Hjem | Data | Easymeeting

Easymeeting

Prioritert oppføring

Besøk Easymeeting

Her er vår omtale og erfaring med Easymeeting. Andre kan ha andre oppfatninger av Easymeeting, men her er det vi vet. I de tilfellene vi ikke har førstehåndskunnkap, vil vi bruke standard tekst fra nettsiden.

Erfaring og omtale av Easymeeting

Easymeeting er en videotjenester for bedrifter. Et naturlig alternativ i den nye normalen, der hjemmekontor og mindre reiseing har blitt en vane. Man kan velge mellom to oppsett, og begge henter man ut fra denne nettbutikken. Easymeeting skiller seg ut med høy kvalitet og tilpassede produkter. Ofte brukt av Norsk Helsenett og andre store bedrifter i Skandinavia. Tjenesten har høy oppetid og et brukervennlig grensesnitt. Easymeeting har samarbeid med Amigo, Nattugla og helsekonsultajon for sikker og personlig veiledning via videolink. Kan brukes av bedrifter, men trenger ikke være det. Her kan man ta kaffepraten med venner selv om man er langt unna hverandre.

Fakta og info om Easymeeting

Kategori: Data
Etablert: Ikke bekreftet
Kontaktinformasjon: Easymeeting har god kontaktinfo på nettsiden.

Besøk Easymeeting


Andre butikker i samme kategori

Easymeeting Data

De siste nettbutikkene


Siste nyheter


Siste pressemeldinger


Siste artikler


Tilfeldig valgt nettbutikk

1hjelp.no
Dette er et førstehjelpsfirma med beliggenhet i Larvik. De arrangerer førstehjelps kurs, hjertestarterkurs, har egen nettbutikk med fagartikler, og stiller på arrangementer som sanitetsvakter.

Les mer Besøk

Statistikk

Antall nettbutikker: 1118

Samarbeidspartnere

Kontakt oss

Contentish AS
Parkvegen 5
N-4706 Vennesla