Hjem | Artikler | Hva er den mest populære betalingsmetoden i norske nettbutikker?

Hva er den mest populære betalingsmetoden i norske nettbutikker?

Med introduksjonen av internett åpenbarte det en seg helt ny verden for oss, og etter hvert en helt ny måte å handle på. Før med dårlig modemforbindelse, men i dag med mange flere muligheter og bedre betalingsvilkår. Man kan bla gjennom både butikk og lager om man ønsker for å finne fram til det rette produktet. En slik mulighet er tillegg man finner i de fleste nettsidebyggere, slik som handlekurv og metoder for å stimulere til kjøp. Selvfølgelig er dette nøye tilpassede løsninger, men de har også en nyttig effekt på forbrukeren.

Forfatter: Redaktør
Publisert: 06.01.22

Før dette fikk vi andre betalingsløsninger, slik som PayPal, kryptovaluta og gavekort. I dag er den mest populære betalingsløsningen Klarna både for norske nettbutikker og alle forbrukerne. Klarnas betalingsløsning er populær fordi den er enkel å bruke, og samtidig gir en garanti til selger. Dette er jo ikke bare en gledelig løsning for nettbutikkene, men også forbrukerne som nå kan fordele større innkjøp over en lengre periode.

Hva er så Klarna?

Klarna er en betalingsmetoden vi forbinder med Snoop Dog og en «smooth» handel. De tilbyr kjøp i de fleste norske nettbutikker med mulighet for nedbetaling over 36 måneder. Påslaget, altså renten på varene er relativt lav i kroner og øre. En slik kreditthandel begrenses til et grunnbeløp på 5000 kroner, og som gir mulighet til raskere betaling.

Det er helt klart at en slik løsning er positivt både for selgeren og forbrukeren. Det kan føre til flere kjøp, og ikke minst kjøp av varer eller tjenester som vanligvis er utenfor rekkevidde. Det kan være kjøp av en el-sykkel som gjør at man kan være mer miljøvennlig og samtidig kommer i form. Eller at man kan gjøre unna julehandel og fortsatt ha penger til strømregningen.

Fordelene for forbrukeren

Vi har nevnt noen fordeler allerede, men Klarna har mange flere fordeler som er verdt å nevne. Foruten å gjøre innkjøpene helt utslippsfrie, så har man både 30 dagers rentefritt kjøp og angrerett. Men Klarna sørger også for å gi deg eksklusive tilbud, kanskje etter de løpeskoene du har siklet på månedsvis nå plutselig er på tilbud, eller vektdyne som vil gi deg bedre nattesøvn. Klarna følger deg i hele leveringsprosessen også, slik at du kan følge med i Appen. Her får man også en oversikt over hvordan betalingene skal foregå, som regel små beløp som kan betales direkte i appen. Man kan faktisk gjøre alle sine kjøp direkte fra Klarna, men samtidig tilbyr stadig flere nettbutikker Klarna-betaling.

Det som er fint er at man kan betale ned hele beløpet fortere enn man hadde tenkt, slik at man øker kjøpekraften sin.

Fordelene for nettbutikken

For dem som ønsker å starte opp en nettbutikk, så er konfigureringen nesten en selvfølge. Ved å bruke en Call-To-Action knapp så kan salget sikres mye enklere, og når man i tillegg kan tilby Klarna som betalingsmetode, så er valget ganske enkelt. Med en god markedsføringsstrategi på nett kan man tiltrekke seg flere kunder. Men betalingsmetoden med Klarna er bare med på å toppe denne effekten. Folk får bedre råd og et oversiktlig budsjett, mens nettbutikker kan nyte godt av økt salg og mulighet for å utvikle sine produkter og tjenester.

For oss er det helt klart at Klarna både realiserer drømmer og visjoner. For både gründeren og forbrukeren.

Hva er din visjon?

Vi tror utviklingen av nettbutikker bare er inne i sin første fase og at vi har mye spennende i vente. Klarna er helt klart en av de løsningene som booster ethvert årsregnskap, og som gjør netthandel til en lek for forbrukerne. Det er enkelt, og det er smooth! Lev ut dine drømmer og la den begynne med Klarna!

De siste nettbutikkene


Kategorier


Siste nyheter


Siste pressemeldinger


Siste artikler


Tilfeldig valgt nettbutikk

ProCollector
Nettbutikk med vekt på metalldetektorer og metallsøkere, gullutstyr og samleutstyr.

Les mer Besøk

Statistikk

Antall nettbutikker: 1334

Samarbeidspartnere

Kontakt oss

Braadland AS
Parkvegen 5
N-4706 Vennesla

Epost: hei@braadland.no
Org nr 912 503 097

Om Nettbutikk365.no