eget datasenter plassert sentralt i Oslo. Datasenteret har kapasitet til ca 4 000 servere. Det benyttes redundant UPS, strøm og dieselaggregat. Det er kameraovervåkning 24/7. Vi har et sterkt fokus på personvern i Norge, da vi har et lovverk som er bygget opp rundt dette. Vi leverer ikke ut dine data til noen uten en norsk rettskraftig kjennelse. Alle våre ansatte er genuint interessert i teknologi. Vi er hele tiden på toppen av utviklingen, og sørger for at vi til enhver tid kan tilby de beste og mest relevante tjenestene.

Fakta og info om Serve The World

Etablert:
Kontaktinformasjon: Serve The World har god kontaktinfo på nettsiden.

Besøk Serve The World


Andre butikker i samme kategori

Serve The World Data

De siste nettbutikkene


Kategorier


Siste nyheter


Siste pressemeldinger


Siste artikler


Tilfeldig valgt nettbutikk

VidaXL
vidaXL | Alt for ditt hjem, hage og mer! Bestill (hage)møbler, sportsutstyr, maskinvare og leker enkelt online ? Gratis levering

Les mer Besøk

Statistikk

Antall nettbutikker: 1320

Samarbeidspartnere

Kontakt oss

Contentish AS
Parkvegen 5
N-4706 Vennesla

Epost: hei@braadland.no
Org nr 923 187 251

Om Nettbutikk365.no