Hjem | Pressemeldinger | Nå kan nordmenn betale med Klarnas app i fysiske butikker

Nå kan nordmenn betale med Klarnas app i fysiske butikker

Nå kan nordmenn enkelt betale for sine kjøp i fysisk butikk med Klarna-appen på mobilen sin, og selv velge om de vil betale med en gang, betale senere eller dele opp kjøpet sitt. Den nye tjenesten blir nå tilgjengelig i deltakende butikker over hele Norge, og vil inkludere ledende merkevarer som XXL, Lindex og Hi Fi Klubben.

Forfatter: Klarna
Publisert: 03.11.22

Nå kan nordmenn betale med Klarnas app i fysiske butikker

Betalingstilbudet, som også lanseres i Sverige, Finland og Tyskland, gjør at nordmenn nå kan få det like fleksibelt, enkelt og ha den samme kontrollen når de handler i en fysisk butikk, som svært mange allerede har når de bruker Klarna til netthandel. Klarna er en ledende global betalings- og shoppingtjeneste. Mellom en tredjedel og halvparten av all netthandel i Norden går gjennom deres betalingsløsninger.

– Uansett om du handler på nett eller i fysisk butikk er Klarnas mål at kundene får den beste handleopplevelsen. Etter at vi nylig introduserte lojalitetskort i appen vår, går vi nå enda mer inn i fysiske butikker - ved også å gjøre det mulig for app-brukere å nyte godt av fleksible valg og ha kontroll når de bruker Klarna i sin fysiske favorittbutikk. Dette hjelper forbrukerne med å spare tid og penger, og styrker Klarnas rolle som en vekstmotor for våre butikkpartnere – akkurat i tide til den hektiske julehandelsperioden, sier Head of In-Store hos Klarna, Björn Goss.

Selv om mange nordmenn foretrekker netthandel, fordi de får et bedre produkttilbud (72 % mener dette), finner lavere priser (74 %) og har flere betalingsalternativer enn i fysisk butikk (76 %), oppgir likevel mer enn 2 av 3 nordmenn at de vil bruke størstedelen av pengene sine i fysisk butikk ett år frem i tid. Spesielt den sosiale interaksjonen og kundeservicen blir trukket frem som de viktigste grunnene til dette (henholdsvis 84 % og 81 % oppgir dette.)

Stadig flere nordmenn foretrekker mobilbetaling i fysisk butikk

For at butikkene skal kunne tilby en sømløs omnikanal-opplevelse som engasjerer forbrukerne like mye i fysiske butikker og på nett, er fleksible mobile betalingsløsninger svært viktig. Bare i dag oppgir hele 1 av 4 nordmenn at de foretrekker å betale med mobilen sin i fysisk butikk. Det er en kraftig økning fra samme tid i fjor, hvor 1 av 5 oppga at de foretrakk dette.

Med den nye tjenesten i Klarnas app kan du selv se hvilke fysiske butikker du kan handle med appen i. Forbrukerne skanner eller viser en QR-kode i kassen – og velger så deres foretrukne betalingsmetode og bekrefter kjøpet, raskt og enkelt.

Avhengig av integrasjonen den fysiske butikken har, kan forbrukeren velge mellom å betale alt med engang, betale senere med 30 dagers rente- og gebyrfri betalingsutsettelse, eller finansiere kjøpet og betale i månedlige avdrag. Nedbetalingsplanen blir tydelig vist i Klarna-appen, og du får påminnelser underveis, slik at du alltid betaler i tide og har full kontroll på din økonomi.

Får Klarnas kjøperbeskyttelse – også i fysisk butikk

Kjøp i butikk med Klarnas app kommer også med en rekke andre av Klarnas andre fordeler – som blant annet at du er sikret av Klarnas kjøperbeskyttelse, du får leveringssporing og kjøpets CO2e-fotavtrykk.

– Våre nettbutikker er en nøkkelkanal for videre vekst, og Klarnas smoothe betalingsalternativer har vært veldig effektive i å gjøre våre kunder trygge gjennom kjøpsprosessen. For vår sportsgale kundebase er imidlertid vår fantastiske service og hjelpen de kan få av våre eksperter i de fysiske butikkene, fremdeles viktig. Derfor er vi veldig fornøyd med å nå kunne tilby muligheten til å bruke Klarnas betalingsløsninger også her, sier Head of Services and Sustainability i XXL, Are Knutsen.

Vil bli ytterligere optimalisert med nye smarte verktøy snart Den nye handleopplevelsen vil snart bli ytterligere optimalisert med smarte verktøy for å skape en ekte omnikanal-handleopplevelse. Disse inkluderer interaktive kart som viser forbrukeren hvor de finner partner-butikker i nærheten, og en strekkodeskanner som gjør det mulig for forbrukere å lagre produkter til senere i deres egen samling i Klarna-appen, eller bestille et produkt i en spesiell farge eller størrelse som er utsolgt i butikk.

Dette er verktøy som ikke bare hjelper forbrukerne når de skal handle, men det bidrar også til at butikkeiere kan tilby nye og mer engasjerende måter å drive trafikk til deres butikker på, forbedre konverteringsraten og bedre forstå kundenes behov – både på nett og i fysisk butikk.

De beste nettbutikkene


Nettbutikker i kategorien Apotek
ApotekSe alle (7 stk.)

Nettbutikker i kategorien Auksjoner, markedsplasser
Auksjoner, markedsplasserSe alle (7 stk.)

Nettbutikker i kategorien Barneutstyr
BarneutstyrSe alle (35 stk.)

Nettbutikker i kategorien Bil, båt og motor
Bil, båt og motorSe alle (57 stk.)

Nettbutikker i kategorien Billettbestilling
BillettbestillingSe alle (5 stk.)

Nettbutikker i kategorien Blomster
BlomsterSe alle (6 stk.)

Nettbutikker i kategorien Briller og kontaktlinser
Briller og kontaktlinserSe alle (11 stk.)

Nettbutikker i kategorien Bygg og jernvare
Bygg og jernvareSe alle (7 stk.)

Nettbutikker i kategorien Bøker og magasiner
Bøker og magasinerSe alle (27 stk.)

Nettbutikker i kategorien Data
DataSe alle (41 stk.)

Nettbutikker i kategorien Dating og erotikk
Dating og erotikkSe alle (16 stk.)

Nettbutikker i kategorien DVD og Blu-Ray
DVD og Blu-RaySe alle (1 stk.)

Nettbutikker i kategorien Dyrebutikker
DyrebutikkerSe alle (31 stk.)

Nettbutikker i kategorien Elektronikk
ElektronikkSe alle (26 stk.)

Nettbutikker i kategorien Foto og video
Foto og videoSe alle (13 stk.)

Nettbutikker i kategorien Gaver og gadgets
Gaver og gadgetsSe alle (23 stk.)

Nettbutikker i kategorien Gull, juveler og klokker
Gull, juveler og klokkerSe alle (31 stk.)

Nettbutikker i kategorien Helse og helsekost
Helse og helsekostSe alle (65 stk.)

Nettbutikker i kategorien Hobbyartikler
HobbyartiklerSe alle (90 stk.)

Nettbutikker i kategorien Hudpleie og kosmetikk
Hudpleie og kosmetikkSe alle (54 stk.)

Nettbutikker i kategorien Hus og hjem
Hus og hjemSe alle (192 stk.)

Nettbutikker i kategorien Klær og mote
Klær og moteSe alle (206 stk.)

Nettbutikker i kategorien Kontorrekvisita
KontorrekvisitaSe alle (10 stk.)

Nettbutikker i kategorien Kunst og antikviteter
Kunst og antikviteterSe alle (7 stk.)

Nettbutikker i kategorien Leker
LekerSe alle (13 stk.)

Nettbutikker i kategorien Mat og drikke
Mat og drikkeSe alle (43 stk.)

Nettbutikker i kategorien Mobil og telefoni
Mobil og telefoniSe alle (20 stk.)

Nettbutikker i kategorien Musikk
MusikkSe alle (5 stk.)

Nettbutikker i kategorien Radio, TV og Hi-Fi
Radio, TV og Hi-FiSe alle (7 stk.)

Nettbutikker i kategorien Reise og reiseeffekter
Reise og reiseeffekterSe alle (40 stk.)

Nettbutikker i kategorien Sport og friluftsliv
Sport og friluftslivSe alle (202 stk.)

Nettbutikker i kategorien Utenlandske
UtenlandskeSe alle (16 stk.)

De siste nettbutikkene


Siste nyheter


Siste pressemeldinger


Siste artikler


Tilfeldig valgt nettbutikk

Stensrud
Stensrud er en ultrafersk nettbutikk med vesker, kofferter og masse spennende reiseutstyr! Her får du alt du trenger for reisen, klar for all slags vær. Det kan være en måte å skille seg ut på, i mengden av tilbud fra fjern og nær. Stensrud har et tradisjonelt klingende navn, og har sin egen forretning i Lagunen Storsenter i Rådal. Værbestandige klær og tilbehør du alltid vil få bruk for i reiser, fine gaver og eksklusive merker kan sette noen du har kjær i fokus. Stensrud er et eksklusivt merke av høy kvalitet og en stolt ambassadør for de norske nettbutikkene.

Les mer Besøk

Statistikk

Antall nettbutikker: 1317

Samarbeidspartnere

Kontakt oss

Contentish AS
Parkvegen 5
N-4706 Vennesla

Epost: hei@nettbutikk365.no
Org nr 923 187 251

Om Nettbutikk365.no