Hjem | Artikler | Mange bruker tilbud og kampanjer for å skaffe nye kunder

Mange bruker tilbud og kampanjer for å skaffe nye kunder

Det er ofte slik at mange nettbutikker og andre nettsteder bruker tilbud og kampanjer for å lokke til seg nye kunder. Har man øynene åpne, kan man gjøre gode kupp!

Forfatter: Redaktør
Publisert: 30.06.22

Mange bruker tilbud og kampanjer for å skaffe nye kunder

Hvordan nettbutikker gjør det

Det kan virke som nettbutikker, i motsetning til fysiske butikker, er mer aktive på markedsføringen - først og fremst fordi konkurransen er så uendelig hard – og man må prøve å gjøre det man kan for å få inn nye kunder.

Mange nettbutikker som vi har sett, kjører for eksempel 5% i rabatt, eller gir en kronerabatt 50,- dersom man begynner å abbonere på nyhetsbrevet til nettbutikken. Det mest utbredte er kanskje likevel å tilby noe som kalles for "medgift" - at man får med ett eller annet på kjøpet; kjøp to av disse, og få en tredje gratis. Eller kjøp denne - og få med noe annet på kjøpet.

I tillegg kommer jo åpenbare ting som rabatt på hele butikken, eller på utvalgte kategorier – tilnærmet ordinære kampanjer.

Men hvor lærte nettbutikkene alle disse "triksene"?

En av de første bransjene på internett, som virkelig gjorde dette med stor suksess, var online spill og underholdningsbransjen. De fant fort ut verdien av kundene, og at det er volumet som er viktig – man trenger mange kunder! Da må man også gi tilbud som matcher det kundene vil ha. En kjapp titt på en side som sier de har de beste norske nettcasinoer har en oversikt over hva man gir til nye kunder. Her er noen eksempler vi fant i farten:
  • 100% bonus på opp til 1.000,-
  • 100% bonus på opp til 5.000,- (!!!)
  • 100% bonus på opp til 2.000,-
  • 200 free spins på slotmaskiner
  • 150 free spins på slotmaskiner
Som du ser; dette er litt annet kaliber enn "Få rabattkode for å motta vårt nyhetsbrev".

De nettbutikkene som klarer å overbevise nye kunder, med tilbud som er for gode til å si nei til – det er de som står igjen som vinnere.

Men hvor skal dette stoppe?

Nettbutikker har ikke ennå begynt å "overby hverandre" med tilbud - og det virker som nettbutikker heller ikke har tenkt å gjøre det ennå. Det er fortsatt et stort sprang fra det som ble nevnt lenger opp i saken med online spill, enn det som er "standard" i de aller fleste nettbutikker. Men alle nettbutikkene konkurrerer om de samme kundene – de konkurrerer om deg! Så la dem få betale, for at du skal bruke dem! Det er lov å ta kontakt med dem og spørre om rabattkode, det er lov å spørre om ekstra tilbud, gratis levering, eller annet! Det verste du kan få til svar er et nei.

De siste nettbutikkene


Kategorier


Siste nyheter


Siste pressemeldinger


Siste artikler


Tilfeldig valgt nettbutikk

2 Soler
2 SOLER leverer alt du trenger for å få trygg og stabil strøm både til hytte, fritidsbolig, motorbåt, seilbåt, bobil, campingvogn m.m. De tilbyr også gunstige avtaler for dem som ønsker å forhandle produktene deres.

Les mer Besøk

Statistikk

Antall nettbutikker: 1338

Samarbeidspartnere

Kontakt oss

Braadland AS
Parkvegen 5
N-4706 Vennesla

Epost: hei@braadland.no
Org nr 912 503 097

Om Nettbutikk365.no