Hjem | Artikler | De beste stedene å kjøpe spill på nett i Norge

De beste stedene å kjøpe spill på nett i Norge

Selv om det finnes en rekke ulike butikker som fortsatt forhandler spill fysisk i Norge, så har de aller fleste begynt å laste ned spillene de ønsker ved å kjøpe på nett. Imidlertid kan det være vanskelig å vite hvor man finner de beste tilbudene og ikke minst hvor man trygt kan laste ned spill. Derfor har vi tatt et skråblikk på nettopp dette for å se hvordan du kan kjøpe spill på nett i Norge.

Forfatter: Redaktør
Publisert: 22.05.23

Før vi går videre er det viktig å merke seg at vi i denne artikkelen henviser til lovlig kjøp av spill på nett. Vi fraråder alle å laste ned ulovlige kopier av spill på nett. Det kan resultere i at man får skadelig programvare på enheten sin, samt straffes i henhold til lovverk om piratkopiering. Når det er sagt, her er vårt beste forslag for deg som vil kjøpe spill på nett i Norge. 

Slik kan du kjøpe spill på nett i Norge

Før vi går videre til de aktuelle plassene du kan kjøpe spill på nett i Norge, så er det greit å merke seg at en rekke plattformer lar deg spille uten behov for nedlastning. Et godt eksempel på dette er kasino - som ofte kan gi deg tilgang til tusenvis av spill direkte i nettleseren din. Da slipper du bekymre deg over hvor mye plass du har på enheten, samt at du kan logge deg på fra hvilken enhet du måtte ønske. Dette kan være et godt alternativ for deg som foretrekker et stort utvalg, men helst vil slippe å dra rundt på en stor harddisk hver gang du skal spille på farta. 

Steam 

Den vanligste plassen for å kjøpe spill i Norge har lenge vært Steam. Dette er en digital forhandler av spill som gir utviklere direkte tilgang til et enormt publikum. Løsningen har vært tilgjengelig siden starten av 2000-tallet og er fortsatt en av de mest brukte for dataspill. Fordelen er at du ofte kan finne en rekke gode tilbud og rabatterte priser på relativt nye spill. Ulempen er at de må lastes ned på enheten din, noe som ofte kan ta utrolig mye plass om du skal ha mer enn ett spill om gangen. Du bør derfor ha tilgang til en stor PC med romslig harddisk før dette er et godt tilbud.

Apple App Store

Et annet alternativ for deg som foretrekker å spille på håndholdte enheter vil være App Store. Her finner du tusenvis av ulike spill som alle er tilpasset Apple enheter. Du kan også velge å tegne et «abonnement» som gir deg fri tilgang til nyheter underveis. På denne måten kan du utforske og laste ned så mange spill du ønsker på enheten din til en fast månedlig pris. 

Epic Games Store

Selv om denne er litt mer begrenset, så har de utvidet til å inkludere en rekke kjente titler de siste årene. Når det er sagt, så er Epic Games Store litt det samme som Steam på den måten at du må laste ned de spillene du kjøper. Du bør derfor har tilgang til en romslig harddisk og gjerne rask internett forbindelse dersom du vil bruke dette alternativet. Videre er det verdt å merke seg at Steam ofte har bedre salg enn det Epic Games Store har. 

GOG.com 

Om du er komfortabel med engelsk og kan laste ned spill fra nett, så er GOG.com et annet alternativ. Dette er en rendyrket forhandler som lever av å tilby spill til gode priser. Ulempen her er at det ofte ikke er de nyeste titlene, men om du henger litt etter, kan du ofte finne utrolig gode tilbud her. Bare sørg for å laste ned fra de ekte kanalene deres og ikke la deg lure av de utallige svindelforsøkene som misbruker GOG sin merkevare. 

Oppsummering

Det er utallige forhandlere som tilbyr spill på nett i Norge, men det kan være vanskelig å vite hvilken du bør velge. Derfor har vi plukket frem noen «trygge» alternativer for deg som vil utforske litt forskjellig. Før du begir deg ut på handletur anbefaler vi at du tar deg en titt på hvilken kapasitet du har på enheten din. Noen ganger vil det være mer aktuelt å «streame» eller spille direkte i nettleseren. Her finnes det en rekke gode alternativer, så det er bare å finne ut av hva som passer best for deg, så vil du alltid finne et riktig utvalg spill tilgjengelig på nett i Norge. 

De siste nettbutikkene


Kategorier


Siste nyheter


Siste pressemeldinger


Siste artikler


Tilfeldig valgt nettbutikk

Dressmann
Dressmann er Nordens største motekjede innen herreklær og dekker det totale klesbehovet for alle kvalitets- og prisbevisste menn i alle aldre. Dressmann tilbyr fullt sortiment, med alt innen basisklær og fritid til konfeksjon i størrelser opp til 9XL.

Les mer Besøk

Statistikk

Antall nettbutikker: 1339

Samarbeidspartnere

Kontakt oss

Braadland AS
Parkvegen 5
N-4706 Vennesla

Epost: hei@braadland.no
Org nr 912 503 097

Om Nettbutikk365.no