Hjem | Musikk | Musikk På Vinyl

Musikk På Vinyl

Besøk Musikk På Vinyl

Her er vår omtale og erfaring med Musikk På Vinyl. Andre kan ha andre oppfatninger av Musikk På Vinyl, men her er det vi vet. I de tilfellene vi ikke har førstehåndskunnkap, vil vi bruke standard tekst fra nettsiden.

Erfaring og omtale av Musikk På Vinyl

For oss som har levd en stund, og som var glade i god musikk og i tillegg foretrakk å få den formidlet fra vinylplater, fikk vel en aldri så liten nedtur da CD-platene overtok markedet på 1980 tallet. Men heldigvis har trenden snudd igjen. For de siste årene har vinylplatene virkelig kommet tilbake for fullt. En som virkelig har fulgt denne trenden tett er innehaveren av nettbutikken musikkpåvinyl.no, Bent Bjørnsen. Med stor interesse for musikk startet han allerede som 18 åring med grossist salg av musikk. Men etter mange tiår med grossistsalg ønsket han heller å satse på salg til privatmarkedet på nett, og i 2018 ble denne satsingen også realisert som nettbutikk.

Fakta og info om Musikk På Vinyl

Kategori: Musikk
Etablert: 2013
Kontaktinformasjon: Musikk På Vinyl har god kontaktinfo på nettsiden.

Besøk Musikk På Vinyl


Andre butikker i samme kategori

Musikk På Vinyl Musikk

Harman KardonLes merBesøk
SoundStoreXLLes merBesøk
SurroundLes merBesøk
DanMusikk.noLes merBesøk

De siste nettbutikkene


Siste nyheter


Siste pressemeldinger


Siste artikler


Tilfeldig valgt nettbutikk

Dinegenverden
Dåpsgaver, barselgaver eller navnegaver er nok det vi gjør best. Bamser med navn er den beste gaveideen til dåpsgaven eller vår personlige fødselsplakat. Vi kan selvfølgelig også anbefale vårt sengetøy med navn, badekåpe med navn, håndkle med navn.

Les mer Besøk

Statistikk

Antall nettbutikker: 1308

Samarbeidspartnere

Kontakt oss

Contentish AS
Parkvegen 5
N-4706 Vennesla