Hjem | Artikler | Den største oversikten over nettbutikker i Norge

Den største oversikten over nettbutikker i Norge

Salg, salg og atter salg. Det er kanskje ikke riktig å snakke om mer salg i disse tider, der både miljø og pandemi har fått større påvirkning enn noen kunne tro for bare noen år siden. Men det er nettopp her nettbutikkene kommer inn. For i dag kan du hverken omgås andre mennesker eller handle uten at utslipp og plastforurensing blir nevnt.

Forfatter: Redaktør
Publisert: 13.12.21

Så saken er egentlig ganske klar. Har du i tillegg innsett at nettbutikker sparer deg for masse styr, ja da er det vel ikke noe mer å tenke på. Se hvordan nettbutikk365.no har gjort det.

Hvorfor få oversikt over nettbutikker?

Enten du ønsker å bruke nettbutikker fullt ut eller bare delvis, så er det en fordel å få oversikt over nettbutikkene i Norge. Det er flere grunner til det.

For det første er det lurt fordi man lettere kan vite hvilke nettbutikker som er anerkjente og ekte og hvilke som ikke er det.

For det andre finner man lett fram til nettbutikkene som har salg, rabatter og outlets. Det kan enkelt gjøres ved:

  • Signere for gratis nyhetsbrev
  • Sette på e-post nyhetsvarsel

Videre så er det smart å få en oversikt fordi det fins så mange forskjellige nettbutikker. Noe er, som de garantert vil være også i fremtiden, en digital versjon av den fysiske butikken. Enten det er store kjeder eller små lokale butikker med ønske om å selge sine produkter og tjenester på nett. For det fins mange nye, spennende nettbutikker som både har kvalitets-produkter og nye betalingsløsninger.

En oversikt vil i all hovedsak kunne spare deg for penger. Det er først og fremst fordi man sjelden går glipp av tilbudene og kan slå til når det gjelder. I større grad enn før er det mulig å sjonglere mellom flere butikker, fordi man får så utrolig mye bedre tilgjengelighet. En oversikt vil spare deg for mye tid når du skal lete deg frem på det uoversiktlige internettet.

Hvordan få oversikt

Det fins ikke så mange sider på nett som har samlet alle nettbutikkene i ett. Men nettbutikk365.no har gjort dette. Det er en flott nettside som har kategorisert nettbutikkene på en oversiktlig måte. Så om man er ute etter ny kalesje til båten, så velger man enten fra den alfabetiske oppstillingen eller blar gjennom alle nettbutikkene i Norge.

Ser man etter de små nisjebutikkene som ikke fins rundt hvert et gatehjørne, så har nettbutikk365.no oversikten som du trenger. Det være seg om man leter etter gamle lp-plater til antikviteter. Nettsiden bruker heller ikke cookies, slik at du slipper å risikere at tredjeparter får tak i informasjon om dine nettvaner.

Når det gjelder nettbutikker så trenger man rene fakta på bordet. Det er dette man får med nettbutikk365.no. En stilren nettside med det store antallet nettsider som alle har en handlekurv for salg av produkter og tjenester.

Det er viktig at norske nettbutikker vinner frem

Vi ser stadig en større konkurranse fra andre bedrifter som ønsker å etablere seg på det norske markedet. En grunn til at de kan det er fordi de bruker mye ressurser på markedsføring online. Det gjør også sitt til at mange norske bedrifter går konkurs eller mister sjansen til å lykkes.

Flere har innsett hvor viktig det er at også du handler kortreist med det store mangfoldet vi har her til lands. Det sikrer en bærekraftig fremtid og større muligheter for de små og mellomstor nisje-forhandlerne. Store norske selskap kan også ha behov for at du handler norsk. Med en bedre oversikt over nettbutikkene i Norge sparer du tid og penger, samtidig som du skaper mer aktivitet for de norske bedriftene.

De siste nettbutikkene


Kategorier


Siste nyheter


Siste pressemeldinger


Siste artikler


Tilfeldig valgt nettbutikk

Get Inspired
Get Inspired er en prisbelønnet nettbutikk som startet opp i en liten Oslo-leilighet. Med god kjennskap til hvordan man blir synlig på nett, har grunderen Silje skapt en nettbutikk som har gått fra null til store inntekter på noen få år. Klær og sko til herre og dame Getinspired.no er i segmentene hverdagsklær, finstas og trening. Getinspired har egne guider til hvordan man kan kombinere plagg og se best mulig ut når man skal kle seg. En blogg forteller om hvordan man kan trene riktig og spise godt med kulnariske oppskrifter. Nettbutikken lover raske og rimelig frakt, og har gode bytte og retur avtaler på sine produkter. Vil du bli inspirert med mote og trening, få gode matoppskrifter alt i ett, da er Getinspired rett for deg.

Les mer Besøk

Statistikk

Antall nettbutikker: 1339

Samarbeidspartnere

Kontakt oss

Braadland AS
Parkvegen 5
N-4706 Vennesla

Epost: hei@braadland.no
Org nr 912 503 097

Om Nettbutikk365.no