Hjem | Elektronikk | Premiumtek

Premiumtek

Prioritert oppføring

Besøk Premiumtek

Her er vår omtale og erfaring med Premiumtek. Andre kan ha andre oppfatninger av Premiumtek, men her er det vi vet. I de tilfellene vi ikke har førstehåndskunnkap, vil vi bruke standard tekst fra nettsiden.

Erfaring og omtale av Premiumtek

Premiumtek.no har registrerte livstid teknologipatenter fra 1963 i familien US3203037A. Selskapet drives av sønnene til den norske mannen Anhanger Norvald's datter, som skapte teknologien for masseprodusering av hamburgere. Teknologi ligger i familien og Premiumtek strever for å videreføre arven! Ecom Norge AS driver også netbutikkene elektronik.se i Sverige og elektronik.dk i Danmark. Ledelsen fra Premiumtek.no inkluderer ansatte med mastergrad i teknologi fra Universitetet i Bergen og datateknologistudenter. Fokus på lav pris, høy kvalitet og rask levering. Vi har lager i Oslo. Alle bestillinger før kl 13.00 blir sendt ut samme dag, bestillinger etter 13.00 vil bli sendt ut dagen etter. Leveringstid er 1-3 dager. Våre pakker blir sendt med Bring eller Helthjem. Alle bestillinger kan spores. Du vil motta en mail når pakken din er fremme. Vi er stolte av å tilby 60 dagers åpent kjøp på alle våre produkter og vi strever for å kunne tilby den beste kundeservicen til våre kunder.

Fakta og info om Premiumtek

Etablert:
Kontaktinformasjon: Premiumtek har god kontaktinfo på nettsiden.

Besøk Premiumtek


Andre butikker i samme kategori

Premiumtek Elektronikk

KomplettLes merBesøk
CoolshopLes merBesøk
DxLes merBesøk
ElektroimportørenLes merBesøk
ElonLes merBesøk
NetOnNetLes merBesøk
WhiteAwayLes merBesøk
ArtigerelivLes merBesøk
Elektriske strålevarmereLes merBesøk
TeknikmagasinetLes merBesøk
ElkjøpLes merBesøk
PowerLes merBesøk
SkousenLes merBesøk
TrettiLes merBesøk
Stereo VestLes merBesøk
iRobot.noLes merBesøk
Mackabler.noLes merBesøk
Tivoli AudioLes merBesøk
Japebo.noLes merBesøk

De siste nettbutikkene


Siste nyheter


Siste pressemeldinger


Siste artikler


Tilfeldig valgt nettbutikk

My Muse
MyMuse.no Er en norsk nettbutikk som tilbyr eksklusivt undertøy til kvinner som ønsker det lille ekstra og som er opptatt av kvalitet. Et bredt størrelsesutvalg er viktig for oss for å kunne tilby undertøy i både små-og store størrelser – fra A-M-cup. Alle kvinner fortjener å føle seg selvsikker og sexy uavhengig av størrelse!

Les mer Besøk

Statistikk

Antall nettbutikker: 1118

Samarbeidspartnere

Kontakt oss

Contentish AS
Parkvegen 5
N-4706 Vennesla