Hjem | Radio, TV og Hi-Fi | Allente

Allente

Prioritert oppføring

Besøk Allente

Her er vår omtale og erfaring med Allente. Andre kan ha andre oppfatninger av Allente, men her er det vi vet. I de tilfellene vi ikke har førstehåndskunnkap, vil vi bruke standard tekst fra nettsiden.

Erfaring og omtale av Allente

Allente er fusjonen av Canal Digital og Viasat. Dette foregikk i 2020. Aksjonærer i Telenor og Nent eier 50 prosent av kapitalen. Målet til Allente er å bygge en sterk merkevare i Norden, med skikkelig aktuell TV og strømmetjenester. Nordic Entertainment Group (Netent) er et selskap som ble opprettet i 1998, og som ble børsnotert i 2018. Telenor har utviklet seg fra å være en stor teleoperatør til å bli enda større globalt. Allente tilbyr Tv og bredbånd, TV via parabol og satellitt, TV via fiber og dekodere og utstyr til internett. Lag en bruker, snakk med kundeservice og ble med på det nye og forbedrede eventyret.

Fakta og info om Allente

Kategori: Radio, TV og Hi-Fi
Etablert: Ikke bekreftet
Kontaktinformasjon: Allente har god kontaktinfo på nettsiden.

Besøk Allente


Andre butikker i samme kategori

Allente Radio, TV og Hi-Fi

De siste nettbutikkene


Siste nyheter


Siste pressemeldinger


Siste artikler


Tilfeldig valgt nettbutikk

inCover
InCover er en nettbutikk der man kan få tak i mobildeksler og skjermbeskyttelse til alle merker og modeller. Bedriften så allerede behovet i 2009, nesten før smartmobilene var allemannseie.

Les mer Besøk

Statistikk

Antall nettbutikker: 1308

Samarbeidspartnere

Kontakt oss

Contentish AS
Parkvegen 5
N-4706 Vennesla